Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ...


=====================================================================
Ανησυχούν στο WEF: «Δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε αυτές τις τεχνολογίες»

Τι ειπώθηκε από τα…τσιράκια των διεθνιστών για τις τεχνολογίες που σχετίζονται με τη τεχνητή νοημοσύνη:


=====================================================================
Η Ισραηλινο-Παλαιστινιακή σύγκρουση: Μια ιστορική ανάλυση που πρέπει να διαβάσεις…

Η Κοινωνία των Εθνών έδωσε στη Βρετανία την εντολή να κυβερνήσει την Παλαιστίνη μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, μια περίοδο κατά την οποία οι εντάσεις κλιμακώθηκαν καθώς ο αυτόχθονος παλαιστινιακός πληθυσμός εξέφρασε ανησυχίες για την αύξηση της εβραϊκής μετανάστευσης.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτή η περίοδος γνώρισε αυξανόμενες τριβές μεταξύ των δύο κοινοτήτων καθώς επεκτάθηκαν οι εβραϊκοί οικισμοί. Η αραβική εξέγερση του 1936-1939 στην Παλαιστίνη αποτελεί ακόμη παράδειγμα αυτών των εντάσεων.

Το 1947, τα Ηνωμένα Έθνη πρότειναν ένα σχέδιο διχοτόμησης, το ψήφισμα 181, το οποίο συνιστούσε τη δημιουργία χωριστών εβραϊκών και αραβικών κρατών και μια διεθνή διοίκηση για την Ιερουσαλήμ. Αυτό το σχέδιο, που πέρασε με πλειοψηφία δύο τρίτων, οδήγησε στη δημιουργία του Ισραήλ το 1948.

Η ίδρυση του Ισραήλ, που αναφέρεται ως Nakba ή «καταστροφή» από τους Παλαιστίνιους, είχε ως αποτέλεσμα τον εκτοπισμό εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων. Ιστορικά αρχεία και αναφορές από εκείνη την εποχή καταγράφουν τον εκτοπισμό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.


Δυσανάλογο αντίκτυπο

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, οι Παλαιστίνιοι αντιμετώπισαν εκτοπισμό, κατοχή και σοβαρούς περιορισμούς στη μετακίνησή τους, και αυτό είναι καλά τεκμηριωμένο από διεθνείς οργανισμούς όπως η Διεθνής Αμνηστία και ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο αριθμός των Παλαιστινίων που εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους είναι συγκλονιστικός, με εκτιμήσεις ότι περισσότεροι από 700.000 Παλαιστίνιοι έγιναν πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του αραβο-ισραηλινού πολέμου του 1948.

Οι ισραηλινοί οικισμοί στη Δυτική Όχθη επεκτείνονται συνεχώς παρά τη διεθνή καταδίκη. Σύμφωνα με στοιχεία του ισραηλινού Κεντρικού Γραφείου Στατιστικής, ο πληθυσμός των εποίκων στη Δυτική Όχθη έχει αυξηθεί σημαντικά από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών του 1967, φτάνοντας περίπου τους 475.000 το 2021.

Ο οικονομικός αποκλεισμός που επέβαλε στη Γάζα το Ισραήλ, σε συνεργασία με την Αίγυπτο, έχει οδηγήσει σε σοβαρές ανθρωπιστικές κρίσεις. Στατιστικά στοιχεία από οργανισμούς όπως το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Συντονισμό Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) δείχνουν ότι πάνω από 1,3 εκατομμύρια του πληθυσμού της Γάζας βασίζεται στην ανθρωπιστική βοήθεια.

Διεθνές Δίκαιο

Το διεθνές δίκαιο, ο ακρογωνιαίος λίθος για την αντιμετώπιση των συγκρούσεων και την προώθηση της δικαιοσύνης, διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστινίων. Η κατηγορηματική καταδίκη των ισραηλινών εποικισμών στη Δυτική Όχθη υποστηρίζεται από διάφορες νομικές αναφορές και ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Το ψήφισμα 242 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που εγκρίθηκε στον απόηχο του Πολέμου των Έξι Ημερών του 1967, είναι ένα άλλο κομβικό έγγραφο. Ζητεί την αποχώρηση του Ισραήλ από τα εδάφη που κατέλαβε κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Όχθης.

