Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ 23/9/2023

========================================================================
Το Ιράν προειδοποιεί για «προληπτική δράση» κατά του Ισραήλ αν γίνει χερσαία εισβολή στην Γάζα

Ιρανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν αργά τη Δευτέρα για πιθανή «προληπτική δράση» εναντίον του Ισραήλ ενόψει της επικείμενης χερσαίας εισβολής στη Γάζα.

«Το μέτωπο της αντίστασης είναι ικανό να διεξαγάγει έναν μακροχρόνιο πόλεμο με τον εχθρό [Ισραήλ] τις επόμενες ώρες, μπορούμε να περιμένουμε μια προληπτική δράση από το μέτωπο της αντίστασης», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν σε ζωντανή μετάδοση στην κρατική τηλεόραση.

Το Ιράν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, η οποία σκότωσε 1.400 ανθρώπους, ωστόσο, η Τεχεράνη υποστηρίζει εδώ και καιρό τη Χαμάς και υποστηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων από το 1979.


«Οι ηγέτες της Αντίστασης δεν θα επιτρέψουν στο Σιωνιστικό καθεστώς να λάβει οποιαδήποτε ενέργεια στη Γάζα. … Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές και δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν κατά του λαού της Γάζας», πρόσθεσε ο Amirabdollahian, αναφερόμενος σε μια συνάντηση που είχε με τους ηγέτες της Χεζμπολάχ το Σάββατο.Το Ισραήλ εξαπέλυσε σχεδόν ασταμάτητα αεροπορικές επιδρομές στο παλαιστινιακό έδαφος μετά τη θανατηφόρα εισβολή της Χαμάς. 2.808 άνθρωποι — πολλοί από τους οποίους ήταν γυναίκες και παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Διοικητές σιιτικής πολιτοφυλακής έφτασαν στον Λίβανο και τη Συρία πριν από πιθανή εμπλοκή σε σύγκρουση με το Ισραήλ

Η έκθεση Al-Sharq Al-Awsat ανέφερε ότι σύμφωνα με «γνώστες ιρακινές πηγές», αρκετοί «διοικητές από τις ένοπλες φατρίες που είναι πιστές στο Ιράν έχουν φτάσει σε θέσεις στη Συρία και τον Λίβανο, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης στη Λωρίδα της Γάζας».

Οι πηγές αναφέρουν ότι παρόλο που οι ηγέτες του Πλαισίου Συντονισμού (το οποίο περιλαμβάνει σιιτικά κόμματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι ένοπλες πολιτοφυλακές) στο ιρακινό κοινοβούλιο έχουν λάβει μια «σύσταση από μια περιφερειακή δύναμη» -δηλαδή το Ιράν- να περιμένουν να Ενημερωθούν για την «τελική κατάσταση» σχετικά με τις εξελίξεις στη Γάζα, «φαίνεται ότι οι αξιωματούχοι στο πεδίο έχουν αρχίσει να κινούνται προς θέσεις στη Δαμασκό και τη Βηρυτό».

Επίσης, σύμφωνα με την έκθεση, αντιπροσωπείες από αυτές τις πολιτοφυλακές, στις οποίες περιλαμβάνονται ανώτεροι αξιωματικοί και μαχητές, έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στα σύνορα του Λιβάνου και της Συρίας με το Ισραήλ προκειμένου να συγκεντρώσουν πληροφορίες και να «εξοικειωθούν καλύτερα με τις λεπτομέρειες στο πεδίο. ‘ καθώς και για συντονισμό με τοπικές πολιτοφυλακές. Αυτό γίνεται ‘πριν από οποιαδήποτε πιθανή επέμβαση’.

=======================================================================
Βακτήρια που τρώνε σάρκα και προκαλούν ασθένειες βρέθηκαν στα παράκτια ύδατα της Φλόριντα μετά τον τυφώνα Ian

Όταν ο τυφώνας Ian έπληξε τη νοτιοδυτική Φλόριντα τον Σεπτέμβριο του 2022, εξαπέλυσε μια ποικιλία βακτηρίων Vibrio που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες και θάνατο σε ανθρώπους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό mBio .

