Σταύρος Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την αφύπνιση για την επίγνωση του πνευματικού σας εαυτού και των έμφυτων δυνατοτήτων σας

Σταύρος Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την αφύπνιση για την επίγνωση του πνευματικού σας εαυτού και των έμφυτων δυνατοτήτων σας

👉Η δημιουργία ως όντα μας βιώνει ένα ταξίδι που ξεπερνά τα εγκόσμια και οδηγείτε στα βάθη της εσώτατης ύπαρξής μας. Αυτό το ταξίδι δημιουργίας, είναι γνωστό ως αφύπνιση και είναι μια βαθιά διαδικασία αυτοανακάλυψης και συνειδητοποίησης της πνευματικής μας ουσίας. Είναι ένα ταξίδι που μας καλεί να αφυπνιστούμε στην σοφία, την αγάπη και τη δύναμη που βρίσκονται αδρανείς μέσα μας, περιμένοντας να αποκαλυφθούν. 

Στον πυρήνα της, η αφύπνιση είναι ένα ταξίδι στην αλήθεια του ποιοι είμαστε πέρα ​​από τους περιορισμούς του εγωιστικού μας μυαλού και της κοινωνικής μας προετοιμασίας. Είναι μια διαδικασία επέκτασης της συνείδησής μας και επανασύνδεσης με την πνευματική μας ουσία, η οποία είναι διασυνδεδεμένη με τον ιστό του σύμπαντος και της δημιουργίας του θεού. 


Η αφύπνιση περιλαμβάνει τη μετατόπιση της αντίληψής μας από μια στενή αίσθηση ταυτότητας που ορίζεται από εξωτερικούς παράγοντες όπως οι ρόλοι, τα επιτεύγματα και τα υπάρχοντά μας, σε μια βαθύτερη αναγνώριση της αληθινής μας φύσης ως πνευματικών όντων που έχουν ανθρώπινη εμπειρία. Η αφύπνιση του νου δεν είναι απλώς μια διανοητική αναζήτηση, αλλά ένα ολιστικό ταξίδι που περιλαμβάνει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Είναι μια διαδικασία αποκάλυψης των στρωμάτων της προετοιμασίας και της αντίληψης που θολώνουν την κατανόησή μας για την πραγματικότητα, επιτρέποντάς μας να δούμε τη βαθιά διασύνδεση όλης της ύπαρξης.

Καθώς αφυπνιζόμαστε, συντονιζόμαστε με τον εσωτερικό εαυτό μας, αναγνωρίζοντας τα μοτίβα σκέψης και συναισθημάτων που διαμορφώνουν την εμπειρία μας για τον κόσμο. Κεντρική θέση στη διαδικασία αφύπνισης είναι η συνειδητοποίηση του πνευματικού μας εαυτού – η πτυχή της ύπαρξής μας που υπερβαίνει το φυσικό και το χρονικό. Αυτή η πνευματική ουσία συχνά κρύβεται από τους περισπασμούς της καθημερινής ζωής, αλλά μέσω της ενδοσκόπησης, του διαλογισμού και της προσευχής, μπορούμε να αποκαλύψουμε την παρουσία της και να αξιοποιήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητές της.

Η σημασία της αφύπνισης

Η αφύπνιση έχει την μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας, αγγίζοντας κάθε πτυχή της ύπαρξής μας - σωματική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική καθώς εμβαθύνουμε στη διαδικασία της αυτο-ανακάλυψης για να συναντήσουμε το βασίλειο της πνευματικής επίγνωσης - μια διάσταση της συνείδησης που υπερβαίνει τα όρια του ατομικού εαυτού. Η πνευματική επίγνωση δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη θρησκευτική παράδοση ή σύστημα πεποιθήσεων, αλλά είναι μια παγκόσμια εμπειρία που προκύπτει από την άμεση αντίληψη του θείου.

