Σταύρος Πλουμιστός: Η έλξη ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας - Το νέο πεπρωμένο σου μέσω των δονήσεων που εκπέμπουν

Σταύρος Πλουμιστός: Η έλξη ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας - Το νέο πεπρωμένο σου μέσω των δονήσεων που εκπέμπουν

👉Εάν επιθυμούμε κάτι πολύ και το σκεφτόμαστε, έντονα, με τη δόνηση της σκέψης μας, ενεργοποιούμε τη διαδικασία της υλοποίησής του.

Ο Νόμος της Έλξης έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες, υποσχόμενος ένα μονοπάτι προς την επιτυχία, την ευτυχία και την ολοκλήρωση μέσω της δύναμης της θετικής σκέψης. Αυτή η ενδιαφέρουσα ιδέα υποδηλώνει ότι οι σκέψεις μας διαθέτουν μια έμφυτη ενέργεια ή δόνηση που προσελκύει ομοϊδεάτες ενέργειες από το σύμπαν, διαμορφώνοντας έτσι την πραγματικότητά μας. 

Εδώ και πολλά χρόνια η ιδέα ότι ο Νόμος της Έλξης ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας αλληλεπιδρώντας με τους κραδασμούς που εκπέμπουν, εξετάζοντας τις αρχές του και τις επιπτώσεις που έχει στην προσωπική ανάπτυξη και ευημερία, αποτέλεσε για εμένα ένα τεράστιο πεδίο έρευνας στην ενασχόληση μου, με την συμβουλευτική που εφαρμόζω.

Υπάρχει, ένας πολύ απλός αλλά και ο πλέον αξιόπιστος τρόπος, για να διαπιστώνουμε, ανά πάσα στιγμή, εάν οι σκέψεις που κάνουμε, κινούνται σε θετική κατεύθυνση και έλκουν. Πώς; Από τον τρόπο που αισθανόμαστε. Τα συναισθήματά μας, δηλαδή, είναι εκείνα που μας μαρτυρούν, αδιάψευστα, εάν οι σκέψεις μας και κατ’ επέκταση, οι δονήσεις που αυτές εκπέμπουν, διαμορφώνοντας το σημείο έλξης μας, έχουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

Κατανόηση του Νόμου της Έλξης

Ο Νόμος της Έλξης θέτει ότι το όμοιο προσελκύει τους ομοίους, που σημαίνει ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα που εκπέμπουμε σε αυτόν τον ωκεανό ενέργειας - σύμπαν αντηχούν με παρόμοιες ενέργειες, καθορίζοντας τελικά τα γεγονότα, τις συνθήκες και τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή μας. Στον πυρήνα της, αυτή η ιδέα περιστρέφεται γύρω από την ιδέα ότι οι σκέψεις μας δεν είναι απλές φευγαλέες γνώσεις αλλά ισχυρές ενέργειες που διαθέτουν τη δική τους συχνότητα ή δόνηση.

Δονητικές Σκέψεις

Η έννοια των σκέψεων ως δονήσεων ευθυγραμμίζεται με τις αρχές της κβαντικής φυσικής, όπου τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από υποατομικά σωματίδια που δονούνται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Σύμφωνα με την κβαντική φυσική, η πράξη της παρατήρησης μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά των σωματιδίων, δίνοντας έμφαση στη διασύνδεση μεταξύ συνείδησης και φυσικής πραγματικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι σκέψεις μας δεν είναι ξεχωριστές από τον κόσμο γύρω μας, αλλά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του, ικανές να επηρεάσουν τα αποτελέσματα μέσω του συντονισμού.

Η δύναμη της θετικής σκέψης

Ένα από τα κεντρικά δόγματα του Νόμου της Έλξης είναι η δύναμη της θετικής σκέψης. Όταν διατηρούμε μια θετική νοοτροπία και επικεντρωνόμαστε στους στόχους και τις επιθυμίες μας, εκπέμπουμε δονήσεις υψηλότερης συχνότητας που πιστεύεται ότι προσελκύουν παρόμοιες θετικές ενέργειες. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση των φιλοδοξιών και των ονείρων μας. Αντίθετα, η παραμονή σε αρνητικές σκέψεις και φόβους θεωρείται ότι προσελκύει ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Σύστημα Συναισθηματικής Καθοδήγησης

Ο Νόμος της Έλξης ενσωματώνει ένα σύστημα συναισθηματικής καθοδήγησης, υποδηλώνοντας ότι τα συναισθήματά μας χρησιμεύουν ως δείκτες των δονήσεων που εκπέμπουμε. Τα θετικά συναισθήματα όπως η χαρά, η αγάπη και η ευγνωμοσύνη ευθυγραμμίζονται με δονήσεις υψηλής συχνότητας, ενώ αρνητικά συναισθήματα όπως ο φόβος, ο θυμός και η λύπη αντηχούν σε χαμηλότερες συχνότητες. Δίνοντας προσοχή στα συναισθήματά μας, μπορούμε να μετρήσουμε αν είμαστε σε ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες μας ή αν χρειάζεται να προσαρμόσουμε τις σκέψεις μας για να προσελκύσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Συναισθηματική Αντήχηση

