Τι θα φέρει η χρονιά του Ξύλινου Δράκου σε όλα τα ζώδια σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία

Τι θα φέρει η χρονιά του Ξύλινου Δράκου σε όλα τα ζώδια σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία

👉Στην κινέζικη κουλτούρα, ο Δράκος αντιπροσωπεύει την καλή τύχη, τη δύναμη, την υγεία και το αρσενικό στοιχείο Yang. Ο Δράκος είναι το μόνο μυθικό πλάσμα απ’ όλα τα υπόλοιπα υπαρκτά ζώα του κινεζικού ζωδιακού κύκλου και αυτό τον καθιστά ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Πιστεύεται ότι βασιλεύει στους ουρανούς και τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο έχοντας αυτό το ζώδιο θεωρείται ότι διαθέτουν κάτι ξεχωριστό και ότι έχουν σημαντικά πράγματα να προσφέρουν. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν το έτος του Δράκου λέγεται ότι είναι χαρισματικοί, φιλόδοξοι, περιπετειώδεις και ατρόμητοι. Είναι επίσης ηγετικές φυσιογνωμίες, τολμηροί, ανεξάρτητοι και οραματιστές.

Χορεύοντας με τους Δράκους

Οι κινέζικοι Δράκοι πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνοι για το νερό, τη βροχή, τους τυφώνες και τις πλημμύρες. Αντιπροσωπεύουν επίσης τον Βασιλιά Δράκο, έναν θεϊκό κυβερνήτη των τεσσάρων θαλασσών, που η καθεμία ξεχωρίζει γιατί με τη σειρά της είναι κι αυτή ένας διαφορετικός Δράκος. Ο Βασιλιάς Δράκος μπορεί να ελέγξει τον καιρό και συχνά οι άνθρωποι τον επικαλούνταν με προσευχές και τελετές για βροχή σε περιόδους ανομβρίας. Αυτό υποδεικνύει τη σχέση του Δράκου με το νερό και τον ρόλο του ως καλοπροαίρετης θεϊκής δύναμης στη φύση.

Στην Κίνα πιστεύουν ότι η εκτέλεση του χορού του Δράκου κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς και των γιορτών διώχνει τα κακά πνεύματα και οδηγεί σε καλή τύχη και ευλογίες για τον λαό και την κοινότητα. Το επόμενο Σεληνιακό νέο έτος του Δράκου ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου 2024.

2024 η χρονιά του Δράκου του Ξύλου

Στην κινεζική αστρολογία τα 12 ζώδια συνδέονται και με ένα στοιχείο, όπως μέταλλο, ξύλο, νερό, φωτιά, γη και καθώς κινούνται σε έναν αέναο κύκλο, όταν το συγκεκριμένο ζώδιο επανεμφανιστεί μετά από 12 χρόνια το στοιχείο του θα αλλάξει. Για παράδειγμα, το 2012 ήταν το έτος του Δράκου του Νερού, το 2024 θα είναι Δράκος του Ξύλου, το 2036 θα είναι το έτος του Δράκου της Φωτιάς και ούτω καθεξής.

Το Ξύλο αστρολογικά αντιπροσωπεύει τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα, ενώ ο Δράκος σχετίζεται με την επιτυχία, την εξυπνάδα και την τιμή. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τους ανθρώπους που γεννιούνται με αυτό το στοιχείο γεμάτους ενέργεια, θάρρος και ορμή. Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και είναι καλοί στο να βρίσκουν πρωτότυπες ιδέες και να τις εφαρμόζουν. Είναι τολμηροί, δραστήριοι, ικανοί και δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους.

Δράκος της Φωτιάς

Οι Δράκοι της Φωτιάς είναι χαρισματικοί, με αυτοπεποίθηση και δραστήριοι. Διαθέτουν ηγετικές ικανότητες, περιπετειώδες πνεύμα και επιδιώκουν τους στόχους τους με θάρρος. Είναι καλοί στο να προβάλλουν τον εαυτό τους και γοητεύουν ανθρώπους και τα πλήθη με αποτέλεσμα να έχουν επιτυχία κοινωνικά, αλλά και στην επιχειρηματικότητα και στις τέχνες.

