Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Αρχιφύλακας αρνήθηκε τη νέα ταυτότητα και δικαιώθηκε

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος, πρώην αστυνομικός, το 2009 αρνήθηκε να πάρει τη νέα ταυτότητα, με αποτέλεσμα να τον αποτάξουν από την Aστυνομία. Με δικαστικούς αγώνες που κράτησαν χρόνια δικαιώθηκε και επανήλθε στο αστυνομικό σώμα.

Ο Γιάννης Ζωγράφος, δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεσή του, εξηγεί τι συνέβη: «Επειτα από περίπου μία δεκαετία και πλέον από την εφαρμογή της Κάρτας του Πολίτη στην ΕΛ.ΑΣ. και στα Σώματα Ασφαλείας, ακόμα μία φορά η κυβέρνηση της Ν.Δ. προωθεί τα παγκοσμιοποιητικά σχέδιά της και εκτελεί τις εντολές που λαμβάνει από το εξωτερικό για την καθολική εφαρμογή της ταυτότητας με RFID, σε όλους τους πολίτες.

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος, την υπόθεση του οποίου χειρίστηκα ήδη από το έτος 2009, ήταν τότε αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. και αρνήθηκε να παραλάβει την ταυτότητα, που έγινε υποχρεωτική με μια απόφαση του τότε Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Ο Ανδρεάκος απετάχθη για “απείθεια”, επειδή αρνήθηκε να παραλάβει την ταυτότητα, πέρασε δύο πειθαρχικά, έμεινε εκτός υπηρεσίας (και χωρίς καθόλου μισθό) για πέντε ολόκληρα χρόνια, δικαιώθηκε, επανήλθε στην ΕΛ.ΑΣ., πήρε πίσω αναδρομικά όλους τους μισθούς του, ξαναπέρασε πειθαρχικά, γιατί αρνήθηκε πάλι να την παραλάβει μετά την αποκατάστασή του και τη δεύτερη φορά “τη γλίτωσε” με μια ολιγοήμερη αργία, ενώ προηγουμένως είχε μηνύσει όλους τους επίορκους αξιωματικούς των πειθαρχικών, που, αντί να είναι αμερόληπτοι απέναντί του, εκτελούσαν, όπως πάντα, εντολές της “πολιτικής ηγεσίας”, με σκοπό να τον εξοντώσουν.

Οι στιχομυθίες, όπως καταγράφονται στα επίσημα πρακτικά των πειθαρχικών, είναι για καλοκαιρινή επιθεώρηση, αφού οι δήθεν “γνώστες” της ΕΛ.ΑΣ. (υψηλόβαθμοι όλοι) όχι μόνο δεν ήξεραν το Σύνταγμα και τη νομοθεσία, που υποχρεούνται -δήθεν- να διαφυλάττουν, αλλά και απέδειξαν πόσο χειραγωγούμενα φερέφωνα της εκάστοτε “ηγεσίας” τους γίνονται για να είναι αρεστοί στο σύστημα και για να έχουν μια “καλή καριέρα”. Αυτοί αναγκάστηκαν στο τέλος, βλέποντας με ποιον είχαν να κάνουν, να του επιβάλουν μια μικροποινή αργίας (ουδέποτε ο Ανδρεάκος πήρε την ταυτότητα) μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Αυτή συνοπτικά είναι η μακρά περιπέτεια του δικαστικού αγώνα που έδωσε νικηφόρα ο πρώτος που αντέδρασε έμπρακτα στην παραλαβή της ταυτότητας» εξηγεί.

Ο Γιάννης Ζωγράφος απαντάει στο ερώτημα τι θα σημαίνουν οι νέες ταυτότητες και στο εάν θα ελέγχονται τα προσωπικά μας δεδομένα: «Τώρα, που πλέον έχουν δημοσιευτεί τα αναλυτικά στοιχεία της ταυτότητας, νομίζω κανένας δεν έχει αμφιβολία περί της ύπαρξης της τεχνολογίας “τσιπ” σε αυτήν.

Θα διαθέτει Μηχανικώς Αναγνώσιμη Ζώνη, μέσα στην οποία θα “χωράνε” όλα τα στοιχεία με τα οποία η Διοίκηση θα θέλει να της “φορτώσει” ερήμην του κατόχου της, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο να γίνει από την αρχή, αλλά σταδιακά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν επιφυλάξει στους εαυτούς τους τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν εντός της κάρτας τον λεγόμενο “Προσωπικό Αριθμό Πολίτη”. Αυτό δεν είναι πλέον μυστικό. Το δημοσιεύουν επίσημα και στις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες.

