Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ...


=====================================================================
«BOMBA» στην Ευρώπη για την νέα «πράσινη» τάξη πραγμάτων: Mπήκε «μπλόκο» στην Γερμανία – Τι μεταδίδεται…

Απόφαση-κόλαφο σε σχέση με σχέδια πράσινης μετάβασης της Γερμανίας και ίσως της Ευρώπης συνιστά η ετυμηγορία του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης, το οποίο είναι η ανώτατη δικαστική αρχή της χώρας!

Το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κονδύλια που προορίζονται για την καταπολέμηση της κρίσης του κορωνοϊού για την προστασία του κλίματος. Συγκεκριμένα, «πάγωσε» όλες τις καταβολές από το ύψους 60 δισ. ευρώ ειδικό ταμείο ενεργειακής και κλιματικής μετάβασης.

Η γερμανική κυβέρνηση ήθελε, πιο απλά, να βάλει λεφτά που προορίζονταν για την πανδημία στο ταμείο «πράσινης από-ανάπτυξης», προκειμένου να εφαρμόσουν τις πολιτικές, οι οποίες, κατά πολλούς με πρόσχημα το περιβάλλον οδηγούν στην φτώχεια και στα «άκρως απαραίτητα»!

Ωστόσο, το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κονδύλια που προορίζονται για την καταπολέμηση της κρίσης του κορωνοϊού για την υποτιθέμενη προστασία του κλίματος. Η αλλαγή στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το 2021 είναι αντισυνταγματική, ανακοίνωσε το ανώτατο δικαστήριο της Γερμανίας στην Καρλσρούη.

Όπως σχολιάζεται, το θέμα θα προκαλέσει μείζον δημοσιονομικό θέμα για την διεθνιστική στρατηγική της κυβέρνηση Σολτς, αλλά και τις μελλοντικές γερμανικές κυβερνήσεις! Είναι σχεδόν βέβαιο δε, πως το πρόβλημα θα μετακυλιστεί και στην Ευρώπη επηρεάζοντας την χάραξη της «πράσινης» δημοσιονομικής πολιτικής των Βρυξελλών και ειδικότερα την διαπραγμάτευση για το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας.

Την όλη υπόθεση οδήγησαν στα δικαστήρια 197 μέλη των συντηρητικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, τουτέστιν των Χριστιανοδημοκρατών (CDU και των Χριστιανοκοινωνιστές (CSU)! Κατηγόρησαν την κυβέρνηση Σολτς πως παραβαίνει τους κανόνες του περίφημου «φρένου» του χρέους και καταστρατηγεί τους όρους του έκτακτου δανεισμού, οι οποίοι είχαν θεσπιστεί μόνο για την πανδημία.

=====================================================================
ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...


=====================================================================
“Εδώ και τώρα” σύσταση Πολυεθνικής Δύναμης Ασφαλείας του East-Med από Ισραήλ-Ιταλία-Ελλάδα-Κύπρο-ΗΠΑ-ΕΕ

Έδρα της δύναμης αυτής δύναται να είναι εκ περιτροπής Κύπρος-Κρήτη-Ισραήλ, με εναλλαγή της Διοίκησης από τις χώρες που συνιστούν την εν λόγω πολυεθνική δύναμη προστασίας του East-Med.

Oπόλεμος Χαμάς-Ισραήλ και το τρομερό “αυτογκόλ” Ερντογάν σε θέματα τουρκικής εξωτερικής πολιτικής της τελευταίας 20ετίας να στηρίξει ακρεφνώς την τρομοκρατική οργάνωση, συνοδευμένο με πύρινους λόγους του κατά του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανιάχου, έχουν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την διαφοροποίηση της πολιτικής των ΗΠΑ-ΕΕ στο θέμα του East-Med.

Η δοκιμή αγοράς για τον αγωγό EastMed, το έργο μεταφοράς φυσικού αερίου από κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο στην Ιταλία και την Κεντρική Ευρώπη μέσω Ελλάδας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με πηγές του Energypress.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο το ENERGY PRESS, “η τυπική διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει ένα μήνα, ενώ ερευνάται το ενδιαφέρον της αγοράς.

