Σταύρος Πλουμιστός: H γλώσσα της ευημερίας - Oι λέξεις και οι φράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε

Σταύρος Πλουμιστός: H γλώσσα της ευημερίας - Oι λέξεις και οι φράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε

👉Η γλώσσα είναι ένα ισχυρό εργαλείο που όχι μόνο μας επιτρέπει να επικοινωνούμε αλλά και διαμορφώνει τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις και τις πράξεις μας. Όσον αφορά την ευημερία, οι λέξεις και οι φράσεις που χρησιμοποιούμε μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη νοοτροπία μας και τελικά να επηρεάσουν την οικονομική μας επιτυχία.

Συνηθίζω να εξηγώ στα σεμινάρια που κάνω, ότι υπάρχει το ενεργειακό λεξιλόγιο που πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε, ώστε να επιφέρουμε περισσότερα θετιθκά αποτελέσματα στην ζωή μας. Μέσα σε αυτό το λεξιλόγιο συμπεριλαμβάνετε η γλώσσα της ευημερίας, που επηρεάζει τη σχέση μας με τα χρήματα και οι απλές γλωσσικές αλλαγές μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια πιο ευημερούσα ζωή.  

Η Δύναμη των Λέξεων
Οι λέξεις δεν είναι απλώς αυθαίρετα σύμβολα, διότι φέρουν ενέργεια και νόημα. Όταν πρόκειται για τη γλώσσα της ευημερίας, είναι σημαντικό να προσέχουμε τις λέξεις που επιλέγουμε γιατί μπορούν είτε να ενδυναμώσουν είτε να εμποδίσουν το οικονομικό μας ταξίδι.


Αφθονία εναντίον σπανιότητας 
Μια από τις πιο θεμελιώδεις γλωσσικές αλλαγές στη γλώσσα της ευημερίας είναι η αντικατάσταση των σκέψεων σπανιότητας με σκέψεις αφθονίας. Αντί να πείτε «Δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά», δοκιμάστε να πείτε «Επιλέγω να ξοδέψω τα χρήματά μου σε άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή». Αυτή η αλλαγή στη γλώσσα σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε συνειδητές αποφάσεις για τα οικονομικά σας αντί να νιώθετε θύμα περιστάσεων.

Επένδυση έναντι δαπανών
Όταν μιλάτε για χρήματα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη "επένδυση" αντί για "δαπάνω". Υπονοεί ότι κάνετε μια πολύτιμη επιλογή με τα χρήματά σας, είτε πρόκειται για εκπαίδευση, για εμπειρίες ή για αντικείμενα που προσφέρουν μακροπρόθεσμη αξία. Αυτή η νοοτροπία ενθαρρύνει σοφές οικονομικές αποφάσεις.

Ευκαιρία εναντίον πρόκλησης 
Αντί να βλέπετε τις οικονομικές οπισθοδρομήσεις ως προκλήσεις, δείτε τις ως ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη. Το να λέω «αντιμετωπίζω μια οικονομική πρόκληση» μπορεί να επαναπροσδιοριστεί ως «το βλέπω αυτό ως μια ευκαιρία να βελτιώσω τις οικονομικές μου δεξιότητες και την ανθεκτικότητά μου».

Ευγνωμοσύνη 
Η έκφραση ευγνωμοσύνης για την οικονομική σας κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή, μπορεί να προσελκύσει περισσότερη ευημερία στη ζωή σας. Ξεκινήστε τη μέρα σας λέγοντας: «Είμαι ευγνώμων για την οικονομική αφθονία που ρέει στη ζωή μου».

Η Γλώσσα της Εκδήλωσης

Η γλώσσα της ευημερίας συνδέεται επίσης με τις αρχές της εκδήλωσης. Χρησιμοποιώντας ορισμένες φράσεις και επιβεβαιώσεις, μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας με τους οικονομικούς σας στόχους.

Επιβεβαιώσεις 
Η τακτική επανάληψη θετικών επιβεβαιώσεων για τα χρήματα μπορεί να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό σας. Δηλώσεις όπως "Είμαι ανοιχτός στο να λαμβάνω αφθονία" ή "Τα χρήματα ρέουν προς εμένα αβίαστα" μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας νοοτροπίας ευημερίας. Προτιμήστε καθοδηγούμενο διαλογισμό με Voice Healing με επιβεβαιώσεις πιο συγκεκριμένες (Εδώ).

Οπτικοποιήσεις 
Παράλληλα με τις επιβεβαιώσεις, οραματιστείτε τους οικονομικούς σας στόχους. Φανταστείτε τον εαυτό σας να πετυχαίνει τους στόχους σας, είτε πρόκειται για αγορά σπιτιού, έναρξη επιχείρησης ή εξόφληση χρέους. Η οπτικοποίηση σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας και να σας κρατά κίνητρα. Προτιμήστε καθοδηγούμενο διαλογισμό με Voice Healing με πιο συγκειμένες οπτικοποιήσεις (Εδώ & Εδώ).

