Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Όλο και πιο κοντά στο ψηφιακό Ευρώ!!! Θα είναι ανώνυμο;;; «ΒΟΜΒΑ» της Λαγκάρντ


Νωρίτερα αυτό το έτος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC) έκανε ένα αποφασιστικό, όπως το αποκαλούν, βήμα προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο νομικό πλαίσιο για την εισαγωγή ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας ( CBDC ) στα 20 κράτη μέλη της Ευρωζώνης.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) είχε προηγουμένως περιγράψει σχέδια για το ψηφιακό ευρώ, προσφέροντας στους καταναλωτές την δυνατότητα να συναλλάσσονται με «δημόσιο χρήμα» τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης.

Σε μια πιο πρόσφατη ενημέρωση, η πρόεδρος της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ παρείχε περαιτέρω πληροφορίες! Συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου, η Λαγκάρντ υπερασπίστηκε σθεναρά το σχέδιο CBDC της ΕΚΤ, λέγοντας ότι το νόμισμα «δεν θα είναι εντελώς ανώνυμο όπως συμβαίνει με ένα τραπεζογραμμάτιο».

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Αν καταφέρουμε να βεβαιωθούμε ότι, το απόρρητο προστατεύεται, -όχι η ανωνυμία αλλά το απόρρητο προστατεύεται, τότε μπορούμε να απευθυνθούμε σε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που αφθονούν σχετικά με τον Μεγάλο Αδελφό που θα καθορίζει ξαφνικά τι αγοράζετε όταν το αγοράζετε και, πόσο περιορισμένες (οι αγορές) θα πρέπει να είναι (σ.σ. Διαβασμένη η Λαγκάρντ σε σχέση με το τι φέρεται να προωθείται)».

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε και σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα, κατά το οποίο σχεδιάζουν να φέρουν το ψηφιακό ευρώ:


=====================================================================
Μητσοτάκης/DeepMind: Συνάντηση που φέρνει εξελίξεις στην Ελλάδα

Για τα… οφέλη που μπορεί να πετύχει η χώρα μας από την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης συζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τον ιδρυτή και CEO της εταιρείας DeepMind, Ντέμης Χασάμπης, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες διεθνώς στην ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία επιδιώκεται να έρθει για τα καλά στην Ελλάδα!!!

Ας δούμε τώρα τι θέλουν να κάνουν, την ώρα που η προσοχή είναι στραμμένη στον Κασσελάκη!!!

Η Google DeepMind, πρώην DeepMind Technologies, είναι ένα βρετανικό ερευνητικό εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί ως θυγατρική της Google.

Μεταξύ άλλων, Μητσοτάκης και Χασάμπης, συζήτησαν τις εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, και τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας ενός πλαισίου δεοντολογίας και ασφάλειας ως προς την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, που θα προστατεύει, ισχυρίζονται, τους χρήστες, θα μειώνει τον αντίκτυπο των πιθανών κινδύνων και δεν θα περιορίζει την ανάπτυξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας.

Η Ελλάδα σύμφωνα με τον κ. Hassabis μπορεί να εισάγει σε πολλούς τομείς την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, όπως στην Οικονομία, την Παιδεία, τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό! Η συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει ο Πρωθυπουργός σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη εντός και εκτός Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι ο CEO της εταιρείας DeepMind τιμήθηκε με το να τον συμπεριλάβει το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους της τεχνητής νοημοσύνης για το 2023.

Ο Demis Hassabis γεννήθηκε στο βόρειο Λονδίνο το 1976 από πατέρα Ελληνοκύπριο και μητέρα από την Σιγκαπούρη και είναι ο μεγαλύτερος από τρία αδέλφια.

Αν και δεν μιλάει την ελληνική γλώσσα, έχει εκφράσει την περηφάνια του για τις ελληνικές ρίζες του, μιλώντας σε κυπριακά ΜΜΕ. «Καταλαβαίνω λίγα ελληνικά, επειδή ο παππούς μου ζούσε με την οικογένειά μας για αρκετό καιρό και μιλούσε στα ελληνικά με τον πατέρα μου», έχει δηλώσει παλιότερα.

Όπως παραδέχεται, η εισαγωγή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην καθημερινότητα δεν είναι χωρίς ρίσκο. Αυτό ακριβώς τέθηκε στη συζήτηση με τον κ. Μητσοτάκη. Σημειώνει πως ακόμη κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά σε ό,τι αφορά την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης! Παράλληλα ωστόσο, υπογραμμίζει ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο για να οργανώσουμε δικλείδες ασφαλείας. Χρειάζονται δοκιμές, έτσι ώστε να έρθει η Τεχνητή Νοημοσύνη το συντομότερο δυνατό!