Προσφορές θα υποβληθούν τόσο από τις χώρες παραγωγούς όσο και από τους προμηθευτές που ενδιαφέρονται για την μεταφορά φυσικού αερίου μέσω της διαδρομής Ανατολική Μεσόγειο – Ελλάδα -ΕΕ

Σειρά μελετών έχει αποδείξει πως το έργο είναι εφικτό, ενώ αγκάθι αποτελεί το υψηλό κόστος κατασκευής του, άνω των 6 δισ ευρώ

Ο αγωγός, υπολογίζεται ότι θα έχει μήκος 2.000 χλμ με τα 1.400 χλμ να είναι υποθαλάσσια και μεταφορικής ικανότητας σε τελικό στάδιο 21 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων αερίου ετησίως

Τα οφέλη από το έργο θα είναι πολλαπλά για Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ, με την δημιουργία ενός νέου ενεργειακού διαδρόμου για τη στήριξη και την ενθάρρυνση της μετάβασης της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου προς ένα βιώσιμο και αποδοτικό δίκτυο μεταφοράς ενέργειας.”

Η Ινδοευρωπαίκή διαδρομή
Θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν ότι ο East-Med θα αποτελέσει την καταληκτική επι μέρους διαδρομή του Ινδοευρωπαϊκού διαδρόμου

Είναι γνωστό άλλωστε ότι στην πρόσφατη Σύνοδο των G-20, ΗΠΑ-ΕΕ αποφάσισαν να προκρίνουν την λεγόμενη “Ινδοευρωπαίκή διαδρομή” ως αντιστάθμισμα του Κινέζικου δρόμου του μεταξιού, με την Ινδία στο επίκεντρο και με όδευση που θα ξεκινάει από αυτήν μέσω ΗΑΕ- Σαουδικής Αραβίας- Ιορδανίας-Ισραήλ-Ελλάδας να καταλήγει στην ΕΕ.

Οι ΗΠΑ, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, που υπέγραψαν τη συμφωνία, στοχεύουν να δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση στο έργο «Belt and Road» της Κίνας, με το έργο γνωστό ως IMEC για συντομία, να είναι η διαδρομή η οποία ξεκινώντας από την Ινδία μέσω της Αραβικής Χερσονήσου, του Ισραήλ της Μεσογείου και της Ελλάδας να οδηγεί στην Ευρώπη.

Από τα παραπάνω διαφαίνεται ο καθοριστικός ρόλος για την υλοποίηση της “Ινδοευρωπαϊκής διαδρομής”, των “Συμφωνιών του Αβραάμ” του Ισραήλ με τα ΗΑΕ και οι πολύ καλές σχέσεις Σαουδικής Αραβίας -Ισραήλ, αλλά και Σαουδικής Αραβίας-Ινδίας, έχοντας φυσικά ως δεδομένες τις άριστες σχέσεις εδώ και χρόνια μεταξύ Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου στη ΝΑ Μεσόγειο.

Με τον τρόπο αυτό και παρόλη την αμφισβήτηση του από τους Τούρκους λόγω του γεγονότος ότι μένουν εκτός του εν λόγω project, η Ελλάδα θα αποτελεί την πύλη εισόδου της ΕΕ για λογαριασμό της “Ινδοευρωπαϊκής διαδρομής”.

Πλέον η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την μερική οριοθέτηση της ΑΟΖ στη ΝΑ Μεσόγειο και οι άριστες σχέσεις της χώρας μας με το Ισραήλ, αποτελούν αληθινό θησαυρό και παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το Αιγαίο πλέον αγορεύεται σε Αρχιπέλαγος παγκόσμιας γεωπολιτικής σημασίας για τα συμφέροντα Ινδίας, Ισραήλ, ΕΕ και ΗΠΑ, κάτι το οποίο πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν στις συνομιλίες με τους Τούρκους για την εξομάλυνση των σχέσεων μας μαζί τους που έπονται.

