Σταύρος Πλουμιστός: Πως οι θετικές σκέψεις ανοίγουν την πύλη στις υπερβατικές εμπειρίες

Σταύρος Πλουμιστός: Πως οι θετικές σκέψεις ανοίγουν την πύλη στις υπερβατικές εμπειρίες

👉Στο ταξίδι προς την πνευματική φώτιση και τις υπερβατικές εμπειρίες, ο νους παίζει τον κεντρικό ρόλο. Οι αρχαίες παραδόσεις σοφίας και η σύγχρονη νευροεπιστήμη συγκλίνουν στην ιδέα ότι οι θετικές σκέψεις έχουν τη δύναμη να ρυθμίζουν την ενέργειά μας και να ανοίγουν το δρόμο για τις πνευματικές γνώσεις.

Από την άλλη η θετική σκέψη δεν είναι απλώς ένα φευγαλέο συναίσθημα, αλλά μια εξέχουσα  ισχυρή δύναμη που μπορεί να διαμορφώσει την πραγματικότητά μας και να ανοίξει τις πόρτες στις πνευματικές εμπειρίες. Όταν ο εγκέφαλος μας προπονείτε με θετικές σκέψεις, ρυθμίζουμε την ενέργειά μας και δημιουργούμε ένα βέλτιστο περιβάλλον ώστε ο εγκέφαλος να ξεπεράσει τους συνήθεις περιορισμούς του. Οι θετικές σκέψεις δεν είναι τυφλές επιβεβαιώσεις μιας εξιδανικευμένης πραγματικότητας, αλλά πηγαίες εκφράσεις πίστης και ψυχικής θωράκισης απέναντι στις αντιξοότητες. Μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιληφθούμε τον κόσμο μέσα από το πρίσμα της δυνατότητας, προσκαλώντας μας να συνδημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας με το σύμπαν του Δημιουργού.



Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το να σκέφτεσαι θετικά είναι απλώς μια πρακτική σκέψης. Λάθος! Οι θετικές σκέψεις είναι κάτι περισσότερο από φευγαλέες στιγμές ευτυχίας και έχουν μελετηθεί ότι έχουν βαθύ αντίκτυπο στον εγκέφαλό μας (θεραπευτικά) και τη γενική ευημερία μας. Αναλυτικές έρευνες στη νευροεπιστήμη δείχνουν ότι η θετική σκέψη μπορεί να επανασυνδέσει τα νευρικά μονοπάτια, οδηγώντας σε αυξημένη ψυχική θωράκιση, ενισχυμένη δημιουργικότητα (ικανότητες) και εξαιρετικά βελτιωμένη γνωστική λειτουργία.

Σε νευρολογικό επίπεδο, οι θετικές σκέψεις διεγείρουν την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως η ντοπαμίνη, η σεροτονίνη και οι ενδορφίνες, οι οποίες συχνά αναφέρονται ως οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου, που μας επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, για να αισθανόμαστε καλά. Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές παίζουν κρίσιμο ρόλο στη ρύθμιση της διάθεσης, των κινήτρων και της συναισθηματικής σταθερότητας, δημιουργώντας μια βιοχημική βάση για θετικότητα.

Επιπλέον, οι θετικές σκέψεις ενεργοποιούν συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την επεξεργασία ανταμοιβής, την ενσυναίσθηση και τη συναισθηματική ρύθμιση. Ο προμετωπιαίος φλοιός, για παράδειγμα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για υψηλότερες γνωστικές λειτουργίες όπως η λήψη αποφάσεων και ο έλεγχος των παρορμήσεων, γίνεται πιο ενεργός κατά τη διάρκεια θετικών συναισθηματικών καταστάσεων. Αυτή η αυξημένη εγκεφαλική δραστηριότητα όχι μόνο ενισχύει τις γνωστικές μας ικανότητες αλλά διευκολύνει την αυτοθεραπεία καθώς αυξάνει την αίσθηση ευεξίας και σύνδεσης μας με τους άλλους.

Τι είναι ο υπερβατισμός και γιατί τον έχουν ανάγκη οι άνθρωποι

Ορισμός της Υπερβατικότητας 

Η Υπερβατικότητα είναι μια έννοια που αναφέρεται στην πράξη της πνευματικής υπέρβασης ή της υπέρβασης των συνηθισμένων ορίων της ανθρώπινης εμπειρίας, συνείδησης ή ύπαρξης. Περιλαμβάνει μια αλλαγή στην αντίληψη πέρα ​​από τον εγωιστικό νου και στο βασίλειο του άπειρου.