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αλληλουχίας γονιδιώματος και δορυφορικών και περιβαλλοντικών δεδομένων, μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και την εταιρεία μικροβιώματος EzBiome ανίχνευσαν πολλά παθογόνα είδη Vibrio σε δείγματα νερού και στρειδιών από την κομητεία Lee της Φλόριντα, μια παράκτια περιοχή που ήταν καταστράφηκε από τον τυφώνα Ίαν. Τα δείγματα, τα οποία συλλέχθηκαν τον Οκτώβριο του 2022, αποκάλυψαν την παρουσία δύο ιδιαίτερα ανησυχητικών ειδών: του Vibrio parahaemolyticus και του Vibrio vulnificus.

«Ήμασταν πολύ έκπληκτοι που μπορέσαμε να ανιχνεύσουμε -χωρίς καμία δυσκολία- την παρουσία αυτών των παθογόνων μικροοργανισμών», δήλωσε η ανώτερη συγγραφέας της μελέτης Rita Colwell, διακεκριμένη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Maryland Institute for Advanced Computer Studies (UMIACS) που έχει μελετήσει Vibrio τα τελευταία 50 χρόνια.

Τα ευρήματα της μελέτης αντιστοιχούν με μια αναφερόμενη αύξηση των κρουσμάτων V. vulnificus στην πολιτεία της Φλόριντα τον Οκτώβριο του 2022. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα, η κομητεία Lee, η οποία είχε τον υψηλότερο όγκο κρουσμάτων στην πολιτεία, ανέφερε 38 μολύνσεις και 11 θανάτους που συνδέονται με δόνηση.

Τα βακτήρια Vibrio εμφανίζονται φυσικά στον ωκεανό, όπου ζουν συμβιωτικά με τα καρκινοειδή, το ζωοπλαγκτόν και τα δίθυρα. Όταν τα βακτήρια έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο, ορισμένα είδη μπορεί να προκαλέσουν μια λοίμωξη γνωστή ως δόνηση, αλλά οι παρενέργειες εξαρτώνται από τον τύπο του Vibrio και τη σοβαρότητα της μόλυνσης. Το V. parahaemolyticus μπορεί να προκαλέσει γαστρεντερίτιδα και μολύνσεις τραυμάτων, ενώ το είδος V. vulnificus μπορεί να προκαλέσει νεκρωτική απονευρωσίτιδα – μια λοίμωξη που τρώει σάρκα – και σκοτώνει 1 στους 5 μολυσμένους ανθρώπους.

Οι άνθρωποι μπορούν να προσβληθούν από δόνηση τρώγοντας ωμά ή άψογα θαλασσινά ή βάζοντας θαλασσινό νερό σε μια ανοιχτή πληγή. Επειδή το Vibrio ευδοκιμεί σε ζεστό αλμυρό νερό, οι τυφώνες και οι πλημμύρες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες να εκτεθεί ένα άτομο.

Αρκετές συνθήκες κατά τη διάρκεια και μετά τον τυφώνα Ian ευνόησαν την ανάπτυξη των βακτηρίων Vibrio, συμπεριλαμβανομένης της ποσότητας βροχοπτώσεων, των αλλαγών στη θερμοκρασία της επιφάνειας της θάλασσας και των συγκεντρώσεων χλωροφύλλης στον ωκεανό, που μπορεί να υποδηλώνουν πυκνότητες φυτοπλαγκτού – και στη συνέχεια ζωοπλαγκτόν – σε μια περιοχή. Σε μέρη με άνθη πλαγκτόν, οι ερευνητές βρήκαν άφθονα βακτήρια Vibrio.

Με την θέρμανση των ωκεανών που αναμένεται να τροφοδοτήσουν πιο υγρές και ισχυρότερες καταιγίδες όπως ο Ian, οι παράκτιες κοινότητες θα μπορούσαν να δουν περισσότερες δονητικές μολύνσεις στο μέλλον.