Σύμφωνα με τα λόγια του μυστικιστή ποιητή Rumi, "Δεν είσαι μια σταγόνα στον ωκεανό. Είσαι ολόκληρος ο ωκεανός σε μια σταγόνα." Αυτή η βαθιά ενόραση περικλείει την ουσία της πνευματικής επίγνωσης - την αναγνώριση ότι η ατομική μας ταυτότητα δεν είναι παρά μια φευγαλέα εκδήλωση στον απέραντο ωκεανό της συνείδησης. 

Μέσα από πρακτικές όπως η προσευχή, η αφοσίωση στον εαυτό μας και τον θετικό καθοδηγούμενο διαλογισμό, ανοίγουμε τον εαυτό μας στο θαύμα της ύπαρξης, συντονίζοντας τους εαυτούς μας με τη θεία παρουσία που ζωντανεύει όλη τη δημιουργία του. Σε στιγμές βαθιάς κοινωνίας με το θείο, βιώνουμε μια αίσθηση ενότητας και διασύνδεσης που ξεπερνά τους περιορισμούς του εγωιστικού νου, διαλύοντας τα περιορισμένα όρια του μυαλού.

Το ταξίδι της αφύπνισης του νου όμως δεν είναι πάντα εύκολο ή απλό. Απαιτεί θάρρος, επιμονή και διάθεση να αντιμετωπίσουμε τα άγνωστα βάθη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουμε στην πορεία, τα οφέλη της αφύπνισης είναι αμέτρητα.

Με την αφύπνιση του νου, απελευθερώνουμε τους εαυτούς μας από τα δεσμά του εγώ και της προετοιμασίας, απελευθερώνοντας τους εαυτούς μας από την ψευδαίσθηση του χωρισμού και της διαίρεσης που βρίσκεται στη ρίζα του ανθρώπινου πόνου. Ανακαλύπτουμε μια βαθιά αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και πληρότητας που προκύπτει από την αναγνώριση της ολότητας και της πληρότητας μας.

Επιπλέον, καθώς αφυπνίζουμε την αληθινή μας φύση, γινόμαστε όντα μεταμόρφωσης και θεραπείας στον κόσμο. Τα λόγια και οι πράξεις μας είναι εμποτισμένα με σοφία και συμπόνια, λειτουργώντας ως καταλύτες για θετική αλλαγή και συλλογική αφύπνιση. Σύμφωνα με τα λόγια του φιλοσόφου και πνευματικού δασκάλου Έκχαρτ Τόλε, «Η κύρια αιτία της δυστυχίας δεν είναι ποτέ η κατάσταση αλλά οι σκέψεις σου γι' αυτήν».

Μελετώντας σε όλη την διαδρομή μου μέχρι τώρα, θρησκειολογία και κατά πόσο η πίστη μέσω της αφύπνισης επηρεάζει την νευροβιολογία μας, κατέληξα στην καρδιά του μηνύματος του Ιησού όπου βρίσκεται η πρόσκληση να αφυπνιστούμε για την πνευματική μας ουσία ώστε να αναγνωρίσουμε τη θεϊκή σπίθα μέσα μας και να καλλιεργήσουμε μια βαθύτερη σχέση με τον Θεό.

Ένα από τα κεντρικά θέματα του μηνύματος του Ιησού είναι η έννοια της Βασιλείας του Θεού—ένα βασίλειο θεϊκής αγάπης, ειρήνης και δικαιοσύνης που υπάρχει τόσο εντός όσο και πέρα ​​από τα όρια του φυσικού κόσμου. Ο Ιησούς διακήρυξε, «Η βασιλεία του Θεού είναι μέσα σας» (Λουκάς 17:21), καλώντας τους ακολούθους του να κοιτάξουν πέρα ​​από το υλικό βασίλειο και να ανακαλύψουν τον άπειρο πλούτο της εσώτατης ύπαρξής τους.