Ο “Προσωπικός Αριθμός Πολίτη” είναι η σταδιακή μετεξέλιξη της ταυτότητας στον μεγαλύτερο καταπιεστή των ατομικών δικαιωμάτων και των προσωπικών δεδομένων μας, αφού θα αντικαταστήσει όλους τους αριθμούς που ήδη θα έχουν φορτωθεί σταδιακά σε αυτήν, δηλαδή ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμό ταυτότητας, αριθμούς καρτών τραπεζικών συναλλαγών, διπλώματα οδήγησης κ.λπ., ώστε πλέον να ελέγχονται κεντρικά από τον μοναδικό αυτό αριθμό. Τότε λοιπόν θα έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο, δηλαδή την αριθμοποίηση του προσώπου (δηλαδή, δεν θα απαιτείται καν το ονοματεπώνυμο για οποιαδήποτε συναλλαγή, παρά μόνο ο Μοναδικός Αριθμός). Παρέλκει ασφαλώς να πω τι θα σημαίνει να υπάρχουν όλα τα κρίσιμα δεδομένα ενός ατόμου σε έναν μοναδικό αριθμό και αποθηκευμένα σε έναν φορέα, τον οποίο θα τον ελέγχει κεντρικά μια αόρατη διοίκηση ή, ακόμα χειρότερα, μια ιδιωτική εταιρία (ο εργολάβος) που θα έχει συνάψει σύμβαση με το Δημόσιο».


Κλείνοντας, ο δικηγόρος αναφέρεται στην υποχρεωτικότητα των νέων ταυτοτήτων και στη σημασία που θα έχουν πλέον στις ζωές μας: «Ασφαλώς, οι ταυτότητες στην τελική τους μορφή θα είναι υποχρεωτικές. Αν δεν ήταν υποχρεωτικές, αλλά προαιρετικές ή αν υπήρχε εναλλακτικός τρόπος ταυτοποίησης, όπως ζητάνε όσοι αντιδρούν, δεν θα υφίστατο πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι οι εμμονικοί κυβερνώντες δεν μιλούν καν για εναλλακτικό τρόπο, αλλά αντίθετα εξαπατούν τον κόσμο μιλώντας για “υποχρέωση από την Οδηγία της Ε.Ε.”, αποδεικνύει τα δόλια σχέδιά τους και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Η Οδηγία της Ε.Ε., συγκεκριμένα ο Κανονισμός του Ε.Κ. 2019/1157, δεν μιλάει για “ταυτότητες με τσιπάκι” , αλλά για αλλαγή των παλιών ταυτοτήτων, όταν αυτές χρησιμοποιούνται ως ταξιδιωτικά έγγραφα. Αν κάποιος δεν θέλει να ταξιδέψει στην Ε.Ε. ή αν έχει διαβατήριο, δεν θα χρειαζόταν αυτήν την ταυτότητα, αν επρόκειτο για απλή ταυτοποίηση. Το σχέδιό τους δεν αφορά την ταυτοποίηση, αλλά τον περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών, με τον καθολικό έλεγχο κάθε έκφανσης της δραστηριότητάς τους. Αυτό στη συνέχεια, πέραν του ολοκληρωτικού χαρακτήρα που περιέχει (δηλαδή να δίνεις σε κάποιον που δεν ξέρεις τα πάντα που σε αφορούν) και του κινδύνου διαρροής ή αλλαγής των στοιχείων από κακόβουλους, μας εισάγει στη λογική των social credits, που σήμερα ισχύουν στην Κίνα, ώστε η διοίκηση να έχει την ευχέρεια να σε “απενεργοποιεί”, αν δεν είσαι αρεστός στο σύστημα».

=======================================================================
«Τα πάντα με πλαστικό χρήμα για να ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ»: Τα μέτρα για την κατάργηση των μετρητών

Τον τρόπο με τον οποίο θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή εξειδίκευσαν ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και οι υφυπουργοί Χάρης Θεοχάρης και Θάνος Πετραλιάς, στον απόηχο των οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την 87η ΔΕΘ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επέκταση των POS, στη θέσπιση των ηλεκτρονικών βιβλίων, ενώ σημείωσε πως οι μεταβιβάσεις ακινήτων θα γίνονται μόνο με τραπεζικά μέτρα πληρωμής. «Θέλουμε μέσα σε 10 μήνες να αλλάξουμε το τοπίο» είπε ο υπουργός.

