Σταύρος Πλουμιστός: Ισορροπημένη λήψη αποφάσεων - Πως θα συμβεί;

Σταύρος Πλουμιστός: Ισορροπημένη λήψη αποφάσεων - Πως θα συμβεί;

👉Η πρόσβαση στην εσωτερική σας σοφία είναι ένα προσωπικό και συχνά μεταμορφωτικό ταξίδι. Περιλαμβάνει την αξιοποίηση της διαίσθησής σας, την αυτογνωσία και τη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και του κόσμου γύρω σας. 

Το να ακούτε την εσωτερική σας φωνή κατά τη διάρκεια ήρεμων στιγμών είναι μια πολύτιμη πρακτική για την πρόσβαση στην εσωτερική σας σοφία. Αυτή η εσωτερική φωνή, που συχνά αναφέρεται ως η διαίσθησή σας ή η εσωτερική σας γνώση, μπορεί να παρέχει καθοδήγηση και ιδέες που βασίζονται στη βαθύτερη κατανόησή σας και στην υποσυνείδητη επεξεργασία σας.
 
Ο συνδυασμός της εσωτερικής σας σοφίας με την κριτική σκέψη αλλά και τις εξωτερικές συμβουλές μπορεί να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη προσέγγιση στη λήψη αποφάσεων και την προσωπική ανάπτυξη. 

Δείτε πώς συνεργάζονται αυτά τα τρία στοιχεία:

Εσωτερική Σοφία: Η εσωτερική σας σοφία συχνά προέρχεται από τη διαίσθησή σας, τα συναισθήματά σας και τη βαθύτερη αυτογνωσία σας. Είναι μια πολύτιμη πηγή γνώσης που μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση του τι αισθάνεστε σωστό ή ευθυγραμμισμένο με τις αξίες και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις υποσυνείδητες γνώσεις και τα συναισθήματά σας.

Κριτική σκέψη: Η κριτική σκέψη περιλαμβάνει την ανάλυση πληροφοριών, την εξέταση διαφορετικών προοπτικών και τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται σε ορθολογική σκέψη και στοιχεία. Είναι μια δομημένη προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων που σας βοηθά να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφόρων επιλογών.

Εξωτερικές συμβουλές: Η αναζήτηση συμβουλών από έμπιστους φίλους, συμβούλους, ειδικούς ή ακόμα και βιβλία και πόρους μπορεί να προσφέρει πολύτιμες εξωτερικές προοπτικές. Αυτές οι ιδέες μπορούν να διευρύνουν την κατανόησή σας για μια κατάσταση και να προσφέρουν εναλλακτικές απόψεις που ίσως δεν έχετε σκεφτεί.


Όταν συνεργάζονται... Εσωτερική σοφία, κριτική σκέψη και εξωτερικές συμβουλές: 

Ξεκινήστε με τον Αυτοστοχασμό: Ξεκινήστε αποκτώντας πρόσβαση στην εσωτερική σας σοφία μέσω ήρεμου στοχασμού ή διαλογισμού. Κάντε Voice Healing και επαναπρογραμματίστε το μυαλό σας (εδώ), δημιουργώντας ένα νέο νευρωνικό δίκτυο (σκέψεις). Προσδιορίστε τις αξίες, τις επιθυμίες και τη διαίσθησή σας σχετικά με την απόφαση ή την κατάσταση. Τι σου λέει η εσωτερική σου φωνή;

Συλλέξτε πληροφορίες: Ασχοληθείτε με την κριτική σκέψη συλλέγοντας σχετικές πληροφορίες, γεγονότα και δεδομένα σχετικά με την κατάσταση. Αυτό σας βοηθά να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με βάση στοιχεία και σας βοηθά κατά πολύ να ρυθμίσει ο εγκέφαλος σας τις προτεινόμενες λύσεις.

Εξετάστε τις εξωτερικές συμβουλές: Ζητήστε συμβουλές από αξιόπιστες πηγές ή άτομα που έχουν εμπειρία στο τομέα που σας ενδιαφέρει. Μπορούν να προσφέρουν ιδέες, να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες και να προσφέρουν διαφορετικές προοπτικές. Θα αλλάξει η οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα και θα δημιουργηθούν νέες σκέψεις, απόψεις και ιδέες.