Η υπέρβαση μπορεί να πάρει πολλές μορφές, που κυμαίνονται από στιγμές βαθιάς ενόρασης και διαύγειας έως καταστάσεις εκστατικής ευδαιμονίας και ένωσης με το θείο. Συχνά συνδέεται με εμπειρίες δέους, θαυμασμού και διασύνδεσης, όπου τα όρια μεταξύ του εαυτού και του άλλου... διαλύονται και βιώνεται μια αίσθηση ενότητας με τον κόσμο.

Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται την υπέρβαση; 

Η αναζήτηση της υπέρβασης είναι βαθιά ριζωμένη στην ανθρώπινη ψυχή, καθοδηγούμενη από μια θεμελιώδη ανάγκη για νόημα, σκοπό και σύνδεση. Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, ταλαιπωρία και παροδικότητα, η υπέρβαση προσφέρει ένα φάρο ελπίδας - μια ματιά πέρα ​​από το πέπλο της θνητότητας και στο αιώνιο.

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι αναζητούν την υπέρβαση είναι να βρουν νόημα και σκοπό στη ζωή τους. Μπροστά σε υπαρξιακά ερωτήματα σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας, τον σκοπό της ύπαρξης και το αναπόφευκτο του θανάτου, οι υπερβατικές εμπειρίες δίνουν το νόημα και την σημασία της ζωής. Παρέχουν δηλαδή το πλαίσιο για την κατανόηση της θέσης μας στον κόσμο και της σύνδεσης μας με την ζωή.

Η υπέρβαση χρησιμεύει επίσης ως καταφύγιο από την ψυχική ταλαιπωρία και γενικά την εσωτερική αναταραχή της ανθρώπινης ύπαρξης. Σε χαλαρές στιγμές ή πνευματικής συνειδητοποίησης, τα άτομα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τους περιορισμούς της προσωπικής τους ταυτότητας και να συνδεθούν με μια βαθύτερη πηγή γαλήνης και ευτυχίας. Αυτή η αλλαγή προοπτικής τους επιτρέπει να απελευθερώσουν την προσκόλληση στις εγκόσμιες και υλιστικές ανησυχίες και να βρουν παρηγοριά στο αιώνιο, το θείο.

Για πολλούς, η υπέρβαση αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι προς την ένωση με το θείο - μια συγχώνευση της ατομικής ψυχής με την καθολική συνείδηση. Είτε μέσω της προσευχής, ή του καθοδηγούμενου διαλογισμού, τα άτομα επιδιώκουν να ξεπεράσουν τα όρια του εγώ και να επικοινωνήσουν με τη θεία παρουσία και όλη τη δημιουργία. Αυτή η αναζήτηση για πνευματική σύνδεση προσφέρει μια αίσθηση του ανήκειν, του σκοπού και της εκπλήρωσης που ξεπερνά τα όρια του υλικού κόσμου.

Οι υπερβατικές εμπειρίες διευκολύνουν επίσης τη διεύρυνση της συνείδησης, επιτρέποντας στα άτομα να έχουν πρόσβαση σε υψηλότερες καταστάσεις επίγνωσης και αντίληψης. Σε αυτές τις αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης, ο νους συντονίζεται με λεπτές συχνότητες και διαστάσεις της πραγματικότητας πέρα ​​από το πεδίο της συνηθισμένης αντίληψης. Αυτή η διευρυμένη επίγνωση ενθαρρύνει μεγαλύτερη διορατικότητα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, οδηγώντας σε νέους τρόπους σκέψης, ύπαρξης και σχέσης με τον κόσμο.

Η υπέρβαση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πορείας της ανθρώπινης ιστορίας, εμπνέοντας σπουδαία έργα τέχνης, λογοτεχνίας, φιλοσοφίας και πνευματικότητας. Έχει τροφοδοτήσει τις φλόγες της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, οδηγώντας την επιστημονική έρευνα, την καλλιτεχνική έκφραση και τη φιλοσοφική εξερεύνηση. Επιπλέον, οι υπερβατικές εμπειρίες έχουν χρησιμεύσει ως καταλύτες για τον προσωπικό και συλλογικό μετασχηματισμό, οδηγώντας σε αλλαγές παραδειγμάτων στην κοσμοθεωρία, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Ρύθμιση της Ενέργειας για Υπερβατικές Εμπειρίες

Ανοίγοντας την Πύλη προς την Υπέρβαση 

Στην καρδιά κάθε υπερβατικής εμπειρίας βρίσκεται μια στιγμή βαθιάς ηρεμίας και διαύγειας, μια ματιά πέρα ​​από το πέπλο της ψευδαίσθησης στην άπειρη έκταση της ύπαρξης. Οι θετικές σκέψεις χρησιμεύουν ως το κλειδί που ξεκλειδώνει την πύλη προς την υπέρβαση, διαλύοντας τα εμπόδια του εγώ που εμποδίζουν την αληθινή μας φύση.

