Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
ΠΟΥ: Το 2024, οι άνω των 65 ετών θα είναι περισσότεροι από τους κάτω των 15 ετών στην Ευρώπη

Το 2024, οι άνω των 65 ετών θα είναι περισσότεροι από τους κάτω των 15 ετών στην Ευρώπη, προειδοποίησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος απηύθυνε έκκληση να βελτιωθούν τα μέτρα για να γερνούν οι άνθρωποι με καλή υγεία.

«Μέχρι το 2024, εκτιμάμε ότι ο πληθυσμός των ανθρώπων ηλικίας άνω των 65 ετών θα είναι μεγαλύτερος απ’ αυτόν των κάτω των 15 ετών στην περιφέρεια Ευρώπης του ΠΟΥ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Σε παγκόσμια κλίμακα, αυτό αναμένεται να συμβεί 60 χρόνια αργότερα, γύρω στο 2064, σύμφωνα με τις προβολές του ινστιτούτου Our World in Data.

«Η τάση αυτή είναι συνώνυμη με νέες κοινωνικές, οικονομικές και υγειονομικές προκλήσεις», επισήμανε ο ευρωπαϊκός κλάδος του υγειονομικού οργανισμού, στον οποίο περιλαμβάνονται 53 χώρες, ορισμένες από τις οποίες βρίσκονται στην κεντρική Ασία.

Στο σύνολο της Γηραιάς Ηπείρου, η αύξηση του προσδόκιμου ζωής είναι συχνά συνώνυμη με κλονισμένη υγεία.

Για να μετριασθεί ο αντίκτυπος της γήρανσης του πληθυσμού, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καλεί τις αρχές να λάβουν μέτρα για να «επιτραπεί στους ηλικιωμένους να διαφυλάξουν και να βελτιώσουν τη σωματική και την ψυχική υγεία τους, την ανεξαρτησία τους, την κοινωνική ευημερία τους και την ποιότητα ζωής τους».

Μεταξύ των συστάσεων που κάνει, ο παγκόσμιος οργανισμός προκρίνει μια ισορροπημένη διατροφή και σωματική άσκηση για τουλάχιστον 150 λεπτά την εβδομάδα.

«Μια ακόμη πιο έντονη σωματική δραστηριότητα μπορεί να μειώσει κατά 35% τον κίνδυνο θανάτου από οποιαδήποτε αιτία», υπογράμμισε ακόμη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

======================================================================
Τελεσίγραφο Ισραήλ σε 1,1 εκατ. Παλαιστινίους για να εκκενώσουν τη Γάζα – «Όχι» λέει ο Ο.Η.Ε.

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι ενημερώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό πως κάπου 1,1 εκατ. Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας διατάχθηκαν να μετακινηθούν προς τον νότιο τομέα του θύλακα εντός 24 ωρών κι απηύθυναν έκκληση να «ακυρωθεί» η διαταγή αυτή.

«Τα Ηνωμένα Έθνη θεωρούν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς καταστροφικές ανθρωπιστικές συνέπειες», τόνισε Στεφάν Ντουζαρίκ, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Αντόνιο Γκουτέρες, σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

«Τα Ηνωμένα Έθνη απευθύνουν σθεναρή έκκληση οποιαδήποτε τέτοια διαταγή, αν επιβεβαιωθεί, να ακυρωθεί προκειμένου να αποφευχθεί να μεταμορφωθεί αυτή που είναι ήδη τραγωδία σε καταστροφή», πρόσθεσε.


