Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ



==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Μπέος: “Δεν θέλουμε τα παιδιά μας πούστηδες”

Οι «απαράδεκτες» δηλώσεις ήταν (κατά λέξη):

«Έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πούστηδες. Αυτή είναι η Ελλάδα;»


=========================================================================
«Έλληνες» της Μελβούρνης:45.000 δολάρια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας για να καταληξουν στους συμμορίτες

Το γνωστό κόλπο για να μαζεύουν λεφτά οι συμμορίτες οπως κανουν με τις φωτιές και πολλά αλλα, εμφανίστηκε και εδώ τα χιλιαδες ευρω που μαζεψαν οι συμμορητες απο δεκαδες εγκυρες πηγες τους δηθεν για το Ματι ακομα τα περιμενουν :

Τα μέλη του Συλλόγου Ελασσόνας «Ο Νικοτσάρας», στην Μελβούρνη να εκανε έρανο συγκεντρώθηκε το ποσό των 46.170 δολαρίων.

«Είμαστε οι πρώτοι από ολόκληρο τον απόδημο Ελληνισμό, που όχι μόνο ξεκινήσαμε τον έρανο αλλά και οι πρώτοι που στέλνουμε αμέσως τα χρήματα χωρίς καθυστέρηση», ανέφερε ο ταμίας του Συλλόγου Ελασσόνας «Ο Νικοτσάρας», κ. Γιάννης Καραβέντζας στην ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης «Νέος Κόσμος».

Με ανακοίνωσή τους, ο Σύλλογος Ελασσόνας «Ο Νικοτσάρας» καλεί τους συμπαροίκους από την Αυστραλία που θέλουν να προσφέρουν, να κάνουν την προσφορά τους απευθείας στην Τράπεζα και στον λογαριασμό της Commonwealth Bank μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου που θα ολοκληρωθεί ο Έρανος. ΒSB: 06 3121 – Account number 10182223 – CENTRAL UNION OF ELASSONA – For the floods in Greece

Τέλος, όπως δήλωσε η Γραμματέας του Συλλόγου , ήδη έστειλαν τα 20.000 δολάρια στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λάρισας και θέλουν να στείλουν και τα υπόλοιπα έγκαιρα γιατί κατανοούν πως οι ανάγκες του κόσμου είναι τεράστιες.

Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λάρισας ? δηλαδή στους σταλινο-κομμουνιστες και επίσημα που βαζουν και το σφυρι και αν ψεξεις στις σελιδες θα λενε και για φασιστες ναζι :


Και φυσικά οι «Έλληνες» της Μελβούρνης δεν θα έδιναν ουτε ένα σεντς αν τους ελεγες να δώσουν κάτι σε ανεξαρτητες σελιδες που οι σταλινο-κομμουνιστες μεταξυ αλλων που κανουν, δινουν εντολες μεχρί και στην google να μην έχουν κερδή, μονο σε οτι ειναι οργανωμενο απο τους συμμορητές δίνουν λέφτα που προ ετων εστελαν μεχρι και σε σουπερ μαρκετ να μαζευουν λεφτα δηθεν για καρκινοπαθεις ενω οι ιδιοι συκοφαντουν και κυνηγουν με λυσσα γιατρους πριν καν ξεσπεπασουν την απατη τους με τον καρκινό, και επειδη δεν πεθαινουν αρκετοι με αυτον, ειπαν βοηθησουν την κατασταση με τα μπολια.

========================================================================
Το Πεντάγωνο σταμάτησε την έρευνα για UFO λόγω φόβου ότι οι εξωγήινοι μπορεί να είναι δήθεν «δαίμονες»

Σύμφωνα με τον ερευνητή Ρον Τζέιμς, το Πεντάγωνο έχει μπλοκάρει την έρευνα για τα ΑΤΙΑ λόγω της πεποίθησης ότι τα εξωγήινα πλάσματα είναι δαίμονες. Αυτή η απροσδόκητη αποκάλυψη ρίχνει σκιά στις επιστημονικές προσπάθειες για τη μελέτη αυτού του μυστηριώδους φαινομένου.

Ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός έχει ισχυρή επιρροή στην αμερικανική πολιτική κυβέρνηση και το αμυντικό κατεστημένο, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της έρευνας για τα UFO και ακόμη και της επιστήμης γενικότερα.