Η έννοια της ρύθμισης της ενέργειας προκύπτει από το γεγονός ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας εκπέμπουν συχνότητες δόνησης που μπορούν είτε να ανυψώσουν είτε να εξαντλήσουν την ενέργειά μας. Όταν προπονούμε τον εγκέφαλο και αφυπνιζόμαστε για την δύναμη των θετικών σκέψεων, αυξάνουμε αποτελεσματικά την ενεργειακή μας δόνηση, ευθυγραμμίζοντας τους εαυτούς μας με ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και ανοίγοντας το δρόμο για υπερβατικές εμπειρίες.

Οι θετικές σκέψεις λειτουργούν ως καταλύτες για την πνευματική αφύπνιση μετατοπίζοντας την αντίληψή μας για την πραγματικότητα και επεκτείνοντας την επίγνωσή μας πέρα ​​από τα όρια του εγώ. Σε μια κατάσταση θετικότητας, γινόμαστε πιο συντονισμένοι με την παρούσα στιγμή, πιο ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες και πιο δεκτικοί στις λεπτές αποχρώσεις του σύμπαντος.

Επιπλέον, οι θετικές σκέψεις δημιουργούν ένα κυματιστικό αποτέλεσμα που εκτείνεται πέρα ​​από το άτομο, επηρεάζοντας τη συλλογική συνείδηση ​​και καλλιεργώντας μια αίσθηση ενότητας και διασύνδεσης μεταξύ όλων των όντων. Καθώς εκπέμπουμε θετικότητα στον κόσμο, συμβάλλουμε στη συλλογική ανύψωση της συνείδησης, δημιουργώντας ένα γόνιμο έδαφος για μετασχηματιστικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρακτικές για την καλλιέργεια θετικών σκέψεων

Οι υπερβατικές εμπειρίες μπορούν να λάβουν πολλές μορφές, από στιγμές βαθύ διαλογισμού και εκστατικής ευδαιμονίας έως συναντήσεις με τη φύση ή πράξεις ανιδιοτελούς υπηρεσίας. Αυτό που ενώνει αυτές τις διαφορετικές εμπειρίες είναι μια αίσθηση ενότητας και διασύνδεσης με όλη τη δημιουργία, μια αναγνώριση της υποκείμενης ενότητας που μας ενώνει ως μια κοσμική οικογένεια. Με αφοσίωση και εξάσκηση, εκπαιδεύετε το μυαλό να υιοθετήσει μια πιο αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. 

Μερικές αποτελεσματικές πρακτικές για την καλλιέργεια θετικών σκέψεων και τη ρύθμιση της ενέργειας με:
  1. Η εξάσκηση της ευγνωμοσύνης είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να καλλιεργήσουμε θετικές σκέψεις και να ανυψώσουμε την ενέργειά μας. 
  2. Καλλιεργώντας την ενσυνειδητότητα μέσω πρακτικών όπως ο καθοδηγούμενος διαλογισμός voice healing, η γιόγκα ή η ενσυνείδητη αναπνοή, μπορούμε να ηρεμήσουμε τη φλυαρία του μυαλού και να καλλιεργήσουμε μια μεγαλύτερη αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και διαύγειας.
  3. Επαναλαμβάνοντας επιβεβαιώσεις ή πεποιθήσεις επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας.
  4. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικούς, αναζωογονητικούς ανθρώπους που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την ανάπτυξή σας.
  5.  Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και πληρότητα, είτε είναι να περνάτε χρόνο στη φύση, να επιδιώκετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να προσφέρεστε εθελοντικά για έναν σκοπό στον οποίο πιστεύετε.
  6. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με καλοσύνη, κατανόηση και αποδοχή, ειδικά σε περιόδους δυσκολίας ή αμφιβολίας για τον εαυτό σας.
  7. Η οπτικοποίηση είναι μια ισχυρή τεχνική για την εκδήλωση θετικών αποτελεσμάτων και την ευθυγράμμιση της ενέργειάς μας με τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Ενεργοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας στη διαδικασία της οπτικοποίησης, φανταζόμενοι πώς θα αισθάνεστε, θα φαίνεστε, θα ακουγόταν ακόμα και στη μυρωδιά για να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας στην πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια των στιγμών υπέρβασης, ο εγκέφαλος υφίσταται βαθιές αλλαγές στη νευρική δραστηριότητα, με περιοχές που σχετίζονται με την αυτοαναφορική σκέψη και τη διάλυση του εγώ να γίνονται λιγότερο ενεργές, ενώ οι περιοχές που εμπλέκονται στην αισθητηριακή αντίληψη, τη ρύθμιση των συναισθημάτων και την ενσυναίσθηση γίνονται πιο ενεργές. Αυτή η μετατόπιση στην εγκεφαλική δραστηριότητα δημιουργεί μια κατάσταση αυξημένης επίγνωσης και δεκτικότητας, επιτρέποντάς μας να αξιοποιήσουμε τα βαθύτερα στρώματα της συνείδησής μας και να ενεργοποιηθούν μοναδικά νοητικά δώρα.

