Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη της σιωπής - Η πρακτική που ρυθμίζει το σώμα και το μυαλό

Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη της σιωπής - Η πρακτική που ρυθμίζει το σώμα και το μυαλό

👉Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από συνεχή θόρυβο και απόσπαση της προσοχής, η αξία της σιωπής συχνά παραβλέπετε. Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια των πολυσύχναστων ζωών μας κρύβεται μια βαθιά και μεταμορφωτική δύναμη - η δύναμη της σιωπής. Η σιωπή δεν είναι απλώς η απουσία ήχου. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της εσωτερικής ειρήνης, διαύγειας και σύνδεσης. Τα πολύπλευρα οφέλη του να αγκαλιάζουμε τη σιωπή και πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική μας ευημερία, είναι μια σπουδαία γνώση.


Η σιωπή είναι κάτι περισσότερο από μια απλή έλλειψη εξωτερικού θορύβου. Είναι μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από ηρεμία και εσωτερική γαλήνη. Σε στιγμές σιωπής, είμαστε σε θέση να ηρεμήσουμε την αδιάκοπη φλυαρία του μυαλού και να συντονιστούμε στην παρούσα στιγμή με αυξημένη επίγνωση, ρυθμίζοντας τις συχνότητες μας. Αυτό μας επιτρέπει να καλλιεργήσουμε μια βαθύτερη αίσθηση παρουσίας, επίγνωσης και εσωτερικής διαύγειας.

Η δύναμη της σιωπής για την ψυχική ευεξία
  1. Μείωση στρες: Η σιωπή χρησιμεύει ως ισχυρό αντίδοτο στο άγχος και την υπερένταση της σύγχρονης ζωής. Δημιουργώντας χώρο για ηρεμία και χαλάρωση, η σιωπή επιτρέπει στο νευρικό σύστημα να χαλαρώσει και στο μυαλό να βρει ανάπαυλα από τον συνεχή καταιγισμό ερεθισμάτων.
  2. Αυξημένη συγκέντρωση και εστίαση: Σε στιγμές σιωπής, η ικανότητά μας να συγκεντρωνόμαστε και να συγκεντρωνόμαστε ενισχύεται. Εξαλείφοντας τους περισπασμούς και τον θόρυβο, μπορούμε να διοχετεύουμε την ψυχική μας ενέργεια προς το έργο που έχουμε μπροστά μας με μεγαλύτερη σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.
  3. Καλλιέργεια Εσωτερικής Σοφίας: Η σιωπή παρέχει μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και αυτοστοχασμό, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση στα βάθη της εσωτερικής μας σοφίας και διαίσθησης. Στην ησυχία της σιωπής, μπορούμε να αποκτήσουμε πολύτιμες γνώσεις για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις μας, οδηγώντας σε μεγαλύτερη αυτογνωσία και προσωπική ανάπτυξη.
Η δύναμη της σιωπής για τη συναισθηματική ευεξία
  1. Συναισθηματική ρύθμιση: Η σιωπή προσφέρει ένα καταφύγιο για την επεξεργασία και τη ρύθμιση των συναισθημάτων μας. Επιτρέποντας στον εαυτό μας να καθίσει με τα συναισθήματά μας παίρνοντας απόσπαση της προσοχής, μπορούμε να καλλιεργήσουμε συναισθηματική ανθεκτικότητα και να βρούμε μεγαλύτερη ευκολία λύσεις στα σκαμπανεβάσματα της ζωής.
  2. Θεραπεία και Μεταμόρφωση: Σε στιγμές σιωπής, δημιουργούμε χώρο για να συμβεί συναισθηματική θεραπεία και μεταμόρφωση. Αναγνωρίζοντας και τιμώντας τα συναισθήματά μας, μπορούμε να απελευθερώσουμε τη συγκρατημένη ένταση και το τραύμα, ανοίγοντας το δρόμο για θεραπεία και απελευθέρωση.
  3. Εμβάθυνση της σύνδεσης: Η σιωπή προάγει βαθύτερες συνδέσεις με τον εαυτό μας και τους άλλους δημιουργώντας ένα περιβάλλον ανοιχτού χαρακτήρα, αυθεντικότητας και ενσυναίσθησης. Χωρίς να μιλάμε, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω της παρουσίας, της ενσυναίσθησης και της κατανόησης, ενισχύοντας τους δεσμούς μας και καλλιεργώντας την αίσθηση του ανήκειν.
Η δύναμη της σιωπής για την πνευματική ευημερία
  1. Σύνδεση με το Θείο: Η σιωπή χρησιμεύει ως γέφυρα προς το θείο, επιτρέποντάς μας να συνδεθούμε με κάτι μεγαλύτερο από εμάς. Σε στιγμές ηρεμίας, μπορούμε να βιώσουμε μια αίσθηση ενότητας, ενότητας και υπέρβασης, αξιοποιώντας την άπειρη σοφία και αγάπη που διαπερνά ολόκληρο το σύμπαν.
  2. Εμβάθυνση των πνευματικών πρακτικών: Η σιωπή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πολλών πνευματικών πρακτικών, συμπεριλαμβανομένου του καθοδηγούμενου διαλογισμού voice healing, της προσευχής και του στοχασμού. Αγκαλιάζοντας τη σιωπή ως ιερό χώρο για πνευματική εξερεύνηση, μπορούμε να εμβαθύνουμε το πνευματικό μας ταξίδι και να καλλιεργήσουμε μια στενότερη σχέση με το θείο.
  3. Ευθυγράμμιση με υψηλότερο σκοπό: Στην ησυχία της σιωπής, μπορούμε να συντονιστούμε με τον ανώτερο σκοπό και την κλήση μας. Ακούγοντας τους ψίθυρους της ψυχής μας, μπορούμε να αποκτήσουμε σαφήνεια στην πορεία και τον σκοπό μας στη ζωή, ευθυγραμμίζοντας τις πράξεις μας με τις βαθύτερες αξίες και τις φιλοδοξίες μας.
Ο φιλόσοφος Σωκράτης ο πρωτεργάτης για την αξία της σιωπής

