Σταύρος Πλουμιστός: Είμαστε οι σκέψεις μας - Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή

Σταύρος Πλουμιστός: Είμαστε οι σκέψεις μας - Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή

👉Η δύναμη του μυαλού είναι ένα θέμα γοητείας και θαυμασμού, το οποίο λατρεύουν οι αρχαίοι σοφοί και οι σύγχρονοι επιστήμονες. Από τις διδασκαλίες της ανατολικής φιλοσοφίας μέχρι τα ευρήματα της δυτικής ψυχολογίας αλλά και της σύγχρονης νευροβιολογίας, υπάρχει μια αναγνώριση της τεράστιας επιρροής που ασκούν οι σκέψεις μας στη ζωή μας.

Οι σκέψεις μας δεν είναι απλές εφήμερες άκρες συνείδησης, είναι δυναμικές δυνάμεις που διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας και επηρεάζουν τα γεγονότα και τις συνθήκες που εκδηλώνονται στη ζωή μας. Κάθε σκέψη, η διάνοια μας δηλαδή, στέλνει έναν κυματισμό ενέργειας στο σύμπαν (κβαντικό επίπεδο), διαμορφώνοντας το ενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει και προσελκύοντας στη ζωή μας εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν την εσωτερική μας κατάσταση.


Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τον αντίκτυπο της θετικής σκέψης στην ευημερία μας. Όταν καλλιεργούμε σκέψεις ευγνωμοσύνης, αγάπης και αφθονίας, ευθυγραμμιζόμαστε με τη συχνότητα της χαράς και της αφθονίας, προσελκύοντας στη ζωή μας εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν αυτές τις ιδιότητες. Αντίθετα, όταν μένουμε σε σκέψεις φόβου, αμφιβολίας και αρνητικότητας, δημιουργούμε ενεργητικά εμπόδια που εμποδίζουν τη ροή της θετικής ενέργειας και εκδηλώνονται ως στρες, άγχος και ασθένεια.

Η σύνδεση μυαλού-σώματος

Η σύνδεση μεταξύ των σκέψεών μας και της σωματικής μας υγείας είναι ο βασικός τομέας αυξανόμενου ενδιαφέροντος και έρευνας. Πολυάριθμες μελέτες έχουν επισημάνει τη βαθιά επίδραση των νοητικών και συναισθηματικών καταστάσεων στη λειτουργία του σώματος, αποκαλύπτοντας την περίπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ νου, σώματος και πνεύματος.

Όταν βιώνουμε στρες, για παράδειγμα, το σώμα μας απελευθερώνει ορμόνες όπως η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη, οι οποίες μπορεί να έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, στην καρδιαγγειακή υγεία και στη γενική ευεξία. Αντίθετα, όταν καλλιεργούμε σκέψεις γαλήνης, ηρεμίας και χαλάρωσης, ενεργοποιούμε τους φυσικούς θεραπευτικούς μηχανισμούς του σώματος, προάγοντας την ισορροπία και την αρμονία στο σύμπλεγμα σώμα-νου-πνεύματος.

Οι σκέψεις μας χρησιμεύουν ως καθοδηγητική δύναμη, διαμορφώνοντας τις αντιλήψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας. Ωστόσο, θαμμένες στον λαβύρινθο του μυαλού μας, βρίσκονται οι προσδοκίες - οι λεπτοί ψίθυροι που ασκούν τεράστια δύναμη στην ευημερία και την αίσθηση της εκπλήρωσής μας.

Οι σκέψεις μας παίζουν επίσης κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση του συναισθηματικού μας τοπίου, χρωματίζοντας τις εμπειρίες μας με αποχρώσεις χαράς, λύπης, θυμού και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Όταν δημιουργούμε σκέψεις αγάπης, συμπόνιας και ευγνωμοσύνης, καλλιεργούμε μια συναισθηματική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από ειρήνη, χαρά και ικανοποίηση. Αντίθετα, όταν επικεντρωνόμαστε σε σκέψεις φόβου, αγανάκτησης και αυτοαμφισβήτησης, γεννάμε συναισθήματα που χαρακτηρίζονται από άγχος, θυμό και απόγνωση.

Η ποιότητα των σκέψεων μας δεν επηρεάζει μόνο τη συναισθηματική μας κατάσταση αλλά καθορίζει επίσης τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε τα γεγονότα και τις συνθήκες της ζωής μας. Μια απλή αλλαγή προοπτικής μπορεί να μετατρέψει μια φαινομενικά απλή πρόκληση σε ευκαιρία για ανάπτυξη και μάθηση, αναδεικνύοντας τη δύναμη της σκέψης να διαμορφώνει τις αντιλήψεις και τις αντιδράσεις μας.

