Σταύρος Πλουμιστός: Η "ουσία της Ευγνωμοσύνης" δημιουργεί αρμονία, υγεία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο στον εγκέφαλο μας

Σταύρος Πλουμιστός: Η "ουσία της Ευγνωμοσύνης" δημιουργεί αρμονία, υγεία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο στον εγκέφαλο μας

👉Σε έναν κόσμο που συχνά επισκιάζεται από το χάος και την αβεβαιότητα, η πρακτική της ευγνωμοσύνης στέκεται ως φάρος φωτός, που μας καθοδηγεί προς μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και της αφθονίας που μας περιβάλλει. Η ευγνωμοσύνη, η απλή πράξη της αναγνώρισης και της εκτίμησης των ευλογιών στη ζωή μας, έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει την αντίληψή μας, να μετατοπίσει την εστίασή μας και να μας αφυπνίσει στη βαθιά ομορφιά της ύπαρξής μας. 

Έχοντας μελετήσει την πολύπλευρη φύση της ευγνωμοσύνης, τον αντίκτυπό της στην ευημερία, τις σχέσεις και τη γενική οπτική μας για τη ζωή και πώς η καλλιέργεια της μπορεί να οδηγήσει σε μια πλουσιότερη, πιο ικανοποιητική ύπαρξη, έχει αλλάξει ολόκληρη την ύπαρξη μου.


Στον πυρήνα της, η ευγνωμοσύνη είναι κάτι περισσότερο από το να λες απλώς «ευχαριστώ» ή να εκφράσεις την εκτίμηση για μια ευγενική χειρονομία. Είναι μια κατάσταση του νου, ένας τρόπος ύπαρξης που μας καλεί να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε την αφθονία στη ζωή μας, τόσο μεγάλη όσο και μικρή. Η ευγνωμοσύνη μας ζητά να κάνουμε μια παύση, να αναλογιστούμε και να βρούμε νόημα στις καθημερινές στιγμές που συχνά περνούν απαρατήρητες. Είτε είναι η ζεστασιά του ήλιου στο δέρμα μας, το γέλιο των αγαπημένων προσώπων ή οι απλές απολαύσεις ενός ζεστού γεύματος, η ευγνωμοσύνη μας καλεί να αγκαλιάσουμε τη ζωή με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά.

Ένα από τα πιο βαθιά αποτελέσματα της ευγνωμοσύνης έγκειται στην ικανότητά της να αλλάζει την οπτική μας και να μας θεραπεύει. Όταν επιλέγουμε να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε παρά σε αυτά που μας λείπουν, ανοίγουμε τον εαυτό μας σε έναν κόσμο αφθονίας. Ξαφνικά, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε φαίνονται λιγότερο τρομακτικές και οι ευλογίες στη ζωή μας λάμπουν πιο φωτεινά από ποτέ. Αντί να μένουμε σε αυτά που λείπουν, η ευγνωμοσύνη μας ενθαρρύνει να γιορτάσουμε τον πλούτο των εμπειριών μας και να καλλιεργήσουμε μια αίσθηση ικανοποίησης που υπερβαίνει τα υλικά αγαθά.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση της ευγνωμοσύνης μπορεί να έχει βαθύ αντίκτυπο στη σωματική, συναισθηματική και ψυχική μας ευεξία. Από τη μείωση του στρες και του άγχους έως τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού, τα οφέλη της ευγνωμοσύνης εκτείνονται πολύ πέρα ​​από την απλή εκτίμηση. Ενθαρρύνοντας μια θετική προοπτική και καλλιεργώντας συναισθήματα ευγνωμοσύνης, δημιουργούμε ένα κυματιστικό αποτέλεσμα που αγγίζει κάθε πτυχή της ζωής μας, οδηγώντας σε μεγαλύτερη ευτυχία, ανθεκτικότητα και συνολική ικανοποίηση.

Το πείραμα που έπεισε τους επιστήμονες για τα οφέλη της ευγνωμοσύνης

Ο Δρ Masaru Emoto ήταν ένας Ιάπωνας επιστήμονας γνωστός για την πρωτοποριακή του έρευνα σχετικά με τη μοριακή δομή του νερού και την απόκρισή του σε διάφορα ερεθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων συναισθημάτων. Μία από τις πιο διάσημες μελέτες του επικεντρώθηκε στις επιπτώσεις θετικών και αρνητικών συναισθημάτων, όπως η ευγνωμοσύνη και ο θυμός, στην κρυσταλλική δομή του νερού.