Καθώς ο ίδιος ο Σωκράτης δεν έγραψε ποτέ τίποτα, ό,τι μαθαίνουμε είτε για τη ζωή του είτε για τις φιλοσοφικές θεωρίες του, το πληροφορούμαστε από τα κείμενα των μαθητών του, του Πλάτωνα κυρίως, αλλά και του Ξενοφώντα.
 
Ο Σωκράτης ήταν ο δάσκαλος της τέχνης του διαλόγου, χρησιμοποιώντας τη σωκρατική του μέθοδο για να συμμετάσχει σε αυστηρές ερωτήσεις και διανοητικές έρευνες. Ωστόσο, στην ουσία των διαλόγων του, καταλαβαίνει όποιος τον έχει μελετήσει, την εκτίμηση του για τη δύναμη της σιωπής ως εργαλείου για την εμβάθυνση της κατανόησης και της ενθάρρυνση του εσωτερικού προβληματισμού.
  • Ενεργή ακρόαση: Οι διάλογοι του Σωκράτη ξεκινούν συχνά με τον ίδιο να αναλαμβάνει το ρόλο του ταπεινού ερωτώντος, ακούγοντας προσεκτικά τα επιχειρήματα και τις απόψεις των συνομιλητών του. Μέσω της σιωπής του, ο Σωκράτης δημιουργεί χώρο στους άλλους να εκφραστούν πλήρως, επιτρέποντας μια γνήσια ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων.
  •  Ερώτηση πρόσκλησης: Η χρήση της σιωπής από τον Σωκράτη είναι στρατηγική και χρησιμεύει στο να ωθεί τους συνομιλητές του να εμβαθύνουν στις δικές τους πεποιθήσεις και υποθέσεις. Αποκρύπτοντας την κρίση και αφήνοντας στιγμές σιωπής, ο Σωκράτης ενθαρρύνει τους συνομιλητές του να συμμετάσχουν σε κριτική αυτοεξέταση και ενδοσκόπηση.
  • Καλλιέργεια Σοφίας: Ο Σωκράτης κατάλαβε ότι η σοφία δεν προκύπτει από την επιβολή των απαντήσεων αλλά από την εξερεύνηση των ερωτήσεων. Μέσω της χρήσης της σιωπής, ο Σωκράτης προσκαλεί τους συνομιλητές του να καταπιαστούν με την πολυπλοκότητα των θεμελιωδών ερωτημάτων της ζωής, καθοδηγώντας τους προς μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους.
Η σιωπή ως αρετή: Οι ηθικές διαστάσεις της σωκρατικής σιωπής