Ο Ιησούς δίδαξε ότι η αγάπη είναι η μεγαλύτερη εντολή, δηλώνοντας: "Αγάπα τον Κύριο τον Θεό σου με όλη σου την καρδιά και με όλη σου την ψυχή και με όλο σου το μυαλό. Αυτή είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εντολή. Και η δεύτερη είναι παρόμοια: Αγάπα τον πλησίον σου σαν τον εαυτό σου» (Ματθαίος 22:37-39).

Μέσα από τις διδασκαλίες και τις πράξεις του, ο Ιησούς έδειξε ότι η αγάπη έχει τη δύναμη να θεραπεύσει τις βαθύτερες πληγές της ανθρώπινης ψυχής και να μας αφυπνίσει στην αληθινή μας φύση ως πνευματικά όντα. Δίδαξε ότι όταν αγαπάμε άνευ όρων -χωρίς κρίση ή προσδοκία- ευθυγραμμιζόμαστε με το θείο θέλημα και γινόμαστε δοχεία της θείας χάριτος στον κόσμο.

Εκτός από τις διδασκαλίες του για την αγάπη και τη συμπόνια, ο Ιησούς μίλησε επίσης για τη σημασία της αυτοπραγμάτωσης—της διαδικασίας αφύπνισης για την αληθινή μας ταυτότητα ως παιδιά του Θεού. Διακήρυξε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού» (Ιωάν. 14:6), δείχνοντας τον εαυτό του ως ενσάρκωση της θείας αλήθειας και υπόδειγμα του πνευματικού ταξιδιού.

Για τον Ιησού, η αυτοπραγμάτωση δεν είναι ένας προορισμός που πρέπει να επιτευχθεί, αλλά μια συνεχής αφύπνιση για την εσωτερική μεταμόρφωση μας. Την παρομοίασε με τη μεταφορά της αμπέλου και των κλαδιών, διδάσκοντας ότι είμαστε όλοι αλληλένδετοι με τη θεϊκή πηγή της ζωής και ότι η αληθινή μας ολοκλήρωση προέρχεται από την παραμονή στην αγάπη του Θεού.

Οι διδασκαλίες του Ιησού για την αφύπνιση τονίζουν τη σημασία της παράδοσης του εγωιστικού εαυτού και της ευθυγράμμισης της θέλησής μας με το θείο θέλημα. Δίδαξε τους μαθητές του να προσεύχονται: «Γενηθήτω το θέλημά σου, και στη γη, όπως στον ουρανό» (Ματθαίος 6:10), προσκαλώντας τους να εμπιστευτούν την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος και να παραδώσουν τις προσωπικές τους επιθυμίες στον μεγαλύτερο σκοπό του Θεού, δηλαδή το σχέδιο του.