Το ερευνητικό πρόγραμμα Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) έχει αποδειχθεί δύσκολο να χρηματοδοτηθεί λόγω των πεποιθήσεων όσων πιστεύουν ότι τα αγνώστων στοιχείων αντικείμενα είναι «δαιμονικά».


Ο πρώην διευθυντής της AATIP Λουίς Ελιζόντο επιβεβαίωσε το πρόβλημα, περιγράφοντάς το ως κάτι περισσότερο από μια «μικρή φωνή στο Πεντάγωνο». Αναφέρει ότι ήταν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που πίστευαν στη δαιμονική φύση των παρατηρούμενων φαινομένων.

Αποδεικνύεται ότι το θρησκευτικό φονταμενταλιστικό λόμπι στο Πεντάγωνο εμπόδισε ακόμη και τον Elizondo να λάβει χρηματοδότηση για το πρόγραμμα.

Ορισμένοι εκπρόσωποι του χριστιανισμου βλέπουν αρμονία μεταξύ της ιδέας της εξωγήινης ζωής και των πεποιθήσεών τους. Για παράδειγμα, ο βουλευτής Tim Burchett βλέπει μια αναλογία μεταξύ της βιβλικής περιγραφής ενός «τροχού» και ενός διαστημόπλοιου.

Ωστόσο, ο Ρον Τζέιμς επιμένει ότι ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός στους αμερικανικούς πολιτικούς κύκλους παρεμποδίζει ενεργά την έρευνα για τα UFO και την επιστήμη γενικότερα. Αναφέρει τη συνομιλία του με τον ερευνητή John Brandenburg, ο οποίος προτείνει ότι ο ακραίος φονταμενταλισμός ελέγχει την κατανομή των πόρων και την προσοχή στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Δυο σε ενα με τους δογματικους:Πάλι η γνωστή συμμορία της μοχθηρής ράτσας χρησιμοποιεί τους δογματικούς με τον χριστιανισμό για να κρύψει και την καταγωγή της, αλλα και "θεούς" (εικονα)! Διότι αυτούς αποκαλεί δαίμονες και οχι τους συγγενείς τους μη ανθρωπινής μόρφης, τυχαίο που όλοι στο ελλαδισταν που το παίζουν ερευνητές και δεν καταλάβουν τίποτα ειναι κολλημένοι με τον χριστιανισμό? που οτι και να τους πεις επικαλούνται την αποκάλυψη και τους νεφελιμ και όλα αυτα ιουδαιο-χριστιανικα παραμυθία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ 

========================================================================
Χριστός, επιστήμη και θρησκείες: Η αλήθεια και το ψέμα του Χαράρι

Ο σύμβουλος/συνομιλητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, εμφανίστηκε σε μία ακόμα συνέντευξή του, προσπαθώντας να αποκρύψει την πραγματικότητα!

Όπως είπε:

«Η επιστήμη στην πραγματικότητα βασίζεται στην άγνοια.

Η επινόηση που δημιούργησε την σύγχρονη επιστήμη δεν ήταν η ανακάλυψη κάποιου τμήματος γνώσης στην γεωγραφία ή στην αστρονομία, ο Κοπέρνικος ή ο Δαρβίνος. Όχι.

Η μεγάλη επιστημονική επανάσταση που ξεκίνησε την σύγχρονη επιστήμη ήταν η ανακάλυψη της άγνοιας. Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γνωρίζουν τα πάντα, ότι κάποιο ιερό βιβλίο ή κάποιος άγιος ή ο οποιοσδήποτε, τα γνωρίζουν όλα.

”Δεν χρειάζεται να μάθουμε τίποτα καινούργιο. Γνωρίζουμε τα πάντα (σ.σ. Θρησκείες! ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Χριστό και το ελεύθερο πνεύμα που αποκαλύπτει την αλήθεια για τον κόσμο που ζούμε και για τον αληθινό κόσμο που ακολουθεί σε όποιον θελήσει να πάει σε αυτόν. Ως εκ τούτου ο Χριστός επιβράβευσε το ελεύθερο πνεύμα της Ελληνικής Επιστήμης που αναζητούσε την Αλήθεια και την μοιραζόταν με όλον τον πλανήτη σε αντίθεση με την σκοταδιστική μυστικοπάθεια του σήμερα).”

