Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί η αλλαγή, όσο υποσχόμενη κι αν είναι, προκαλεί ψυχολογική αντίσταση

Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί η αλλαγή, όσο υποσχόμενη κι αν είναι, προκαλεί ψυχολογική αντίσταση

👉Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο αβεβαιότητες, προκλήσεις και ευκαιρίες. Συχνά, τα άτομα βρίσκονται σε σταυροδρόμι, σκεπτόμενοι μια αλλαγή που θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξή τους. Ωστόσο, η έναρξη ενός τέτοιου μετασχηματιστικού ταξιδιού απαιτεί κάτι περισσότερο από επιθυμία. Απαιτεί έναν ισχυρό συνδυασμό πίστης και θέλησης. Η ικανότητα να κάνεις το πρώτο βήμα προς την αλλαγή έχει τις ρίζες της στην πεποίθηση ότι κάτι καλύτερο περιμένει, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα να περιηγηθείς στο άγνωστο. 

Ως σύμβουλος αφύπνισης του νου αυτοβελτίωσης & αυτογνωσίας δεν σταματώ να εξηγώ την σημασία της πίστης και της θέλησης για την υποκίνηση μετασχηματισμών που αλλάζουν τη ζωή, παρουσιάζοντας στις ομιλίες και τα σεμινάριά μου τις ψυχολογικές, συναισθηματικές και πρακτικές πτυχές που στηρίζουν την απόφαση να γίνει αυτό το κρίσιμο πρώτο βήμα.


Κατανόηση της πίστης και της θέλησης

Πριν σας εξηγήσω τη μεταμορφωτική δύναμη της πίστης και της θέλησης, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις αυτών των εννοιών. Η πίστη είναι κάτι περισσότερο από μια θρησκευτική ή πνευματική πεποίθηση. είναι η ακλόνητη εμπιστοσύνη στην πιθανότητα ενός θετικού αποτελέσματος, ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε αβεβαιότητα. Η πίστη χρησιμεύει ως καταλύτης που ωθεί τα άτομα προς τα εμπρός, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τις αμφιβολίες και τους φόβους που σχετίζονται με την αλλαγή.

Η δύναμη της θέλησης, από την άλλη πλευρά, είναι η κινητήρια δύναμη που τροφοδοτεί την επιμονή και την αποφασιστικότητα. Είναι η εσωτερική δύναμη που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αντισταθούν στον πειρασμό, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να παραμείνουν συγκεντρωμένα στους στόχους τους. Η δύναμη της θέλησης είναι ζωτικής σημασίας στο πλαίσιο της λήψης του πρώτου βήματος προς την αλλαγή, καθώς παρέχει την αντοχή που απαιτείται για το ταξίδι μας στις αναπόφευκτες προκλήσεις που συνοδεύουν τις μετασχηματιστικές προσπάθειες μας. (Ακούστε την μοναδική συνεδρία του Voice Healing που επαναπρογραμματίζει το μυαλό με τίτλο: Επανεκκίνηση της Θέλησης - Εδώ)

Η ψυχολογική δυναμική της αλλαγής


Η αλλαγή, όσο υποσχόμενη κι αν είναι, συχνά προκαλεί ψυχολογική αντίσταση. Ο φόβος για το άγνωστο, η άνεση της οικειότητας και το άγχος που σχετίζεται με το να βγει κάποιος από τη ζώνη άνεσης μπορεί να δημιουργήσει τρομερά εμπόδια. Σε αυτή τη συγκυρία, η πίστη και η θέληση μπαίνουν στο παιχνίδι, λειτουργώντας ως ισχυρά ψυχολογικά εργαλεία.

Πρώτον, η πίστη λειτουργεί ως αντίβαρο στον φόβο. Όταν τα άτομα έχουν πίστη στις ικανότητές τους, στις δυνατότητες για θετικά αποτελέσματα και στην ψυχολογική ανθεκτικότητα, ο φόβος χάνει την παραλυτική επίδρασή του. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας είναι θεμελιώδης για να κάνετε το πρώτο βήμα, καθώς μετατρέπει τον φόβο από αναστολέα σε κίνητρο.