Καλλιεργώντας την αφύπνιση για την επίγνωση, αγκαλιάζοντας την ανακάλυψη του εαυτού μας και συντονίζοντας τους εαυτούς μας με τη θεϊκή παρουσία που βρίσκεται μέσα μας, ξυπνάμε στα απεριόριστα βάθη της συνείδησής μας για την ουσία της πνευματικής μας ύπαρξης, γι αυτό και σας προτείνω τις βασικές πτυχές της σημασίας της:
  • Αυτοπραγμάτωση: Η αφύπνιση είναι ο δρόμος της αυτοπραγμάτωσης που οδηγεί σε μια βαθύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε στον πυρήνα της ύπαρξής μας. Είναι μια διαδικασία αποκάλυψης των ψευδών πεποιθήσεων που σκοτεινιάζουν την αληθινή μας φύση, επιτρέποντάς μας να βιώσουμε μια αίσθηση ολότητας και ολοκλήρωσης.
  • Επέκταση της Συνείδησης: Η αφύπνιση διευρύνει τη συνείδησή μας, ανοίγοντάς μας νέα επίπεδα αντίληψης και κατανόησης. Μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε πέρα ​​από τους περιορισμούς του εγωιστικού μας μυαλού και να αντιληφθούμε τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων και όντων. Αυτή η διευρυμένη επίγνωση καλλιεργεί μια αίσθηση ενότητας και αρμονίας με το σύμπαν της δημιουργίας.
  • Ευθυγράμμιση με το σκοπό: Καθώς αφυπνίζουμε το νου μας γινόμαστε πιο ευθυγραμμισμένοι με τον ανώτερο σκοπό και την κλήση μας. Αποκτούμε σαφήνεια σχετικά με τα μοναδικά δώρα, τα ταλέντα και τις ικανότητες που έχουμε για να προσφέρουμε στον κόσμο και εμπνεόμαστε να ζήσουμε τη ζωή μας στην υπηρεσία ενός μεγαλύτερου σκοπού ζωής.
  • Μεταμόρφωση και θεραπεία: Η αφύπνιση βοηθάει την μεταμόρφωση μας και ενεργοποιεί την αυτο-θεραπεία μας σε όλα τα επίπεδα - σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό. Μας βοηθά να απελευθερώθουμε από παλιά μοτίβα και πληγές που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, επιτρέποντάς μας να μπούμε σε έναν νέο τρόπο ύπαρξης που είναι πιο ευθυγραμμισμένος με την αληθινή μας φύση.
  • Σύνδεση με το Θείο: Η αφύπνιση θωρακίζει κάνει πιο ανθεκτική τη σύνδεσή μας με τη θεία πηγή όλης της ζωής. Είναι ένα ταξίδι επανένωσης με την εσωτερική πίστη, την θεία ουσία που κατοικεί μέσα μας και σε όλη τη δημιουργία που υπάρχει γύρω μας, που μας οδηγεί σε μια βαθιά αίσθηση αγάπης, ειρήνης και ενότητας με το όλον.
Η Διαδικασία της Αφύπνισης

Η διαδικασία της αφύπνισης είναι εξαιρετικά εξατομικευμένη και μπορεί να εκτυλιχθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά στοιχεία που συχνά χαρακτηρίζουν το ταξίδι αφύπνισης:
  • Αυτοστοχασμός και Έρευνα: Η αφύπνιση ξεκινά με τον αυτοστοχασμό και τη διερεύνηση της φύσης της πραγματικότητας και της θέσης μας μέσα σε αυτήν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αμφισβήτηση των πεποιθήσεων, των αξιών και των υποθέσεων μας και τη διερεύνηση βαθύτερων υπαρξιακών ερωτημάτων σχετικά με το νόημα και τον σκοπό της ζωής μας.
  • Ενσυνειδητότητα και Παρουσία: Η καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας και της παρουσίας είναι απαραίτητη για την αφύπνιση. Μαθαίνοντας να είμαστε πλήρως παρόντες στη στιγμή, μπορούμε να ησυχάσουμε την αδιάκοπη φλυαρία του νου και να συνδεθούμε με το εσώτερο είναι μας. Πρακτικές όπως η προσευχή, ο καθοδηγούμενος διαλογισμός τύπου voice healing και η αναπνοές μπορούν να είναι ανεκτίμητα εργαλεία για την ανάπτυξη της αυτοπαρατήρησης, της προσοχής και της παρουσίας.
  • Παράδοση και εγκατάλειψη: Η αφύπνιση περιλαμβάνει μια διαδικασία παράδοσης και εγκατάλειψης προσκολλήσεων σε εγωιστικές επιθυμίες και ταυτότητες. Αυτή μπορεί να είναι μια προκλητική διαδικασία καθώς αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες που αποτελούν τη βάση της προσκόλλησής μας στο οικείο και κυρίως εθιστικό. Ωστόσο, είναι μέσω της παράδοσης που ανοίγουμε τον εαυτό μας στη ροή της ζωής και αφήνουμε την αληθινή μας ουσία να λάμψει.
  • Άνοιγμα της Καρδιάς: Η αφύπνιση ανοίγει την καρδιά στην εμπειρία της αγάπης και της συμπόνιας. Καθώς ξυπνάμε για τη διασύνδεσή μας με όλα τα όντα, αισθανόμαστε φυσικά μια βαθιά αίσθηση ενσυναίσθησης και συμπόνιας για τους άλλους. Η συνεχής "προπόνηση" του νου μπορεί να μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την ικανότητά μας για συμπόνια και ενσυναίσθηση.
  • Ενσωμάτωση και Ενσάρκωση: Η αφύπνιση είναι μια διαδικασία ολοκλήρωσης και ενσάρκωσης των πνευματικών μας ενοράσεων και συνειδητοποιήσεων. Δεν αρκεί να έχουμε βαθιές πνευματικές εμπειρίες. Πρέπει επίσης να ενσωματώσουμε αυτές τις ιδέες στην καθημερινή μας ζωή και να τις ενσωματώσουμε στις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μας.
Προκλήσεις στο ταξίδι της αφύπνισης