Δράκος της Γης

Οι Δράκοι της Γης έχουν ταλέντο να χτίζουν με σταθερά και σίγουρα βήματα την καριέρα, την οικογένεια, την κοινωνικότητα και το εισόδημα τους. Συνήθως είναι πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους τους και έχουν καλές πρακτικές, οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες.

Δράκος του Μετάλλου

Οι Δράκοι του Μετάλλου έχουν ηγετικές ικανότητες και όραμα, είναι καλοί στο να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες και έχουν μία καλή διαίσθηση που τους βοηθάει να πετυχαίνουν σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Δράκος του Νερού

Οι Δράκοι του Νερού έχουν συμπόνια και καλοσύνη και είναι καλοί στο να αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων, γι’ αυτό συνήθως χειρίζονται καλά τις προσωπικές τους σχέσεις, είναι πάντα έτοιμοι να θυσιαστούν για το κοινό καλό και να προσφέρουν υποστήριξη και βοήθεια στους άλλους.

Γενικές τάσεις της χρονιάς του Δράκου

Είναι η καλύτερη στιγμή για τους περισσότερους από εμάς να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα, να ακολουθήσουμε το πάθος μας και να μετατρέψουμε τα ενδιαφέροντα μας σε επαγγέλματα για να έχουμε εκείνο τον ενθουσιασμό που φέρνει πρόοδο και επιτυχία. Η τόλμη και το πάθος μπορούν να κάνουν θαύματα στη ζωή πολλών ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Έτους του Δράκου του Ξύλου, καθώς η τύχη, η θετικότητα, η ενέργεια και η αφθονία θα συμβάλλει στις προσπάθειές τους. Είναι η ώρα να είμαστε θετικοί, αισιόδοξοι, να αποδεχτούμε την πρόκληση, να εξερευνήσουμε νέους δρόμους που οδηγούν στην εσωτερική ενδυνάμωση και την επιτυχία. Η αποδοχή νέων ρόλων και ευθυνών μπορεί να γίνει το γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη.

Τομείς όπως η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις, και στη βιώσιμη ενέργεια, την τεχνητή νοημοσύνη, τη ρομποτική θα υπάρξει πρόοδος και περισσότερη ανάπτυξη. Ο Δράκος, που σχετίζεται επίσης με κλάδους όπως η ψυχαγωγία, τα μέσα ενημέρωσης και τη μόδα, θεωρείται ότι θα φέρει με την κυριαρχία του περισσότερη επιτυχία και εύνοια. Μπορεί κάποιες από αυτές να έχουν αλματώδη άνοδο, μεγαλύτερη απήχηση και να φέρουν κέρδη ακόμη και μέσω επενδύσεων, καθώς αυτές οι βιομηχανίες έχουν να κάνουν με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, όπως συμβαίνει με τη μαγευτική ενέργεια αυτού του ζωδίου.

Ο Δράκος φημίζεται για την αφοσίωση και την πίστη του στα αγαπημένα πρόσωπα. Έτσι, αυτή η χρονιά δημιουργεί άφθονες ευκαιρίες για παθιασμένους έρωτες ή να εδραιώσει τις υπάρχουσες σχέσεις και να ενισχύσει τους δεσμούς με τα μέλη της οικογένειας. Για τα ζευγάρια που σχεδιάζουν να κάνουν παιδί και να δημιουργήσουν οικογένεια, η δύναμη και η ενέργεια του Δράκου είναι ιδανική για τη σύλληψη και τη γέννηση ενός παιδιού.