Στα πειράματά του, ο Δρ Emoto εξέθεσε το νερό σε διαφορετικές λέξεις, σκέψεις και συναισθήματα και στη συνέχεια παρατήρησε το σχηματισμό κρυστάλλων νερού κάτω από ένα μικροσκόπιο. Βρήκε ότι το νερό που εκτίθεται σε θετικά συναισθήματα, όπως αγάπη, ευγνωμοσύνη και εκτίμηση, σχημάτιζε όμορφα περίπλοκους και συμμετρικούς κρυστάλλους, ενώ το νερό που εκτέθηκε σε αρνητικά συναισθήματα παρήγαγε αποδιοργανωμένες και χαοτικές δομές.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ευρήματα της έρευνας του Δρ. Emoto ήταν η βαθιά επίδραση της ευγνωμοσύνης στη μοριακή δομή του νερού. Όταν το νερό εκτέθηκε στη δόνηση της ευγνωμοσύνης μέσω λέξεων, σκέψεων ή προθέσεων, παρήγαγε εκπληκτικά όμορφα και αρμονικά κρυστάλλινα μοτίβα. Αυτά τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η ευγνωμοσύνη έχει μια ισχυρή και μεταμορφωτική επίδραση όχι μόνο στο νερό αλλά και στον κόσμο γύρω μας.

Η έρευνα του Δρ. Emoto παρείχε πειστικά στοιχεία για τη διασύνδεση της ανθρώπινης συνείδησης και του περιβάλλοντος. Υπέδειξε ότι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι προθέσεις μας έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν τη μοριακή δομή του νερού, η οποία περιλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος του σώματός μας αλλά και του πλανήτη μας.

Η έρευνά του προτείνει ότι η ευγνωμοσύνη έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ομορφιά, αρμονία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο, υπογραμμίζοντας τη μεταμορφωτική δύναμη των θετικών συναισθημάτων στην υγεία, τις σχέσεις και το περιβάλλον μας.

Ευγνωμοσύνη στις σχέσεις

Εκτός από τις επιπτώσεις της στην ατομική ευημερία, η ευγνωμοσύνη διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην καλλιέργεια υγιών, ικανοποιητικών σχέσεων. Όταν εκφράζουμε ευγνωμοσύνη προς τους άλλους, είτε μέσω ενός εγκάρδιου ευχαριστώ είτε μέσω μιας τυχαίας πράξης καλοσύνης, ενισχύουμε τους δεσμούς που μας συνδέουν και καλλιεργούν την αίσθηση της σύνδεσης και του ανήκειν. Η ευγνωμοσύνη δημιουργεί έναν βρόχο θετικής ανατροφοδότησης, όπου οι πράξεις εκτίμησης εμπνέουν περισσότερες πράξεις καλοσύνης, δημιουργώντας έναν κύκλο αγάπης και γενναιοδωρίας που εμπλουτίζει τη ζωή μας και τους γύρω μας.

Όπως κάθε δεξιότητα, η ευγνωμοσύνη απαιτεί εξάσκηση και πρόθεση για να καλλιεργηθεί. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές απλές αλλά ισχυρές τεχνικές που μπορούν να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε μια νοοτροπία πιο ευγνώμων και να αποκομίσουμε τα οφέλη της ευγνωμοσύνης στην καθημερινή μας ζωή. 

Ακολουθούν μερικές αποτελεσματικές τεχνικές για να καλλιεργήσετε την ευγνωμοσύνη:
  1. Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για να γράψετε τρία πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Αυτή η απλή πρακτική σας βοηθά να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας να εστιάζει στις θετικές πτυχές της ζωής σας.
  2. Απαριθμήσετε νοερά ή εκφραστείτε προφορικά για τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Αυτό μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της πρωινής καθημερινότητας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία ή πριν τον ύπνο.
  3. Ενσωματώστε τον καθοδηγούμενο διαλογισμό voice healing στην καθημερινότητά σας. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, εστιάστε στις αισθήσεις ευγνωμοσύνης στο σώμα και το μυαλό σας, καλλιεργώντας μια αίσθηση εκτίμησης για ότι έχετε.
  4. Γράψτε μια επιστολή εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σας σε κάποιον που είχε θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε την επιστολή ή απλώς να την κρατήσετε για τον εαυτό σας ως υπενθύμιση των ανθρώπων και των εμπειριών για τις οποίες είστε ευγνώμονες.
  5. Κάντε μια βόλτα σε εξωτερικούς χώρους και δώστε προσοχή στην ομορφιά και την αφθονία της φύσης γύρω σας. Εκφράστε ευγνωμοσύνη για τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις αισθήσεις που συναντάτε στην πορεία.
  6. Δημιουργήστε το βάζο ευγνωμοσύνης. Κρατήστε ένα βάζο γεμάτο με χαρτάκια που απαριθμούν πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Προσθέστε σε αυτό τακτικά και αφιερώστε στιγμές για να διαβάσετε τα περιεχόμενα όταν χρειάζεστε μια ώθηση θετικότητας.
  7. Τοποθετήστε οπτικές υπενθυμίσεις ευγνωμοσύνης γύρω από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας, όπως αποσπάσματα, φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων ή σύμβολα αφθονίας.
  8. Ασκήστε την ευγνωμοσύνη σε δύσκολες καταστάσεις και προσπαθήστε να βρείτε κάτι για το οποίο να είστε ευγνώμονες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μάθημα, μια στιγμή ανάπτυξης ή η υποστήριξη άλλων.
  9. Κάντε τη συνήθεια να εκφράζετε την εκτίμηση στους άλλους για την καλοσύνη, την υποστήριξη ή τη συνεισφορά τους. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω λεκτικών ευχαριστιών, χειρόγραφων σημειώσεων ή μικρών πράξεων καλοσύνης.
  10. Αφιερώστε χρόνο για να αναλογιστείτε προηγούμενες εμπειρίες ή στιγμές ευγνωμοσύνης στη ζωή σας. Η ανάμνηση στιγμών χαράς και αφθονίας μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια μιας αίσθησης ευγνωμοσύνης στο παρόν.
  11. Συμμετέχετε σε πράξεις παροχής υπηρεσιών ή εθελοντική εργασία για να υποστηρίξετε άλλους που έχουν ανάγκη. Το να βοηθάτε άλλους μπορεί να καλλιεργήσει μια αίσθηση ευγνωμοσύνης για τις δικές σας ευλογίες και προνόμια.
  12.  Εκτείνετε ευγνωμοσύνη προς τον εαυτό σας αναγνωρίζοντας τα δυνατά σας σημεία, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειές σας. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με καλοσύνη και εκτίμηση.
  13. Δημιουργήστε υπενθυμίσεις που ενσωματώνουν την ευγνωμοσύνη στην καθημερινή σας ζωή, όπως να λέτε ευχαριστώ πριν από τα γεύματα ή πριν τον ύπνο.
  14. Μειώστε την έκθεση σε αρνητικές ειδήσεις ή μέσα που μπορούν να μειώσουν τη διάθεσή σας και να επισκιάσουν τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης. Αναζητήστε θετικό και αναζωογονητικό περιεχόμενο.
  15. Θέστε συγκεκριμένους στόχους για την εξάσκηση της ευγνωμοσύνης, γράφοντας στο ημερολόγιο σας την εκτίμηση για κάποιον σε κάθε εβδομάδα.