Κατά τον κ. Ντουζαρίκ, η διαταγή αφορά τους πάντες ανεξαιρέτως, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του ΟΗΕ και χιλιάδων ανθρώπων που έχουν βρει καταφύγιο σε εγκαταστάσεις του διεθνούς οργανισμού, κυρίως σχολεία, κέντρα υγείας και κλινικές.
«Ντροπή» χαρακτηρίζει την αντίδραση του ΟΗΕ στην διαταγή του Ισραήλ προς 1,1 εκατ. Παλαιστίνιους στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας να φύγουν ο πρεσβευτής της χώρας

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, ο Γκιλάντ Ερντάν, χαρακτήρισε «ντροπή» την αντίδραση του διεθνούς οργανισμού στη διαταγή του ισραηλινού στρατού να φύγουν εντός 24 ωρών προς νότο όσοι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας ζουν βόρεια της κοινότητας Ουάντι Γάζα, κατηγορώντας τις υπηρεσίες του ότι «για χρόνια κάνουν τα στραβά μάτια» στη χρήση του άμαχου πληθυσμού ως ασπίδας και πολιτικών υποδομών για αποθήκευση όπλων.

«Αντί να σταθεί στο πλευρό του Ισραήλ πολίτες του οποίου σφαγιάστηκαν από τη Χαμάς και παρ’ όλ’ αυτά προσπαθεί να αποτρέψει το να πάθουν κακό άμαχοι, (ο ΟΗΕ) του κάνει κήρυγμα», πρόσθεσε ο πρεσβευτής.

=======================================================================
Δεν θέλουν τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες - Η θεωρία που προωθεί την από-ανάπτυξη

Πλέον και πολιτικοί αναφέρονται σε αυτή την πραγματικότητα που θέλουν να φέρουν!!!

Ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν, Γάλλος πολιτικός, ευρωβουλευτής και συμπρόεδρος του Αριστερού Κόμματος, μίλησε για αυτή την πραγματικότητα ζητώντας ουσιαστικά οι υπάλληλοι, δηλαδή η κοινότητα να καθορίζει την επιχείρηση και όχι το αντίθετο!

Μόνο που αυτό που επιδιώκεται να συμβεί στο τέλος, θα είναι μία εξουσία να αναλάβει τον έλεγχο των πάντων και απλά η κοινότητα να υπακούει σε αυτήν! Όλοι θα είναι ίσοι προς τα κάτω και δεν θα υπάρχουν επιχειρηματίες που να είναι αφεντικά του εαυτού τους!!!======================================================================
Η Γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε τις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων

Με δακρυγόνα και ρίψεις νερού από την αστυνομία ολοκληρώθηκε στο Παρίσι η πορεία αλληλεγγύης προς τον λαό τηςΠαλαιστίνης.Η γαλλική κυβέρνηση έχει απαγορεύσει κάθε είδους διαδήλωση που αφορά το μεσανατολικό προκειμένου να αποφευχθούν οι ταραχές καθώς στη χώρα ζουν οι μεγαλύτερες μουσουλμανικές και εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης.

Παρόμοια μέτρα έχει πάρει και η Γερμανία.

Αντιθέτως, σε μια άλλη γωνιά της Ευρώπης, οι κινητοποιήσεις υπέρ των Παλαιστινίων έλαβαν χώρα κανονικά.

Στην Γένοβα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κοντά στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών απαιτώντας να τερματιστούν τα ισραηλινά χτυπήματα στη Γάζα.

Στο Άμστερνταμ πραγματοποιήθηκε ειρηνική διαδήλωση υποστήριξης του Ισραήλ. Δεκάδες άνθρωποι άφησαν μερικά λουλούδια και σημαίες του Ισραήλ σε διάφορα σημεία της πόλης. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σιωπηρή πορεία.

Επίσης, στην Μόσχα ομάδες πολιτών άφησαν μερικά λουλούδια τόσο στην πρεσβεία του Ισραήλ όσο και των Παλαιστινίων.

Η Ρωσία, ήταν από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισε στο παρελθόν ως ΕΣΣΔ την ανεξαρτησία του παλαιστινιακού λαού.

Στη σύγκρουση Ισραήλ - Χαμάς το Κρεμλίνο δεν έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ κάποιας πλευράς. Παρόλα αυτά η Μόσχα κατηγορεί την Δύση ότι φέρει ευθύνη για την κλιμάκωση της κρίσης.