Δεύτερον, η δύναμη της θέλησης παίζει καθοριστικό ρόλο στην υπέρβαση της αδράνειας που σχετίζεται με την αλλαγή. Η ψυχολογική αντίσταση στο να εγκαταλείψεις το οικείο και να τολμήσεις σε αχαρτογράφητη περιοχή είναι συχνά έντονη. Η δύναμη της θέλησης χρησιμεύει ως ο νοητικός μυς που ωθεί τα άτομα προς τα εμπρός παρά αυτά τα ψυχολογικά εμπόδια. Η απόφαση να κάνει κανείς το πρώτο βήμα είναι μια πράξη βούλησης, μια επιβεβαίωση της εξουσίας για τις περιστάσεις κάποιου. (Ακούστε την μοναδική συνεδρία του Voice Healing που επαναπρογραμματίζει το μυαλό με τίτλο: Ενίσχυση Θάρρους - Εδώ)

Αγκαλιάζοντας την αβεβαιότητα με πίστη

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την αλλαγή είναι η αβεβαιότητα που βρίσκεται μπροστά μας. Ο φόβος του αγνώστου μπορεί να παραλύει, αναγκάζοντας τα άτομα να προσκολλώνται στην ασφάλεια του status quo. Ωστόσο, ακριβώς μπροστά στην αβεβαιότητα η πίστη γίνεται καθοδηγητικό φως.

Πίστη είναι η ακλόνητη πεποίθηση ότι ακόμη και αν δεν υπάρχει σαφής χάρτης βημάτων, υπάρχει ένα πνευματικό μονοπάτι που οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η πεποίθηση δεν είναι τυφλή. έχει τις ρίζες της στην αυτοπεποίθηση, την ανθεκτικότητα και τη θεμελιώδη αισιοδοξία για τις δυνατότητες που βρίσκονται πέρα ​​από τον ορίζοντα. Όταν τα άτομα καλλιεργούν πίστη στον εαυτό τους και στο ταξίδι που πρόκειται να κάνουν, η αβεβαιότητα μετατρέπεται από απειλή σε έναν καμβά ευκαιριών που περιμένουν να εξερευνηθούν.

Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα αγκαλιάσματος της αβεβαιότητας με πίστη είναι εμφανές στις ιστορίες επιτυχημένων επαγγελματιών. Πολλοί από αυτούς αντιμετώπισαν την ασάφεια της έναρξης μιας επιχείρησης, συχνά χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας. Ωστόσο, η ακλόνητη πίστη τους στις ιδέες τους, σε συνδυασμό με τη δύναμη της θέλησης να επιμείνουν στις προκλήσεις, τους επέτρεψαν να κάνουν το πρώτο βήμα προς το επιχειρηματικό άγνωστο. Αυτά τα άτομα αγκάλιασαν την αβεβαιότητα, θεωρώντας την όχι ως αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά ως καμβά πάνω στον οποίο θα μπορούσαν να ζωγραφίσουν το όραμά τους για ένα καλύτερο μέλλον. (Ακούστε την μοναδική συνεδρία του Voice Healing που επαναπρογραμματίζει το μυαλό με τίτλο: Νέος Εαυτός: για Δυναμισμό - Εδώ)

Ο ρόλος της δύναμης της θέλησης στην υπέρβαση των εμποδίων

Το ταξίδι προς την αλλαγή είναι σπάνια μια ομαλή πορεία. είναι γεμάτη με εμπόδια, αναποδιές και απρόβλεπτες προκλήσεις. Η δύναμη της θέλησης αναδεικνύεται ως ο κρίσιμος παράγοντας που καθορίζει εάν τα άτομα υποκύπτουν σε αυτές τις προκλήσεις ή επιμένουν στην επιδίωξή τους για μεταμόρφωση.

Η δύναμη της θέλησης λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα. Σε γνωστικό επίπεδο, περιλαμβάνει την ικανότητα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε μακροπρόθεσμους στόχους παρά τις βραχυπρόθεσμες αποτυχίες. Συναισθηματικά, συνεπάγεται ανθεκτικότητα απέναντι στην απογοήτευση, την απόρριψη ή την κριτική. Πρακτικά, εκδηλώνεται ως η πειθαρχία για την τήρηση των βημάτων και των ενεργειών που απαιτούνται για την αλλαγή.