Ο υπερβατισμός αυξάνει την επίγνωση των αισθήσεων. Δυναμώνει το ένστικτο, την διαίσθηση και τις δυνατότητες για τηλεπάθεια ακόμη και για την μετακίνηση ύλης.

Η Υπέρβαση είναι η διαδικασία της μετάβασης πέρα ​​από τα όρια του εγώ και των περιορισμών του υλικού κόσμου, φθάνοντας προς ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και πνευματικής συνειδητοποίησης καθώς συμβαίνει μια σημαντική αλλαγή στην αντίληψη.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές της υπέρβασης είναι η αυξημένη επίγνωση των αισθήσεων που τη συνοδεύουν. Σε αυτές τις καταστάσεις διευρυμένης συνείδησης, η αντίληψή μας γίνεται πιο οξεία, πιο εναρμονισμένη με τις λεπτές αποχρώσεις του κόσμου γύρω μας. Τα χρώματα φαίνονται πιο ζωντανά, οι ήχοι πιο μελωδικοί και οι αισθήσεις πιο ζωντανές, σαν να έχει σηκωθεί το πέπλο της συνηθισμένης αντίληψης, αποκαλύπτοντας τον αληθινό πλούτο και την ομορφιά της ύπαρξης.

Η υπέρβαση ενισχύει τα ένστικτά μας, αυτές τις πρωταρχικές, διαισθητικές παρορμήσεις που μας καθοδηγούν στη ζωή. Σε στιγμές αυξημένης επίγνωσης, γινόμαστε πιο συντονισμένοι με τις λεπτές ενδείξεις και τα σήματα που προέρχονται από τον κόσμο γύρω μας, επιτρέποντάς μας να περιηγηθούμε στο περιβάλλον μας με μεγαλύτερη σαφήνεια και αυτοπεποίθηση. Τα ένστικτά μας χρησιμεύουν ως πυξίδα, οδηγώντας μας σε μονοπάτια ανάπτυξης, θεραπείας και μεταμόρφωσης.

Η διαίσθηση, που συχνά αναφέρεται ως «έκτη αίσθηση», είναι μια μορφή εσωτερικής γνώσης που υπερβαίνει τους περιορισμούς της λογικής. Σε καταστάσεις υπέρβασης, η διαίσθησή μας αυξάνεται, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα σοφίας. Μπορεί να βιώσουμε λάμψεις διαίσθησης, ξαφνικές ιδέες ή συναισθήματα που μας οδηγούν προς την αλήθεια. Αυτή η διευρυμένη διαίσθηση χρησιμεύει ως πύλη προς τα ανώτερα βασίλεια της συνείδησης, παρέχοντάς μας αναλαμπές της θεϊκής νοημοσύνης που βρίσκεται κάτω από όλη τη δημιουργία.

Στα πιο προχωρημένα στάδια της υπέρβασης, ορισμένα άτομα μπορεί να αναπτύξουν εξαιρετικές ικανότητες όπως η τηλεπάθεια και η ψυχοκίνηση. Η τηλεπάθεια είναι η ικανότητα επικοινωνίας με τους άλλους μέσω σκέψεων, παρακάμπτοντας την ανάγκη για λεκτική ή σωματική αλληλεπίδραση. Η μετακίνηση ύλης, από την άλλη πλευρά, είναι η ικανότητα να επηρεάζει κανείς την ύλη ή την ενέργεια μόνο με τη δύναμη του νου.