Εκτός από το ρόλο της στην προώθηση της διανοητικής έρευνας και της αυτοβελτίωσης, η σιωπή κατέχει κεντρική θέση στην ηθική φιλοσοφία του Σωκράτη. Για εκείνον, η σιωπή δεν είναι απλώς η απουσία λόγου, αλλά μια αρετή που πρέπει να καλλιεργείται και να ασκείται στην καθημερινή ζωή.
  1. Εγκράτεια και Αυτοέλεγχος: Ο Σωκράτης διδάσκει ότι η αληθινή σοφία βρίσκεται στο να ξέρεις πότε να μιλάς και πότε να σιωπάς. Ασκώντας αυτοκυριαρχία και εγκράτεια στον λόγο μας, καλλιεργούμε την αρετή της εγκράτειας και αποφεύγουμε τις παγίδες του παρορμητισμού.
  2. Ταπεινοφροσύνη και Διαφάνεια: Η δέσμευση του Σωκράτη στην επιδίωξη της σοφίας βασίζεται στην ταπεινοφροσύνη και το άνοιγμα σε νέες ιδέες. Ακούγοντας προσεκτικά τους άλλους και παραμένοντας ανοιχτοί σε διαφορετικές προοπτικές, δημιουργούμε χώρο για ανάπτυξη και μάθηση, καλλιεργώντας ένα πνεύμα πνευματικής ταπεινότητας και περιέργειας.
  3. Εσωτερική Ειρήνη και Ηρεμία: Η έμφαση του Σωκράτη στην πρακτική της σιωπής ως αρετής αντανακλά την πίστη του στη σημασία της εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης. Καλλιεργώντας στιγμές σιωπής στην καθημερινότητά μας, δημιουργούμε χώρο για προβληματισμό και ενδοσκόπηση, καλλιεργώντας μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και αρμονίας.
Ο Σωκράτης έβλεπε την ανθρώπινη ψυχή σαν να αποτελείται από διάφορες ικανότητες και ενέργειες, καθεμία από τις οποίες αντιστοιχεί σε διαφορετικές πτυχές της ύπαρξής μας. Μέσω της πρακτικής της σιωπής, ο Σωκράτης πίστευε ότι τα άτομα μπορούσαν να εναρμονίσουν και να εξισορροπήσουν αυτές τις ενέργειες, προωθώντας την εσωτερική ισορροπία και την ψυχολογική ολότητα.
  1. Καλλιέργεια Αρετής: Ο Σωκράτης δίδασκε ότι η καλλιέργεια της αρετής ήταν απαραίτητη για την επίτευξη της ευδαιμονίας, ή άνθησης, στη ζωή. Εξασκώντας τη σιωπή ως αρετή, τα άτομα μπορούσαν να καλλιεργήσουν ιδιότητες όπως η εγκράτεια, ο αυτοέλεγχος και η εσωτερική γαλήνη, ευθυγραμμίζοντας τον εαυτό τους με τα υψηλότερα ιδανικά της ηθικής ζωής.
  2. Ενίσχυση της Πνευματικής Επίγνωσης: Ο Σωκράτης αναγνώρισε ότι η σιωπή θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πύλη για αυξημένες καταστάσεις συνείδησης και πνευματικής ενόρασης. Ηρεμώντας το μυαλό και συντονίζοντας τον εαυτό σας με την παρούσα στιγμή, τα άτομα θα μπορούσαν να εμβαθύνουν την επίγνωσή τους για το θείο μέσα τους και να βιώσουν μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με το σύμπαν.
Ο ρόλος της σιωπής στη ρύθμιση των ενεργειακών κέντρων

Εκτός από το ρόλο της στην προώθηση της διανοητικής έρευνας και της αυτοβελτίωσης, η σιωπή κατέχει κεντρική θέση στη φιλοσοφική κατανόηση του Σωκράτη για την ανθρώπινη ψυχή και τα ενεργειακά της κέντρα. Βασιζόμενος στις αρχαίες παραδόσεις σοφίας, ο Σωκράτης αναγνώρισε τη μεταμορφωτική δύναμη της σιωπής στη ρύθμιση της ροής της ζωτικής ενέργειας και στην προώθηση της ολιστικής ευημερίας.

Από την άλλη σύμφωνα με τις αρχαίες ανατολικές φιλοσοφίες, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από επτά κύρια ενεργειακά κέντρα, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε διαφορετικές φυσικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές της ύπαρξής μας. Αυτά τα ενεργειακά κέντρα, όταν είναι ισορροπημένα και εναρμονισμένα, διευκολύνουν την ελεύθερη ροή της ζωτικής ενέργειας σε όλο το σώμα, προάγοντας την υγεία, τη ζωτικότητα και την ευεξία.