Η χρονιά του Δράκου φέρνει επίσης κάποιες προκλήσεις, καθώς είναι ένα ανταγωνιστικό, γεμάτο δυναμισμό, ριψοκίνδυνο και φλογερό ζώδιο. Οι άνθρωποι θα πρέπει να καταβάλουν επιπλέον προσπάθειες για να διατηρήσουν την ειρήνη, την αρμονία και τη μακροζωία στις σχέσεις όλων των ειδών. Είναι απαραίτητο να υπάρχει άψογη επικοινωνία μεταξύ κρατών, αλλά και αγαπημένων προσώπων. Είναι καλό να δοθεί έμφαση στη συνεργασία και να υπάρχει λογική, ταπεινότητα και ψυχραιμία για να διατηρηθούν τα πνεύματα σε καλή διάθεση και κλίμα. Πρέπει να γίνουμε όλοι πιο ειλικρινείς, πιστοί και εγκάρδιοι και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με θετική και αισιόδοξη στάση. Θα είναι σημαντικό να συζητάμε περισσότερο και να μην είμαστε νευρικοί και παρορμητικοί, αλλά να προσπαθούμε να λύνουμε τα θέματα που προκύπτουν με αμοιβαίες προσπάθειες και εκατέρωθεν συμβιβασμούς.

Αν δε γνωρίζετε το ζώδιό σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Τι θα φέρει η χρονιά του Ξύλινου Δράκου σε κάθε ζώδιο

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ


Η χρονιά του Δράκου θα φέρει πολλές ευκαιρίες, αλλά και κάποιες προκλήσεις που χρειάζονται προσοχή. Όσοι εκπροσωπείτε το ζώδιο του Αρουραίου θα έχετε μεγάλες πιθανότητες το 2024 να κερδίσετε περισσότερα, να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας ή να λάβετε βοήθειες και δώρα. Είναι πιθανό να έχετε καλές εισπράξεις, ειδικά νωρίς την άνοιξη. Ίσως όμως μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα κερδίζετε αγοράζοντας πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα. Όλη τη χρονιά θα πρέπει να αποφεύγετε περιττές δαπάνες και να είστε πιο συνετοί με τα χρήματά σας, να ζητάτε επαγγελματικές και οικονομικές συμβουλές και να επικοινωνείτε ανοιχτά στις σχέσεις σας. Δώστε προτεραιότητα στη σωματική και ψυχική σας υγεία, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για προσωπική βελτίωση και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Οι προκλήσεις της χρονιάς θα είναι ευκαιρίες για να γίνετε πιο δυνατοί και ευέλικτοι και να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Η πρακτικότητα, οι έξυπνοι χειρισμοί, οι καλές φιλίες και η προσπάθεια θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία όχι μόνο φέτος αλλά και στα χρόνια που έρχονται.

ΒΟΔΙ

Το εργατικό και αξιόπιστο αυτό ζώδιο έχει μπροστά του ένα έτος ανάπτυξης και προόδου. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορούν να πατήσουν γκάζι στην καριέρα και στα οικονομικά τους, αλλά πρέπει συχνά να φρενάρουν τη φιλοδοξία τους με κάποιες δόσεις ρεαλισμού και λογικής. Η χρονιά προσφέρει ευκαιρίες σε μεγαλύτερο κοινωνικό άνοιγμα και αρκετές ρομαντικές προοπτικές, αλλά δεν πρέπει να αγνοηθούν οι παλιές και δοκιμασμένες σχέσεις αλλά και οι αποδοτικές συνεργασίες. Ο ενεργός τρόπος ζωής θα είναι χρήσιμος για λόγους υγείας, αλλά η διαχείριση του άγχους είναι απαραίτητη. Η χρονιά δίνει ευκαιρία για προσωπική εξέλιξη και ενασχόληση με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΤΙΓΡΗΣ

Το 2024 θα φέρει κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο. Οι Τίγρεις θα διαπρέψουν επαγγελματικά, καθώς υπάρχουν δυνατότητες να ανελιχθούν στην καριέρα τους, αλλά πρέπει να γεφυρώσουν την τόλμη τους με την υπομονή και την επιμονή. Είναι μια καλή χρονιά για τα οικονομικά, ειδικά για ό,τι αποδίδει μακροπρόθεσμα. Το πάθος θα απογειώσει τις σχέσεις σας, αλλά η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να μην βγει με λάθος τρόπο. Εξαιτίας της έντονης δραστηριότητας, η υγεία πρέπει να είναι προτεραιότητα και να υπάρχουν κάποια διαστήματα ξεκούρασης και διακοπών ώστε να μη σας καταβάλλουν η κούραση και το άγχος. Οι Τίγρεις θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους και θα θέσουν ψηλότερα τον προσωπικό τους πήχη αυτή τη χρονιά.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Το Κουνέλι, που δίνει τη σκυτάλη της κυριαρχίας φέτος στον Δράκο και που διακρίνεται για την ευγενική και δημιουργική του φύση, μπορεί να περιμένει ευχάριστες εξελίξεις και ευκαιρίες και το 2024. Η πρόοδος των επαγγελματικών και η απόκτηση οικονομικής ασφάλειας διαγράφεται στον ορίζοντα. Επίσης είστε ένα ζώδιο που έχει συνήθως καλλιτεχνικές ανησυχίες και τώρα αυτά τα ταλέντα σας θα λάμψουν με τη φλογερή ενέργεια του Δράκου. Οι σχέσεις σας θα είναι πιο αρμονικές, ειδικά αν ο περίγυρος σας ανήκει στους χώρους των γραμμάτων και των τεχνών. Η έμφαση στην υγεία μπορεί να συνδυαστεί με την αγάπη σας για τη φύση και μπορεί να οδηγήσει σε υπαίθριες αναζητήσεις και πιο φυσικές επιλογές τρόπου ζωής. Τα Κουνέλια δημιουργούν αισθητική και φέρνουν αρμονία στην οικογένεια. Οι αλλαγές στον χώρο του σπιτιού μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσης όλων των μελών και ο πολιτισμός στο περιβάλλον σας θα εμπνεύσει τους συνοδοιπόρους σας.

ΔΡΑΚΟΣ

Οι Δράκοι έχουν την τιμητική τους την ερχόμενη χρονιά και μπορούν να περιμένουν σημαντικές πόρτες να ανοίγουν και δυνατότητες να εμφανίζονται σε διάφορους τομείς της ζωής τους το 2024. Μπορούν να διαπρέψουν επαγγελματικά, εισπράττοντας αυξήσεις, προαγωγές και αναγνώριση, αλλά είναι σημαντικό να αποδεχθούν τις νέες προκλήσεις με αίσθημα ευθύνης και να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους ένστικτο και δίκτυο. Θα υπάρξουν πολλές οικονομικές ευκαιρίες, όμως είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε καταστάσεις και χρήματα χωρίς παρόρμηση αλλά με σύνεση και ίσως κάποιες φορές με κάποια έμπιστη και σοφή καθοδήγηση. Θα προσελκύσετε τον έρωτα και το πάθος στην αισθηματική σας ζωή και θα δυναμώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις μέσω ευχάριστων κοινών εμπειριών και ανοιχτής επικοινωνίας. Θα πρέπει όμως να προσέχετε την ασφάλεια σας και τη διατήρηση της καλής σας υγείας μέσω άσκησης, διατροφής και πρόληψης. Φροντίστε γενικά να αντιμετωπίσετε τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν με σύνεση και να παραμείνετε ευέλικτοι, ώστε αυτή την τυχερή για εσάς χρονιά να εκμεταλλευτείτε όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορέσετε.

ΦΙΔΙ

Η χρονιά του Δράκου παρουσιάζει δυνατότητες αλλά έχει και ορισμένες προκλήσεις για εκείνους που ανήκουν στο ζώδιο Φιδιού. Μπορείτε στους επόμενους μήνες να αξιοποιήσετε την εξυπνάδα και στρατηγικές σας ικανότητες, για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο, την καριέρα και τη διαχείριση των εσόδων, αλλά οι οικονομικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με μεγάλη προσοχή και σύνεση. Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, καθώς δημιουργούνται νέες που ίσως δεν περιμένατε και βαθαίνουν οι υπάρχουσες. Η υγεία και η οικογενειακή ζωή θα είναι σταθερές, ενώ θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για ταξίδια και για να δοκιμάσετε να ζήσετε λίγη από τη «ντόλτσε βίτα» μιας πιο ανέμελης εποχής. Συνολικά το 2024 υπόσχεται να είναι μια μεταμορφωτική χρονιά με έμφαση στην αυτοβελτίωση και την πρόοδο, χάρη στην ομοιότητα των ενεργειών του Φιδιού και του Δράκου με τις έμφυτες ιδιότητες τους.

