Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια

👉Καλή και ευτυχισμένη χρονιά! O πρώτος μήνας του 2024 ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, που θα μας επιτρέψει να έχουμε περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία, στις συναλλαγές, στις μετακινήσεις μας σταδιακά. Η εποχή του Αιγόκερου συνεχίζεται όσο ο Ήλιος παραμένει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 20/01/2024 που θα περάσει στον Υδροχόο και θα έχουμε μεταστροφή της ενέργειας. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του που είναι σταθερή και πρακτική για να θέσουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά και να αναπτύξουμε σχέδιο και στρατηγική για να τους επιτύχουμε. 

Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 04/01/2024 θα μας είναι πιο εύκολο να μπούμε σε δράση και θα είμαστε σαφώς πιο φιλόδοξοι. Η Νέα Σελήνη στον μεθοδικό και οργανωτικό Αιγόκερω στις 11/01/2024 είναι ό,τι ακριβώς μας χρειάζεται για να κάνουμε τα πλάνα μας για τη νέα χρονιά και με στρατηγικές κινήσεις, επιμονή και πειθαρχία να προσπαθήσουμε να τα υλοποιήσουμε. Μάλιστα το διάστημα μετά τη Νέα Σελήνη και μέχρι τις 19/01/2024 είναι το ιδανικότερο για ενάρξεις. 

Στις 20/01/2024 ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Υδροχόο εγκαινιάζοντας μαζί με τον Πλούτωνα που θα τον ακολουθήσει καταπόδας στις 21/01/2024 μια νέα εποχή με μεγάλες αλλαγές σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε ατομικό. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της επανάστασης και ο Πλούτωνας παίρνοντας θέση σε αυτό για τα επόμενα 20 χρόνια θα φέρει μεγάλες αναταράξεις σε πολιτικό, κοινωνικό και γεωφυσικό επίπεδο. Με την επιρροή του θα αρχίσουμε να αμφισβητούμε τις κοινωνικές, πολιτικές και πνευματικές παραδόσεις μέσα στις οποίες μεγαλώσαμε και θα θέλουμε να εκμοντερνίσουμε όλα αυτά τα οποία προάγουν την καλοσύνη, την αλληλεγγύη και την αποδοχή. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας, ο οποίος έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια όταν σχηματίστηκε για πρώτη φορά η μεγάλη σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω στις 23/01/2024 δείχνοντας τον δρόμο της αγάπης αλλά με υγιή όρια. 

Η Πανσέληνος στις 25/01/2024 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σχηματίσει για πρώτη φορά αντίθεση με τον Πλούτωνα και θα βγάλει στην επιφάνεια μεγάλους εγωισμούς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποφύγουμε άτομα που δεν είναι διαλλακτικά και αρέσκονται στο να πατάνε λάθος κουμπιά στους άλλους και να τους προκαλούν.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Ιανουαρίου για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Ιανουαρίου: Ο Ιανουάριος κάνει είσοδο με ωραίες όψεις της Σελήνης, αλλά και με το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Κρόνο στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια όψη κατήφειας, δυσκολίας στις προσωπικές σχέσεις, περιορισμών σε αυτά που μας διασκεδάζουν ή μας αρέσουν, στα οικονομικά, δείχνει ανασφάλειες, ενώ τα «πρέπει» σβήνουν τις επιθυμίες μας και πυροδοτούν τις ανασφάλειες μας. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 3 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

2 Ιανουαρίου: Ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο του Τοξότη. Επιτέλους θα αρχίσουμε σταδιακά να συνεννοούμαστε, να επικοινωνούμε χωρίς εμπόδια και τεχνικά προβλήματα και θα σταματήσει και το χάος στους δρόμους και στις μετακινήσεις μας.

4 Ιανουαρίου: Ο Άρης προχωρά στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο που νιώθει πολύ άνετα για να εκφράσει τη δράση του, τις φιλοδοξίες και τις διεκδικήσεις του. Το ζώδιο του Κρόνου, ο Αιγόκερως, παρέχει σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία το ιδανικότερο περιβάλλον για τον πλανήτη της δράσης καθώς, εκτός από τον ενθουσιασμό, τη ζωτικότητα, την ενέργεια για να καταφέρει τους στόχους του, έχει και την πολυπόθητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή αλλά και την οργάνωση και τη στρατηγική που είναι απαραίτητες για να φτάσει μέχρι το τέλος στην υλοποίηση κάθε σχεδίου. Από τη θέση αυτή θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

6 Ιανουαρίου: Η μέρα είναι λίγο πιο βαριά καθώς ο Ήλιος από τον Αιγόκερω συναντά σε όψη τετραγώνου τον Χείρωνα κάνοντας μας κάπως απαισιόδοξους. Μπορεί να νιώθουμε να μας βαραίνουν διάφορα πράγματα που μπορεί να συνέβησαν στο παρελθόν και τα κουβαλάμε ως τραύματα. Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 13 ως τις 17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων επηρεάζονται περισσότερο.