========================================================================
Η Meta εξετάζει την χρέωση συνδρομής των Ευρωπαίων χρηστών Instagram και Facebook

Η Meta Platforms επεξεργάζεται επιλογές για να εισαγάγει σχήμα συνδρομής που συνοδεύεται από απαλλαγή από τις διαφημίσεις για τους χρήστες του Instagram και του Facebook στην Ευρώπη, δήλωσε πηγή με γνώση του θέματος.

Αν και συζητούνται διάφορα τιμολογιακά σχήματα, η πρόταση για μηνιαία συνδρομή ύψους 10 ευρώ είναι η επικρατέστερη, σύμφωνα με την πηγή.


Η πρόταση αποτελεί απόπειρα της Meta να παρακάμψει τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που απειλούν να περιορίσουν την δυνατότητά της να εξατομικεύει διαφημίσεις για τους χρήστες χωρίς την συγκατάθεσή τους πλήττοντας την βασική πηγή εσόδων της.

=====================================================================
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ....


=========================================================================
Η Δανία και η Ολλανδία εντόπισαν συγκεκριμένες παρτίδες της Pfizer που προκαλούν τις παρενέργειες!

Μετά από ένα χρόνο καθυστερήσεων, το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού δημοσίευσε επιτέλους μια λίστα με αριθμούς παρτίδων εμβολίων κατά του κορωνοϊού που χρησιμοποιούνται στην Ολλανδία. Αυτό μετά από ένα αίτημα του Woo (Wet open overheid) που υποβλήθηκε από έναν επικριτικό πολίτη.

Ο κατάλογος που κυκλοφόρησε δείχνει ότι εμβόλια Pfizer από οκτώ από τις εννέα παρτίδες που έχουν συνδεθεί με υπερβολική βλάβη στην υγεία στη Δανία έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στην Ολλανδία. Το βασικό ερώτημα τώρα είναι: τι ζημιά έχουν προκαλέσει αυτές οι «τοξικές» παρτίδες στη χώρα μας;

Την περασμένη άνοιξη, τρεις Δανοί επιστήμονες προκάλεσαν αίσθηση με μια εκπληκτική δημοσίευση.

Διερεύνησαν εάν υπήρχε «εξαρτώμενη από παρτίδες» διακύμανση στην ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στη χώρα τους. Με άλλα λόγια: κάποιες παρτίδες εμβολίων προκάλεσαν περισσότερες παρενέργειες από άλλες;

Εξέτασαν την περίοδο από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 11 Ιανουαρίου 2022, κατά την οποία σχεδόν 11 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Pfizer χορηγήθηκαν σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια Δανούς (σε πληθυσμό 5,8 εκατομμυρίων).

Χρησιμοποιήθηκαν 52 διαφορετικές παρτίδες εμβολίων (2340 έως 814.320 δόσεις ανά παρτίδα). Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα, μεταξύ άλλων, ότι το 4% των εμβολίων Pfizer που χρησιμοποιήθηκαν στη Δανία ήταν υπεύθυνα για το 71% όλων των αναφερόμενων παρενεργειών. Αυτό το 4% περιελάμβανε εννέα συγκεκριμένους αριθμούς παρτίδων, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν νωρίς στην εκστρατεία εμβολιασμού. Διαπιστώθηκε επίσης ότι συνδέονται με το 47% όλων των αναφερόμενων θανάτων (579).

Η μελέτη τράβηξε την προσοχή σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του De Andere Krant.

Εξάλλου, τα φάρμακα και τα εμβόλια πρέπει να παρασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής (GMP)-Good Manufacturing Practice (GMP) ή «καλής μεθόδου παραγωγής». Αυτό είναι το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Εξάλλου, μόνο μια προσεκτικά καταγεγραμμένη και ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε παρτίδα φαρμάκου/εμβόλιο έχει ομοιόμορφη σύνθεση και ποιότητα. Ωστόσο, η δανική μελέτη πρότεινε ότι αυτή η αρχή είχε εγκαταλειφθεί στην παραγωγή των εμβολίων Pfizer και ότι εννέα «τοξικές» παρτίδες είχαν περάσει από τους ελέγχους. Ή, ακόμα χειρότερα: ότι μπορεί να έγιναν εσκεμμένοι πειραματισμοί με διαφορετικές συνθέσεις.

