Στις 20/01/2024 η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα. Ποια ζώδια θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους

Στις 20/01/2024 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα. Ποια ζώδια θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους

👉Στις 20/01/2024 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα. Ποια ζώδια θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους

Ριζικές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις


Στις 20/01/2024 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου, μια όψη που θα μας φέρει αντιμέτωπους με ριζικές αλλαγές, αποκαλύψεις και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Αυτή, μάλιστα, θα είναι η τελευταία φορά που ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αφού ο Πλούτωνας από την επόμενη κιόλας ημέρα θα προχωρήσει στον Υδροχόο και οι σύνοδοι των δύο αυτών πλανητών θα πραγματοποιούνται σε αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι τώρα θα διαπιστώσουμε τι μαθήματα πήραμε όλα τα προηγούμενα χρόνια με τον Πλούτωνα να διελαύνει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Θα δούμε πιο ξεκάθαρα πόσο μακριά έχουμε φτάσει από εκεί που ήμασταν και πόσο αλλάξαμε σε κομβικούς τομείς στη ζωή μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος ετών, αφού πλέον θα έχουμε τη δύναμη και το σθένος να το κάνουμε.
Ανάγκη για έλεγχο και παιχνίδια εξουσίας

Οι επιθυμίες μας είναι πανίσχυρες αυτές τις ημέρες και θα νιώσουμε την ανάγκη να επιβληθούμε και να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια μας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μας κυριεύσουν οι εμμονές και να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας, παράνοιας και καχυποψίας μέσα στις σχέσεις μας. Αρκεί να σκεφτούμε ότι ο Ήλιος συμβολίζει το φως, την ενέργεια, τη δημιουργικότητα και τη χαρά της ζωής, ενώ ο Πλούτωνας συμβολίζει τη σκοτεινή μας πλευρά και το ένστικτο της επιβίωσης μέσα στην αρένα της ζωής. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η σύνοδος αυτή είναι μια πολύ δυναμική αλλά ταυτόχρονα δύσκολη, απαιτητική και αποκαλυπτική όψη, η οποία θα βγάλει προς τα έξω τα σκοτεινά μας συναισθήματα και θα φωτίσει την πλευρά εκείνη που προσπαθούμε να κρατήσουμε κρυφή από τους άλλους.

Το τέλος μιας εποχής

Ο Πλούτωνας συμβολίζει επίσης τον ψυχολογικό θάνατο και τη βαθιά μεταμόρφωση και μας διδάσκει ότι κάθε τέλος συνοδεύεται από μια καινούρια αρχή, ακόμα κι αν χρειαστεί να πονέσουμε ή να φτάσουμε στο μηδέν για να απελευθερωθούμε τελικά. Η τελευταία σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, λίγο πριν προχωρήσουν και οι δύο πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου, σηματοδοτεί την κάθαρση, το οριστικό τέλος μιας κατάστασης και μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας οριστικά ό,τι δεν μας ωφελεί πια και είναι τοξικό για εμάς με κάποιο τρόπο.

Οριστικά ξεκαθαρίσματα και αναγέννηση

Είναι στο χέρι μας λοιπόν το να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις αλλαγές που είναι προ των πυλών και να διοχετεύσουμε όλη αυτή την ενέργεια σε πιο δημιουργικά μονοπάτια. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε μακριά από χειριστικούς ανθρώπους που σας δημιουργούν δυσφορία και ανασφάλεια, να μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας και κυρίως να μην παρασυρθείτε σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές που θα σαμποτάρουν τις σχέσεις σας, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο όσα αποφεύγατε τόσο καιρό, να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα διαγράφοντας οριστικά όποιον και ό,τι σας πλήγωσε και δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας. Όσο επίπονη κι αν είναι λοιπόν αυτή η διαδικασία, να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα βγείτε πιο δυνατοί από όλο αυτό, θα σταθείτε ξανά στα πόδια σας και θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας όπως ακριβώς προστάζει ο Πλούτωνας ως σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού.