Μελλοντικός χρόνος 
Μιλήστε για τους οικονομικούς σας στόχους σε μελλοντικό χρόνο σαν να γίνονται ήδη. Για παράδειγμα, πείτε, "κερδίζω εξαψήφιο εισόδημα" αντί για "θέλω να κερδίσω ένα εξαψήφιο εισόδημα". Αυτή η λεπτή αλλαγή ενισχύει την πίστη σας στην ικανότητά σας να επιτύχετε τους στόχους σας. Προτιμήστε καθοδηγούμενο διαλογισμό με Voice Healing με επιβεβαιώσεις πιο συγκεκριμένες (Εδώ).

Η γλώσσα της ευημερίας είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη διαμόρφωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Επιλέγοντας προσεκτικά τις λέξεις σας και χρησιμοποιώντας γλώσσα ενδυνάμωσης, μπορείτε να μετατρέψετε τη νοοτροπία σας από σπανιότητα σε αφθονία. Να θυμάστε ότι η ευημερία δεν είναι μόνο η συσσώρευση πλούτου. έχει επίσης να κάνει με την επίτευξη οικονομικής ασφάλειας, ελευθερίας και την ικανότητα να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

Στην επιδίωξη μιας γεμάτη και ικανοποιημένης ζωής, τα ρήματα που επιλέγουμε για να περιγράψουμε την ευημερία μας, τα επίθετα που ορίζουν την αυτοεκτίμησή μας και οι φράσεις που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε την αφθονία μπορούν να επηρεάσουν βαθιά την προοπτική και την ικανοποίησή μας. 

Στους πιο μυημένους μαθητές μου εξηγώ αναλυτικά και με πρακτικές που κάνουμε, πως η μεταμορφωτική δύναμη του "αξίζουν" ως ρήμα για την ευημερία σας, "επαρκεί" ως επίθετο για την αυτοεκτίμησή σας και η ελευθερωτική φράση "υπάρχει αφθονία", είναι λέξεις κλειδιά για να εκδηλώσετε θετικότητα και ευημερία σε διάφορες πτυχές της ζωής.

Αξίζω:Το ρήμα για την ευημερία σας

Το ρήμα "αξίζω" είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την καλλιέργεια μιας αίσθησης ευεξίας. Όταν αναγνωρίζετε ότι αξίζετε ευτυχία, επιτυχία, αγάπη και όλα τα καλά πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή, ανοίγετε την πόρτα στην αυτοσυμπόνια και την αυτοεκτίμηση. Το να αξίζεις σημαίνει ότι είσαι άξιος του καλύτερου που έχει να προσφέρει η ζωή, όπως ακριβώς είσαι, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου.

Κάνοντας το «αξίζω» ένα κεντρικό θέμα στη ζωή σας, ενδυναμώνετε τον εαυτό σας:
  1. Θέστε υγιή όρια: Αναγνωρίζοντας ότι αξίζετε σεβασμό και καλοσύνη, σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε όρια που προστατεύουν τη συναισθηματική σας ευεξία.
  2. Κυνηγήστε τα όνειρά σας: Το να πιστεύετε ότι αξίζετε επιτυχία και εκπλήρωση μπορεί να σας εμπνεύσει να κυνηγήσετε τα πάθη σας και να εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας.
  3. Αποδεχτείτε την αγάπη: Το να αγκαλιάζετε την ιδέα ότι αξίζετε αγάπη και στοργή σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να δίνετε αγάπη πιο ελεύθερα στις σχέσεις σας.
  4. Εξασκηθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας: Η προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα γίνεται δεύτερη φύση όταν πιστεύετε πραγματικά ότι αξίζετε να είστε ευτυχισμένοι και υγιείς.
Είμαι αρκετός: Το επίθετο για αυτοαξία

Το "αυταρκής" είναι ένα ενδυναμωτικό επίθετο που ενσωματώνει μια βαθιά αίσθηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Όταν αναγνωρίζεις την επάρκειά σου, καταλαβαίνεις ότι είσαι πλήρης και ικανός όπως ακριβώς είσαι. Δεν χρειάζεστε εξωτερική επικύρωση ή κατοχές για να καθορίσετε την αξία σας.

Η αγκαλιά της επάρκειας οδηγεί σε:
  1. Εσωτερική Ειρήνη : Δεν αναζητάτε πλέον εξωτερικές πηγές επικύρωσης, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια πιο ειρηνική και ικανοποιημένη ύπαρξη.
  2. Ελευθερία από τη σύγκριση : Η κατανόηση της αυτάρκειάς σας σας απελευθερώνει από την παγίδα να συγκρίνετε συνεχώς τον εαυτό σας με άλλους.
  3. Συναισθηματική ανθεκτικότητα : Η αυτάρκεια ενισχύει τη συναισθηματική ανθεκτικότητα, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής με χάρη.
  4. Αυθεντικές σχέσεις : Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο υγιείς και αυθεντικές σχέσεις όταν τις προσεγγίζετε από ένα σημείο αυτάρκειας, καθώς δεν αναζητάτε επικύρωση από άλλους.


