Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================

«Οι άνθρωποι θα αντικατασταθούν»! Δεν είναι πια θεωρία, τείνει να εφαρμοστεί

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου, βάζουν την τεχνητή νοημοσύνη μέσα στο Δημόσιο!!!

Συγκριμένα, μετά τον προσωπικό αριθμό και την πλάκα για το «666», η τεχνητή νοημοσύνη, για την οποία έχουν εκφραστεί κατά καιρούς ανησυχίες και φόβοι, έρχεται στο δημόσιο και «θα βρίσκει τα δικαιολογητικά χωρίς το τρέξιμο από υπηρεσία σε υπηρεσία».

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Yuval Noah Harari, βάζει νέα δεδομένα για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα στην τελική μορφή της.

Συγκεκριμένα του έγινε η εξής ερώτηση: «Αναφέρατε την αντικατάσταση των ανθρώπων από την τεχνητή νοημοσύνη στον τομέα της λήψεις αποφάσεων. Αν η τεχνητή νοημοσύνη φτάσει σ’ ένα σημείο να παίρνει καλύτερες αποφάσεις από τους ανθρώπους, πρέπει να αντικαταστήσει τους ανθρώπους και να είναι παράλογο οι άνθρωποι να τις λαμβάνουν, όπως π.χ. να οδηγούν αυτοκίνητο;»

«Όταν η τεχνητή νοημοσύνη θα παίρνει καλύτερες αποφάσεις, σαφέστατα θα πρέπει να βασιζόμαστε στην τεχνητή νοημοσύνη!!!!!! Π.χ. στην υγειονομική περίθαλψη, στην οδήγηση κτλ. δεν τάσσομαι υπέρ της απαγόρευσης της τεχνητής νοημοσύνης η υπέρ της διακοπής της ανάπτυξης, άλλα όταν δίνουμε στην τεχνητή νοημοσύνη την εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις, πρώτον πρέπει να ‘ναι ξεκάθαρο ότι μία τεχνητή νοημοσύνη λαμβάνει αποφάσεις (σ.σ. Με δική της προσωπικότητα), δεν πρέπει να ‘ναι ασαφές και πρέπει να βρίσκεται υπό την επίβλεψή κάποιου είδους θεσμού. Όχι άπλα να βασιζόμαστε σ’ αυτήν τυφλά (σ.σ. Ποιός θεσμός θα την επιβλέπει;;; Μήπως τελικά θα είναι υπεράνω των πολιτικών;;;)».

Δείτε το βίντεο:


=====================================================================
Η αλήθεια για αυτό που έρχεται... «παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία» - Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Francis Boyle, JD, Ph.D., ειδικός στα βιοόπλα και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, επανέλαβε ότι οι τελευταίες κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραβιάζουν το ίδιο διεθνές δίκαιο και καταλύουν την εθνική κυριαρχία, την ώρα που ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για την ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για πανδημίες.

Ο Δρ. Μπόιλ, ο συγγραφέας του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα της Αμερικής, εξήγησε πώς προετοιμάζεται μια συνθήκη του ΠΟΥ που ισχύει για τις πανδημίες πριν από την «επόμενη πανδημία» που θα κυκλοφορήσει, όπως ισχυρίζεται, σκόπιμα στο πλαίσιο της υπογραφής της συνθήκης:

«Ξέρουν ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι προέρχεται από τα δικά τους εργαστήρια πολέμου βιοασφάλειας όπως ο Covid-19 από το εργαστήριο BSL-3 του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και το κινεζικό Wuhan BSL-4!

Ο ΠΟΥ είναι χορηγός του BSL-4.

Υπάρχουν έγγραφα (σ.σ. που δείχνουν χούντα)! Πρώτον είναι οι προτεινόμενοι κανονισμοί “Συνέλευσης της Παγκόσμιας Υγείας” και μετά, το δεύτερο είναι μια συνθήκη, κατά την οποία η “Συνθήκη Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας”, να εφαρμόζεται για πανδημίες.

Βασικά, αυτό που θέλουν εδώ με εμάς είναι να δώσουν ένα “γρήγορο τρύπημα”. Προσπαθούν να πάρουν είτε το ένα, είτε και τα δύο που θα δημιουργήσουν βασικά έναν κόσμο, ένα αστυνομικό κράτος “ιατρικής φύσεως” υπό τον έλεγχο του WHO-ΠΟΥ με τον Τέντρος Γενικό Διευθυντή, (ο οποίος) θα έχει το δικαίωμα να ανακηρύξει μια “Πανδημία Υγείας” διεθνούς ενδιαφέροντος».


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

====================================================================
Έρχεται ν/σ για την «πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο» - Δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε την δυασαρέσκεια μας ΕΛΕΥΘΕΡΑ σε ιστοσελίδες και προφίλ...

Το νομοσχέδιο για την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση έως την 8η Νοεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης τιτλοφορείτε «Εφαρμογή διατάξεων του κανονισμού (ΕΕ) 2021/784 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβούλιου της 29ης Απριλίου 2021 σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο».

Ο εν λόγω κανονισμός (2021/784) συμπληρώνει προγενέστερα ενωσιακά νομοθετικά και μη νομοθετικά μέτρα, που αφορούν στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ειδικότερα του τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.



Συγκεκριμένα, με το νομοσχέδιο:

• Καθορίζεται η διαδικασία έκδοσης εντολών αφαίρεσης και ελέγχου διασυνοριακών εντολών τρομοκρατικού περιεχομένου, με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάχρησης υπηρεσιών φιλοξενίας για τη δημόσια διάδοση τρομοκρατικού περιεχομένου.

• Ορίζονται οι αρμόδιες εθνικές Αρχές για την έκδοση εντολών αφαίρεσης και ελέγχου διασυνοριακών εντολών τρομοκρατικού περιεχομένου.