Σύγκριση και αντίθεση:
Συγκρίνετε τις ιδέες από την εσωτερική σας σοφία, την κριτική σκέψη και τις εξωτερικές συμβουλές σας. Υπάρχουν κοινά θέματα ή τομείς ευθυγράμμισης; Υπάρχουν αντιφάσεις ή διαφορετικές απόψεις;

Ισορροπία και σύνθεση: Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες κριτικής σκέψης σας για να συνθέσετε όλες τις πληροφορίες και τις προοπτικές που έχετε συγκεντρώσει. Προσπαθήστε για μια ισορροπημένη προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τη διαίσθησή σας, την ορθολογική ανάλυση και την εξωτερική σας συμβολή.

Δοκιμή και επανάληψη: Εφαρμόστε την απόφασή σας, αλλά παραμείνετε ανοιχτοί σε προσαρμογές με βάση τα αποτελέσματα και τα σχόλια. Η προσωπική ανάπτυξη συχνά περιλαμβάνει μάθηση από τις επιλογές σας και προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες.

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας: Τελικά, εμπιστευτείτε τη δική σας κρίση και διαίσθηση. Ενώ οι εξωτερικές συμβουλές και η κριτική σκέψη είναι πολύτιμες, εσείς είστε ο καλύτερος ειδικός στη ζωή και τις αξίες σας.

Μάθετε από την εμπειρία: Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δείτε κάθε απόφαση ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη και μάθηση. Σκεφτείτε τι λειτούργησε και τι όχι και χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση για να ενημερώσετε για μελλοντικές αποφάσεις.

Γνωρίζω ότι η πρόσβαση στην εσωτερική σας σοφία είναι μια εξαιρετικά εξατομικευμένη διαδικασία. Άλλωστε σαν σύμβουλος καθοδήγησης η εμπειρία μου μου έχει αποδείξει ότι αυτό που λειτουργεί για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για ένα άλλο. Να είστε ανοιχτοί στον πειραματισμό με διαφορετικές τεχνικές και προσεγγίσεις μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. 

Η ανάπτυξη μιας ισχυρής σύνδεσης με την εσωτερική σας φωνή μπορεί να πάρει χρόνο. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και τη διαδικασία. Με τον καιρό, θα εναρμονιστείς περισσότερο με την εσωτερική σου σοφία και μπορεί να σε καθοδηγήσει στη λήψη αποφάσεων και να ζήσεις μια πιο ικανοποιητική ζωή.

Ο συνδυασμός της εσωτερικής σας σοφίας με την κριτική σκέψη και τις εξωτερικές συμβουλές έχει αποδειχτεί ότι οδηγεί σε ολοκληρωμένη λήψη αποφάσεων και προσωπική ανάπτυξη. Ενσωματώνοντας αυτά τα τρία στοιχεία—εσωτερική σοφία, κριτική σκέψη και εξωτερικές συμβουλές— μπορείτε να λάβετε αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες και τους στόχους σας, ενώ παράλληλα επωφελείστε από τη σοφία και τις προοπτικές των άλλων. Αυτή η ισορροπημένη προσέγγιση μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη αυτογνωσία και βελτιωμένες δεξιότητες λήψης αποφάσεων με την πάροδο του χρόνου και το σύνολο αυτό αναγνωρίζεται από τον νου σας ως μια πνευματική αναβάθμιση. Μην φοβηθείτε να την κάνετε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Ισορροπημένη λήψη αποφάσεων - Πως θα συμβεί;
Σταύρος Πλουμιστός: Ισορροπημένη λήψη αποφάσεων - Πως θα συμβεί;
Σταύρος Πλουμιστός: Ισορροπημένη λήψη αποφάσεων - Πως θα συμβεί;
https://ischoolpolymathdotcom.files.wordpress.com/2014/07/2015-04-14_1156.png?w=584&h=253
https://i.ytimg.com/vi/Qu7x9oTlTO4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_84.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_84.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content