Η μελέτη προκάλεσε σταδιακά πολλά ερωτήματα. Όπως: αυτές οι εννέα παρτίδες δόθηκαν κυρίως σε ευάλωτους ηλικιωμένους σε προχωρημένη ηλικία, κάτι που θα μπορούσε ίσως να εξηγήσει την υψηλή θνησιμότητα; Αλλά σε ένα tweet, η Δρ Vibeke Manniche, ένας από τους Δανούς ερευνητές, είπε ότι αυτό δεν ήταν έτσι.
Ανέφερε ότι το 79% των Δανών που έλαβαν εμβόλια από αυτές τις παρτίδες ήταν κάτω των 70 ετών. Αυτό το ποσοστό ήταν περίπου σύμφωνο με όλες τις άλλες παρτίδες. Είπε ότι τα αμφιλεγόμενα εμβόλια ήταν μεταξύ «των πρώιμων παρτίδων που δόθηκαν κυρίως σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας». Γιατί στη Δανία, όπως και στη χώρα μας, δόθηκε προτεραιότητα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.Ένα άλλο ερώτημα ήταν γιατί οι εννέα παρτίδες περιείχαν σχετικά λίγες δόσεις; Για παράδειγμα, στη Δανία, μόνο 11.700 δόσεις της παρτίδας EJ6796 φάνηκε να έχουν εγχυθεί. Ταυτόχρονα, αυτή η παρτίδα είχε δημιουργήσει σχετικά τις περισσότερες αναφορές παρενεργειών από όλες τις παρτίδες που χρησιμοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα: 2.160 αναφορές, που ισοδυναμούν με περισσότερες από μία αναφορές για κάθε πέντε ενέσεις.

Για σύγκριση: 814.320 ενέσεις χορηγήθηκαν στη Δανία με την πιο χρησιμοποιούμενη παρτίδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα λιγότερες από 2.000 αναφορές παρενεργειών.

Οι δανικές αρχές είχαν εντοπίσει τη ζημιά και είχαν βγάλει την παρτίδα EJ6796 (και πιθανώς άλλες «τοξικές» παρτίδες) εκτός κυκλοφορίας, αφήνοντας το σύνολο στις 11.700 δόσεις;

Και αν ναι, γιατί αυτό δεν κοινοποιήθηκε στο δανικό κοινό; Πριν από δύο μήνες, η Vibeke Manniche είχε μια συναρπαστική συνομιλία με τον Βρετανό επιστήμονα νοσηλευτή Dr. John Campbell σχετικά με αυτά και άλλα θέματα, τα οποία μπορείτε να δείτε στο κανάλι του στο YouTube.5


Προέκυψε επίσης το ερώτημα ποιες άλλες χώρες είχαν χρησιμοποιήσει τις εννέα αμφιλεγόμενες παρτίδες στις (αρχές) του 2021;

Η Manniche υποθέτει ότι αυτές οι παρτίδες «έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες», είπε όταν ρωτήθηκε.

Και τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η Ολλανδία είναι επίσης μία από αυτές, επειδή οκτώ «τοξικές» παρτίδες φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ (συμπεριλαμβανομένου του EJ6796).