8-9 Ιανουαρίου: Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μια ιδιαίτερα απατηλή όψη που επηρεάζει και τις δυο μέρες με χαμηλή ενέργεια για τους περισσότερους, τάση για αφηρημάδα, έλλειψης συγκέντρωσης σε πρακτικά ζητήματα, προβλήματα με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα και μια τάση για εξιδανίκευση ή ονειροπολήσεις. Είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρεξηγήσεις, να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να ακούσουμε ψέματα, να είμαστε αφηρημένοι (προσέξτε στην οδήγηση), να χάσουμε ή να μας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή έχετε ως ωροσκόπο αυτά τα ζώδια από τις 22 μέχρι τις 28 μοίρες.

10 Ιανουαρίου: Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνοντας μας την ευκαιρία να κάνουμε διαφορετικά και πρωτότυπα πράγματα, να επιδιώξουμε περισσότερη ελευθερία και να εκφράσουμε με αυτοπεποίθηση ακόμη και τις πιο περίεργες ιδέες μας. Θα θέλουμε να σπάσουμε τη ρουτίνα και να διευρύνουμε τις δραστηριότητες και τον κύκλο μας. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου, ή όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στη 19η μοίρα.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς που βοηθά να αναλαμβάνουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, να είμαστε αποφασιστικοί στη δράση μας, να στοχεύουμε σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που μπορούμε να επιτύχουμε με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και αφοσίωση. Επηρεάζει θετικά Αιγόκερους, Ταύρους, Παρθένους αλλά και Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 4 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

11 Ιανουαρίου:
Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης (Κάρμα) που εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ειδικά για τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 17 ως τις 23 μοίρες. Η Νέα Σελήνη μας καλεί να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους, να προετοιμαστούμε για το μέλλον αναλαμβάνοντας ευθύνες και να δούμε αν οι στόχοι μας είναι ρεαλιστικοί.

12 Ιανουαρίου: Ο Άρης από τον Αιγόκερω συναντά τον Δία στον Ταύρο σε όψη τριγώνου δίνοντας ευκαιρίες για ανάληψη δράσης, πρωτοβουλίες, επιτυχημένες ενάρξεις, προώθηση σχεδίων. Επηρεάζει θετικά Αιγόκερους, Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύες και Καρκίνους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

14 Ιανουαρίου:
Ο Ερμής προχωρά στον γήινο και πρακτικό Αιγόκερω και μας επιτρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διαύγεια. Θέματα που είχαν προκύψει στα μέσα Δεκεμβρίου στην πρώτη φάση του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να έρθουν τώρα στο προσκήνιο για να επιλυθούν οριστικά.

16 Ιανουαρίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μια μέρα που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την ενασχόληση με την τέχνη ιδιαίτερα τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τη μουσική, τη ζωγραφική, τη μόδα, την ονειροπόληση, τη διαίσθηση, ενώ θα μας πιάνουν τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Επηρεάζονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι σε επίπεδο αυτοέκφρασης, ρομαντικών εκδηλώσεων και δημιουργικότητας και κυρίως όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 22 ως τις 28 μοίρες.

18 Ιανουαρίου: Σήμερα ολοκληρώνεται η θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο στους Ιχθύς. Η επιρροή ξεκινά από την προηγούμενη μέρα, οπότε μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη σε θέματα οργάνωσης, τακτοποιήσεων σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, θέματα σπουδών, σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις. Θα ωφεληθούν κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθύες με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 4 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

19 Ιανουαρίου:
Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο, μια θετική όψη σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, τις εμπορικές δοσοληψίες, τα ταξίδια, τις σπουδές, τις συναντήσεις, τις γραφειοκρατικές δοσοληψίες. Ευνοούνται και οι αγορές. Επηρεάζονται θετικά Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 6 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μας κάνει επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις στον τομέα των σχέσεων ή πρόθυμους να εξιδανικεύσουμε τους άλλους. Προσέξτε στις νέες γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν. Από την άλλη, η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοητεύσεις ή διάψευση των προσδοκιών μας. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 25 μοίρες.

20 Ιανουαρίου: Ο Ήλιος από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω συναντά για τελευταία φορά σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα και προσδίδει ένα βάρος ή μια τάση απαισιοδοξίας στη μέρα. Θα θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των σχέσεων μας και των καταστάσεων στη ζωή μας πολλές φορές πιέζοντας τους άλλους ή λειτουργώντας χειριστικά ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνουμε. Χρειάζεται προσοχή στην καχυποψία, στις ζήλιες, στις εμμονές. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών. Επηρεάζονται πιο θετικά Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες επίσης με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 29 μοίρες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων του 11ου ζωδίου του ζωδιακού.