Ο ρόλος της σιωπής στη ρύθμιση των ενεργειακών κέντρων

Η σιωπή χρησιμεύει ως ένα ισχυρό εργαλείο για τη ρύθμιση των ενεργειακών κέντρων δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον για εσωτερική ισορροπία και ευθυγράμμιση. Σε στιγμές σιωπής, το μυαλό ησυχάζει, επιτρέποντάς μας να συντονιστούμε με τις λεπτές ενέργειες μέσα και γύρω μας, επειδή μπαίνουμε σε ηρεμιστικές συχνότητες όπως Α και Θ. Τα εγκεφαλικά κύματα είναι το αποτέλεσμα της ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου.

Τα 4 βασικά κύματα - συχνότητες:
τα κύματα α (8-13 Hz)
τα κύματα β (13-30 Hz)
τα κύματα δ (1-4 Hz)
τα κύματα θ (4-8 Hz)
αλλά και τα κύματα γ (περίπου 30-70 Hz).

Τα κύματα άλφα εμφανίζονται όταν χαλαρώνουμε. Ξεκινούν από το οπίσθιο τμήμα, τον ινιακό λοβό και διανέμονται από εκεί. Συνήθως καταγράφονται λίγο πριν το άτομο αποκοιμηθεί. Τα κύματα αυτά συνδέονται άμεσα με τη δυνατότητα του ανθρώπινου νου να συγκεντρώνεται και να διαλογίζεται λόγω των στιγμών στις οποίες εμφανίζονται.

Τα κύματα θήτα συνδέονται με τη φαντασία και τις περιόδους περισυλλογής και εμφανίζονται επίσης κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι πιο εμφανή σε άτομα που βιώνουν έντονα συναισθήματα.

Αυτή η αυξημένη επίγνωση μέσω της σιωπής, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε ανισορροπίες ή μπλοκαρίσματα στα ενεργειακά μας κέντρα και να λάβουμε μέτρα για την αποκατάσταση της αρμονίας και της ροής.

Η σιωπή και στο ενεργειακό κέντρο της σπονδυλικής στήλης

Το ενεργειακό κέντρο, που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης, διέπει την αίσθηση σταθερότητας, ασφάλειας και επιβίωσης. Σε στιγμές σιωπής, μπορούμε να προσγειωθούμε βαθιά στην παρούσα στιγμή, συνδεόμενοι με την ενέργεια της γης και ενισχύοντας τα θεμέλιά μας. Πρακτικές όπως ο καθοδηγούμενος διαλογισμός voice healing και το να περνάτε χρόνο στη φύση για την γείωση μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του τσάκρα της ρίζας, προάγοντας αισθήματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Η σιωπή και το ενεργειακό κέντρο στο κάτω μέρος της κοιλιάς

Το ενεργειακό κέντρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κοιλιάς, συνδέεται με τη δημιουργικότητα, τον αισθησιασμό και τη συναισθηματική έκφραση. Μέσω της σιωπής, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές μας δυνατότητες και να καλλιεργήσουμε μια βαθύτερη σύνδεση με τα συναισθήματά μας. Το ημερολόγιο, η δημιουργική έκφραση και ο αυτοστοχασμός είναι ισχυροί τρόποι για να καλλιεργηθεί το ιερό τσάκρα ('όπως ονομάζεται στην ανατολική φιλοσοφία), επιτρέποντας στην ενέργεια να ρέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα.

Η σιωπή και το ενεργειακό κέντρο στο πάνω μέρος της κοιλιάς

Το ενεργειακό κέντρο, που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κοιλιάς, διέπει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης, της προσωπικής δύναμης και της θέλησης. Αγκαλιάζοντας τη σιωπή, μπορούμε να καλλιεργήσουμε εσωτερική δύναμη και ανθεκτικότητα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να επιδιώξουμε τους στόχους μας με σαφήνεια και αποφασιστικότητα. Πρακτικές όπως η αναπνοή, ο διαλογισμός και οι θετικές επιβεβαιώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος ('όπως ονομάζεται στην ανατολική φιλοσοφία), ενσταλάσσοντας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και εσωτερικής εξουσίας.