Σύσταση πολυεθνικής δύναμης προστασίας του East-Med

Ιταλία-Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα -ΕΕ και ΗΠΑ θα μπορούσαν να συγκροτήσουν μια αεροναυτική δύναμη εγγυήτρια της ασφάλειας του αγωγού με Διοίκηση και Επιτελείο στην οποία θα υπάγονται μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία των παραπάνω κρατών που θα ενεργούσαν στο τρίγωνο Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη.

Έδρα της δύναμης αυτής δύναται να είναι Κύπρος-Κρήτη-Ισραήλ με εναλλαγή της Διοίκησης από τις χώρες που συνιστούν την εν λόγω πολυεθνική δύναμη προστασίας του East-Med.
Η Τουρκική αντίδραση-Κυπριακό και οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Τουρκίας στο επίκεντρο
Η Τουρκία όπως είναι φυσικό είναι σφόδρα αντίθετη στην Ινδοευρωπαϊκή οδό αφού μένει “εκτός νυμφώνος”, κάτι το οποίο δεν αναμένεται να αλλάξει μετά την σφοδρή αντι-Ισραηλινή ,αντι-Αμερικανική και αντι-Δυτική ρητορική του Ερντογάν στον πόλεμο Χαμάς-Ισραήλ.

Στο προσκήνιο έρχονται πλέον η επίλυση του Κυπριακού και η οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας-Τουρκίας, η οποία αποκτά λίαν ιδιαίτερη σημασία στην θαλάσσια περιοχή νοτίως Καστελορίζου, την οποία διεκδικεί η Τουρκία βάσει του ιδεολογήματος της “Γαλάζιας

Πατρίδας”, από όπου θα περάσει η όδευση του East-Med.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι Ελληνοτουρκικές συνομιλίες προσέγγισης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Άραγε η χώρα μας θα προχωρήσει στην χάραξη μιας ανεξάρτητης πολιτικής, με την βοήθεια σημαντικότατων μεταξύ άλλων συμμάχων, όπως ΗΠΑ-Ισραήλ, ή θα ακολουθήσει την γνωστή πολιτική του “κατευνασμού του θηρίου”, προχωρώντας σε “γενναίες” αποφάσεις…. όπως μας είπε πρόσφατα ο ΥΠΕΞ μας για διασφάλιση της ειρήνης;

=====================================================================
ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝASA


=====================================================================
Το Κόλπο με το στήσιμο της Πανδημίας.Το video που εξαφανίζουν για να μην μάθετε την αλήθεια

Το κόλπο με την Πανδημία Covid …Το Video που εξαφανίζουν οιμ πλατφόρμες για να μην διαθοθεί η αλήθεια..

Οτι ηταν ολα ΣΤΗΜΕΝΑ για τον ελεγχο του Πληθυσμού και την μείωση του..

Δείτε πως το έστησαν πριν ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2019 στην συνάντηση ολων των εκπροσώπων Κρατών Ολων των Πιστωτικών ιδρυμάτων και ολων των Φαρμακευτικών Εταιριών..

Κι ομως υπήρξαν εκατομμύρια πολίτες που πίστεψαν στο ΚΟΛΠΟ και τωρα εχουν σοβαρές παρενέργειες η εχουν πεθάνει..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Τα είχαμε αναδείξει απο το 2019 αλλα κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν..

Πίστεψαν αυτά που τους ελεγε η ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συμμορία ..

Πίστεψαν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ τους και πανε σε ποιοτικές μεταβάσεις πέφτουν σαν κοτόπουλα στους δρόμους στα σπίτια τους απο Ξαφνικίτιδες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

======================================================================
Neuralink: «Ουρές» κάνουν για το δοκιμαστικό εγκεφαλικό τσιπάκι του Elon Musk

«Χιλιάδες πιθανοί ασθενείς φέρονται να κάνουν ουρά για να λάβουν ένα από τα πρώτα τσιπ εγκεφάλου της Neuralink», μεταδίδουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ.

Η…προσμονή λένε ότι είναι μεγάλη και όλοι αναμένουν τα…«ιατρικής φύσεως “θαύματα”» που προοδευτικά θα κάνουν αυτά τα εγκεφαλικά τσιπάκια.