Μάλιστα στον «αέρα» μίλησαν για «επιβολή πλαστικού χρήματος για να ελέγχεται (από το κράτος) η μεταφορά του», αναφέροντας χώρες στις οποίες επιχειρήσεις (π.χ. περίπτερα) δεν δέχονται πλέον μετρητά!

Πρόστιμο διπλάσιο για συναλλαγές άνω των 500€ με μετρητά

Παραδείγματα

Α) Καταναλωτής πληρώνει σε κατάστημα 600€ μετρητά

Πριν: 100€ πρόστιμο στον καταστηματάρχη
Τώρα: 1.200€ πρόστιμο στον καταστηματάρχη

Β) Επιχείρηση Α κόβει τιμολόγιο 600€ στην Επιχείρηση Β και πληρώνει με μετρητά

Η Επιχείρηση Α πριν είχε πρόστιμο 100€ και τώρα έχει πρόστιμο 1.200€
Στην Επιχείρηση Β δεν εκπίπτει το έξοδο 600€ και πληρώνει φόρο 22% 132€
Υποχρέωση αγοραπωλησίας ακίνητων μόνο με τραπεζικά μέσα πληρωμής

Α) Δεν εμποδίζει τους συμβαλλόμενους να δεχθούν μέρος του ποσού ‘’ κάτω από το τραπέζι’’

Β) Πλέον δεν θα μπορείς να δικαιολογήσεις τις καταθέσεις μετρητών ότι προέρχονται από πώληση ακινήτου

Προνοιακά επιδόματα -> πληρωμή με χρεωστική κάρτα

επιδόματα: τέκνων, γέννησης, ανεργίας
Οι παρεμβάσεις στη βραχυχρόνια μίσθωση

Δημιουργία νέου ΚΑΔ ειδικά για Βραχυχρόνια Μίσθωση

Υποχρεωτική έναρξη δραστηριότητας για φυσικά πρόσωπα με 3 ή περισσότερα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης (Ίδρυση εταιρείας)
Επιβολή: ΦΠΑ, Τέλους παρεπιδημούντων και Φόρου Διαμονής (όπως στα ξενοδοχεία)
Φόρος διαμονής: 1,50€ / διανυκτέρευση σε 170.000 ακίνητα
Αυστηροποίηση ελέγχων
Πρόστιμο > 5.000 € για αδήλωτα στο μητρώο
Αδειοδότηση σαν ξενοδοχείο για εκμίσθωση ολόκληρων κτιρίων


=========================================================================
Ο Κ.Μητσοτάκης πρότεινε στον ΟΗΕ την δημιουργία παγκόσμιας συμμαχίας (κυβέρνησης) για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής!

Λίγες ώρες μετά την δήλωση «πρόληψης πανδημίας» του ΠΟΥ με βάση την οποία τα κράτη θα παραχωρούν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας

O Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτησή του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη προχώρησε σε κάλεσμα για την δημιουργία μίας… παγκόσμιας κυβερνητικής δομής (παγκόσμια συμμαχία την αποκάλεσε) για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή!

Προτείνει μάλιστα να υπάρχει ένα… παγκόσμιο «112» καθώς όπως είπε εάν υπήρχε δεν θα είχαν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι στο Μάουι της Χαβάης και στην Λιβύη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προτροπή του πρωθυπουργού για την παγκόσμια, όπως την χαρακτήρισε, συμμαχία έρχεται την ίδια ημέρα όπου ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανσιμός Υγείας) έφερε τη «Συνθήκη Πανδημίας», με αφορμή την πρόσφατη πανδημία, η οποία επί της ουσίας θα αναγκάζει στα κράτη να υπακούν στις εντολές ενός «κεντρικού οργανισμού» και να επιβάλλουν μέτρα.

Οι επικριτές αποκάλεσαν την διακήρυξη, η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει μια παγκόσμια αρχή για την πανδημία με την δύναμη να επιβάλλει lockdown, καθολικό εμβολιασμό και λογοκρισία της λεγόμενης «παραπληροφόρησης», «υποκριτική»!

