Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================

Σοκαριστικά λόγια μέσα στην Ευρωβουλή για τα ιατρικά μας δεδομένα – Ας ετοιμαζόμαστε

Όπως θα γνωρίζετε μέχρι τον Μάιο του 2024, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θα ήθελε να οριστικοποίησει την Συμφωνία για την Πανδημία, η οποία κατά πολλούς του δίνει τον έλεγχο των εθνών και το δικαίωμα να κηρύττει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όποτε το θελήσει!

Σε αυτή την κατεύθυνση, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον προηγούμενο μήνα, η Ιρλανδή ευρωβουλευτής Clare Daly εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο του European Health Data Space (EHDS), μιας πανευρωπαϊκής πλατφόρμας για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων υγείας που σχεδιάζει η Επιτροπή της ΕΕ στο πλαίσιο του ΠΟΥ!

Επισήμανε τους κινδύνους της ιδιωτικής ζωής που συνδέονται με αυτή την πρωτοβουλία και υποστήριξε ότι είναι μια «στοχευμένη στρατηγική για να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τη δημόσια υγεία χειρότερη».

Ωστόσο, ο πραγματικός στόχος είναι ο έλεγχος και ο καταναγκασμός των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας, η οποία, αναλόγως του ποιος την χειρίζεται, μπορεί αν χρησιμοποιηθεί για καλούς ή για σκοτεινούς σκοπούς!

Όπως δήλωσε η ευρωβουλευτής:

«Η πρόταση της επιτροπής είναι να μας εγγράψει όλους μας δια της βίας σε ένα ψηφιακό σύστημα που θα συλλέγει, θα διανέμει και θα διαχειρίζεται τις υγειονομικές μας πληροφορίες, είτε συμφωνούμε με αυτό είτε όχι!!!!

Και μασκαρέψτε το όπως σας αρέσει (αλλά) αυτή είναι η πρόταση της επιτροπής.

Θα δοθεί στους τεχνολογικούς κολοσσούς, στους φαρμακευτικούς κολοσσούς, στις εταιρείες υγειονομικής ασφάλισης ελεύθερη κυριαρχία στις πιο επώδυνα εμπιστευτικές πληροφορίες όσον αφορά τις ζωές μας, για το κέρδος τους (σ.σ. Δεν αποσκοπούν στο κέρδος αλλά στον έλεγχο της παγκόσμιας εξουσίας πάνω στους ανθρώπους), με ή χωρίς την συγκατάθεσή μας (σ.σ. Αργότερα θα επιδιώκεται να δίνεται και η συγκατάθεση)!!!!


==============================================
Χρησιμοποιούν κρυφά την βάση δεδομένων διαβατηρίων για την αναγνώριση προσώπου! «Βόμβα» στην Ευρώπη
Έχει αποκαλυφθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιούν τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να πραγματοποιήσουν εκτεταμένες έρευνες στην βάση δεδομένων διαβατηρίων της χώρας, η οποία περιλαμβάνει 46 εκατομμύρια κατόχους βρετανικών διαβατηρίων. Αυτή η παράνομη επιχείρηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον από το 2019, ανακάλυψαν οι The Telegraph και Liberty Investigates.

Οι φωτογραφίες διαβατηρίου συλλέγονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό – για την επαλήθευση της ταυτότητας ατόμων για διεθνή ταξίδια. Όταν αυτές οι φωτογραφίες επαναχρησιμοποιηθούν για μια βάση δεδομένων αναγνώρισης προσώπου από τις αρχές επιβολής του νόμου, συνιστά σημαντική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Οι άνθρωποι δεν αναμένουν ότι οι φωτογραφίες του διαβατηρίου τους θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς επιτήρησης ή αστυνόμευσης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα συνεχούς παρακολούθησης και σε απώλεια της ανωνυμίας στους δημόσιους χώρους. Η κακή χρήση μπορεί να οδηγήσει σε ανατριχιαστικό αποτέλεσμα στην ελευθερία του λόγου, καθώς τα άτομα μπορεί να φοβούνται ότι θα στοχοποιηθούν άδικα λόγω της παρουσίας τους σε αυτές τις βάσεις δεδομένων, σχολιάζουν ΜΜΕ.

Όταν τα άτομα παρέχουν τις φωτογραφίες τους για διαβατήρια, δεν συναινούν ρητά στην χρήση τους σε βάσεις δεδομένων επιβολής του νόμου, ούτε έχουν συλληφθεί συνήθως για έγκλημα – το οποίο χρησιμοποιείται συχνά ως βάση για τη συλλογή βιομετρικών δεδομένων από έναν ύποπτο. Η χρήση βάσεων δεδομένων διαβατηρίων από τις αρχές επιβολής του νόμου για σάρωση αναγνώρισης προσώπου μετατρέπει όλους τους κατόχους διαβατηρίων σε πιθανή ομάδα υπόπτων, εγείροντας σημαντικές ανησυχίες για τις πολιτικές ελευθερίες.

Αυτή η έλλειψη συναίνεσης είναι ένα θεμελιώδες ζήτημα, συνεχίζουν τα ρεπορτάζ, καθώς παρακάμπτει τα δικαιώματα των ατόμων να ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά τους δεδομένα. Η χρήση αυτών των φωτογραφιών χωρίς ρητή άδεια για σκοπούς επιβολής του νόμου μπορεί να θεωρηθεί ως παραβίαση της προσωπικής αυτονομίας και δικαιωμάτων.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο και την προστασία των δεδομένων. Το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO), μέσω του εκπροσώπου του, έχει αποκαλύψει την επιθυμία του να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες με το Υπουργείο Εσωτερικών, τονίζοντας την ανάγκη να ευθυγραμμιστεί η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου με τις αρχές προστασίας δεδομένων.

Τα δεδομένα του αιτήματος για την ελευθερία πληροφοριών (FOI) του Υπουργείου Εσωτερικών αποκαλύπτουν ότι, μόνο τους πρώτους εννέα μήνες του 2023, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 300 αναζητήσεις αναγνώρισης προσώπου στην βάση δεδομένων διαβατηρίων του Ηνωμένου Βασιλείου. Τι συμβαίνει άραγε σε άλλες χώρες της Ευρώπης;;;

===============================================

 

===============================================
   

===============================================
 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1562,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/01/blog-post_56.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/01/blog-post_56.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content