«Αυτά τα Vibrios γενικά αναπτύσσονται καλά μεταξύ 15 και 40 βαθμών Κελσίου [59–104 βαθμούς Φαρενάιτ], έτσι καθώς η θερμοκρασία θερμαίνεται, ο χρόνος παραγωγής τους μειώνεται και διαιρούνται όλο και πιο γρήγορα», είπε ο Colwell. “Η θέρμανση του θαλασσινού νερού – το οποίο αναμειγνύεται με το γλυκό νερό, δημιουργώντας βέλτιστες αλατότητες – ενισχύει πραγματικά την ανάπτυξη των Vibrios, επομένως είναι μια πολύ σοβαρή ανησυχία.”

Ενώ οι περιβαλλοντικές συνθήκες στη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Ian ήταν ώριμες για δόνηση, αυτές οι περιπτώσεις δεν περιορίζονται στα νότια κλίματα. Τον Αύγουστο του 2023, τρία άτομα στη Νέα Υόρκη και το Κονέκτικατ πέθαναν από λοιμώξεις από V. vulnificus .

Η Colwell και οι συν-συγγραφείς της – στους οποίους περιλαμβανόταν ο Kyle Brumfield (Ph.D. ’23, θαλάσσιες περιβαλλοντικές επιστήμες στις εκβολές του θαλάσσιου ποταμού) και ο καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Μοριακής Γενετικής του UMD, Anwar Huq – προέβλεψαν αυτήν την πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων δόνησης με βάση τις τάσεις του περιβάλλοντος στα βορειοανατολικά Ηνωμένες Πολιτείες. Καθώς οι θερμοκρασίες των ωκεανών συνεχίζουν να αυξάνονται, ο Colwell είπε ότι ο ταχέως θερμαινόμενος κόλπος Chesapeake μπορεί επίσης να επηρεαστεί.

«Τα νερά είναι πολύ πιο ζεστά στη Φλόριντα αυτή τη στιγμή από ό,τι στον κόλπο Τσέζαπικ, αλλά σε πολλές ανατολικές ακτές τα νερά θερμαίνονται», είπε ο Κόλγουελ. «Αυτή είναι μια απειλητική ένδειξη ότι μπορεί να βλέπουμε περισσότερες λοιμώξεις από το Vibrio vulnificus.


Η Colwell και οι συν-συγγραφείς της σημείωσαν ότι ενώ ανέλυσαν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό δειγμάτων, τα ευρήματά τους απεικονίζουν τη δυνατότητα της γενετικής ανάλυσης, των περιβαλλοντικών δεδομένων και της τηλεπισκόπησης να βελτιώσουν τη δημόσια υγεία ανιχνεύοντας και χαρακτηρίζοντας προληπτικά τα παθογόνα Vibrio.

Ζήτησαν επίσης περαιτέρω έρευνα για να ποσοτικοποιηθεί ο επιπολασμός των βακτηρίων Vibrio σε διαφορετικές τοποθεσίες, εποχές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο Colwell είπε ότι αυτή η έρευνα δεν είναι μόνο ζωτικής σημασίας για τη δημόσια υγεία, αλλά και ένα σημαντικό βήμα για την κατανόηση του μεταβαλλόμενου κλίματος μας.

«Από τη θετική πλευρά, γνωρίζοντας ότι αυτές οι λοιμώξεις συνδέονται με την αυξημένη μεταβλητότητα ενός μεταβαλλόμενου κλίματος, ίσως τώρα είναι η ώρα να αναπτυχθούν μηχανισμοί για την κατανόηση και τον μετριασμό του», είπε ο Colwell. «Η κλιματική αλλαγή και οι πλημμύρες συνδέονται σαφώς με μολυσματικές ασθένειες και πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη».

========================================================================
Μαρτυρίες ανατρέπουν τα πάντα για το τι συμβαίνει με Ισραήλ και Χαμάς

Η επικεφαλής του Jewish Pro-Life Foundation, Cecily Routman, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, ισχυρίστηκε ότι ο Νετανιάχου διέταξε την αποχώρηση των Ισραηλινών στρατευμάτων (IDF) για να επιτρέψει στη Χαμάς να εξαπολύσει την επίθεσή της, προκειμένου να δικαιολογήσει τα ισραηλινά αντίποινα κατά της Γάζας!