Οφείλουμε αυτή τη γνώση σε έναν επίμονο πολίτη που θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Τον Αύγουστο του 2022, επικαλέστηκε τον Woo (Open Government Act) και ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού τους αριθμούς παρτίδας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού που χρησιμοποιούνται στην Ολλανδία και μια επισκόπηση των παρενεργειών και των αναφερόμενων θανάτων που συνδέονται με αυτούς τους αριθμούς παρτίδας. Το αίτημα απορρίφθηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Και τον περασμένο Αύγουστο επιτέλους τιμήθηκε εν μέρει και το Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού δημοσίευσε μια λίστα με αριθμούς παρτίδων, συμπεριλαμβανομένων 96 διαφορετικών παρτίδων Pfizer. Αλλά χωρίς τις σχετικές παρενέργειες και τους αναφερόμενους θανάτους.

Το ερώτημα τώρα είναι πόσοι Ολλανδοί εμβολιάστηκαν με τις οκτώ «τοξικές» παρτίδες στις (αρχές) του 2021 και τι συνέπειες είχε αυτό για αυτούς; Μια απάντηση μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο και μπορεί να μην έρθει ποτέ. Ωστόσο, ο επίμονος πολίτης της διαδικασίας Woo έχει πλέον προσφύγει κατά της απόφασης της VWS του περασμένου Αυγούστου. «Πιστεύω ότι αποκρύπτουν δεδομένα», λέει. Γεγονός είναι ότι το Κέντρο Παρενεργειών Lareb πλημμύρισε από αναφορές για παρενέργειες στις αρχές του 2021. Στις 8 Φεβρουαρίου 2021, ο Lareb ανέφερε ότι είχε λάβει επτά φορές περισσότερες αναφορές από ό,τι είχε εκτιμηθεί προηγουμένως, όπως γνωρίζουμε χάρη στην έρευνα του ανεξάρτητου ερευνητή Cees van den Bos.

Και στις 10 Φεβρουαρίου, ο αριθμός είχε ήδη φτάσει πάνω από εκατό θάνατοι. Είναι απολύτως κατανοητό ότι οι οκτώ «τοξικές» παρτίδες έπαιξαν κάποιο ρόλο σε αυτό, όπως έκαναν νωρίς στην εκστρατεία εμβολιασμού στη Δανία. Αλλά τίποτα σχετικά με αυτό δεν μπορεί να βρεθεί στις επίσημες κυβερνητικές πληροφορίες.

Στα τέλη του 2022, πέντε υπάλληλοι της Lareb, συμπεριλαμβανομένης της διευθύντριας Dr. Agnes Kant, δημοσίευσαν για τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του εμβολίου κατά της κορωνοϊού το 2021.

EJ6134
EJ6136
EJ6789
EJ6790
EJ6796
EK9788
EM0477
EP9598

Η εικόνα που προκύπτει από αυτό είναι αυτή ενός καλά λαδωμένου μηχανήματος. Για παράδειγμα, περιγράφηκε πώς η Lareb συνέδεσε τους αριθμούς παρτίδας με αναφορές παρενεργειών, χάρη σε μια ομαλή συνεργασία με το RIVM. «Δεν εντοπίστηκαν σήματα πιθανών ζητημάτων που σχετίζονται με παρτίδες» για τα διάφορα εμβόλια κατά του κορωνοϊού το 2021, ανέφερε η δημοσίευση. Δεν ήταν όμως λίγο διαφορετική η πραγματικότητα;

Αυτή η ερώτηση δικαιολογείται από μια άλλη δημοσίευση του Cees van den Bos. Αυτή δείχνει ότι οι πολίτες που ήθελαν να αναφέρουν παρενέργειες δυσκολεύονταν να βρουν τον αριθμό παρτίδας στην κάρτα εμβολιασμού τους και επομένως δεν μπορούσαν να τον συμπληρώσουν κατά την αναφορά. Είχαν ακόμη και πρόβλημα να βρουν το εμπορικό σήμα/κατασκευαστή του εμβολίου.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2021, όταν οι εμβολιασμοί είχαν ήδη πραγματοποιηθεί εδώ και ένα μήνα, η ανταλλαγή αριθμών παρτίδας με το RIVM δεν είχε ακόμη διευθετηθεί. Αυτό είναι προφανές από τη γραπτή «ανατροφοδότηση» σχετικά με τη διαβούλευση για την παρακολούθηση της ασφάλειας, στην οποία συμμετείχαν οι Lareb, MEB, RIVM και VWS.