Αν και αυτές οι ικανότητες μπορεί να φαίνονται τραβηγμένες, υπάρχουν έρευνες και στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τα άτομα μπορεί να βρίσκονται εκτός του πεδίου των συνηθισμένων ανθρώπινων δυνατοτήτων. Μελέτες που έγιναν σε προχωρημένους διαλογιστές και πνευματικούς ασκούμενους όπως οι μοναχοί Σαολίν (Shaolin) έχουν δείξει ότι ορισμένα άτομα είναι σε θέση να επιδείξουν αξιοσημείωτα επιτεύγματα τηλεπάθειας και ψυχοκίνησης υπό ελεγχόμενες συνθήκες.

Αυτές οι ικανότητες πιστεύεται ότι προκύπτουν από έναν βαθύ συντονισμό των συχνοτήτων με τις λεπτές ενέργειες του σύμπαντος και την κυριαρχία της σύνδεσης νου-σώματος. Αξιοποιώντας τη δύναμη της συνείδησης, αυτά τα άτομα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τους περιορισμούς του φυσικού κόσμου και να αξιοποιήσουν την τεράστια δεξαμενή του ψυχικού δυναμικού που βρίσκεται αδρανής μέσα σε όλους μας.

Οι υπερβατικές εμπειρίες έχουν αποδειχθεί ότι έχουν μόνιμες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και πνευματική μας ευημερία, οδηγώντας σε αυξημένα συναισθήματα ευτυχίας, ολοκλήρωσης και εσωτερικής γαλήνης. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να καταλύσουν την προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση, εμπνέοντάς μας να ζούμε συμπονετικά και στοχευμένα. Το σημαντικό είναι να να αγκαλιάσουμε τα μυστήρια της ύπαρξης με θάρρος και χάρη, έχοντας εμπιστοσύνη στη σοφία της δικής μας εσωτερικής καθοδήγησης και στις απεριόριστες δυνατότητες που βρίσκονται μέσα σε όλους μας.


Οι θετικές σκέψεις λοιπόν είναι το κλειδί για το ξεκλείδωμα της πύλης προς τις υπερβατικές εμπειρίες, προσφέροντας ένα μονοπάτι προς ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και πνευματικής συνειδητοποίησης. Καθώς ευθυγραμμίζουμε τις θετικές σκέψεις και τις πράξεις μας με τις υψηλότερες αλήθειες της ύπαρξής μας, αφυπνίζουμε το απεριόριστο δυναμικό που βρίσκεται μέσα μας και αγκαλιάζουμε τη σύνδεση όλων των πραγμάτων. 

Εύχομαι διαβάζοντας την έμπνευσή μου και με τις λέξεις που χρησιμοποίησα για να διαμορφώνουν την σκέψης σας, να σας χρησιμεύσει ως καθοδηγητικό φως στο ταξίδι σας για αυτογνωσία και την πνευματική αφύπνιση σας, ενδυναμώνοντάς σας, να αγκαλιάσετε τη δύναμη της θετικότητας και να ανοίξετε τον εαυτό σας στα θαύματα της υπέρβασης. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς τη φώτιση ξεκινά με μια μόνο σκέψη, μια σπίθα αισιοδοξίας που ανάβει τις φλόγες της μεταμόρφωσης μέσα σε όλους μας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πως οι θετικές σκέψεις ανοίγουν την πύλη στις υπερβατικές εμπειρίες
Σταύρος Πλουμιστός: Πως οι θετικές σκέψεις ανοίγουν την πύλη στις υπερβατικές εμπειρίες
Σταύρος Πλουμιστός: Πως οι θετικές σκέψεις ανοίγουν την πύλη στις υπερβατικές εμπειρίες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3itKnrALu7LbsncBWrUizm9kAMs5erRxmjMGXpP4LHv2WSIN7FXfUSaWufdUnMJCYZ4-BQMy0SLaEktb9KsBwIT10F6LHLZ_FMLDgLQZn_tmGT5Q5__-OwgFjsWKaL29H5vx-HkNESaDT7rVyHpqLrChfs2fB5q-v_2C1XQ8rHNZXA9963qG4lQr5-23X/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B7%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3itKnrALu7LbsncBWrUizm9kAMs5erRxmjMGXpP4LHv2WSIN7FXfUSaWufdUnMJCYZ4-BQMy0SLaEktb9KsBwIT10F6LHLZ_FMLDgLQZn_tmGT5Q5__-OwgFjsWKaL29H5vx-HkNESaDT7rVyHpqLrChfs2fB5q-v_2C1XQ8rHNZXA9963qG4lQr5-23X/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B7%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_73.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_73.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content