Αυτό το ψήφισμα αντικατοπτρίζει τη συναίνεση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την παρανομία της κατοχής και των εποικισμών του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη.

Επιπλέον, η κατασκευή του διαχωριστικού φράγματος στη Δυτική Όχθη, για την οποία αποφασίστηκε από το Διεθνές Δικαστήριο το 2004, έχει κριθεί ως παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Αυτό το φράγμα, που αποτελείται από φράκτες, τοίχους και σημεία ελέγχου, έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή ζωή της Παλαιστίνιας, περιορίζοντας την κίνηση και την πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.

Στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποκαλύπτουν τις απτές συνέπειες του διαχωριστικού φραγμού στις παλαιστινιακές κοινότητες.

Για παράδειγμα, η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας τονίζει ότι πάνω από το 85% της διαδρομής του φραγμού αποκλίνει από τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα του 1967 (την Πράσινη Γραμμή), με αποτέλεσμα τη δήμευση της παλαιστινιακής γης και την απομόνωση των κοινοτήτων. Αυτό οδήγησε στον εκτοπισμό χιλιάδων Παλαιστινίων από τα σπίτια και τις γεωργικές εκτάσεις τους.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το φράγμα έχει ουσιαστικά αποκόψει τους Παλαιστίνιους από τους χώρους εργασίας, τα σχολεία και τις ιατρικές τους εγκαταστάσεις. Αυτό έχει επιδεινώσει τις οικονομικές δυσκολίες και έχει διαταράξει την καθημερινή ζωή χιλιάδων Παλαιστινίων που ζουν κοντά στο φράγμα.

Παραβιάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση έχει αμαυρωθεί από πολυάριθμες τεκμηριωμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προκαλώντας διεθνή ανησυχία και καταδίκη. Εξέχουσες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Αμνηστίας και του B'Tselem, έχουν αναφέρει σχολαστικά τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα απώλειες αμάχων.

Ένα τρομακτικό παράδειγμα είναι η Επιχείρηση Protective Edge το 2014, όπου τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν περισσότερους από 2.100 θανάτους Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένων 495 παιδιών.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν το σοβαρό τίμημα που προκλήθηκε στους άμαχους πληθυσμούς κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιθέσεων, εγείροντας ουσιαστικά ερωτήματα σχετικά με την προσκόλληση του Ισραήλ στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Cast Lead το 2008-2009, τα στοιχεία που δημοσίευσαν τα Ηνωμένα Έθνη δείχνουν ότι 1.383 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 333 παιδιών.

Επιπλέον, περίπου 5.300 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, πολλοί από τους οποίους πάσχουν από δια βίου αναπηρίες. Ο υψηλός αριθμός απωλειών και τραυματισμών αμάχων υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρή εξέταση των αρχών της αναλογικότητας και της διάκρισης στον πόλεμο.

Πέρα από τις ζοφερές στατιστικές, ο ψυχολογικός αντίκτυπος στα παλαιστίνια παιδιά είναι βαθιά οδυνηρός. Η Save the Children και η UNICEF έχουν τεκμηριώσει εκτενώς το συναισθηματικό τραύμα που βιώνουν τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ζώνες συγκρούσεων.

Σύμφωνα με έκθεση της UNICEF, περίπου 400.000 παλαιστίνια παιδιά χρειάζονται ψυχοκοινωνική υποστήριξη λόγω της επίμονης έκθεσης στη βία και την αστάθεια.

Έρευνα που διεξήχθη από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Γιατροί Χωρίς Σύνορα) αποκαλύπτει ανησυχητικά ποσοστά διαταραχής μετατραυματικού στρες (PTSD) μεταξύ των παλαιστίνιων παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας.

Περίπου το 40% των παιδιών που ερωτήθηκαν εμφάνισαν συμπτώματα PTSD, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από επίμονο άγχος, εφιάλτες και αναδρομές στο παρελθόν.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία και τα στοιχεία υπογραμμίζουν την επείγουσα ανάγκη για μια συνολική επίλυση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης - μια λύση που όχι μόνο αντιμετωπίζει τη σωματική βλάβη που προκαλείται στους αμάχους αλλά αναγνωρίζει επίσης τις μακροχρόνιες ψυχολογικές ουλές που φέρουν τα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα στη βία και την αστάθεια.