21 Ιανουαρίου: Ο Πλούτωνας προχωρά στον Υδροχόο φέρνοντας ισοπεδωτικές αλλαγές σε συλλογικό επίπεδο κυρίως. Πρόκειται για τη δεύτερη είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο, καθώς για πρώτη φορά είχε μπει πέρυσι τον Μάρτιο. Θα ακολουθήσει η τρίτη και τελική του είσοδος στις 19/11, καθώς στις 02/09 θα επιστρέψει ανάδρομος για την τελική του πορεία στον Αιγόκερω.

23 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω, ένας ενδιαφέρων συνδυασμός για τον πλανήτη των απολαύσεων, του έρωτα και του χρήματος στο γήινο, περιοριστικό και φιλόδοξο περιβάλλον του ζωδίου του Κρόνου. Από τη θέση αυτή η Αφροδίτη μας καλεί να δούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις σχέσεις μας, να αφοσιωθούμε σε αυτές και να ενισχύουμε τους δεσμούς μας. Ακόμη να διαχειριστούμε με λογική και πειθαρχία τα οικονομικά μας. Επηρεάζει θετικά Αιγόκερους, Ταύρους, Παρθένους.

25 Ιανουαρίου: Σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, μια ιδιαίτερα παθιασμένη Πανσέληνος που μας καλεί να βρούμε κάτι που μας εμπνέει, μας ενθουσιάζει και να του δώσουμε προσοχή, ενέργεια και την αγάπη μας. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας άνθρωπος, ένα χόμπι, ένα πρότζεκτ. Σημασία έχει να μιλά στην καρδιά μας. Η βασική της όψη είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα που δείχνει χειριστικά παιχνίδια, τοξικότητα στις σχέσεις και εμμονές. Είναι μια Πανσέληνος που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 5 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

27 Ιανουαρίου: Ο Ερμής σχηματίζει όψη συνόδου με τον Άρη στον Αιγόκερω. Τη γνωρίζετε την παροιμία που λέει η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Αυτή η παροιμία μπορεί να συνοψίσει την επιρροή αυτής της όψης. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στον τρόπο που διατυπώνουμε τις σκέψεις μας, αλλά και σε αυτά που λέμε πάνω στα νεύρα ή την παρόρμηση μας. Προσοχή και σε μετακινήσεις στην ομάδα των παρορμητικών ζωδίων: Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 17 μοίρες. Ενώ θα είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί και ιδιαίτερα ζωηροί, η παρόρμηση και η βιασύνη μπορεί να ανατρέψουν τις καλές προθέσεις.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Υδροχόο και τον Δία στον Ταύρο που μπορεί να φέρει τύχη ή και ευκαιρίες, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές και την τάση επιπολαιότητας. Θα ευνοηθούν Υδροχόοι, Ταύροι, Ζυγοί, Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 6 μοίρες.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο ευνοώντας τις αλλαγές στην καθημερινότητα μας, φέρνοντας όμως και περισσότερα απρόοπτα και εκπλήξεις.

28 Ιανουαρίου: Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύς ολοκληρώνεται σήμερα κάνοντας τη μέρα θετική για να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες στις σχέσεις μας, να πάρουμε αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή, να αναλάβουμε δράση και αποφάσεις σε θέματα οικονομικά ή γιατί όχι και να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές μια δίαιτα. Ευνοεί τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 6 μοίρες.

Η δεύτερη όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις, εναλλακτικό τρόπο σκέψης και ξαφνικές επινοήσεις που δίνουν λύσεις σε προβλήματα. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι οι τυχεροί της όψης αν έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 19 μοίρες.

29 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, μια εξαιρετικά τυχερή όψη που φέρνει αισιοδοξία, καλοπέραση, ενθουσιασμό, επιτυχία σε σχέσεις και οικονομικά. Τυχεροί οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 6η μοίρα.

30 Ιανουαρίου: Ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, μια όψη ιδιαίτερα μαχητική που αγαπά το ρίσκο. Θα νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να απελευθερωθούμε από περιορισμούς και να διώξουμε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα από την καθημερινότητα μας. Νέες δραστηριότητες, σχέσεις, αλλά και συναισθήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη για να ξεκινήσουμε κάτι που χρειάζεται τόλμη και έντονη ενέργεια για να απογειωθεί. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους με γενέθλια τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχετε πλανήτες κοντά στις 19 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1562,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου 2024 για όλα τα ζώδια
https://www.pierianews.gr/wp-content/uploads/2021/11/zodia-oi-astrologikes-provlepseis-gia-simera-savvato-20-martioy-960x504.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/01/2024_1.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/01/2024_1.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content