Ο Νόμος της Έλξης εισάγει επίσης την ιδέα ενός συστήματος συναισθηματικού συντονισμού που στην μέθοδο μου ονομάζεται επαυξημένη συναισθηματικότητα. Υποδηλώνει ότι τα συναισθήματά μας χρησιμεύουν ως δείκτες των δονήσεων που εκπέμπουμε. Τα θετικά συναισθήματα όπως η χαρά, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη θεωρούνται καταστάσεις υψηλής δόνησης, ενώ τα αρνητικά συναισθήματα όπως ο φόβος, ο θυμός και η λύπη εκπέμπουν δονήσεις χαμηλότερης συχνότητας. Παρακολουθώντας τα συναισθήματά μας και κυρίως νιώθοντας τα, μπορούμε να αποκτήσουμε εικόνα για τις ενέργειες που εκπέμπουμε και να κάνουμε προσαρμογές για να ευθυγραμμιστούμε με τους στόχους μας.

Πρακτικές επιπτώσεις

Οι πρακτικές επιπτώσεις της Έλξης των συναισθημάτων είναι τεράστιες και εκτείνονται σε διάφορες πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής ανάπτυξης, των σχέσεων και της συνολικής ευημερίας. Κατευθύνοντας συνειδητά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας προς τη θετικότητα, μπορούμε δυνητικά:
  1. Επίτευξη στόχων: Εστιάζοντας σταθερά στους στόχους μας, οπτικοποιώντας τους και νιώθοντας στις ικανότητές μας, μπορούμε να προσελκύσουμε ευκαιρίες και πόρους που μας βοηθούν να τους πετύχουμε.
  2. Βελτιώστε τις σχέσεις: Η άσκηση της ευγνωμοσύνης, της αγάπης και της καλοσύνης μπορεί να προσελκύσει πιο αρμονικές και αγαπημένες σχέσεις στη ζωή μας, επειδή η ενσυναίσθηση αυξάνει την ελκτικότητα.
  3. Βελτιώστε την υγεία και την ευημερία: Οι θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα που νιώθουμε, μπορεί να συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία μειώνοντας το άγχος και προάγοντας τη συνολική ευεξία.
  4. Αυξήστε την ευτυχία: Η καλλιέργεια της θετικής νοοτροπίας υπό τον όρο οτι έχουμε αυξήσει την ενσυναίσθηση, μας οδηγεί σε αυξημένη ευτυχία και ικανοποίηση στην καθημερινή ζωή.
Δονήσεις σκέψης και κβαντική φυσική

Η έννοια των δονήσεων σκέψης έχει τις ρίζες της στην ιδέα ότι οι σκέψεις μας διαθέτουν μια συχνότητα ή ενέργεια που μπορεί να αλληλεπιδράσει με το κβαντικό πεδίο. Το πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καθώς οι δονήσεις σκέψης μπορούν να συνδεθούν με βασικές αρχές της κβαντικής φυσικής, γίνετε ως εξής:
  1. Δυαδικότητα κυμάτων-σωματιδίων: Οι δονήσεις της σκέψης ευθυγραμμίζονται με την ιδέα ότι οι σκέψεις δεν είναι απλώς αφηρημένες νοητικές διεργασίες αλλά διαθέτουν μια εγγενή ενέργεια. Όπως τα σωματίδια που παρουσιάζουν ιδιότητες τόσο κυμάτων όσο και σωματιδίων, οι σκέψεις μπορεί να υπάρχουν τόσο ως νοητικά φαινόμενα - εικόνες όσο και ως ενεργειακές δονήσεις.
  2. Κβαντική εμπλοκή: Η ιδέα των δονήσεων της σκέψης υποδηλώνει ότι οι σκέψεις μας είναι αλληλένδετες με τον ενεργητικό ιστό του σύμπαντος του Δημιουργού. Σε αυτό το πλαίσιο, οι σκέψεις μας μπορεί να θεωρηθούν μπερδεμένες με το κβαντικό πεδίο, δυνητικά να επηρεάζουν και να επηρεάζονται από αυτό.
  3. Φαινόμενο παρατηρητή: Η έννοια των δονήσεων της σκέψης κάνει έναν παραλληλισμό με το φαινόμενο του παρατηρητή. Εάν οι σκέψεις εκπέμπουν δονήσεις μέσω των εικόνων που έχουμε στο μυαλό μας, θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως μια μορφή συνειδητής παρατήρησης που αλληλεπιδρά με το κβαντικό βασίλειο. Αυτή η αλληλεπίδραση μπορεί, με τη σειρά της, να επηρεάσει τα αποτελέσματα και τα γεγονότα στη ζωή μας, όπως έχει αποδειχτεί.
Πρακτικές διαπιστώσεις