Σε έναν κόσμο που συχνά φαίνεται χαοτικός και αβέβαιος, η πρακτική της ευγνωμοσύνης προσφέρει ένα ισχυρό αντίδοτο. Αλλάζοντας την προοπτική μας, καλλιεργώντας την αίσθηση της αφθονίας και καλλιεργώντας ουσιαστικές σχέσεις, η ευγνωμοσύνη ανοίγει την πόρτα σε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και του κόσμου γύρω μας. Η ευγνωμοσύνη έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ομορφιά, αρμονία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο του εγκεφάλου μας, υπογραμμίζοντας τη μεταμορφωτική δύναμη των θετικών συναισθημάτων καθώς αφυπνίζουμε τη βαθιά ομορφιά της ύπαρξής μας και ανακαλύπτουμε ότι το κλειδί για την αληθινή αφθονία δεν βρίσκεται σε αυτό που έχουμε, αλλά στο πώς επιλέγουμε να δούμε τον κόσμο. Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν την πρακτική της ευγνωμοσύνης με ανοιχτές καρδιές και μυαλά, γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο, ξεκλειδώνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργούμε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, χαρά και αφθονία για όλους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η "ουσία της Ευγνωμοσύνης" δημιουργεί αρμονία, υγεία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο στον εγκέφαλο μας
Σταύρος Πλουμιστός: Η "ουσία της Ευγνωμοσύνης" δημιουργεί αρμονία, υγεία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο στον εγκέφαλο μας
Σταύρος Πλουμιστός: Η "ουσία της Ευγνωμοσύνης" δημιουργεί αρμονία, υγεία και συνοχή σε μοριακό επίπεδο στον εγκέφαλο μας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiK1F3ig4t7xWVLU7IvashmtWWKbaz5Zw5QWb2zN48MWfK2ZUjkMnV2OLhH2MNMZIvofDpcM-pScJLGYc-Bd9Y4NWbKfqNq4iAoC-M6nZDMdGmWsPOSRyc2peRi7V4Xb5cHtdm8GMLfhnxNLCLBCppN510_2w3D5bjtn5zhU8mjij9ueA8_y5Nz1J7aKn1k/w400-h350/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%97%20%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%95%CF%85%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%20%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1,%20%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%AE%20%CF%83%CE%B5%20%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%20%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%20%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiK1F3ig4t7xWVLU7IvashmtWWKbaz5Zw5QWb2zN48MWfK2ZUjkMnV2OLhH2MNMZIvofDpcM-pScJLGYc-Bd9Y4NWbKfqNq4iAoC-M6nZDMdGmWsPOSRyc2peRi7V4Xb5cHtdm8GMLfhnxNLCLBCppN510_2w3D5bjtn5zhU8mjij9ueA8_y5Nz1J7aKn1k/s72-w400-c-h350/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%97%20%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%95%CF%85%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%20%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1,%20%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%AE%20%CF%83%CE%B5%20%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%20%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%20%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_86.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_86.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content