Ενώ η αφύπνιση είναι μια μεταμορφωτική και απελευθερωτική διαδικασία, δεν είναι χωρίς προκλήσεις. Ακολουθούν ορισμένες κοινές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα άτομα στο ταξίδι αφύπνισης:
  • Αντίσταση και φόβος: Το εγώ αντιστέκεται συχνά στη διαδικασία αφύπνισης, φοβούμενο την απώλεια του ελέγχου και της ταυτότητας που το συνοδεύει. Αυτή η αντίσταση μπορεί να εκδηλωθεί ως φόβος, αμφιβολία και απροθυμία να εγκαταλείψουμε γνωστά πρότυπα και πεποιθήσεις.
  • Περίοδο απόγνωσης της ψυχής: Το ταξίδι αφύπνισης μπορεί να περιλαμβάνει μια περίοδο ψυχικής απόγνωσης όπου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα άτομα μπορεί να αντιμετωπίσουν ριζωμένους φόβους, τραύματα και υπαρξιακά ερωτήματα που προκαλούν την αίσθηση να νιώσουν τον εαυτό τους και τον πραγματικό σκοπό τους.
  • Μοναξιά και απομόνωση: Η αφύπνιση αρχικά μπορεί να είναι ένα μοναχικό ταξίδι, καθώς τα άτομα μπορεί να αισθάνονται αποξενωμένα από άλλους που είναι ακόμα παγιδευμένοι στις ψευδαισθήσεις της εγωιστικής συνείδησης. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς και της απομόνωσης μπορεί να είναι δύσκολη αρχικά για τα πρώτα βήματα προς την επίγνωση, αλλά είναι απαραίτητο μέρος της διαδικασίας αφύπνισης.
  • Ένταξη και γείωση: Καθώς τα άτομα αφυπνίζονται σε υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης, μπορεί να δυσκολεύονται να ενσωματώσουν αυτές τις εμπειρίες στην καθημερινή τους ζωή και να διατηρήσουν μια αίσθηση σκληρής αυτοκριτικής. Είναι σημαντικό να βρίσκει κανείς τρόπους να ηρεμεί και να γειώνεται μέσα από πρακτικές όπως το να περνάει χρόνο στη φύση, να συμμετέχει σε δημιουργική έκφραση και να καλλιεργεί υποστηρικτικές σχέσεις.
  • Παράδοξα στο ταξίδι της αφύπνισης: Το ξύπνημα από τον συμβατικό λήθαργο συχνά περιλαμβάνει παράδοξα και αντιφάσεις που αψηφούν την ορθολογική κατανόηση. Αυτό μπορεί να είναι αποπροσανατολιστικό και να προκαλεί σύγχυση, αλλά είναι μέσα από το να αγκαλιάσουμε αυτά τα παράδοξα που μπορούμε να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς του νου και να ανοιχτούμε σε ανώτερες αλήθειες.
Καλλιέργεια της αφύπνισης στην καθημερινή ζωή