Σκεφτείτε ένα άτομο που αναζητά μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Το αρχικό βήμα μπορεί να περιλαμβάνει την απόκτηση νέων δεξιοτήτων ή εκπαίδευσης. Ωστόσο, η διαδικασία δεν είναι χωρίς προκλήσεις—ενδέχεται να προκύψουν οικονομικοί περιορισμοί, χρονικές δεσμεύσεις και αμφιβολίες για τον εαυτό τους. Η δύναμη της θέλησης γίνεται η κινητήρια δύναμη που ωθεί το άτομο μέσα από αυτά τα εμπόδια, ενισχύοντας τη δέσμευση στο επιλεγμένο μονοπάτι. Είναι η εσωτερική πυξίδα που κρατά τα άτομα προσανατολισμένα προς τους στόχους τους, ακόμη και όταν εξωτερικές συνθήκες απειλούν να εκτροχιάσουν το ταξίδι τους.

Ο μετασχηματιστικός αντίκτυπος της πίστης και της θέλησης στην προσωπική ανάπτυξη

Το να κάνετε το πρώτο βήμα προς την αλλαγή δεν είναι απλώς μια αλλαγή στις εξωτερικές συνθήκες. είναι μια βαθιά πράξη προσωπικής ανάπτυξης. Ο μετασχηματιστικός αντίκτυπος της πίστης και της θέλησης είναι εμφανής στον τρόπο με τον οποίο τα άτομα εξελίσσονται συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά μέσω της διαδικασίας της αλλαγής.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, η πίστη ενσταλάζει μια αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας. Λειτουργεί ως αντίδοτο στην απόγνωση που συχνά συνοδεύει τη συνειδητοποίηση ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη. Η πράξη του να κάνεις το πρώτο βήμα, που τροφοδοτείται από την πίστη, γίνεται μια δήλωση αυτοεκτίμησης και μια πίστη στην ικανότητα για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή η συναισθηματική μεταμόρφωση θέτει τα θεμέλια για την ανθεκτικότητα, επιτρέποντας στα άτομα να αναπηδήσουν από τις οπισθοδρομήσεις και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Διανοητικά, η απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα απαιτεί ένα επίπεδο αυτογνωσίας και διάθεση για μάθηση. Περιλαμβάνει την αναγνώριση της ανάγκης για αλλαγή, την κατανόηση των δυνατών και των αδυναμιών κάποιου και την απόκτηση των γνώσεων ή των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για το ταξίδι. Αυτή η πνευματική ανάπτυξη υποστηρίζεται από τη δύναμη της θέλησης, καθώς το άτομο δεσμεύεται στη συνεχή διαδικασία αυτοβελτίωσης και μάθησης.

Πνευματικά, η πράξη του να κάνεις το πρώτο βήμα προς την αλλαγή μπορεί να είναι ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και σκοπού. Περιλαμβάνει την ευθυγράμμιση των πράξεών του με τις προσωπικές αξίες και τις φιλοδοξίες, την υπέρβαση του εγκόσμιου και την επιδίωξη μιας βαθύτερης αίσθησης εκπλήρωσης. Η πίστη, σε αυτό το πλαίσιο, γίνεται μια σύνδεση με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του - μια εσωτερική πυξίδα που οδηγεί τα άτομα προς μια πιο ουσιαστική ύπαρξη. (Ακούστε την μοναδική συνεδρία του Voice Healing που επαναπρογραμματίζει το μυαλό με τίτλο: Νέος εαυτός: Οι 10 πεποιθήσεις που επιφέρουν την αλλαγή σου - Εδώ)


Μελέτες περίπτωσης ατόμων που έκαναν το πρώτο βήμα

Η μεταμορφωτική δύναμη της πίστης και της θέλησης απεικονίζεται ζωντανά στις ιστορίες ατόμων που έκαναν το πρώτο βήμα προς την αλλαγή και καρπώθηκαν τις ανταμοιβές των θαρραλέων αποφάσεών τους και σας παρουσιάζω ενδεικτικές περιπτώσεις.