Υπάρχει μια πληθώρα από...

Η φράση "υπάρχει αφθονία" είναι μια πεποίθηση για την προσέλκυση θετικότητας και ευημερίας. Επιβεβαιώνοντας την αφθονία της αγάπης, της χαράς, των αγαθών, του χρόνου ή οποιασδήποτε άλλης επιθυμητής πτυχής της ζωής, μετατοπίζετε τη νοοτροπία σας από τη σπανιότητα στην αφθονία. Αυτή η απλή φράση μπορεί να είναι καταλύτης για να προσελκύσετε περισσότερα από αυτά που αναζητάτε.

Σκεφτείτε πώς η υιοθέτηση αυτής της φράσης μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας
  • Αφθονία Αγάπης: Με την πίστη στην αφθονία της αγάπης, εκπέμπετε αγάπη και προσελκύετε σχέσεις αγάπης στη ζωή σας.
  • Αφθονία χαράς: Η επιβεβαίωση της αφθονίας της χαράς σας βοηθά να βρείτε την ευτυχία στις καθημερινές στιγμές και να εκδηλώσετε πιο χαρούμενες εμπειρίες.
  • Αφθονία αγαθών: Αυτή η νοοτροπία μπορεί να ανοίξει πόρτες σε ευκαιρίες για ιδιοκτησία σπιτιού και απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων που επιθυμείτε.
  • Αφθονία χρόνου: Η αναγνώριση της αφθονίας του χρόνου ενθαρρύνει την καλύτερη διαχείριση του χρόνου και σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μέρες σας.
Είμαι οπαδός του ενεργειακού λεξιλογίου που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την ευημερία, την αυτοεκτίμηση και την αφθονία μας διότι έχει τεράστια σημασία. Έχω εξηγήσει πως το ενεργειακό λεξιλόγιο δημιουργεί επαυξημένη συναισθηματικότητα κι αυτή με την σειρά της, προκαλεί ένα νέο νευρονικό δύκτιο στον εγκεφαλό σας, που με την σειρά του, αυξάνει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σας κι ετσι έχουμε την αύξηση της ελκτικότητας (δείτε εδώ). Το να αγκαλιάζετε το «αξίζω» ως ρήμα, το «αρκεί» ως επίθετο και η φράση «υπάρχει αφθονία» μπορεί να μεταμορφώσει τη νοοτροπία σας και, στη συνέχεια, τη ζωή σας.

Αναγνωρίζοντας την αξία σας, αναγνωρίζοντας την αυτάρκειά σας και επιβεβαιώνοντας την αφθονία σε διάφορες πτυχές της ζωής, μπορείτε να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και ευημερούσα ύπαρξη. Θυμηθείτε, αξίζετε ευημερία, η επάρκεια καθορίζει την αυτοεκτίμησή σας και υπάρχει πραγματικά μια αφθονία από όλα τα καλά πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή. Αξίζει... 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: H γλώσσα της ευημερίας - Oι λέξεις και οι φράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε
Σταύρος Πλουμιστός: H γλώσσα της ευημερίας - Oι λέξεις και οι φράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε
Σταύρος Πλουμιστός: H γλώσσα της ευημερίας - Oι λέξεις και οι φράσεις που πρέπει να χρησιμοποιούμε
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBTqMQOT2wL78od6wTOkJy5BDwJIFl3EIAS1RL45ZdwJosJ8gel0N6ieE21OO0GV0iTf9SI7U2cG5IPyQmYR6EEupzBuC7NZNprVgWgl1EaXLXoYL8uo-hsiSrVL5MDtEq-qcSp3XvhtoLhR8krlHBeKIz6zv5ZhAJQW3QKMMzFGZnFWdqxvosuWK_TKT_/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20H%20%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%B5%CF%85%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82%20-%20O%CE%B9%20%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%B9%20%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BD%CE%B1%20%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBTqMQOT2wL78od6wTOkJy5BDwJIFl3EIAS1RL45ZdwJosJ8gel0N6ieE21OO0GV0iTf9SI7U2cG5IPyQmYR6EEupzBuC7NZNprVgWgl1EaXLXoYL8uo-hsiSrVL5MDtEq-qcSp3XvhtoLhR8krlHBeKIz6zv5ZhAJQW3QKMMzFGZnFWdqxvosuWK_TKT_/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20H%20%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%B5%CF%85%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82%20-%20O%CE%B9%20%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%B9%20%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BD%CE%B1%20%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/h-o.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/h-o.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content