Ενώ το ταξίδι της αφύπνισης είναι μεταμορφωτικό, είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι η αφύπνιση δεν είναι προορισμός αλλά μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να καλλιεργήσετε την αφύπνιση στην καθημερινή σας ζωή:
  • Καλλιεργήστε την Παρουσία: Εξασκήστε την επίγνωση και την παρουσία στην καθημερινή σας ζωή, στρέφοντας την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή. Ασχοληθείτε με την προσευχή να προκαλέσετε θετικές εσωτερικές δονήσεις σύνδεσης ή καθοδηγούμενο διαλογισμό τύπου voice healing για τον επαναπρογραμματισμό του νου, ή το περπάτημα με γυμνά πόδια (γείωση) για να καλλιεργήσετε την αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης και επίγνωσης.
  • Συνδεθείτε με τη Φύση: Περάστε χρόνο στη φύση για να επανασυνδεθείτε με τον φυσικό κόσμο και τη θεϊκή παρουσία που διαπερνά όλη τη δημιουργία. Κάντε βόλτες στο δάσος, κάντε πεζοπορία στα βουνά ή απλώς καθίστε και παρατηρήστε την ομορφιά του φυσικού κόσμου γύρω σας.
  • Εξασκήστε την ευγνωμοσύνη: Καλλιεργήστε μια στάση ευγνωμοσύνης εκφράζοντας τακτικά την εκτίμηση για τις ευλογίες στη ζωή σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και γράψτε τρία πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες κάθε μέρα, όσο μικρά κι αν είναι.
  • Καλλιεργήστε τις σχέσεις: Καλλιεργήστε σχέσεις αγάπης και υποστήριξης με τους άλλους ασκώντας ενσυναίσθηση, συμπόνια και κατανόηση. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε αληθινά τους άλλους και να προσφέρετε υποστήριξη και ενθάρρυνση όταν χρειάζεται.
  • Εξυπηρέτηση άλλων: Βρείτε τρόπους να υπηρετήσετε τους άλλους και να έχετε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Δώστε εθελοντικά τον χρόνο και τα ταλέντα σας σε σκοπούς που έχουν νόημα για εσάς και προσπαθήστε να εξυπηρετήσετε όσους έχουν ανάγκη.
  • Αγκαλιάστε τις προκλήσεις: Αγκαλιάστε τις προκλήσεις και τις αποτυχίες ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και μάθηση. Αντί να αντιστέκεστε στις δυσκολίες, προσεγγίστε τις με περιέργεια και ανοιχτότητα, γνωρίζοντας ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού αφύπνισης.
  • Αναζητήστε καθοδήγηση: Αναζητήστε καθοδήγηση και υποστήριξη από πνευματικούς δασκάλους, μέντορες ή άτομα με ομοϊδεάτες που μπορούν να προσφέρουν σοφία και διορατικότητα στο ταξίδι αφύπνισης. Παρακολουθήστε εργαστήρια, σεμινάρια ή πνευματικές συγκεντρώσεις όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους σε παρόμοια διαδρομή.
  • Ασκηθείτε στην αυτοσυμπόνια: Να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας καθώς προπονήστε στα σκαμπανεβάσματα του ταξιδιού αφύπνισης. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με καλοσύνη και κατανόηση, γνωρίζοντας ότι κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε κάθε στιγμή.

Αγκαλιάζοντας την αφύπνιση για την επίγνωση του πνευματικού σας εαυτού και των έμφυτων δυνατοτήτων σας


Η επίγνωση του πνευματικού μας εαυτού δεν είναι απλώς μια φιλοσοφική έννοια ή μια εσωτερική αντίληψη, αλλά μια βιωμένη εμπειρία - ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης που εκτυλίσσεται σε στιγμές ενδοσκόπησης. Είναι μια αναγνώριση της θεϊκής σπίθας που κατοικεί μέσα στον καθένα μας, φωτίζοντας την πορεία μας με σοφία, αγάπη και άπειρες δυνατότητες.