Ο πάροχος σχολίων πληκτρολόγησε: “Το RIVM θα υποδείξει στη Lareb ποια είναι η καλή στιγμή για τη Lareb να ζητήσει τον αριθμό παρτίδας για πρώτη φορά.”

Με άλλα λόγια: οι πλήρεις αναλύσεις παρτίδων ήταν αρχικά αδύνατες επειδή τα πράγματα δεν ήταν σε τάξη. Ενώ η Lareb έπρεπε να μπορεί να ζητήσει αριθμούς παρτίδας από το RIVM από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Έτσι, θα μπορούσε να παρακολουθεί «ποιες παρενέργειες συμβαίνουν με ποιο εμβόλιο και ποια παρτίδα».

Εξάλλου, είναι σημαντικό να εντοπίζονται έγκαιρα εντυπωσιακά μοτίβα παρενεργειών και να ενεργούνται ανάλογα. Το πώς λειτουργεί αυτό αποδείχθηκε στα τέλη του 2009, όταν τρία μωρά πέθαναν στη χώρα μας (Ολλανδία) μετά από εμβολιασμό κατά διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είχαν εμβολιαστεί, μεταξύ άλλων, με εμβόλιο πνευμονιόκοκκου με τον ίδιο αριθμό παρτίδας. Η εν λόγω παρτίδα τέθηκε σε αναμονή σε εθνικό επίπεδο και δεν χρησιμοποιήθηκε πλέον. Για αυτό ενημερώθηκε και το κοινό.

Τι συνέβη όμως στα παρασκήνια της Ολλανδίας στις αρχές του 2021; Δεν ξέρουμε ακόμα. Αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι οι «τοξικές» παρτίδες από τη μελέτη της Δανίας είχαν επίσης το βάρος τους εδώ. Χάθηκε ο σύνδεσμος με τους αριθμούς παρτίδας επειδή η παρακολούθηση ασφαλείας δεν λειτουργούσε ακόμη σωστά; Αυτό θα μπορούσε να είναι. Αλλά είναι επίσης αδιανόητο ότι (σταδιακά) ορισμένες παρτίδες έχουν τεθεί «σε αναμονή», ενδεχομένως ακόμη και μετά από αίτημα των δανικών αρχών. Και ότι τίποτα δεν κοινοποιήθηκε στο κοινό σχετικά με αυτό, για να αποφευχθούν αναταραχές.

Στη συνέντευξη με τον Campbell, η ερευνήτρια Vibeke Manniche πρότεινε ότι οι παρενέργειες σχετικά με τις αμφιλεγόμενες παρτίδες θα πρέπει ακόμα να αναφέρονται, εάν αυτό δεν έχει ήδη γίνει.

Επειδή είναι γενικά γνωστό ότι αναφέρονται λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες από ό,τι εμφανίζονται. Επομένως, εδώ είναι οι αριθμοί των οκτώ «τοξικών» παρτίδων Pfizer που χρησιμοποιήθηκαν επίσης στην Ολλανδία: EJ6134, EJ6136, EJ6789, EJ6790, EJ6796, EK9788, EM0477 και EP9598. Ελέγξτε τα στην κάρτα εμβολιασμού σας και αναφέρετε τυχόν παρενέργειες στο Lareb.nl.

dakl.nl/batchnummers-1
dakl.nl/batchnummers-2
dakl.nl/batchnummers-3
dakl.nl/batchnummers-4
dakl.nl/batchnummers-5
dakl.nl/batchnummers-6
dakl.nl/batchnummers-7
dakl.nl/batchnummers-8
dakl.nl/batchnummers-9
dakl.nl/batchnummers-10
dakl.nl/batchnummers-11
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,840,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1564,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_95.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_95.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content