ΑΛΟΓΟ

Η χρονιά του Δράκου θα είναι ικανοποιητική με λίγη παραπάνω προσοχή για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Αλόγου. Μέσω αυξημένων ευθυνών και προσπαθειών που θέλουν να δίνετε περισσότερο έμφαση στις συνεργασίες, μπορείτε να προχωρήσετε την καριέρα σας και να εξελίξετε τη δουλειά σας. Η προσεκτική διαχείριση χρημάτων μπορεί να φέρει την οικονομική σταθερότητα που επιθυμείτε. Μπορείτε να αντλήσετε ενθουσιασμό και να έχετε σταθερότητα από τις σχέσεις σας, αρκεί να μοιράζεστε τα πάντα, με πίστη, ευγένεια και κατανόηση. Το να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία μέσω της άσκησης και της πρόληψης είναι σημαντικό. Οι ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης αφθονούν και είναι στο χέρι σας να δοκιμάσετε να εξελιχθείτε μέσω νέων ενδιαφερόντων και τη δημιουργία πιο εξελιγμένων στόχων. Η υιοθέτηση μιας στάσης αλλαγών και διαφοροποιήσεων από τα συνηθισμένα σας, το να φανείτε προνοητικοί και να τιμήσετε τις δεσμεύσεις σας θα έχει ως αποτέλεσμα μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς περιττούς πονοκεφάλους για το ζώδιο σας.

ΚΑΤΣΙΚΑ

Τη χρονιά του Δράκου, το στοιχείο του Ξύλου παροτρύνει το ζώδιο σας να ενστερνιστεί τη δημιουργικότητα, υποστηρίζοντας καλλιτεχνικές αναζητήσεις και νέα ενθουσιώδη ενδιαφέροντα. Από οικονομική άποψη το 2024 έχει ευκαιρίες για πρόοδο, αλλά οι σοφά ληφθείσες οικονομικές αποφάσεις θα είναι καλό να συνδυαστούν με πιο μακροπρόθεσμους στόχους. Η διαχείριση του άγχους και η αυτοφροντίδα έχει προτεραιότητα και μπορείτε να ενισχύσετε την καλή σας υγεία μέσω τεχνικών χαλάρωσης, αναπνοής και ήπιας άσκησης. Αυτό το έτος προσφέρει ένα ευχάριστο και γαλήνιο σκηνικό για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη στα άτομα που αξιοποιούν τη δημιουργική τους ενέργεια και βαδίζουν προσεκτικά στις οικονομικές υποθέσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Όσοι γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο είναι έξυπνοι, γρήγοροι και επιδέξιοι λύτες προβλημάτων, ιδιότητες που τους κάνουν ευέλικτους και ελκυστικούς σε μια μεγάλη γκάμα κοινωνικών επαγγελματικών πλαισίων και περιστάσεων. Όσοι εκπροσωπούν το ζώδιο αυτό θα πρέπει να περιμένουν ένα έτος γεμάτο συναρπαστική ενέργεια και ευκαιρίες. Το στοιχείο του Ξύλου ενισχύει την έμφυτη εξυπνάδα και επιδεξιότητα τους, και θα κάνουν θαύματα με καινοτομίες, τον παραγωγικό τρόπο που σκέφτονται και τις πρωτότυπες ιδέες τους. Σε ευρύτερη κλίμακα προβλέπεται να συμβάλλουν σε αλλαγές στην επικοινωνία, στην τεχνολογία, αλλά και στις τέχνες και να βάλουν το προσωπικό τους λιθαράκι στην εξέλιξη. Ωστόσο, ο Πίθηκος εν τω μέσω όλων αυτών πρέπει να παραμείνει γειωμένος και ταπεινός, να είναι πάντα σε εγρήγορση και να αποφεύγει τις περιττές κορώνες ή να δημιουργεί αντιπαλότητες, διότι μπορεί να ελλοχεύουν προβλήματα που σχετίζονται με συκοφαντία ή εξαπάτηση.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Οι Πετεινοί κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Δράκου θα έχουν ένα μείγμα ευκαιριών, αλλά δεν θα αποφύγουν και το ανάλογο κόστος. Επαγγελματικά υπάρχει η πιθανότητα νέων θέσεων και προαγωγών, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε την ανάληψη πολλών ευθυνών για να γλιτώσετε από το άγχος που τις συνοδεύει. Θα πρέπει να υπάρχει προσοχή επίσης στα οικονομικά. Ενώ υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο, ο υπεύθυνος προϋπολογισμός και οι σοφές επενδύσεις είναι απαραίτητες για να σας εξασφαλίσουν τη πολυπόθητη σιγουριά. Οι Πετεινοί μπορεί να έχουν μια σύνθετη χρονιά και στην αισθηματική τους ζωή. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο ουσιαστικές μέσω της επικοινωνίας και οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε νέα ρομαντικά ενδιαφέροντα, αν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με παρεξηγήσεις και ζήλια. Όσον αφορά την υγεία είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