Η σύνδεση μεταξύ των δονήσεων της σκέψης - εικόνες- ενσυναίσθηση και της κβαντικής φυσικής έχει πρακτικές σε διάφορους τομείς:
  • Μελέτες Συνείδησης: Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ της συνείδησης και του κβαντικού κόσμου ρίχνει φως στη φύση της ίδιας της συνείδησης.
  • Ολιστική Ιατρική & συμβουλευτική Νου-Σώματος: Η ενσωμάτωση αυτών των εννοιών προσφέρει πληροφορίες για την επιρροή του μυαλού στη σωματική υγεία, προάγοντας την ιατρική νου-σώματος και τις ολιστικές θεραπευτικές πρακτικές.
  • Ψυχολογία και Αυτοβελτίωση: Η αναγνώριση της δύναμης των δονήσεων της σκέψης - εικόνες- ενσυναίσθηση μας έχει εμπνεύσει για νέες προσεγγίσεις για την προσωπική ανάπτυξη, τη συναισθηματική ευεξία και τις γνωστικές θεραπείες.

Η διασταύρωση των δονήσεων της σκέψης - εικόνες- ενσυναίσθηση και της κβαντικής φυσικής είναι για για όλους μας πλέον μια ενδιαφέρουσα λεωφόρο για εξερεύνηση του νου, με την οποία ασχολούμε πολλά χρόνια, δίνοντας έμφαση στη διασύνδεση του νου και του σύμπαντος του Δημιουργού. 

Εμβαθύνοντας βαθύτερα στη σχέση μεταξύ συνείδησης, σκέψης και του κβαντικού πεδίου, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε νέες διαστάσεις κατανόησης, προσφέροντας νέες προοπτικές για την ανθρώπινη γνώση, την πνευματικότητα και τον ιστό της ίδιας της πραγματικότητας. Είτε πιστεύεται ότι οι δονήσεις και η κβαντική φυσική συνδέονται άμεσα είτε όχι, η σύγκλιση τους υπογραμμίζει τα ανεξάντλητα μυστήρια του σύμπαντος και τις απεριόριστες δυνατότητες της ανθρώπινης εξερεύνησης και ανακάλυψης.

Επίσης, κάθε φορά στις ομιλίες μου και τα σεμινάρια μου κάνω αναφορά για να εξηγήσω ότι ο Νόμος της Έλξης προσφέρει μια συναρπαστική προοπτική για το πώς οι σκέψεις μας αλληλεπιδρούν με το σύμπαν μέσω των συχνοτήτων δόνησης. Αν και είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε αυτήν την έννοια με μια ισορροπημένη άποψη, συνδυάζοντάς την με πρακτικές ενέργειες, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι η δύναμη της θετικής σκέψης και της σκόπιμης εστίασης στις επιθυμίες μας, ξέρουμε πλέον ότι μας οδηγεί σε προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση. Είτε κάποιος προσυπογράφει πλήρως τον Νόμο της Έλξης είτε όχι, υπογραμμίζει τη σημασία των σκέψεων και των συναισθημάτων μας στη διαμόρφωση της πραγματικότητάς μας και μας ενθαρρύνει να προσέχουμε την ενέργεια που εκπέμπουμε στον κόσμο. Τελικά, χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πεπρωμένο μέσω της δύναμης του μυαλού μας και των δονήσεων που εκπέμπουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η έλξη ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας - Το νέο πεπρωμένο σου μέσω των δονήσεων που εκπέμπουν
Σταύρος Πλουμιστός: Η έλξη ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας - Το νέο πεπρωμένο σου μέσω των δονήσεων που εκπέμπουν
Σταύρος Πλουμιστός: Η έλξη ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας - Το νέο πεπρωμένο σου μέσω των δονήσεων που εκπέμπουν
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPaCtpPqZ8n0WGe0CN9sE2vOofDAwxB20Q3S8H4HQ8QZ_ui_1mrYBooJqxAMC9AD2Nh343brH6GROyR2rPrgbBof7S4rHvnhv0VOVXcg2p3Zjaxh_ApisZsK2kOPAN1IbxBdmpickXULxOWM74RVJqexVTvzQdJjsMXYm7LCj7i8B_c20IRsEWLK0e2NNM/w400-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%97%20%CE%AD%CE%BB%CE%BE%CE%B7%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%20%CE%A4%CE%BF%20%CE%BD%CE%AD%CE%BF%20%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPaCtpPqZ8n0WGe0CN9sE2vOofDAwxB20Q3S8H4HQ8QZ_ui_1mrYBooJqxAMC9AD2Nh343brH6GROyR2rPrgbBof7S4rHvnhv0VOVXcg2p3Zjaxh_ApisZsK2kOPAN1IbxBdmpickXULxOWM74RVJqexVTvzQdJjsMXYm7LCj7i8B_c20IRsEWLK0e2NNM/s72-w400-c-h359/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%97%20%CE%AD%CE%BB%CE%BE%CE%B7%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%20%CE%A4%CE%BF%20%CE%BD%CE%AD%CE%BF%20%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_76.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_76.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content