Εκτός από τον αντίκτυπό της στην ψυχική και συναισθηματική μας υγεία, οι σκέψεις μας παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πνευματικής μας αφύπνισης. Η πνευματική αφύπνιση περιλαμβάνει μια αίσθηση σύνδεσης με κάτι μεγαλύτερο από εμάς - μια βαθιά, διαρκή εμπιστοσύνη στην καλοσύνη την σοφία του σύμπαντος και την σύνδεηση μας με το Θεϊκό.

Όταν δημιουργούμε σκέψεις αγάπης, ευγνωμοσύνης και συμπόνιας, ευθυγραμμιζόμαστε με τη θεϊκή ουσία που διαποτίζει όλη τη δημιουργία, βιώνοντας μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης και ενότητας με όλα τα όντα. Αντίθετα, όταν μένουμε σε σκέψεις φόβου, αποχωρισμού και έλλειψης, δημιουργούμε μια αίσθηση αποσύνδεσης και αποξένωσης από τη θεία πηγή, που οδηγεί σε συναισθήματα απομόνωσης και πνευματικής κενού.

Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή

1. Η προσδοκία της τελειότητας


Από νεαρή ηλικία, πολλοί από εμάς είμαστε προετοιμασμένοι να αγωνιζόμαστε για την τελειότητα, να διαπρέψουμε σε κάθε προσπάθεια, να ανταποκριθούμε σε ακατόρθωτα πρότυπα και να μην παραπαίουμε ή να αποτύχουμε ποτέ. Αυτή η προσδοκία τελειότητας δημιουργεί μια ύπουλη πίεση που βαραίνει πολύ στους ώμους μας, οδηγώντας σε συναισθήματα ανεπάρκειας, αμφιβολίας για τον εαυτό μας και άγχους.

Όταν υστερούμε στην τελειότητα —όσο αναπόφευκτο κι αν είναι— αντιμετωπίζουμε σκληρή αυτοκριτική και κρίση, τροφοδοτώντας έναν φαύλο κύκλο ντροπής και απόγνωσης. Αντί να γιορτάζουμε τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά μας, παγιδευόμαστε σε μια αέναη αναζήτηση για άψογο, θυσιάζοντας την ψυχική και συναισθηματική μας ευημερία στη διαδικασία.

2. Η Προσδοκία Έγκρισης

Μια άλλη προσδοκία που μαστίζει πολλούς από εμάς είναι η επιθυμία για επικύρωση και έγκριση. Από την αναζήτηση επαίνου και αναγνώρισης από τους άλλους έως τη συμμόρφωση με τους κοινωνικούς κανόνες και τις προσδοκίες, συχνά μετράμε την αυτοεκτίμησή μας με βάση τις απόψεις και τις κρίσεις των άλλων.

Αυτή η αδυσώπητη επιδίωξη έγκρισης μας αφήνει ευάλωτους στις ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις των άλλων, διαβρώνοντας την αίσθηση της αυτονομίας και της αυθεντικότητας μας. Παγιδευόμαστε σε έναν ατελείωτο κύκλο αναζήτησης επικύρωσης από εξωτερικές πηγές, παραμελώντας τη δική μας εσωτερική καθοδήγηση και διαίσθηση στη διαδικασία.

3. Η προσδοκία του ελέγχου

Σε έναν κόσμο γεμάτο αβεβαιότητα και απρόβλεπτο, πολλοί από εμάς κολλάμε στην ψευδαίσθηση του ελέγχου - μια πεποίθηση ότι μπορούμε να ενορχηστρώσουμε και να χειριστούμε κάθε πτυχή της ζωής μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. Αυτή η προσδοκία ελέγχου γεννά άγχος, στρες και απογοήτευση, καθώς παλεύουμε με τις αναπόφευκτες ανατροπές της μοίρας.

Όταν τα γεγονότα εκτυλίσσονται πέρα ​​από τον έλεγχό μας - όταν τα σχέδια στραβώνουν, οι σχέσεις παραπαίουν ή τα όνειρα γκρεμίζονται - αντιμετωπίζουμε αισθήματα αδυναμίας και απόγνωσης. Αντί να αγκαλιάζουμε την αβεβαιότητα της ζωής, αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε εναντίον της, κολλημένοι στην ψευδαίσθηση του ελέγχου με ένταση.

