Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Στην Κρήτη η περίφημη SEAL Team Six του αμερικανικού Ναυτικού για τους ομήρους στην Γάζα;

Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε «ευρωπαϊκή χώρα κοντά στο Ισραήλ», αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.

Οι δυνάμεις αυτές περιγράφονται ως κατάλληλες για αποστολές εντός εχθρικού εδάφους είτε για την εξουδετέρωση στόχων είτε για την διάσωση ομήρων, είτε και για τα δύο μαζί.

Η ετοιμότητα αφορά βέβαια την περίφημη SEAL Team Six η οποία επέδραμε στο Πακιστάν το Μάιο του 2011 και σκότωσε τον αρχηγό της al-Qaeda Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η μονάδα γνωστή και ως DEVGRU αποτελείται από 1,342 στελέχη, χωρισμένα σε 7 ομάδες που χαρακτηρίζονται από ένα χρώμα.

Έτσι η κόκκινη, μπλε, ασημί και χρυσή ομάδα έχουν ως βασική αποστολή τους τις επιθετικές επιχειρήσεις, η μαύρη, τις επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών, αναγνώριση και παρακολούθηση και τέλος η γκρι ομάδα έχει ως αποστολή της τις μεταφορές. Τέλος η πράσινη ομάδα έχει ως αποστολή της την εκπαίδευση.

Πιθανότερες χώρες στις οποίες μπορεί να βρίσκονται οι δυνάμεις αυτές (ενδεχομένως μια ομάδα επίθεσης και μια συλλογής πληροφοριών), είναι είτε η Ελλάδα (Κρήτη) είτε η Κύπρος.

Η Τουρκία μάλλον είναι αμφίβολο, τόσο για το «ευρωπαϊκή» όσο και για το γεγονός ότι δεν είναι ο πλέον κατάλληλος τόπος για την συγκέντρωση μιας τέτοιας επίλεκτης μονάδας.

Εχτές το βράδυ πάντως τρία μεταφορικά αεροσκάφη του αμερικανικού Ναυτικού C-2A Greyhound είχαν απογειωθεί από το Κάλιαρι της Σαρδηνίας και προσγειώθηκαν στην αμερικανική βάση της Σούδας.

Μετέφεραν τα αεροσκάφη την ομάδα 6 των SEALS; Διόλου απίθανο.

Θα επέμβουν οι Αμερικανοί με “boots on the ground” στη Γάζα για την διάσωση των Αμερικανών όμηρων που κρατούνται εκεί; Εξαιρετικά δύσκολο, αλλά αν οι Ισραηλινοί οργανώσουν μια τέτοια επιχείρηση δεν φαντάζει ούτε αυτό απίθανο, όσο και οι Αμερικανοί διαβεβαιώνουν ότι δεν εξετάζουν τέτοια περίπτωση.

=======================================================================
Αυτός είναι ο Προσωπικός Αριθμός Πολίτη με τα ΤΡΙΑ ψηφία στο τέλος – Από πότε τίθεται σε εφαρμογή

Ο Προσωπικός Αριθμός Πολίτη, αποτελεί το ΑΦΜ και επιπλέον τρία ψηφία, ένα γράμμα και δύο αριθμούς και με αυτόν θα πραγματοποιούνται στο εξής όλες οι συναλλαγές με το Δημόσιο, όπως έχει ανακοινωθεί και δεν θα υποκαταστήσει τον ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ.

Θα είναι καταγεγραμμένος στις νέες ταυτότητες μετά τον Δεκέμβριο, ενώ τα τελευταία ψηφία του θα επιλέγονται από τον ίδιο τον πολίτη, όταν ανοίξει η ειδική πλατφόρμα στο gov.gr.

Η πλατφόρμα για την απόκτηση του προσωπικού αριθμού θα τεθεί σε λειτουργία μετά τον Νοέμβριο, ενώ έχει ήδη νομοθετηθεί από το 2020, σύμφωνα με την ΕΡΤ.


Στόχος είναι η ταυτοποίηση των πολιτών στην παροχή υπηρεσιών από φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα!

«Η επόμενη μέρα είναι το νέο wallet, η νέα εφαρμογή στο κινητό που με την έγκρισή του ο πολίτης θα μπορεί να διεκπεραιώνει τις δουλειές του χωρίς να χρειάζεται να προσκομίζει κανένα έγγραφο», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

========================================================================
Η Νέα Εστίαση Του Ιδρύματος Rockefeller Στην Κλιματική Αλλαγή Σηματοδοτεί Την Επόμενη Φάση Της Μεγάλης Επανεκκίνησης

Αυτή είναι η κληρονομιά του Ιδρύματος Rockefeller – επικίνδυνα φυτοφάρμακα, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, μονοκαλλιέργειες και καταστροφή των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Το Ίδρυμα Rockefeller ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πανικός του COVID-19 παρουσίασε τη στιγμή για να “μετασχηματίσει το αμερικανικό σύστημα τροφίμων”. Το έγγραφο Rockefeller, με τίτλο: Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System, περιγράφει πώς το Ίδρυμα Rockefeller μπορεί να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά τα χρήματα και την επιρροή του για να διαμορφώσει την κατεύθυνση μιας σημαντικής βιομηχανίας, αυτή τη φορά, την ίδια την προμήθεια τροφίμων.

