Σταύρος Πλουμιστός: Ξεπερνώντας το Αυτοσαμποτάζ - Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου

Σταύρος Πλουμιστός: Ξεπερνώντας το Αυτοσαμποτάζ - Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου

👉Στην περιπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχής, το υποσυνείδητο στέκεται ως μια αινιγματική δύναμη, συχνά παρεξηγημένη και υποτιμημένη. Ενσωματωμένο στα βάθη του βρίσκεται το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας, ωστόσο, παραδόξως, συχνά γίνεται αντιληπτός ως ένας "μυστικός αντίπαλος". "Το υποσυνείδητό μας δεν είναι εχθρός μας" αλλά μάλλον είναι ο πιστός υπηρέτης μας που εργάζεται σκληρά για να εξυπηρετήσει όλες τις επιθυμίες μας και τα πάθη και τους εθισμούς μας. Γινόμαστε οι σαμποτέρ μας με βάση τις πεποιθήσεις μας κι αυτό συμπυκνώνει τη σύνθετη δυναμική που υπάρχει μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου στον ψυχισμό μας. 

Στα χρόνια που ερευνώ, μελετώ και προσφέρω, η συμβιωτική σχέση μεταξύ του συνειδητού εαυτού και του υποσυνείδητου νου, κατέληξα ότι είναι τεράστια η επίδραση των αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων στο διανοητικό μας πεδίο.



Κατανόηση του Υποσυνείδητου Νου ως Πιστού Υπηρέτη

Στο επίκεντρο αυτής της τεράστιας επίδρασης μεταξύ του συνειδητού εαυτού και του υποσυνείδητου νου, βρίσκεται μια αλλαγή στην αντίληψη του ατόμου, αμφισβητώντας την κυρίαρχη έννοια του υποσυνείδητου νου ως εχθρικής δύναμης. Αντίθετα, το υποσυνείδητο είναι πιστός σύμμαχος, ακούραστα αφοσιωμένος στην πραγματοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση για το αντίθετο, το υποσυνείδητο δεν είναι ένας ανταγωνιστής που πρέπει να φοβόμαστε, αλλά μάλλον ένας πιστός υπηρέτης που εκτελεί επιμελώς τις εντολές του κυρίου του – του συνειδητού νου. Μέσα από την τεράστια δεξαμενή αναμνήσεων, συναισθημάτων και αυτόματων διαδικασιών, το υποσυνείδητο λειτουργεί ως ο σιωπηλός ενορχηστρωτής των σκέψεων, των συμπεριφορών και των εμπειριών μας.

Η έννοια του υποσυνείδητου ως πιστού υπηρέτη βρίσκει απήχηση σε διάφορες ψυχολογικές θεωρίες, κυρίως στο συλλογικό ασυνείδητο του Carl Jung και στο id, το εγώ και το υπερεγώ του Sigmund Freud. Ο Jung πρότεινε ότι το συλλογικό ασυνείδητο αντιπροσωπεύει την κοινή δεξαμενή συμπαντικών συμβόλων και αρχέτυπων που κληρονόμησαν όλα τα ανθρώπινα όντα, επηρεάζοντας τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές μας σε υποσυνείδητο επίπεδο. Ομοίως, ο Φρόιντ υπέθεσε ότι το id, η πρωταρχική πτυχή της ψυχής που οδηγείται από ενστικτώδεις παρορμήσεις, λειτουργεί κάτω από την επιφάνεια της συνείδησης, ενώ το εγώ και το υπερεγώ πλοηγούνται στην περίπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ των αρχέγονων επιθυμιών και των κοινωνικών κανόνων.

Στην ουσία, ο υποσυνείδητος νους χρησιμεύει ως θεματοφύλακας των προηγούμενων εμπειριών, πεποιθήσεων και επιθυμιών μας, διαμορφώνοντας την παρούσα μας πραγματικότητα και θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές εκδηλώσεις μας. Λειτουργεί πέρα ​​από τη σφαίρα της συνειδητής επίγνωσης, ωστόσο η επιρροή του διαπερνά κάθε πτυχή της ύπαρξής μας, από τις αποφάσεις που παίρνουμε μέχρι τις σχέσεις που σχηματίζουμε.