4. Η προσδοκία της σύγκρισης

Στον σημερινό υπερ-συνδεδεμένο κόσμο, η προσδοκία σύγκρισης είναι μεγάλη, τροφοδοτούμενη κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση και τα πολιτιστικά πρότυπα. Βομβαρδιζόμαστε με εικόνες και μηνύματα που δοξάζουν την τελειότητα, την επιτυχία και την ομορφιά, αφήνοντάς μας να νιώθουμε ανεπαρκείς και ανάξιοι σε σύγκριση.

Όταν μετράμε τους εαυτούς μας με τις προσεκτικά επιμελημένες ζωές των άλλων, αναπόφευκτα απογοητευόμαστε, οδηγώντας τον εαυτό μας σε συναισθήματα φθόνου, αγανάκτησης και αμφιβολίας. Αντί να γιορτάζουμε τα μοναδικά μας δώρα και τα ταλέντα μας, όποια κι αν είναι αυτά, μειώνουμε τον εαυτό μας μένοντας στη σκιά των άλλων, θυσιάζοντας την αυθεντικότητα και την αυτοέκφρασή μας στη διαδικασία.

5. Η Προσδοκία του Χρόνου


Η προσδοκία χρόνου είναι μια πεποίθηση ότι πρέπει να επιτύχουμε ορισμένα ορόσημα ή επιτεύγματα μέχρι μια ορισμένη ηλικία κι αυτό μπορεί να είναι μια πηγή τεράστιας πίεσης και άγχους. Είτε είναι η εύρεση της τέλειας καριέρας, η τακτοποίηση με έναν σύντροφο ή η επίτευξη οικονομικής επιτυχίας, συχνά μετράμε την αξία μας με βάση αυθαίρετα χρονοδιαγράμματα και προθεσμίες.

Όταν αποτυγχάνουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου - είτε λόγω περιστάσεων πέρα ​​από τον έλεγχό μας είτε λόγω δικών μας αντιληπτών ελλείψεων - αντιμετωπίζουμε αισθήματα αποτυχίας και ανεπάρκειας. Αντί να αγκαλιάζουμε τον μοναδικό ρυθμό μας και το ρυθμό του ταξιδιού μας, συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους και επικρίνουμε υποσυνείδητα συνεχώς τους εαυτούς μας που υστερούμε.

Η λύση στις προσδοκίες η συμπόνια και η επίγνωση.
Ένα μονοπάτι προς την αρμονία.

Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή έχουν τις ρίζες τους σε κοινωνικούς όρους, πολιτιστικούς κανόνες και πεποιθήσεις σχετικά με την επιτυχία, την αξία και την εκπλήρωση.

Από τη στιγμή που τραβάμε την πρώτη μας πνοή μέχρι τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς μας, παγιδευόμαστε σε ένα πλέγμα κοινωνικών κανόνων, πολιτισμικών προτύπων και προσωπικών φιλοδοξιών που διαμορφώνουν την αντίληψή μας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Αγωνιζόμαστε για την επιτυχία, λαχταρούμε για επικύρωση και κολλάμε στην ψευδαίσθηση του ελέγχου, μόνο για να βρεθούμε μπλεγμένοι στην ασφυκτική αγκαλιά της απογοήτευσης και της προσωπικής ανεπάρκειας.

Κι όμως, μέσα στο χάος και τη σύγχυση, υπάρχει ένας φάρος ελπίδας: η συμπόνια. Είναι το απαλό χέρι που καταπραΰνει τις πληγές της ψυχής, το βάλσαμο που γιατρεύει τα ραγίσματα της καρδιάς και το φως που μας οδηγεί στις πιο σκοτεινές νύχτες. Η συμπόνια δεν είναι απλώς ένα φευγαλέο συναίσθημα ή ένα περαστικό συναίσθημα. Είναι μια βαθιά αναγνώριση της κοινής μας ανθρωπιάς, μια προθυμία να αγκαλιάσουμε τις εγγενείς ατέλειες της ύπαρξης και μια δέσμευση να επεκτείνουμε καλοσύνη και ενσυναίσθηση στον εαυτό μας και στους άλλους.