Αγκαλιάζοντας τον πνευματικό μας εαυτό, υπερβαίνουμε τους περιορισμούς του εγώ και συνδεόμαστε με τις βαθύτερες αλήθειες της ύπαρξης. Ξυπνάμε για τη διασύνδεση όλων των πραγμάτων, αναγνωρίζοντας ότι δεν είμαστε ξεχωριστοί από το σύμπαν αλλά αναπόσπαστα μέρη μιας τεράστιας και περίπλοκης δημιουργία ζωής.

Μέσω αυτής της επίγνωσης, συνειδητοποιούμε την ομορφιά και την ιερότητα κάθε στιγμής, βρίσκοντας νόημα και σκοπό στις απλές χαρές του να είσαι ζωντανός. Δεν επιδιώκουμε πλέον την ολοκλήρωση σε εξωτερικά επιτεύγματα ή αποκτήματα, αλλά βρίσκουμε αληθινή ικανοποίηση στο βάθος της ύπαρξής μας.

Επιπλέον, αγκαλιάζοντας τις έμφυτες δυνατότητές μας, απελευθερώνουμε τη δημιουργική δύναμη που βρίσκεται αδρανής μέσα μας. Αναγνωρίζουμε ότι είμαστε συνδημιουργοί της πραγματικότητάς μας, ικανοί να διαμορφώσουμε τη ζωή μας σε ευθυγράμμιση με το υψηλότερο όραμα και τις βαθύτερες αξίες μας.

Καθώς αγκαλιάζουμε τον πνευματικό μας εαυτό και τις έμφυτες δυνατότητές μας, μπαίνουμε σε ένα νέο παράδειγμα συνείδησης - ένα παράδειγμα που έχει τις ρίζες του στην αγάπη, τη συμπόνια και την ενότητα. Γινόμαστε ένας ιερός χορός ανάπτυξης, επέκτασης και εξέλιξης. Αγκαλιάστε κάθε στιγμή με ανοιχτές καρδιές και μυαλά, γνωρίζοντας ότι μέσα μας βρίσκεται η δύναμη να δημιουργήσουμε έναν κόσμο θετικής ύπαρξης που την διέπει η αρμονία και η αγάπη για όλα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την αφύπνιση για την επίγνωση του πνευματικού σας εαυτού και των έμφυτων δυνατοτήτων σας
Σταύρος Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την αφύπνιση για την επίγνωση του πνευματικού σας εαυτού και των έμφυτων δυνατοτήτων σας
Σταύρος Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την αφύπνιση για την επίγνωση του πνευματικού σας εαυτού και των έμφυτων δυνατοτήτων σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlvkOIzjFMqmTLpo8u6zPP5N89g9Wi8c30BUfBym8XWjzb5suAC8sbl-XRrBLilczliH6t9k6Kd9PmlCgtcLOC9Z2HY0-PXdsnnx1Fr9ezDnjJ8iL0RSpa7DKMKckkouGOVFmS1psw-2UoIvNoXHAtpZYDbY1sOhwjQJ3ifDOVs7NwMndkrmI4FjFySlRu/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%91%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B1%CF%86%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CF%83%CE%B1%CF%82%20%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%AD%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CF%83%CE%B1%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlvkOIzjFMqmTLpo8u6zPP5N89g9Wi8c30BUfBym8XWjzb5suAC8sbl-XRrBLilczliH6t9k6Kd9PmlCgtcLOC9Z2HY0-PXdsnnx1Fr9ezDnjJ8iL0RSpa7DKMKckkouGOVFmS1psw-2UoIvNoXHAtpZYDbY1sOhwjQJ3ifDOVs7NwMndkrmI4FjFySlRu/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%91%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B1%CF%86%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CF%83%CE%B1%CF%82%20%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%AD%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CF%83%CE%B1%CF%82.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_32.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_32.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content