«Το Ισραήλ θεωρείται ως η πιο εξελιγμένη (στρατιωτική) νοημοσύνη στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να μην ήξερε ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί», είπε η Ράουτμαν στην συντηρητική ακτιβίστρια Λόρεν Βίτζκε σε μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

Η Ράουτμαν ισχυρίστηκε ότι ο Ραβίνος Chananya Weissman, ο οποίος συνδέεται με κορυφαία στελέχη της ισραηλινής κυβέρνησης, «έστειλε μια διαμαρτυρία ότι, πράγματι, δόθηκε στο IDF εντολή αποχώρησης -τόσο στον στρατό όσο και στην αεροπορία- για επτά ώρες όσο διήρκησαν οι επιθέσεις της Χαμάς».

«Και αυτό επέτρεψε στους τρομοκράτες να μπουν και να αρχίσουν να σφάζουν και να βασανίζουν τους πολίτες», τόνισε.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση μοιάζει με μια οικογένεια που κρατά ένα λυσσασμένο σκυλί στο σπίτι της και στην συνέχεια κατηγορεί το σκυλί όταν το μωρό τους δαγκωθεί. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ», συμπλήρωσε η Raoytman!

Οι ισχυρισμοί της έρχονται να ενισχύσουν αναφορές από τις 7 Οκτωβρίου, τις πρώτες ώρες της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ, ότι ο ισραηλινός στρατός απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό καθώς η Χαμάς εισέβαλε στα σύνορα.

Όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, η εναλλακτική Ισραηλινή δημοσιογράφος, Efrat Fenigson, αναρωτιέται με την σειρά της τι συνέβη και το Ισραήλ πιάστηκε στον… ύπνο!

Η Fenigson ισχυρίζεται πως υπηρέτησε στην υπηρεσία πληροφοριών των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF): «Είναι αδύνατο το Ισραήλ να μην ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί».


Ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο όσων υποστηρίζουν την παραπάνω θεωρία έρχεται να ρίξει, η Yasmin Porat, επιζών της αιματοχυσίας στο Kibbutz Be’eri, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα, η οποία ισχυρίζεται πως πολλοί Ισραηλινοί πολίτες σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Συνέβη όταν οι ισραηλινές δυνάμεις συμμετείχαν σε σφοδρές μάχες με Παλαιστίνιους μαχητές στο Κιμπούτζ Μπεέρι και πυροβόλησαν αδιάκριτα τόσο εναντίον των μαχητών όσο και εναντίον των Ισραηλινών αιχμαλώτων τους, διατείνεται.

«Εξολόθρευσαν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των ομήρων», είπε σε ισραηλινό ραδιόφωνο. «Υπήρχαν πολύ, πολύ σφοδρά διασταυρούμενα πυρά» ακόμη και βομβαρδισμοί τανκ.

Η γυναίκα, η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών Γιασμίν Ποράτ, είπε ότι πριν από αυτό, αυτή και άλλοι πολίτες κρατούνταν από τους Παλαιστίνιους για αρκετές ώρες και τους φέρονταν «ανθρώπινα».

Μια ηχογράφηση της συνέντευξής της, από το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Haboker Hazeh (“This Morning”) με παρουσιαστή τον Aryeh Golan στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό Kan, κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συνέντευξη έχει μεταφραστεί από την Electronic Intifada, η οποία αναφέρει πως δεν περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική έκδοση του Haboker Hazeh για τις 15 Οκτωβρίου, ίσως επειδή έχει λογοκριθεί!


======================================================================
I. Μπαλτζώης στο Directus:Τέσσερα άτομα ήξεραν για την επιχείρηση της Χαμάς-Η ”11η Σεπτεμβρίου” του Ισραήλ-Aνοίγουν οι ”πύλες της κολάσεως”
Η ”11η Σεπτεμβρίου” του Ισραήλ-Aνοίγουν οι ”πύλες της κολάσεως”


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_48.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_48.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content