Steve Jobs: Ο Steve Jobs, συνιδρυτής της Apple Inc., είναι ένα συναρπαστικό παράδειγμα κάποιου που έκανε το πρώτο βήμα προς τη μεταμορφωτική αλλαγή. Αφού εκδιώχθηκε από την Apple, θα μπορούσε να είχε υποκύψει στην απόγνωση και τη στασιμότητα. Ωστόσο, ο Jobs επέλεξε να ξεκινήσει εκ νέου, ιδρύοντας τη NeXT και αργότερα την Pixar Animation Studios. Η ακλόνητη πίστη του στο όραμά του για καινοτόμο τεχνολογία και η αδάμαστη θέληση να επιμείνει στις προκλήσεις οδήγησαν στην τελική επιστροφή του στην Apple, όπου έφερε επανάσταση στον κλάδο της τεχνολογίας.

JK Rowling: Η JK Rowling, η συγγραφέας της σειράς Harry Potter, αντιμετώπισε πολλές απορρίψεις πριν βρει την επιτυχία. Μπροστά στις αντιξοότητες και τους προσωπικούς αγώνες, έκανε το πρώτο βήμα προς το όνειρό της να γίνει δημοσιευμένη συγγραφέας. Η πίστη της Rowling στις ικανότητές της στην αφήγηση και η θέλησή της να επιμείνει μέσω της απόρριψης οδήγησαν τελικά στη δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα λογοτεχνικά franchise στην ιστορία.

Νέλσον Μαντέλα: Το ταξίδι του Νέλσον Μαντέλα από τον κρατούμενο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής είναι απόδειξη της μεταμορφωτικής δύναμης της πίστης και της θέλησης. Παρά το γεγονός ότι υπέμεινε 27 χρόνια φυλάκισης, ο Μαντέλα εμφανίστηκε με ακλόνητη πίστη στη δυνατότητα μιας φυλετικά ενοποιημένης Νότιας Αφρικής. Η θέλησή του να συγχωρήσει και να συμφιλιωθεί, αντί να επιδιώξει εκδίκηση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση του έθνους από το απαρτχάιντ στη δημοκρατία.

Τα παραπάνω παραδείγματα καταδεικνύουν ότι το να κάνεις το πρώτο βήμα προς την αλλαγή απαιτεί όχι μόνο όραμα αλλά και βαθιά δεξαμενή πίστης και θέλησης. Αυτά τα άτομα αντιμετώπισαν τεράστιες προκλήσεις, ωστόσο η δέσμευσή τους στα αντίστοιχα οράματά τους, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν τα εμπόδια, τους ώθησαν προς τη μεταμορφωτική επιτυχία.