Αυτο-σαμποτάζ - Ξετυλίγοντας τις περιπλοκές των συστημάτων πεποίθησης

Ενώ το υποσυνείδητο μυαλό είναι καλοπροαίρετο στην πρόθεσή του, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τις πεποιθήσεις που διέπουν τις λειτουργίες του. Η πρόταση διασαφηνίζει μια κομβική αλήθεια: είμαστε σαμποτέρ του εαυτού μας, όχι από τις μηχανορραφίες κάποιας εξωτερικής δύναμης, αλλά από τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε μέσα μας. Οι πεποιθήσεις μας χρησιμεύουν ως το σχέδιο πάνω στο οποίο το υποσυνείδητο κατασκευάζει την πραγματικότητά μας, διαμορφώνοντας τις αντιλήψεις, τις συμπεριφορές και τα αποτελέσματά μας.

Το αυτο-σαμποτάζ, επομένως, αναδύεται ως συνέπεια εδραιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων που υπονομεύουν τις δυνατότητές μας και εμποδίζουν την πρόοδό μας. Είτε έχουν τις ρίζες τους σε προηγούμενα τραύματα, κοινωνικές συνθήκες, είτε περιοριστικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις για την αυτοεκτίμηση, αυτές οι πεποιθήσεις λειτουργούν ως αόρατα εμπόδια, εμποδίζοντας τις προσπάθειές μας να επιτύχουμε την εκπλήρωση και την επιτυχία.

Το φαινόμενο της αυτο-σαμποτάζ βρίσκει επικύρωση στη γνωσιακή-συμπεριφορική θεωρία, η οποία υποστηρίζει ότι οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν άμεσα τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας. Όταν όμως τρέφουμε πεποιθήσεις ανεπάρκειας, αποτυχίας ή αναξιότητας, δημιουργούμε άθελά μας αυτοεκπληρούμενες προφητείες, ενισχύοντας πρότυπα συμπεριφοράς που διαιωνίζουν τους περιορισμούς μας.

Επιπλέον, το αυτοσαμποτάζ διασταυρώνεται με τον ευρύτερο λόγο για την συναισθηματική ανθεκτικότητα και την ψυχολογική ευεξία. Η έρευνα δείχνει ότι τα άτομα με ισχυρό αίσθημα αυτο-αποτελεσματικότητας – η πίστη στην ικανότητα του ατόμου να επιτύχει στόχους – επιδεικνύουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι στις αντιξοότητες, ενώ εκείνα που μαστίζονται από αμφιβολία για τον εαυτό τους είναι πιο επιρρεπή σε συμπεριφορές αυτοσαμποτάζ.

Ξεπερνώντας το Αυτοσαμποτάζ - Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου

Υπό το πρίσμα της βαθιάς αλληλεπίδρασης μεταξύ του υποσυνείδητου νου και του αυτοσαμποτάζ, τίθεται το ερώτημα: πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς των πεποιθήσεών μας και να ξεκλειδώσουμε το πλήρες δυναμικό του υποσυνείδητου μας;

Η Φύση του αυτοσαμποτάζ

Το αυτοσαμποτάζ εκδηλώνεται με μυριάδες μορφές, που κυμαίνονται από την αναβλητικότητα και την αυτοαμφιβολία μέχρι την τελειομανία και τον φόβο της επιτυχίας. Στον πυρήνα του, το αυτοσαμποτάζ αντιπροσωπεύει μια παράδοξη παρόρμηση – την υποσυνείδητη επιθυμία για ασφάλεια και μικρό ρίσκο που έρχεται σε σύγκρουση με τη συνειδητή επιδίωξη της ανάπτυξης και της επιτυχίας. Αυτή η σύγκρουση συχνά προκύπτει από βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις και συναισθηματικά μοτίβα που έχουν δημιουργηθεί ως απάντηση σε προηγούμενες εμπειρίες και κοινωνικές συνθήκες που έχετε βρεθεί.