ΣΚΥΛΟΣ

Η ερχόμενη χρονιά υπόσχεται έναν τέλειο συνδυασμό αισθημάτων, προόδου και θετικής μεταμόρφωσης. Η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητα του Σκύλου συμπληρώνουν το στοιχείο του Ξύλου, παρέχοντας τα εχέγγυα για καλύτερες σχέσεις, επαγγελματική καταξίωση και οικονομική ασφάλεια. Όμως, λόγω της ιδιοσυγκρασίας και της αξιοπρέπειας του ζωδίου σας, να είστε προσεκτικοί με κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις και διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Το 2024 να περιμένετε ότι θα σας φέρει περισσότερο ζήλο και νέες φιλοδοξίες. Θα έχετε να επιλέξετε από πολλές προτάσεις, αλλά πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και να πάτε σε ό,τι σας πάει εσωτερικά. Μπορεί κάποιες φορές να βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά το να αντιδράτε σπασμωδικά δεν είναι η λύση.

ΧΟΙΡΟΣ

Η χρονιά του Δράκου θα σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στην εργασία και στα οικονομικά, καθώς θα φέρει μαζί της και πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε και να είστε πρόθυμοι να μάθετε καινούρια πράγματα για να επιτύχετε οικονομική σταθερότητα. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα απαιτήσουν προσπάθεια και επικοινωνία, ενώ οι νέες μπορούν να σταθεροποιηθούν αν υπάρχει ευαισθησία και προθυμία για συμβιβασμούς. Η ανάπαυση είναι απαραίτητη και βοηθά στην πρόληψη ασθενειών και στη διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος που μπορεί να έχετε μια ευαισθησία. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οι οικογενειακές και κοινωνικές επαφές είναι απαραίτητες και σημαντικές. Βελτιώστε τις σχέσεις και διασκεδάστε με γνωστούς, φίλους και οικογένεια. Σε δύσκολες συνθήκες μπορείτε να βρείτε βοήθεια και στήριξη από αυτούς τους ανθρώπους που σας εκτιμούν. Μια γεμάτη χρονιά θα προκύψει αν οπλιστείτε με ανθεκτικότητα και αποδεχτείτε όλες τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που σας επιφυλάσσει.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1563,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι θα φέρει η χρονιά του Ξύλινου Δράκου σε όλα τα ζώδια σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία
Τι θα φέρει η χρονιά του Ξύλινου Δράκου σε όλα τα ζώδια σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία
Τι θα φέρει η χρονιά του Ξύλινου Δράκου σε όλα τα ζώδια σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία
https://www.enimerotiko.gr/wp-content/uploads/2023/12/-438.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/01/blog-post_70.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/01/blog-post_70.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content