Καλλιέργεια πίστης και θέλησης για διαρκή αλλαγή

Ενώ οι ιστορίες εμβληματικών μορφών παρέχουν έμπνευση, οι αρχές της πίστης και της θέλησης είναι προσβάσιμες σε όλους όσους αναζητούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Η καλλιέργεια αυτών των ιδιοτήτων περιλαμβάνει έναν συνδυασμό αυτοστοχασμού, αλλαγές νοοτροπίας και πνευματικούς βηματισμούς που σας παρουσιάζω από την εμπειρία μου, παρακάτω:
  1. Αυτοστοχασμός: Πριν κάνουν το πρώτο βήμα, τα άτομα πρέπει να συμμετάσχουν σε ειλικρινή αυτοστοχασμό. Αυτό εφαρμόζω με την συμβουλευτική καθοδήγηση και περιλαμβάνει τον εντοπισμό των τομέων της ζωής που απαιτούν αλλαγή, την κατανόηση των προσωπικών δυνατοτήτων και αδυναμιών αλλά και τον οραματισμό ενός επιθυμητού μέλλοντος. Ο αυτοστοχασμός είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομείται η πίστη, καθώς τα άτομα αναπτύσσουν μια βαθύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων και των δυνατοτήτων τους.
  2. Αλλαγές νοοτροπίας: Η μετάβαση από μια σταθερή νοοτροπία σε μια νοοτροπία ανάπτυξης είναι απαραίτητη για την καλλιέργεια πίστης και θέλησης η οποία υποβοηθάτε με την συμβουλευτική καθοδήγηση που πρέπει να έχει από την αρχή το άτομο. Μια σταθερή νοοτροπία βλέπει τις ικανότητες ως έμφυτες και αμετάβλητες, ενισχύοντας την απροθυμία να αναλάβουμε ρίσκα. Αντίθετα, μια νοοτροπία ανάπτυξης αναγνωρίζει ότι οι ικανότητες μπορούν να αναπτυχθούν μέσω προσπάθειας και επιμονής. Η υιοθέτηση μιας νοοτροπίας ανάπτυξης θέτει τις βάσεις για την πίστη ότι η βελτίωση είναι δυνατή και τη δύναμη της θέλησης να την επιδιώξουμε.
  3. Θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους: Το πρώτο βήμα προς την αλλαγή είναι συχνά πιο διαχειρίσιμο όταν αναλύεται σε μικρότερους, ρεαλιστικούς στόχους. Ο καθορισμός επιτεύξιμων βημάτων παρέχει στον ενδιαφερόμενο μια αίσθηση προόδου, ενισχύοντας την πίστη του στη διαδικασία και ενισχύοντας τη δύναμη της θέλησης του. Κάθε επίτευγμα, όσο μικρό κι αν είναι, γίνεται δομικό στοιχείο για συνεχή αλλαγή.
  4. Χτίζοντας ένα σύστημα υποστήριξης: Το να περιβάλλει κανείς τον εαυτό του με ένα υποστηρικτικό δίκτυο μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την πίστη και τη θέληση. Οι φίλοι, η οικογένεια, ο σύμβουλος ή τα άτομα με ομοϊδεάτες μπορούν να παρέχουν ενθάρρυνση, καθοδήγηση και υπευθυνότητα καθώς είναι η περιβόητη εξωστρέφεια που πρέπει να καλλιεργηθεί. Ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης λειτουργεί ως πηγή κινήτρων σε δύσκολες στιγμές, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι το ταξίδι προς την αλλαγή δεν είναι μια μοναχική προσπάθεια.
  5. Εξάσκηση της ανθεκτικότητας: Η ανθεκτικότητα είναι βασικό συστατικό της δύναμης της θέλησης. Αναγνωρίζοντας ότι τα πισωγυρίσματα είναι ένα φυσικό μέρος οποιουδήποτε μετασχηματιστικού ταξιδιού, επιτρέπει στα άτομα να ανακάμψουν με ανανεωμένη αποφασιστικότητα. Η ανθεκτικότητα καλλιεργείται μέσω της αποδοχής της αποτυχίας ως ευκαιρίας μάθησης, της προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και της διατήρησης μιας μακροπρόθεσμης προοπτικής.
(Ακούστε την μοναδική συνεδρία του Voice Healing που επαναπρογραμματίζει το μυαλό με τίτλο: Νέος εαυτός: Ενίσχυση της προσωπικής σου ενέργειας – Επιρροή στα γεγονότα της ζωής σου   - Εδώ)

Σαν σύμβουλος Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας είμαι υπέρμαχος της αλλαγής

Κάνοντας την αλλαγή στην ζωή σου... αναζωπυρώνεις την ικανότητα του εγκεφάλου να προσαρμόζεται και να αναδιοργανώνεται και αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως νευρική πλαστικότητα με την οποία ασχολούμε όλα τα χρόνια της συμβουλευτικής που εφαρμόζω. Αυτό το φαινόμενο επιτρέπει στα νευρωνικά δίκτυα να αλλάζουν ως απάντηση σε εμπειρίες, μάθηση και πνευματικά ερεθίσματα. Η δυναμική φύση του εγκεφάλου, με την ικανότητά του για νευρική πλαστικότητα, παρέχει τη βάση για μετασχηματιστικές αλλαγές στα μοτίβα σκέψης μέσω της μάθησης, της εμπειρίας και των σκόπιμων παρεμβάσεων για αλλαγή ακόμη και της κοσμοθεωρίας ενός ανθρώπου.