Κι η επιστήμη ξεκίνησε όταν κάποιοι άνθρωποι παραδέχθηκαν: ”Δε γνωρίζουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει κανένα βιβλίο στον κόσμο το οποίο να έχει όλες τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένα άτομο στον κόσμο το οποίο να γνωρίζει τα πάντα (σ.σ. Η επιστήμη που υπηρετεί όμως ο Χαράρι έχει μετατραπεί σε θρησκεία αποκαλώντας ψεκασμένους όσους δεν συμφωνούν με το αφήγημα, ακριβώς όπως οι θρησκείες αποκαλούσαν του αντιφρονούντες αιρετικούς.)

Και τώρα που έχουμε το θάρρος και την ειλικρίνεια να παραδεχτούμε την άγνοιά μας, τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να ερευνούμε.” Κι αυτό είναι η επιστήμη».


========================================================================
Πριν ξεσπάσει η σύγκρουση στο Ισραήλ: Απεγνωσμένος ο Γκουτέρες καλεί σε δράση για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες κατά την έναρξη του “Σαββατοκύριακου Δράσης για τους ΣΒΑ (Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης)“ που προλόγισε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, πριν ξεσπάσει ο πόλεμος του Ισραήλ!

Μία ομιλία γεμάτη υποκρισία, κατά πολλούς!

Εκεί κάνοντας έναν απολογισμό των “Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης” (ΣΒΑ) της Ατζέντας 2030, η οποία οδηγεί στην από-ανάπτυξη, ο Γενικός Γραμματέας Γκουτέρες υπενθυμίζει στις χώρες τις δεσμεύσεις τους και ζητά ένα παγκόσμιο σχέδιο για τη διάσωση και την επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030.

«Σήμερα μόνο το 15% των στόχων έχει επιτευχθεί, πολλοί από τους οποίους παρουσιάζουν οπισθοδρόμηση. Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης χρειάζονται ένα παγκόσμιο σχέδιο διάσωσης, και η σύνοδος κορυφής της Δευτέρας για τους ΣΒΑ θα είναι η στιγμή που οι κυβερνήσεις θα καθίσουν στο τραπέζι με συγκεκριμένα σχέδια και προτάσεις για την επιτάχυνση της προόδου», τόνισε μεταξύ άλλων

Αυτό σημαίνει πως στον Ο.Η.Ε. θέλουν ακόμα 85% για να επιβάλλουν παγκόσμια «πράσινη» χούντα, όπως την αποκαλούν οι επικριτές του διεθνισμού;;;

Δείτε τον Γκουτέρες να παραπονιέται και με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή να ζητά άμεση δράση:


=======================================================================
ΔΝΤ: Προτείνει την επιβολή ενός ελάχιστου παγκόσμιου φόρου στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα!

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποια είναι πραγματικά η σκοπιμότητα επιβολής ένας ελάχιστου παγκόσμιου πράσινου φόρου σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών στις περισσότερες χώρες της Δύσης έχει ήδη υποβαθμιστεί...

Την καθιέρωση ενός ελάχιστου παγκόσμιου φόρου στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (international carbon price floor), προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με σκοπό όπως λένε να επιταχυνθεί η αντιμετώπιση της “κλιματικής κρίσης” χωρίς τον εκτροχιασμό του δημόσιου χρέους που για πολλές χώρες έχει ήδη αυξηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το παρουσιάζουν ως λύση στο “πρόβλημα” του ότι χαλάνε χρήματα οι χώρες για τη μείωση των εκπομπών ρύπων με επενδύσεις πράσινης μετάβασης…


Σε ανάλυση που περιλαμβάνεται στη νέα έκδοση του Fiscal Monitor, το Ταμείο αναφέρει ότι αρκετές χώρες επικεντρώνουν σε μεγάλο βαθμό την πολιτική τους για τη μείωση των εκπομπών ρύπων σε δημόσιες επενδύσεις για την πράσινη μετάβαση και επιδοτήσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με υψηλό δημοσιονομικό κόστος.

Υπολογίζει ότι αν η πολιτική κατά της κλιματικής αλλαγής βασιστεί σε τέτοια μέτρα, τότε το δημόσιο χρέος θα αυξανόταν κατά 45 – 50% του ΑΕΠ έως το 2050, καθιστώντας το μη βιώσιμο για πολλές χώρες.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το ΔΝΤ θεωρεί ότι η καθιέρωση ενός ελάχιστου φόρου στις εκπομπές άνθρακα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι μία ρεαλιστική και δίκαιη πρόταση καθώς προβλέπει διαφορετικό συντελεστή ανάλογα με το επίπεδο ανάπτυξης των χωρών, από 25 έως 75 δολάρια ανά τόνο ρύπων.