Η σιωπή και το ενεργειακό κέντρο στο κέντρο του στήθους

Το ενεργειακό κέντρο, που βρίσκεται στο κέντρο του στήθους, είναι η έδρα της αγάπης, της συμπόνιας και της σύνδεσης. Μέσω της σιωπής, μπορούμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην απεριόριστη αγάπη και σοφία που κατοικεί μέσα μας και παντού γύρω μας. Η καλλιέργεια πρακτικών διαλογισμού στοργικής καλοσύνης, ευγνωμοσύνης και συγχώρεσης μπορεί να βοηθήσει στην επέκταση του τσάκρα της καρδιάς  ('όπως ονομάζεται στην ανατολική φιλοσοφία), ενισχύοντας βαθύτερες σχέσεις με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η σιωπή και το ενεργειακό κέντρο στη βάση του λαιμού

Το ενεργειακό κέντρο, που βρίσκεται στη βάση του λαιμού, διέπει την επικοινωνία, την αυτοέκφραση και την αυθεντικότητα. Σε στιγμές σιωπής, μπορούμε να ακούσουμε βαθιά την εσωτερική μας φωνή και να πούμε την αλήθεια μας με σαφήνεια και ακεραιότητα. Πρακτικές όπως η ενσυνείδητη ακρόαση, η ψαλμωδία και η φωνητική τόνωση μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του τσάκρα του λαιμού ('όπως ονομάζεται στην ανατολική φιλοσοφία), επιτρέποντάς μας να εκφραζόμαστε αυθεντικά και δυναμικά.

Η σιωπή και το ενεργειακό κέντρο ανάμεσα στα φρύδια

Το ενεργειακό κέντρο, που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια, σχετίζεται με τη διαίσθηση, τη διορατικότητα και την πνευματική επίγνωση. Μέσω της σιωπής, μπορούμε να ηρεμήσουμε τις διακυμάνσεις του νου και να αποκτήσουμε πρόσβαση στη διαισθητική σοφία που κατοικεί μέσα μας. Πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η οπτικοποίηση και η ονειροπόληση μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του τσάκρα του τρίτου ματιού ('όπως ονομάζεται στην ανατολική φιλοσοφία), ενισχύοντας την εσωτερική μας όραση και εμβαθύνοντας την πνευματική μας σύνδεση.

Η σιωπή και το ενεργειακό κέντρο στην κορυφή του κεφαλιού

Το ενεργειακό κέντρο, που βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού, αντιπροσωπεύει τη σύνδεσή μας με τη θεία και την καθολική συνείδηση. Μέσω της σιωπής, μπορούμε να υπερβούμε τους περιορισμούς του εγώ και να βιώσουμε μια αίσθηση ενότητας με όλη τη δημιουργία. Πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η προσευχή και ο στοχασμός μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του τσάκρα του στέμματος ('όπως ονομάζεται στην ανατολική φιλοσοφία), ανοίγοντάς μας σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και πνευματικής αφύπνισης.



Το να αγκαλιάζεις τη σιωπή σου είναι μια ισχυρή δύναμη για ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ευημερία. Αγκαλιάζοντας στιγμές ησυχίας και ήρεμης περισυλλογής, μπορούμε να καλλιεργήσουμε την εσωτερική γαλήνη, τη διαύγεια και τη σύνδεση στη ζωή μας. Σου προσφέρει τη ρύθμιση των ενεργειακών κέντρων για το σώμα και το μυαλό. Καλλιεργώντας στιγμές σιωπής στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να αποκαταστήσουμε την ισορροπία, την αρμονία και τη ζωτικότητα στα ενεργειακά μας κέντρα, προωθώντας την υγεία, την ευεξία και την εσωτερική γαλήνη. 

Ας αναθεωρήσουμε σχέση μας με τη σιωπή, ξεκλειδώνοντας τη μεταμορφωτική δύναμη της ακινησίας, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση στην άπειρη σοφία και τη θεραπευτική δυνατότητα που βρίσκεται μέσα μας. Ας επιτρέψουμε στην ευγενική παρουσία της να μας καθοδηγήσει προς μεγαλύτερη αρμονία και πληρότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη της σιωπής - Η πρακτική που ρυθμίζει το σώμα και το μυαλό
Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη της σιωπής - Η πρακτική που ρυθμίζει το σώμα και το μυαλό
Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη της σιωπής - Η πρακτική που ρυθμίζει το σώμα και το μυαλό
https://hbr.org/resources/images/article_assets/2021/07/A_Jul21_23_1092089394.png
https://i.ytimg.com/vi/tcmkdw3J-8I/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_13.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/02/blog-post_13.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content