Κατά ειρωνικό τρόπο, το έγγραφο Reset the Table σημειώνει επίσης ότι το Ίδρυμα Rockefeller “έπαιξε ρόλο στη σπορά και την κλιμάκωση” της Πράσινης Επανάστασης, ενώ σημειώνει επίσης ότι η Πράσινη Επανάσταση του Rockefeller άφησε κληρονομιά “την υπερβολική έμφαση στα βασικά δημητριακά σε βάρος των πιο πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά τροφίμων” και την “εξάρτηση από χημικά λιπάσματα που εξαντλούν το έδαφος και την υπερβολική χρήση του νερού”. Χωρίς ίχνος ντροπής, οι Rockefeller και οι όμοιοί τους παρουσιάζονται ως η λύση σε προβλήματα στα οποία προηγουμένως συνέβαλαν ή τα οποία δημιούργησαν.

Χρησιμοποιώντας την ίδια λουλουδάτη γλώσσα και τις ίδιες μοντέρνες λέξεις που τους επέτρεψαν να διεισδύσουν και να καταλάβουν το εκπαιδευτικό σύστημα, τη βιομηχανία πετρελαίου και τον ιατρικό τομέα, κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο των μεγάλων ιδρυμάτων που εκτρέφουν τα ζώα και τις καλλιέργειες του κόσμου με βίαιους, καταστροφικούς και δαπανηρούς τρόπους. Αυτό το επικίνδυνο μονοπωλιακό καρτέλ έχει καταλάβει πολλούς εθνικούς και διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το κοινό και τον εφοδιασμό τροφίμων.

Υποτίθεται ότι πρέπει πραγματικά να εμπιστευτούμε ότι το Ίδρυμα Rockefeller είναι τώρα μια δύναμη για το καλό;

Μήπως ο Αγώνας κατά της Κλιματικής Αλλαγής Κρύβει μια Ευγονική Ατζέντα;

Μια τελευταία σκέψη σχετίζεται με το γεγονός ότι το Ίδρυμα Rockefeller έχει επίσης ένα εκτεταμένο ιστορικό χρηματοδότησης του κινήματος της Ευγονικής. Υπάρχουν άφθονες αποδείξεις και τεκμηρίωση της οικογένειας Rockefeller για την προώθηση του “ελέγχου του πληθυσμού” με το πρόσχημα των αμβλώσεων, της στείρωσης και άλλων μεθόδων.

Λόγω αυτού του ιστορικού χρηματοδότησης αυτών των κινημάτων, παραμένει μεγάλος σκεπτικισμός όσον αφορά τα πραγματικά κίνητρα του ιδρύματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Ίδρυμα Rockefeller εξέδωσε μια δήλωση στην οποία ανέφερε ότι “αυτή τη στιγμή αναμετράται με τη δική μας ιστορία σε σχέση με την ευγονική”. Το ίδρυμα ανέφερε ότι αυτό θα περιλάμβανε “την αποκάλυψη των γεγονότων” και την αντιμετώπιση “άβολων αληθειών”. Ο Dr. Shah ισχυρίστηκε ότι “διεξάγεται έρευνα” για να μάθει την πλήρη έκταση της υποστήριξης του ιδρύματος στην ευγονική.

“Το Ίδρυμα αντιμετωπίζει τα μισητά κληροδοτήματα του παρελθόντος – νόμους, δομές και συστήματα – που έχουν καταστείλει τις ευκαιρίες για τόσους πολλούς και βοηθά τους δικαιούχους μας και τους ανθρώπους που εξυπηρετούν να τα ξεπεράσουν”, έγραψε ο Shah.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ 

======================================================================
Γιουβάλ Νώε Χαράρι όσα αγνοείς ..


=======================================================================
Στο έλεος οι συνδρομητές! Αρχίζουν κρυφές αυξήσεις σε τηλεφωνία και ίντερνετ

Έμμεσες επιβαρύνσεις αποφάσισαν να κάνουν οι πάροχοι τηλεφωνίας και ίντερνετ, αυξάνοντας τα έσοδά τους. Και φυσικά, οι εν λόγω επιπρόσθετες χρεώσεις είναι «χαμένες» στα «ψιλά γράμματα» των συμβολαίων ή στις απέραντες πληροφορίες, κάνοντας τον καταναλωτή να αγνοεί ποιες είναι οι κρυφές αυξήσεις που επιβάλουν και σε παλιούς αλλά και σε νέους συνδρομητές. 

Όπως γράφει η «Καθημερινή», από την Άνοιξη του 2022, η Vodafone έχει θέσει ρήτρα αναπροσαρμογής στην τιμή του παγίου από τον 13ο μήνα και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Η πρόσθετη χρέωση είναι έως και 1,5 ευρώ, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Η ρήτρα υπάρχει και στα συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας. Η Vodafone επίσης από την 1η Δεκεμβρίου θα αυξήσει την ονομαστική αξία των τιμολογίων της σε διάφορα προγράμματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές της να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως μέχρι και δύο μήνες πριν από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών. Για παράδειγμα, αν είστε ιδιώτης συνδρομητής προγραμμάτων που ανακοινώθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου και τίθενται σε ισχύ την 1η Δεκεμβρίου, είχατε τη δυνατότητα να καταγγείλετε τη σύμβαση μέχρι 1η Οκτωβρίου. Από την πλευρά της, η Cosmote, σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή», κατάργησε από τις αρχές του μήνα την έκπτωση 1 ευρώ που έδινε σε όσους συνδρομητές λάμβαναν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_41.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/10/blog-post_41.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content