Επιπλέον, τα έσοδα από τη φορολογία αυτή ισχυρίζονται ότι θα μπορούσαν εν μέρει να μοιράζονται μεταξύ των χωρών για να διευκολυνθεί η πράσινη μετάβασή τους. Για να γίνει, όπως λένε, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο η μετάβαση θα πρέπει να προβλέπονται και μέτρα στήριξης για τα ευάλωτα νοικοκυριά, τους εργαζόμενους και κοινότητες.


Λένε όμως ότι η φορολόγηση δεν αρκεί από μόνη της…

Το Ταμείο τονίζει ότι η φορολόγηση των ρύπων δεν αρκεί από μόνη της για να μειωθούν επαρκώς οι εκπομπές ρύπων, αλλά θα πρέπει να αποτελεί βασικό στοιχείο σε κάθε πακέτο μέτρων που θα προωθούν οι χώρες για την επίτευξη των κλιματικών στόχων, το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο μέτρα δαπανών όσο και μέτρα εσόδων.

Κάνει λόγο για τη θετική εμπειρία χωρών σε διαφορετικά επίπεδα ανάπτυξης – όπως της Χιλής, της Σιγκαπούρης και της Σουηδίας – που ξεπέρασαν πολιτικά εμπόδια σχετικά με τη φορολόγηση των εκπομπών ρύπων, μία εμπειρία που είναι χρήσιμη τόσο για τις σχεδόν 50 αναπτυγμένες και αναδυόμενες οικονομίες που χρησιμοποιούν ήδη σχετικά πλαίσια όσο και άλλες 20 και πλέον χώρες, οι οποίες εξετάζουν την καθιέρωση τέτοιων πολιτικών.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί ο Μηχανισμός Εμπορίας Δικαιωμάτων Ρύπων (Emissions Trading System), μέσω του οποίου καθορίζεται το κόστος που πληρώνουν οι βιομηχανίες που μολύνουν το περιβάλλον. Η τιμή των ρύπων που διαμορφωνόταν από τις σχετικές δημοπρασίες κινούνταν σε χαμηλά επίπεδα την περασμένη δεκαετία, πολύ κάτω από τα επίπεδα που προτείνει το ΔΝΤ ως ελάχιστο φόρο, αλλά άρχισε να αυξάνεται από το 2020 και φέτος κυμαίνεται πάνω από τα 70 ευρώ ανά τόνο ρύπων.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, το δημοσιονομικό κόστος και ο αντίκτυπος στο δημόσιο χρέος θα εξαρτηθεί από το μείγμα των πολιτικών εσόδων και δαπανών που θα ακολουθήσουν οι χώρες. Η ανάλυσή του λέει ότι αν εφαρμοστεί από τώρα ένα κατάλληλο μείγμα μέτρων θα μπορεί να επιτευχθούν οι κλιματικοί στόχοι με περιορισμένο δημοσιονομικό κόστος. Συγκεκριμένα, για τις αναπτυγμένες οικονομίες το δημόσιο χρέος θα αυξανόταν, σύμφωνα πάντα με την ανάλυση του ΔΝΤ, κατά 10% έως 15% του ΑΕΠ έως το 2050, αν και όπως λένε αυτοί οι υπολογισμοί υπόκεινται σε μεγάλη αβεβαιότητα με δεδομένες τις διαφορές στα δημοσιονομικά δεδομένα των χωρών, στο ύψος των επενδύσεων και των επιδοτήσεων, των μέτρων στήριξης των νοικοκυριών και της εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα.
Λένε ότι επείγει να εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά για το καλό μας…

Ειδικότερα ισχυρίζονται ότι αν η εφαρμογή των μέτρων καθυστερήσει, το ΔΝΤ εκτιμά ότι το χρέος θα αυξανόταν επιπλέον κατά 0,8% έως 2% του ΑΕΠ ετησίως για κάθε χρόνο καθυστέρησης.