Η αντίληψη του Φρόιντ για το ασυνείδητο και η θεωρία του συμπλέγματος κατωτερότητας του Adler, ρίχνουν φως στην υποβόσκουσα δυναμική της αυτοσαμποτάζ. Ο Φρόιντ υπέθεσε ότι ο ασυνείδητος νους φιλοξενεί καταπιεσμένες επιθυμίες και ανεπίλυτες συγκρούσεις, οι οποίες εκδηλώνονται με συγκαλυμμένες μορφές συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένης του αυτοσαμποτάζ. Ομοίως, ο Adler πρότεινε ότι τα συναισθήματα κατωτερότητας, που πηγάζουν από εμπειρίες της παιδικής ηλικίας, μπορούν να οδηγήσουν τα άτομα να υπονομεύσουν τη δική τους επιτυχία ως μέσο προστασίας της αυτοεικόνας τους.

Το υποσυνείδητο μυαλό - Το σπίτι του αυτοσαμποτάζ


Κεντρικό στοιχείο του αυτοσαμποτάζ είναι ο ρόλος του υποσυνείδητου νου και ως θύτης και ως θύμα. Ενώ το συνειδητό μυαλό θέτει στόχους και προθέσεις, είναι το υποσυνείδητο βασίλειο που τελικά καθορίζει την πορεία της δράσης μέσω της επιρροής και της μεγάλης επιδραστικότητας του στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αυτόματες συμπεριφορές.

Ο υποσυνείδητος νους λειτουργεί κυρίως μέσω μαθησιακών συσχετισμών και εξαρτημένων απαντήσεων, βασιζόμενος σε μια τεράστια αποθήκη αναμνήσεων, πεποιθήσεων και συναισθημάτων. Στο πλαίσιο του αυτοσαμποτάζ, διαιωνίζει αυτοκαταστροφικά μοτίβα ενισχύοντας αρνητικές πεποιθήσεις και πυροδοτώντας δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές ως απάντηση σε απειλές ή προκλήσεις που δεχόμαστε.

Επιπλέον, το υποσυνείδητο μυαλό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις αλλαγές, δημιουργεί αντίσταση, προτιμώντας το οικείο έδαφος των υπαρχόντων συστημάτων πεποιθήσεων και προτύπων συμπεριφοράς επειδή δεν του αρέσει να "ξεβολεύετε". Αυτή όμως η αντίσταση πηγάζει από την έμφυτη ορμή για αυτοσυντήρηση, καθώς το υποσυνείδητο αντιλαμβάνεται οποιαδήποτε απόκλιση από το status quo ως πιθανή απειλή για την αίσθηση ασφάλειας που αναζητάμε.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του υποσυνείδητου νου

Ενώ το υποσυνείδητο μυαλό μπορεί να φαίνεται σαν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για την προσωπική ανάπτυξη, κρατά όμως το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας. 

Το υποσυνείδητο μυαλό, είναι μια τεράστια δεξαμενή αναμνήσεων, πεποιθήσεων και συναισθημάτων, λειτουργεί κάτω από την επιφάνεια της συνειδητής μας επίγνωσης, διαμορφώνοντας τις σκέψεις, τις συμπεριφορές και τις εμπειρίες μας με πολύ επιδραστικούς τρόπους. Αν και μπορεί να φαίνεται άπιαστο και μυστηριώδες, η εμβάθυνση στη ανακάλυψη και εξερεύνηση του υποσυνείδητου αποκαλύπτει έναν πλούτο γνώσεων και ευκαιριών για την πραγματική μεταμόρφωση.

Μέσα στο υποσυνείδητο κρύβονται ριζωμένα μοτίβα και συνθήκες που διαμορφώνονται μέσα από χρόνια εμπειριών, αλληλεπιδράσεων και κοινωνικών επιρροών. Αυτά τα μοτίβα, τόσο ενδυναμωτικά όσο και περιοριστικά, υπαγορεύουν τις αντιλήψεις μας για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Ωστόσο, αποκτώντας επίγνωση αυτών των υποσυνείδητων προτύπων και συμμετέχοντας ενεργά σε τεχνικές επαναπρογραμματισμού και αποκατάστασης του νου, αποκτώντας την περιβόητη πειθαρχία, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την τεράστια δύναμή του να καλλιεργήσουμε θετικές αλλαγές και την προσωπική μας ανάπτυξη.

Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και εσωτερικής εξερεύνησης, αποκαλύπτουμε τα κλειδιά για να ξεκλειδώσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας και να δημιουργήσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε. Κατανοώντας τους μηχανισμούς μέσω των οποίων λειτουργεί το αυτοσαμποτάζ, μπορούμε να αρχίσουμε να αξιοποιούμε τη δύναμη του υποσυνείδητου νου για να διευκολύνουμε τη θετική αλλαγή και τη μεταμόρφωση μας.
  • Καλλιέργεια Αυτογνωσίας: Το πρώτο βήμα για να ξεπεράσουμε το αυτοσαμποτάζ περιλαμβάνει την καλλιέργεια της αυτογνωσίας – τη συνειδητή αναγνώριση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών μας. Μέσω πρακτικών ενδοσκόπησης και ενσυνειδητότητας, μπορούμε να αποκτήσουμε την εικόνα για τις πεποιθήσεις και τα κίνητρα που οδηγούν τα αυτοκαταστροφικά μας μοτίβα.
  • Προσδιορισμός περιοριστικών πεποιθήσεων: Κεντρική θέση στη διαδικασία αξιοποίησης της δύναμης του υποσυνείδητου νου είναι ο προσδιορισμός και ο επαναπρογραμμαρισμός του νου με την κατάργηση των περιοριστικών πεποιθήσεων. Αυτές οι πεποιθήσεις λειτουργούν συχνά κάτω από την επιφάνεια της συνειδητής επίγνωσης, διαμορφώνοντας τις αντιλήψεις μας για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Αμφισβητώντας αρχικά αυτές τις πεποιθήσεις, ενσωματώνοντας την πειθαρχία του νου και αντικαθιστώντας τες με θετικές πεποθήσεις, μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο για να υποστηρίξουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.
  • Επαναπρογραμματισμός μέσω οπτικοποίησης και επιβεβαιώσεων με την μέθοδο voice healing: Η οπτικοποίηση (νοερή δημιουργία θετικών εικόνων) και οι θετικές επιβεβαιώσεις (αντίβαρο σε αρνητικές πεποιθήσεις) χρησιμεύουν ως ισχυρά εργαλεία για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου και την ενστάλαξη νέων πεποιθήσεων και συμπεριφορών με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Μέσω της επαναλαμβανόμενης νοερής απεικόνισης των επιθυμητών αποτελεσμάτων και της επιβεβαίωσης θετικών δηλώσεων, μπορούμε να δημιουργήσουμε νευρικές οδούς (νευροπλαστικότητα) που ενισχύουν εποικοδομητικά πρότυπα σκέψης και συμπεριφοράς.
  • Διόρθωση των υποσυνείδητων μηνυμάτων: Η μέθοδος της διόρθωσης των υποσυνείδητων μηνυμάτων προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο πρόσβασης στο υποσυνείδητο για την διευκόλυνση της βαθιάς αλλαγής. Αυτή η τεχνική παρακάμπτει την κριτική ικανότητα του συνειδητού νου, επιτρέποντας την άμεση επικοινωνία με το υποσυνείδητο βασίλειο. Εμπλέκοντας το υποσυνείδητο με τους δικούς του όρους, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε διαρκή μεταμόρφωση από μέσα. Αυτός ο τρόπος προϋποθέτει το άτομο να έχει κάνει ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική καθοδήγηση, ώστε να ξεχωρίσει τι θα αλλάξει στον υποσυνείδητο νου. Κι αυτό για να συμβεί είναι η ζωντανή συνεδρία αλλαγής πεποιθήσεων με έναν εμπειρότατο θεραπευτή καθοδηγητή*.
* Live Voice Healing (η μέθοδος αλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων που εφαρμόζω, όταν το άτομο αποφασίσει την προσωπική μεταμόρφωση του)

Στην επιδίωξη της επίγνωσης μέσω της αφύπνισης και της αυτοβελτίωσης, το ταξίδι δεν τελειώνει με την απλή κατανόηση του υποσυνείδητου νου. Επεκτείνεται  με την αξιοποίηση της τεράστιας δύναμής του για τη δημιουργία ουσιαστικών και διαρκών αλλαγών στη ζωή μας. Καθώς εμβαθύνουμε στα εσώψυχά μας, αποκαλύπτουμε έναν θησαυρό αναξιοποίητων δυνατοτήτων που περιμένουν να απελευθερωθούν.