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στις προσπάθειες για την προστασία των δικαιωμάτων και της ευημερίας όλων εκείνων που πλήττονται από αυτή την παρατεταμένη σύγκρουση.

Ειρηνική Συνύπαρξη με Διπλωματικές Προσπάθειες

Μια λύση δύο κρατών που βασίζεται στα σύνορα πριν από το 1967, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα ενός παλαιστινιακού κράτους, ευθυγραμμίζεται με τη διεθνή συναίνεση και τα πολυάριθμα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένου του κομβικού Ψηφίσματος 242 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ

=====================================================================
Πρόκληση Νετανιάχου με τον χάρτη της «Νέας Μέσης Ανατολής» χωρις Παλαιστίνη!!

Η πιο πρόσφατη προκλητική ενέργεια του Νετανιάχου ήταν όταν στην 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ παρουσίασε τον χάρτη της «Νέας Μέσης Ανατολής», αντικαθιστώντας την Παλαιστίνη με την ονομασία «Ισραήλ», παραλείποντας ακόμα και τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, επισημαίνει η πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης στην Κύπρο.


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η θρασύτατη αυτή ενέργεια του Πρωθυπουργού του κατοχικού κράτους του Ισραήλ αποτελεί μια κατάφορη παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για μια λύση δύο κρατών με ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 και πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Η ασεβής αυτή κίνηση θα έπρεπε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε όλον τον κόσμο από τις δημοκρατικές κυβερνήσεις και τα πολιτικά κόμματα όλων των χωρών, ωστόσο δε συνέβη κάτι τέτοιο πλην μερικών εξαιρέσεων.

Ως Πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης στην Κύπρο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στον εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Σεμπάστιαν Φίσερ, ο οποίος εξέφρασε τις επιφυλάξεις της χώρας για τον χάρτη που παρουσίασε ο πρωθυπουργός του κράτους Απαρτχάιντ του Ισραήλ στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η γερμανική κυβέρνηση άσκησε την κριτική της, τονίζοντας τη σημασία της αναγνώρισης των κατεχόμενων και προσαρτημένων εδαφών στις συζητήσεις, υποβάλλοντας μάλιστα έκθεση για το θέμα.

Με αφορμή τα παραπάνω, καλούμε όλες τις χώρες και τις κυβερνήσεις τους και κυρίως την κυπριακή κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα του νησιού, να καταδικάσουν αυτές τις αβάσιμες και προκλητικές δηλώσεις του Νετανιάχου και να ενεργήσουν ενάντια στις καθημερινές βαρβαρότητες, τη σκληρότητα και τις δολοφονίες που διαπράττει ανενόχλητο το κατοχικό κράτος του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού ούτως ώστε να συμμορφωθεί επιτέλους με τους νόμους του Διεθνούς Δικαίου”.

=====================================================================
Παντού φοβούνται Μαζικό ξεσηκωμό Μουσουλμάνων και κτύπημα στα «σπλάχνα» της Ευρώπης

Από την Ελλάδα μέχρι την Αγγλία…

«Δυστυχώς, λόγω του φρικτού ιστορικού μας στην μετανάστευση τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε αυτή την χώρα που απλά δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι ή ποιες είναι οι προθέσεις τους».

Αυτό αναφέρει ο πρώην ντετέκτιβ της βρετανικής Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Πίτερ Μπλέκσλεϊ, εξετάζοντας τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, ο οποίος, βάσει δηλώσεων και προβλέψεων, μπορεί να πυροδοτήσει ανά πάσα στιγμή χάος στην Ευρώπη μέσω των αλλοδαπών που την έχουν κατακλύσει!!!

Άλλωστε και στην Ελλάδα, σε γενική επιφυλακή είναι τις τελευταίες μέρες η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν εντάσεις σε δομές παράνομων μεταναστών με αφορμή την σύγκρουση Ισραήλ – Χαμάς.

Ωστόσο το θέμα είναι ευρωπαϊκό και φτάνει μέχρι την Βρετανία, η οποία έχει να αντιμετωπίσει εξίσου κίνδυνο μέσα στα σπλάχνα της!!!