• Προβλέπεται η σύσταση εθνικής Αρχής εποπτείας της εφαρμογής των ειδικών μέτρων αντιμετώπισης της κατάχρησης υπηρεσιών φιλοξενίας (Web hosting) για τη δημόσια διάδοση τρομοκρατικού περιεχομένου, καθώς και οι αρμοδιότητές της.

• Δημιουργείται μητρώο παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας (που αποτελεί ελληνική καινοτομία και πρωτοβουλία), καθώς και αρχείο εντολών αφαίρεσης.

• Θεσπίζεται η επιβολή ποινικών και διοικητικών κυρώσεων στους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας που παραβιάζουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον εν λόγω κανονισμό.

• Τίθεται ένα πλαίσιο υποχρεώσεων διαφάνειας από τις αρμόδιες εθνικές αρμόδιες αρχές, τους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ως υπεύθυνο για τη συλλογή στοιχείων περί της αποτελεσματικής εφαρμογής του κανονισμού και της αποστολής στοιχείων σε ετήσια βάση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

===================================================================
Η Judith A. Curry Αμερικανίδα κλιματολόγος: Μας «λαδώνουν» για να πούμε ψέματα για την «υπερθέρμανση»

Μία από τις πιο σεβαστές επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο ασκεί έντονη κριτική στην πράσινη ατζέντα και διαφωνεί με την υπερβολή πως η Γη αντιμετωπίζει μια «κρίση» λόγω της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», όπως άλλωστε και νομπελίστες φυσικοί!

Η Judith A. Curry είναι Αμερικανίδα κλιματολόγος και πρώην πρόεδρος του School of Earth and Atmospheric Sciences στο Georgia Institute of Technology . Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τυφώνες , τηλεπισκόπηση, ατμοσφαιρική μοντελοποίηση , πολικά κλίματα, αλληλεπιδράσεις αέρα-θαλάσσης , κλιματικά μοντέλα και τνη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων για ατμοσφαιρική έρευνα. Ήταν μέλος της Επιτροπής Ερευνών για το Κλίμα του Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου , δημοσίευσε πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες και συν-επιμελήθηκε πολλά σημαντικά έργα. Η Curry αποσύρθηκε από τον ακαδημαϊκό χώρο το 2017 σε ηλικία 63 ετών, λόγω του δημοσίου σκεπτικισμού της για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Εδώ είναι μερικοί από τους ισχυρισμούς της σε πρόσφατη συνέντευξη, οι οποίοι έρχονται σε σύγκρουση με την θεωρία τις κλιματικής κρίσης και την τρομοκρατία, κατά πολλούς, ορισμένων μέσων ενημέρωσης:
  • Οι θάνατοι που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες έχουν μειωθεί στο 97% τον περασμένο αιώνα.
  • Οι θάνατοι που σχετίζονται με το κλίμα μειώνονται, λόγω καλύτερης τεχνολογίας.
  • Τα επιχειρήματα για την φερόμενη αλλαγή του κλίματος χρησιμοποιούνται για να αγνοηθούν τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως η φτώχεια, ο τρόπος ζωής, η κακή διακυβέρνηση, η κακή χρήση γης, ο κακός σχεδιασμός της πόλης και πολλά άλλα.
  • Οι διεθνιστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά των πετρελαϊκών εταιρειών και του καπιταλισμού, βάζοντας την πολιτική σκοπιμότητα υπεράνω της επιστήμης!
Όπως δήλωσε σε νέο απόσπασμα που θα δείτε οι χρηματοδότες δίνουν επιχορηγήσεις στους επιστήμονες, αν στηρίξουν την θεωρία της «κλιματικής κρίσης», η οποία πλέον απορρίπτεται από νομπελίστες επιστήμονες:

«Οι φορείς χρηματοδότησης στέλνουν ανακοίνωση για μια ευκαιρία επιχορήγησης σε σχέση με το πως η υπερθέρμανση του πλανήτη αλλάζει τους υδάτινους πόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες, εντάξει;

Αυτό είναι το θέμα, οπότε αν θέλετε να πάρετε την χρηματοδότηση, λέτε ότι θα το εξετάσω στην Καλιφόρνια, στην Νεβάδα και, ξέρετε, θα κάνω αυτό εκείνο και το άλλο! Έτσι, πιθανότατα θα λάβετε την χρηματοδότηση, -εάν είναι τεχνικά αξιόπιστο! Αλλά εάν πείτε -“λοιπόν, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος να θεωρήσω ότι οι εκπομπές ορυκτών καυσίμων αλλάζουν τους υδάτινους πόρους μπορεί να μην πάρετε την επιχορήγηση»!


====================================================================
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ PLOUMISTOS.LIVE VIDEO

Η έννοια των ειδήσεων που οι άνθρωποι "δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν" λόγω της δυνατότητας να τους κάνει να προβληματιστούν αρνητικά είναι υποκειμενική και μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές προοπτικές και τα πολιτισμικά πλαίσια. Αυτό που μπορεί να είναι οδυνηρό για ένα άτομο μπορεί να θεωρηθεί κρίσιμη πληροφορία από ένα άλλο. 

Τα νέα μπορούν να εμπνεύσουν δράση, ενσυναίσθηση και θετικές αλλαγές. Είναι επίσης σημαντικό για τα άτομα να εξασκούν τη φροντίδα του εαυτού τους και να διαχειρίζονται τις ειδήσεις που επιλέγουν, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν συναισθηματικά προκλητικές ειδήσεις.

Ωστόσο τα "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ" είναι μια δεξαμενή αντικειμενικής πιθανόν "δυσάρεστης" πληροφόρησης που σας προτείνω να ελέγχετε συχνά, προς όφελος σας....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_80.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_80.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content