Το να κάνετε το πρώτο βήμα προς μια αλλαγή ζωής είναι μια βαθιά και θαρραλέα πράξη που απαιτεί συγχώνευση πίστης και θέλησης. Η πίστη παρέχει την πίστη στη δυνατότητα θετικών αποτελεσμάτων, ακόμη και εν όψει της αβεβαιότητας, ενώ η δύναμη της θέλησης χρησιμεύει ως η κινητήρια δύναμη που ωθεί τα άτομα μέσα από εμπόδια και προκλήσεις. Η ψυχολογική δυναμική της αλλαγής, η αγκαλιά της αβεβαιότητας και ο μετασχηματιστικός αντίκτυπος στην προσωπική ανάπτυξη υπογραμμίζουν τη βαθιά αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των δύο βασικών συστατικών.

Οι ιστορίες ατόμων που έκαναν το πρώτο βήμα προς την αλλαγή όπως σας ανάφερα χρησιμεύουν ως ισχυρά παραδείγματα του μετασχηματιστικού δυναμικού που ενυπάρχουν στην πίστη και τη θέληση. Η θέληση για τις αλλαγές τους αποδεικνύουν ότι η αλλαγή δεν αφορά μόνο τις εξωτερικές συνθήκες αλλά και την προσωπική ανάπτυξη, την ανθεκτικότητα και την ευθυγράμμιση των ενεργειών με τις αξίες και τις φιλοδοξίες. (Ακούστε την μοναδική συνεδρία του Voice Healing που επαναπρογραμματίζει το μυαλό με τίτλο: Διαλογισμοί Ευτυχίας & Ευημερίας (Ένας για κάθε ημέρα)  - Εδώ)



Η καλλιέργεια πίστης και θέλησης περιλαμβάνει μια διαδικασία αυτοστοχασμού, αλλαγές νοοτροπίας και πνευματικές πρακτικές που θα αφυπνίσουν το νου σου. Ο καθορισμός ρεαλιστικών στόχων, η οικοδόμηση ενός συστήματος υποστήριξης και η εξάσκηση της ανθεκτικότητας είναι αναπόσπαστα στοιχεία αυτού του μεταμορφωτικού ταξιδιού. Αγκαλιάζοντας τις αρχές της πίστης και της θέλησης, τα άτομα μπορούν να περιηγηθούν στο άγνωστο, να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να ξεκινήσουν μια πορεία προς μια πιο γεμάτη και ουσιαστική ζωή. Το να κάνει κανείς το πρώτο βήμα δεν γίνεται απλώς μια πράξη αλλαγής, αλλά μια δήλωση αυτοπεποίθησης, ανθεκτικότητας και ακλόνητης αποφασιστικότητας να διαμορφώσει το πεπρωμένο του. 

Κάνε το βήμα σου για την προσωπική αλλαγή!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί η αλλαγή, όσο υποσχόμενη κι αν είναι, προκαλεί ψυχολογική αντίσταση
Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί η αλλαγή, όσο υποσχόμενη κι αν είναι, προκαλεί ψυχολογική αντίσταση
Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί η αλλαγή, όσο υποσχόμενη κι αν είναι, προκαλεί ψυχολογική αντίσταση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWWqfIBcQpbUMebs4sQ9lD6TBR9LR3isHlF7hmF9LwTMzzF6ZkmdVIYeSCf5VK0wjhDBMxiBZ8E8L9Onan-8mQA9bHb2yMfvyN3fqIr2FJoLErf_s6wiCooFrcXyh7JpiRwjHh6wYLHYEy4-98pTQpoyl6CCwgS5nVJZIYZRaqE4TprobNCryGAMjF5ZAB/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%A0%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%20%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWWqfIBcQpbUMebs4sQ9lD6TBR9LR3isHlF7hmF9LwTMzzF6ZkmdVIYeSCf5VK0wjhDBMxiBZ8E8L9Onan-8mQA9bHb2yMfvyN3fqIr2FJoLErf_s6wiCooFrcXyh7JpiRwjHh6wYLHYEy4-98pTQpoyl6CCwgS5nVJZIYZRaqE4TprobNCryGAMjF5ZAB/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%A0%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%20%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%20%CF%84%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content