Όπως αναφέρεται για την Αγγλία:

«Το Λονδίνο είναι μια παγκόσμια πόλη. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ από κάθε γωνιά του πλανήτη δυστυχώς, λόγω του φρικτού ρεκόρ μετανάστευσης τελευταία.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε αυτή την χώρα, -που ζουν σε αυτήν την πόλη, οι οποίοι απλά δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι. Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθέσεις τους, δεν γνωρίζουμε πού μένουν και, δεν γνωρίζουμε το υπόβαθρό τους.

Αυτό είναι γεγονός και, φυσικά κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που ίσως έχουν κακές προθέσεις και υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις, θα ξεχυθούν στους δρόμους για να προκαλέσουν αναταραχές».

=====================================================================
Το ταξίδι Αμερικανών στην Ευρώπη θα απαιτεί βιομετρική σάρωση

Τα ταξίδια στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες πρόκειται να γίνουν πιο περίπλοκα για τους Αμερικανούς πολίτες: Την άνοιξη του 2025, θα πουν αντίο στις σφραγίδες διαβατηρίων και θα καλωσορίσουν τις σαρώσεις προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων – έχοντας τα βιομετρικά τους δεδομένα αποθηκευμένα σε μια τεράστια κρατική βάση δεδομένων.

Την Παρασκευή, ένα πρακτορείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε το ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφοριών και Εξουσιοδότησης Ταξιδιών (ETIAS), το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή για πρώτη φορά το 2024. Ισχύει για ταξιδιώτες από περισσότερες από 60 χώρες. Οι χώρες αυτές έχουν συνολικό πληθυσμό 1,4 δισεκατομμυρίων.



Οι Αμερικανοί δεν θα χρειάζονται βίζα, αλλά θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εκ των προτέρων για άδεια επίσκεψης σε οποιαδήποτε από τις 30 χώρες της ΕΕ για διαμονή έως και 90 ημερών. Θα κοστίσει περίπου 8 $ για την αίτηση , με τα αιτήματα να υποβάλλονται μέσω του επίσημου ιστότοπου ETIAS ή της εφαρμογής ETIAS για κινητά. Η ETIAS διαβεβαιώνει το κοινό ότι οι περισσότερες αιτήσεις θα διεκπεραιωθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

=====================================================================
Παπαστεργίου: «ΜΟΝΟ με τον προσωπικό αριθμό θα μπορούμε να κάνουμε τις συνδιαλλαγές μας με το Δημόσιο»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την ψηφιοποίηση του Κτηματολογίου, αλλά και τον προσωπικό αριθμό.

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega, ειδικότερα για τον προσωπικό αριθμό από το λεπτό 6:49:


===================================================================
Τι θα γίνει αν αποκτήσουν απόλυτη δύναμη;;; Τώρα αρνούνται πως διέταξαν απολύσεις για τα εμβόλια

Στις ΗΠΑ, ο κορυφαίος αξιωματούχος της Διοίκησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), Ντάγκλας Πάρκερ , παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα στο Καπιτώλιο σε σχέση με την έκδοση εντολής εμβολίου από την υπηρεσία του για Αμερικανούς εργαζόμενους, για την οποία τώρα αρνείται ότι διέταξε να απολυθούν οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι.

«Πιστεύετε ότι ο OSHA έχει τη δύναμη να αναγκάσει 84 εκατομμύρια Αμερικανούς να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο;», η βουλευτής Mary Miller (R-Ill.) ρώτησε τον Parker!

«Λοιπόν, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε για αυτό το θέμα», απάντησε εκείνος!

«Ναι, δόξα τω Θεώ, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε γι’ αυτό και σας εμπόδισε να το κάνετε», του είπε ξανά ο βουλευτής Μίλερ, προσθέτοντας: «Είστε ένας μη εκλεγμένος γραφειοκράτης και δεν έχετε την δύναμη να αναγκάσετε 84 εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο ή να δείξουν τα χαρτιά τους. Προσπαθήσατε να απολύσετε 84 εκατομμύρια Αμερικανούς εργαζομένους»

Τι θα γίνει, όταν μπορέσουν να αναγκάσουν κόσμο όχι απλά να παραιτηθεί μαζικά από την δουλειά του, αλλά να αποκλειστεί από την ίδια την ζωή της κοινωνίας;;;

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_74.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_74.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content