Στη ζωή, η επίγνωση χρησιμεύει ως ο αργαλειός πάνω στον οποίο πλέκονται οι εμπειρίες μας. Είναι ο σιωπηλός μάρτυρας της πνευματικής ανύψωσης και της ροής των σκέψεων, των συναισθημάτων και των αισθήσεων που διατρέχουν την ύπαρξή μας, προσκαλώντας μας να καλλιεργήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας. Η επίγνωση δεν περιορίζεται στη σφαίρα της νόησης ή της αντίληψης καθώς είναι μια κατάσταση ύπαρξης που ξεπερνά τα όρια του χρόνου και του χώρου, προσκαλώντας μας να κατοικήσουμε στην αιώνια παρούσα στιγμή και να αγκαλιάσουμε την πληρότητα της ύπαρξής μας.

Και έτσι, οπλισμένοι με τους δίδυμους πυλώνες της συμπόνιας και της επίγνωσης, ξεκινάμε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και προσωπικής μεταμόρφωσης. Απελευθερώνουμε τα δεσμά της προσδοκίας που μας δένουν με το παρελθόν και το μέλλον, παραδομένοι στο διαρκώς εκτυλισσόμενο μυστήριο της παρούσας στιγμής. Αγκαλιάζουμε την εγγενή ομορφιά των ατελειών μας, αναγνωρίζοντας ότι η αληθινή δύναμη δεν βρίσκεται στην τελειότητα, αλλά στην ευαλωτότητα και την αυθεντικότητα.

Στην αγκαλιά της συμπόνιας, βρίσκουμε παρηγοριά μπροστά στις αντιξοότητες, θάρρος στη μέση της αβεβαιότητας και χάρη στα βάθη της απόγνωσης. Απλώνουμε ένα χέρι συγχώρεσης στον εαυτό μας και στους άλλους, απελευθερώνοντας τα βάρη της αγανάκτησης και της λύπης που βαραίνουν τις καρδιές μας. Και στην απέραντη έκταση της επίγνωσης, ανακαλύπτουμε τα άπειρα βάθη της ύπαρξής μας, αποκαλύπτοντας τις κρυμμένες αλήθειες που βρίσκονται αδρανείς μέσα μας.


Καθώς οι τελευταίες νότες της συμφωνίας σβήνουν στη σιωπή, στεκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας αρχής, εμποτισμένης με μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού και δυνατότητας. Με κάθε βήμα που κάνουμε, τιμούμε την κληρονομιά εκείνων που έχουν περπατήσει πριν από εμάς, κουβαλώντας τη σοφία και την καθοδήγησή τους στις καρδιές μας. Και καθώς κοιτάμε τον ορίζοντα, φωτισμένοι από το φως της ανατολής μιας νέας μέρας, αγκαλιάζουμε την υπόσχεση του αύριο με ανοιχτές αγκάλες και ευγνώμονες καρδιές.

Γιατί στην ένωση των προσδοκιών, της συμπόνιας και της επίγνωσης, βρίσκουμε το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε την πόρτα στον πιο αληθινό μας εαυτό και την πύλη σε έναν κόσμο άπειρων δυνατοτήτων και δυνατοτήτων. Και έτσι, ταξιδεύουμε μπροστά, καθοδηγούμενοι από την αιώνια φλόγα του ανθρώπινου πνεύματος, πάντα σταθεροί στη δέσμευσή μας να αγκαλιάσουμε την πληρότητα των εμπειριών της ζωής μας, μια στιγμή τη φορά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Είμαστε οι σκέψεις μας - Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή
Σταύρος Πλουμιστός: Είμαστε οι σκέψεις μας - Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή
Σταύρος Πλουμιστός: Είμαστε οι σκέψεις μας - Οι προσδοκίες που μας τιμωρούν στη ζωή
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4wHZsU-PKbe1-SSLE9Ru8aP-m0_ezuW7t_DeZIj75XDUvhyhs_QLzBlWi7TN0Mvl9kDNJWcPrN6WNs6ma2DB4YTAxuh3BrqU9WnASGQpQ_dIH-V7pbAVD6ojRE4vZqyqk_x5gbiJOfMXqN4mU8VJ0cWpbii7QsJtUm3D010aX0NsRvU0zWREat933ygCu/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%BF%CE%B9%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20-%20%CE%9F%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4wHZsU-PKbe1-SSLE9Ru8aP-m0_ezuW7t_DeZIj75XDUvhyhs_QLzBlWi7TN0Mvl9kDNJWcPrN6WNs6ma2DB4YTAxuh3BrqU9WnASGQpQ_dIH-V7pbAVD6ojRE4vZqyqk_x5gbiJOfMXqN4mU8VJ0cWpbii7QsJtUm3D010aX0NsRvU0zWREat933ygCu/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%BF%CE%B9%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20-%20%CE%9F%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_96.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_96.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content