Ο Χασάμπης δεν θέλει να μιλήσει για κίνδυνο. Δεν θεωρεί ότι είναι πρακτικό να σταματήσουμε τώρα, όπως λέει ο Έλον Μασκ, καθώς θεωρεί ότι «αν προχωρήσουν σωστά, θα είναι η πιο ευεργετική τεχνολογία για την ανθρωπότητα». ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ;;;


=======================================================================
Απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης αναγνωρίζει την γονεϊκότητα των ομοφυλόφιλων

Σε μια απόφαση, η οποία δίνει ελπίδα στα ζευγάρια ομοφυλόφιλων που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά, προέβη το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, κάνοντας δεκτή βρετανική δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία η επιμέλεια ενός ανήλικου παιδιού έχει ανατεθεί στην μη βιολογική μητέρα σε ζευγάρι δύο γυναικών.


Ειδικότερα, μετά από το διαζύγιο των δύο γυναικών έλαβε χώρα δίκη σε βρετανικό δικαστήριο με σκοπό την επιμέλεια του παιδιού τους, η οποία τελικά ανατέθηκε στην μη βιολογική μητέρα του παιδιού, η οποία αναγνωρίστηκε ως γονέας!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στην απόφαση 159/2022 αναγνώρισε το δεδικασμένο της βρετανικής απόφασης.

Η δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, όπως σχολιάζεται από νομικούς, μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτο βήμα σχετικά με την αναγνώριση της γονεϊκότητας των ομοφυλόφιλων.

========================================================================
Μικροτσίπ στα ελαιόδεντρα και περιπολίες στα χωράφια εν όψει!

Η τιμή του ελαιόλαδου (χώρια των λοιπών προϊόντων) έχει εκτοξευτεί για τα καλά σε όλη την Ευρώπη και φυσικά και στη χώρα μας.

Κάποιες «Κασσάνδρες» μάλιστα κάνουν εκτιμήσεις ακόμα και για 20ευρώ/λίτρο από το 2024.

Εν όψει μάλιστα και της επερχόμενης συγκομιδής του ελαιόκαρπου, οι αγρότες της Κρήτης είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Μετά τα αντικλεπτικά στα ράφια, φαίνεται πως έρχονται νέα ακόμα πιο πρωτοφανή για την Ελλάδα μέτρα.


Ο λόγος για τις 24ωρες περιπολίες αγροτών και ειδικών υπηρεσιών security σε χωράφια γεμάτα ελιές και η προσθήκη…μικροτσίπ σε ελαιοκαρπούς!!!

Το τελευταίο ειδικά δεν αποτελεί καινούργια πρακτική. Έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια κυρίως στην Ισπανία.

Ειδικότερα, το μικροτσίπ που είναι εγκατεστημένο μέσα στις ελιές παίζει τον ρόλο του συναγερμού.

Ο fake ελαιοκαρπός με το μικροτσίπ κρέμεται στο δέντρο πριν ωριμάσουν οι ελιές. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν «δόλωμα» για τους επίδοξους κλέφτες, καθώς βοηθούν στον εντοπισμό των κλεμμένων παρτίδων.

Ήδη υπάρχουν αντίστοιχες εισηγήσεις από αγρότες της Κρήτης, από τη στιγμή που το ελαιόλαδο, μετά και τις καταστροφές στη Θεσσαλία και την μεγάλη ξηρασία στην Ισπανία, έχει μετατραπεί σε «υγρό χρυσάφι».

=======================================================================
«Όχι κρέας, όχι γαλακτοκομικά, λίγα ρούχα»: Τι ετοιμάζεται σε Πολιτείες των ΗΠΑ;

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

«Φήμες κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα, ότι 14 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζουν να απαγορεύσουν το κρέας.

Οι ειδήσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, κυρίως σε συντηρητικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους.

Οι Φεντεραλιστές ανέφεραν ότι το σχέδιο για το 2030, σκιαγραφεί ορισμένους πολύ φιλόδοξους στόχους!

Αυτοί περιλαμβάνουν μηδενική κατανάλωση κρέατος, μηδενική κατανάλωση γαλακτοκομικών, τρία νέα είδη ένδυσης ανά έτος- ανά άτομο, μηδενική ιδιοκτησία ιδιωτικού οχήματος και, ένα σύντομο αεροπορικό ταξίδι μετ’ επιστροφής ανά άτομο, κάθε τρία χρόνια.

Περίπου 100 πόλεις έχουν υπογράψει τη συμφωνία και, οι Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνουν το Austin, την Βοστώνη, το Σικάγο, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, την Νέα Ορλεάνη, την Νέα Υόρκη, την Φιλαδέλφεια, το Φοίνιξ, το Πόρτλαντ, το Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσιγκτον και το Σιάτλ. Είναι όλα μέρος του προγράμματος «C40 Πόλεις».

Δείτε τι μεταδίδεται:


=======================================================================
ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_79.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_79.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content