Ειδικότερα, διαβάζουμε στο Bussiness Insider και το Bloomberg:

«Η startup που ασχολείται με τη διεπαφή υπολογιστή και ανθρώπινου εγκεφάλου ιδρύθηκε από τον Elon Musk το 2016 και στοχεύει να δημιουργήσει τελικά μια συσκευή που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν οτιδήποτε, από τηλεπαθητική επικοινωνία μέχρι παιχνίδια χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους.

Αλλά πρώτα, η Neuralink είπε ότι ελπίζει να βοηθήσει άτομα με σοβαρές νευρολογικές διαταραχές επιτρέποντάς τους να ελέγχουν συσκευές και να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας μόνο τη δραστηριότητα του εγκεφάλου τους.

Η Neuralink έλαβε έγκριση για την έναρξη δοκιμών σε ανθρώπους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ τον Μάιο. Άνοιξε τις αιτήσεις για τη δοκιμή τον Σεπτέμβριο.

Η εταιρεία αναζητά άτομα με τετραπληγία ή αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση για να συμμετάσχουν στη δοκιμή. Τώρα, χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγγραφεί με την ελπίδα ότι θα λάβουν μέρος στην εμφύτευση.

Μέχρι το 2030, η εταιρεία σκοπεύει να έχει βάλει τσιπ σε περισσότερους από 22.000».

=====================================================================
Όλος ο πλανήτης στην Ρωσία για κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά

Απομένουν ακόμη ακριβώς 100 ημέρες μέχρι την έναρξη των πρώτων «Παιχνιδιών του Μέλλοντος» στην ρωσική πόλη Καζάν, που συνδυάζουν cyber sports και κλάδους του κλασσικού αθλητισμού σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον πλανήτη!!!

Η εκδήλωση πρόκειται να διεξαχθεί σε νέους κλάδους με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, ψηφιακού περιβάλλοντος και φυσικής δραστηριότητας.

Η ρομποτική, η επαυξημένη και η εικονική πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στους Αγώνες, οι οποίοι αναμένεται να έχουν συνολικό έπαθλο 25 εκατομμυρίων δολαρίων (23,4 εκατομμύρια ευρώ).

Μάλιστα, για αυτό το γεγονός -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- αίρεται η λίστα των φιλικών και μη φιλικών χωρών! Στο Καζάν βρίσκονται Λιθουανοί, Λετονοί, Αμερικανοί, Γερμανοί και άλλοι , ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Η Ρωσία βγαίνει μπροστά για την νέα ψηφιακή εποχή και την «παγκόσμια ειρήνη», την οποία μπορεί να προσφέρει η… τεχνολογία!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, δείγμα της σημαντικότητας που έχει το γεγονός!!! Σημείωσε ότι η ιδέα των επερχόμενων διαγωνισμών αντανακλά την νοοτροπία της Ρωσίας – «μιας χώρας που είναι ανοιχτή σε οτιδήποτε νέο ».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η φιλοσοφία των «Παιχνιδιών του Μέλλοντος» διαμορφώνεται από τις αρχές του Ολυμπισμού.

«Είμαστε περήφανοι που είχαμε πολλές μη φιλικές χώρες στις δοκιμαστικές εκδηλώσεις. Ήταν 15, μεταξύ των οποίων η Λετονία, η Λιθουανία, μια ομάδα από τις ΗΠΑ, από τη Γερμανία και ούτω καθεξής», δήλωσε ο επικεφαλής του έργου, Igor Stolyarov.

Το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Άντον Κάρα έχει δηλώσει: «Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει αρκετά ψηφιακά παιχνίδια στο Καζάν. Έχουμε δοκιμάσει τις ψηφιακές μορφές του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, των πολεμικών τεχνών, των αγώνων, καθώς και των αγώνων με drone και του Beat Saber».

Δείτε το βίντεο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από το el.gr)


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,817,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,903,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/11/blog-post_63.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/11/blog-post_63.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content