Η αξιοποίηση της δύναμης του υποσυνείδητου νου απαιτεί μια πολύπλευρη προσέγγιση, που συνδυάζει επίγνωση, σκοπιμότητα και συνεπή πειθαρχία. Ξεκινά με την καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας, την πρακτική της παρατήρησης των σκέψεων, των συναισθημάτων και των αισθήσεών μας. Συντονιζόμενοι με τη λειτουργία του υποσυνείδητου μας, αποκτούμε πολύτιμες γνώσεις για τις πεποιθήσεις και τα πρότυπα που διαμορφώνουν τις εμπειρίες μας.

Η οπτικοποίηση (νοερή απεικόνιση) αναδύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου νου. Φανταζόμαστε κάνοντας ζωντανές εικόνες (επαυξημένο συναίσθημα) τα επιθυμητά αποτελέσματα και τις εμπειρίες μας, επικοινωνούμε τις προθέσεις μας στο υποσυνείδητο σε μια γλώσσα που κατανοεί: εικόνες και συναισθήματα. Μέσα από τακτικές συνεδρίες του καθοδηγούμενoυ διαλογισμού voice healing (οπτικοποίηση), εμφυτεύουμε νέες πεποιθήσεις και αφηγήσεις, μετατοπίζοντας σταδιακά την πραγματικότητά μας ώστε να ευθυγραμμιστεί με τις φιλοδοξίες μας.


Επαναλαμβάνοντας θετικές πεποιθήσεις που αντικατοπτρίζουν την επιθυμητή μας πραγματικότητα, αντικαθιστούμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και ενσταλάσσουμε νέες ενδυναμωτικές. Η συνέπεια και η πεποίθηση είναι το κλειδί. επιβεβαιώνοντας την αξία, τις ικανότητες και τις δυνατότητές μας, ανοίγουμε το δρόμο για βαθιά μεταμόρφωση.

Μέσα από καθοδηγούμενες συνεδρίες προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε βαθιά τραύματα, φόβους και μπλοκαρίσματα που εμποδίζουν την ανάπτυξή μας, ανοίγοντας το δρόμο για θεραπεία και απελευθέρωση.

Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι αξιοποίησης της δύναμης του υποσυνείδητου νου, πρέπει επίσης να καλλιεργήσουμε υπομονή, επιμονή και συμπόνια για τον εαυτό μας. Η αλλαγή δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Απαιτεί αφοσίωση στη διαδικασία, ακόμη και ενόψει των οπισθοδρομήσεων και των προκλήσεων. Αγκαλιάζοντας το ταξίδι με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, καλλιεργούμε μια αίσθηση ενδυνάμωσης και δράσης στη ζωή μας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Ξεπερνώντας το Αυτοσαμποτάζ - Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου
Σταύρος Πλουμιστός: Ξεπερνώντας το Αυτοσαμποτάζ - Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου
Σταύρος Πλουμιστός: Ξεπερνώντας το Αυτοσαμποτάζ - Αξιοποιώντας τη Δύναμη του Υποσυνείδητου Νου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjCF51hVPUVjRZ-rX_Bz8WFXjte8ZepEufhfFuJimsQOhajwSFczgaH9pEiV5xiRKo8RUUmMegeckdPtqt7YEj7GPl8ST2wN9OUmVnoemG0MqT1Z8Ebje6py7mccxmRIN3GucL8tVul5rjeFASeTeOiYo3c_4u6NYWMaufI2ru6lhTDzClRb8uH42GM1bj/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9E%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B6%20-%20%CE%91%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B7%20%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9D%CE%BF%CF%85.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjCF51hVPUVjRZ-rX_Bz8WFXjte8ZepEufhfFuJimsQOhajwSFczgaH9pEiV5xiRKo8RUUmMegeckdPtqt7YEj7GPl8ST2wN9OUmVnoemG0MqT1Z8Ebje6py7mccxmRIN3GucL8tVul5rjeFASeTeOiYo3c_4u6NYWMaufI2ru6lhTDzClRb8uH42GM1bj/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9E%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B6%20-%20%CE%91%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B7%20%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9D%CE%BF%CF%85.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_1.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_1.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content