=========================================================================
Σ.Α. του ΟΗΕ για Ισραήλ: «Άλυτα προβλήματα» – Κοντοζυγώνει η ώρα του «σωτήρα»;

Ποιοί μιλούν για...«άλυτα προβλήματα»;; Ποιόν θα φέρουν άραγε για να δώσει τη...«λύση»;;;

Κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καταδίκασαν χθες Κυριακή την αιφνιδιαστική επίθεση ευρείας κλίμακας του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στο Ισραήλ, ωστόσο οι ΗΠΑ στηλίτευσαν την έλλειψη ομοφωνίας στην έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών του κορυφαίου οργάνου του διεθνούς οργανισμού.

Λίγο πριν από τη συνεδρίαση, οι ΗΠΑ είχαν καλέσει όλα τα κράτη μέλη του ΣΑ να καταδικάσουν σθεναρά τις «ειδεχθείς τρομοκρατικές ενέργειες» της Χαμάς «εναντίον του ισραηλινού λαού και της κυβέρνησής του».

«Μεγάλο μέρος των χωρών καταδίκασε τις επιθέσεις της Χαμάς. Αλλά προφανώς, όχι όλες», επιτίμησε ο αμερικανός αναπληρωτής πρεσβευτής στον ΟΗΕ, ο Ρόμπερτ Γουντ, μιλώντας στον Τύπο μετά τη συνεδρίαση.

«Μπορείτε ασφαλώς να καταλάβετε ποια ήταν μια από αυτές χωρίς καν να σας πω για ποια πρόκειται», συνέχισε, προφανώς υπαινισσόμενος τη Ρωσία, οι σχέσεις της οποίας με τη Δύση έχουν φθάσει στο ναδίρ τους μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού στην επικράτεια της Ουκρανίας τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με διπλωμάτες, κανένα κράτος μέλος δεν κατέθεσε στο τραπέζι πρόταση ανακοίνωσης του Συμβουλίου, καθώς το σώμα αυτό διχάζεται πάγια για το ισραηλινοπαλαιστινιακό ζήτημα και ορισμένα μέλη είχαν ελπίδες πως θα προτεινόταν κείμενο που θα πήγαινε παραπέρα από την καταδίκη της Χαμάς και μόνο.


«Το μήνυμά μου ήταν υπέρ του άμεσου τερματισμού των μαχών, κήρυξης κατάπαυσης του πυρός» και της έναρξης «διαπραγματεύσεων», είπε ο ρώσος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια, μιλώντας για μια κατάσταση που εν μέρει οφείλεται σε «άλυτα προβλήματα».

Ο κινέζος ομόλογός του Τζανγκ Τζουν από την πλευρά του καταδίκασε «όλες τις επιθέσεις εναντίον αμάχων», επιμένοντας στην ανάγκη επανόδου σε ειρηνευτική διαδικασία για να καταλήξουν τα μέρη σε λύση δύο κρατών.

Το Ισραήλ «έχει ένα και μοναδικό αίτημα» να υποβάλει στο ΣΑ, είπε πριν από τη συνεδρίαση ο πρεσβευτής της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη Γκιλάντ Ερντάν: «τα εγκλήματα πολέμου της Χαμάς πρέπει να καταδικαστούν χωρίς καμιά αμφισημία, αυτές οι αδιανόητες ωμότητες πρέπει να καταδικαστούν».

Το Ισραήλ αναμένει υποστήριξη «του δικαιώματός του να αμυνθεί», συνέχισε.

Είναι «λυπηρό» το ότι «για ορισμένα μέσα ενημέρωσης και για ορισμένους πολιτικούς, η ιστορία δεν ξεκινάει παρά μόνο όταν σκοτώνονται Ισραηλινοί», αντέτεινε ο παλαιστίνιος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, ο Ριάντ Μανσούρ, ο οποίος εκπροσωπεί την Παλαιστινιακή Αρχή — και όχι τη Χαμάς.

«Δεν θα αποδεχθούμε ποτέ ρητορική που αρνείται την ανθρώπινη ιδιότητά μας και απαρνιέται τα δικαιώματά μας, ρητορική που αγνοεί την κατοχή της γης μας και την καταπίεση του λαού μας», πρόσθεσε. «Δεν είναι ώρα να αφεθεί το Ισραήλ να επιμείνει στις φρικτές επιλογές του. Είναι ώρα να ειπωθεί στο Ισραήλ να αλλάξει πορεία, και ότι υπάρχει δρόμος προς την ειρήνη, στον οποοίο δεν θα σκοτώνονται ούτε Παλαιστίνιοι, ούτε Ισραηλινοί».

========================================================================
ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content