Πιο πολύ από τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα θα επηρεαστούν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στις τελευταίες ημέρες των ζωδίων τους. Ανεξαρτήτως ζωδίου θα επηρεαστούν όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 29η μοίρα.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο ωροσκόπος και οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω να πραγματοποιείται στον τομέα που συμβολίζει για εσάς την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα, βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείστε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα κρίνουν τη μετέπειτα πορεία σας. Ίσως αυτές τις ημέρες να λαμβάνει χώρα μια επαγγελματική αλλαγή, η οποία με κάποιο τρόπο σας αναγκάζει να κάνετε το επόμενο βήμα που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σας χαρίζει δύναμη, αποφασιστικότητα και σας κάνει πολύ πιο ισχυρούς και επιδραστικούς στους γύρω σας. Είστε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί που θέλετε και θα επιμείνετε μέχρι τελικής πτώσεως. Ταυτόχρονα, η όψη αυτή έρχεται να ρίξει φως στο μονοπάτι σας και τώρα θα διαπιστώσετε εάν κινείστε στη σωστή κατεύθυνση ή αν θα πρέπει να αποχαιρετήσετε οριστικά έναν στόχο ή ένα επαγγελματικό πλάνο. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικούς ή χειριστικούς ανθρώπους μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι οποίοι θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς και θα δοκιμάζουν τις αντοχές σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε την επίδειξη δύναμης και εξουσίας και να μη λειτουργήσετε με προκλητικό τρόπο, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Αν και φημίζεστε για τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό σας, τώρα θα πρέπει να κινηθείτε με ακρίβεια και στρατηγική. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κλείσετε εκκρεμότητες που εμποδίζουν την εξέλιξη και την άνοδο σας και να αποβάλλετε από τη ζωή σας τοξικές καταστάσεις ή συνεργασίες που δεν σας επιτρέπουν να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς, αφού σηματοδοτεί κομβικές αλλαγές και σας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση ή μια σημαντική συνεργασία περνάει κρίση, ίσως να έχει δημιουργηθεί ένα ρήγμα που είναι δύσκολο να παραβλέψετε ή να έχετε επιβαρυνθεί τόσο πολύ ψυχολογικά που θέλετε πιο πολύ από ποτέ να αποδεσμευτείτε από όλο αυτό. Εάν λοιπόν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια ψυχοφθόρα κατάσταση και όχι μέσα σε μια ισότιμη σχέση, η σύνοδος αυτή σας οπλίζει με την ψυχική δύναμη που απαιτείται για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές μέσα σε αυτή ή για να γυρίσετε σελίδα και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό τώρα να διακρίνετε τις τοξικές καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή να αντιμετωπίσετε καχυποψία από το ταίρι σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως να νιώσετε εσείς οι ίδιοι ότι κυριεύεστε από αρνητικές και σκοτεινές σκέψεις, οι οποίες όμως μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχουν καμία λογική βάση. Προσπαθήστε λοιπόν να λύσετε τις διαφορές σας μέσα από τον διάλογο και μην επιτρέψετε στις παράλογες φοβίες και στις ανασφάλειες σας να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση ή μια συνεργασία, αυτή θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, δεν θα κυλήσουν όλα εύκολα και αρμονικά, αφού οι άλλοι θα σας πυροδοτήσουν ακραία συναισθήματα και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια πλευρά του εαυτού σας που προσπαθείτε να κρατάτε καλά κρυμμένη από τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές δεν μπορούν να περιμένουν και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις και να προχωρήσετε μπροστά επενδύοντας σε ανθρώπους που σας βοηθάνε να εξελιχθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στις 20/01 έρχεται για να ρίξει φως στον τομέα των οικογενειακών σχέσεων και δεν αποκλείεται να σας φέρει αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να συμβούν γεγονότα που θα σας πιέσουν ψυχολογικά και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ανασφάλειες και φοβίες. Γενικώς, η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε στους οικείους σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικούς ανθρώπους μέσα στην οικογένεια ή στο στενό σας περιβάλλον, οι οποίοι θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Όλο αυτό θα σας δημιουργήσει εσωτερική αναστάτωση και δεν αποκλείεται να έχετε έντονα ξεσπάσματα απέναντι σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτό που οφείλετε όμως να κάνετε αυτές τις ημέρες, είναι να συνειδητοποιήσετε ποια είναι εκείνα τα μοτίβα συμπεριφοράς που σας κρατάνε πίσω με κάποιο τρόπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να φύγετε από το πατρικό σας. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν ή να βγείτε από μια σχέση συναισθηματικής εξάρτησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάψετε να κάνετε υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να μη δυσαρεστήσετε τους οικείους σας ή για να μη συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Είναι λοιπόν η στιγμή που καλείστε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο και εξουσία στη ζωή σας και να απομακρυνθείτε οριστικά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους του παρελθόντος και δεν σας επιτρέπουν να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να αυτονομηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σας αφορά άμεσα αφού πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και ολοκληρώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε ουσιαστικά με την είσοδο του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο από το 2008. Η όψη αυτή σας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στη μετέπειτα πορεία σας, στους προσωπικούς σας στόχους και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις και να δείτε εάν αξίζει να επενδύσετε σε έναν άνθρωπο ή σε μια κατάσταση, ή αν θα πρέπει να κόψετε οριστικά δεσμούς και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα είναι βέβαια καθόλου εύκολη αυτή η διαδικασία, όμως είστε οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, σθένος και ψυχική δύναμη, αφού θα νιώσετε ότι η αλλαγή δεν χωράει αναβολή. Εάν λοιπόν αισθανόσασταν καταπιεσμένοι μέσα σε μια σχέση ή νιώθετε ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας, τώρα θα κατανοήσετε ότι πρέπει επιτέλους να απαλλαγείτε από αυτό το βάρος για να αλλάξετε επιτέλους σελίδα στη ζωή σας. Είναι όμως πολύ σημαντικό τώρα να διακρίνετε τις τοξικές καταστάσεις και τους ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά, σας σαμποτάρουν και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε παρακάτω. Η όψη αυτή θα σας δώσει τη ψυχική δύναμη να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στις 20/01/2024 η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα. Ποια ζώδια θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους
Στις 20/01/2024 η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα. Ποια ζώδια θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους
Στις 20/01/2024 πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα. Ποια ζώδια θα κλείσουν κεφάλαια στη ζωή τους
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2024/01/Stis-20.01.2024-pragmatopoieitai-i-teleytaia-synodos-Ilioy-Ploytona-Poia-zodia-tha-kleisoyn-kefalaia-sti-zoi-toys-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/01/20012024.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/01/20012024.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content