Να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια διακήρυξη που επί της ουσίας φέρνει στη συνέχεια τη «Συνθήκη Πανδημίας».

Τώρα, λίγες ώρες αργότερα, ο Κ.Μητσοτάκς προτείνει ευθέως την δημιουργία ενός άλλου μηχανισμού, στον οποίο επί της ουσίας θα παραδίδουν τα κράτη του πλανήτη μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας.

Όσα δεν το κάνουν θα γίνονται κράτη-παρίες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά δείχνουν ότι προωθείται μία ατζέντα δημιουργίας μίας παγκόσμιας κρατικής δομής.


Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Θα επιδιώξουμε τη συγκρότηση μιας συμμαχίας για την προσαρμογή στο πλαίσιο της ερχόμενης συνόδου για το κλίμα, COP28, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επειδή μόνο μέσα από τη συνεργασία μας μπορούμε να κάνουμε πραγματική διαφορά, αντλώντας διδάγματα ο ένας από τον άλλον, αλλά και ανταλλάσσοντας βέλτιστες πρακτικές και λύσεις.

Πάρτε για παράδειγμα τον αριθμό έγκαιρης ειδοποίησης «112», για έκτακτες περιστάσεις, που διαθέτει η Ελλάδα.

Δεν υφίστατο κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές πριν από πέντε χρόνια. Μια ολόκληρη παραθαλάσσια πόλη καταστράφηκε και περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Μάθαμε από αυτό το λάθος, το διορθώσαμε και αυτό το καλοκαίρι το «112» διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στην ελαχιστοποίηση της απώλειας ζωής.

Τι διαφορά θα έκανε άραγε ένας τέτοιος αριθμός, έκτακτης ανάγκης, στο Μάουι, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στη Χαβάη, ή στη Λιβύη για παράδειγμα;

Είναι ακριβώς αυτού του είδους οι λύσεις, χωρίς μεγάλο κόστος, που αντιπροσωπεύουν το είδος της τεχνολογικής προσαρμογής που χρειαζόμαστε, σε παγκόσμιο επίπεδο, για το μέλλον. Μια απλή ιδέα που, όμως, σώζει ζωές.

Όλα αυτά είναι καίριας σημασίας, καθώς, στο τέλος της ημέρας, η πρωταρχική υποχρέωσή μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.»

========================================================================
Καταιγισμός αντιδράσεων για διαφήμιση ξυριστικής μηχανής από τρανς

Οι ουλές της διπλής μαστεκτομής στο σώμα του μοντέλου προκάλεσαν θυέλλα αντιδράσεων και επικριτικών σχολιασμών

Διαφήμιση της εταιρίας Braun που παρουσιάζει έναν τρανς άνδρα, με εμφανείς τις ουλές της διπλής μαστεκτομής στο σώμα του, να χρησιμοποιεί ξυριστική μηχανή (trimmer) στο πρόσωπό του, αναδημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα από λογαριασμούς στο Twitter προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις.

Το 1,6% των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι τρανς – δηλαδή περίπου 5,4 εκατομμύρια άτομα
Η Maya Forstater, εκτελεστική διευθύντρια της τρανσφοβικής «ακτιβιστικής» ομάδας Sex Matters, δήλωσε στην Telegraph ότι η διαφήμιση αντιβαίνει στην Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων (ASA).

«Η προώθηση της αφαίρεσης υγιούς ιστού του στήθους δεν είναι μόνο σοκαριστικά ανήθικη, αλλά και ενάντια στις οδηγίες των διαφημιστικών προτύπων για να μην ωραιοποιείται ή ευτελίζεται η αισθητική χειρουργική», δήλωσε η Forstater. Ωστόσο, οι χειρουργικές επεμβάσεις επιβεβαίωσης φύλου (gender-affirming care) θεωρούνται ασφαλείς, αποτελεσματικές και απαραίτητες για τα τρανς άτομα, σύμφωνα με τις περισσότερες μεγάλες ιατρικές ενώσεις των ΗΠΑ. Δηλαδή, οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν είναι «αισθητικές» – οι επαγγελματίες υγείας τις θεωρούν σωτήριες για τη ζωή.Οι σχολιασμοί και οι αντιδράσεις

Αρκετοί σχολιαστές στα social media επέκριναν τη διαφήμιση λέγοντας ότι προωθεί αυτού του είδους τις χειρουργικές επεμβάσεις, και ζήτησαν από τους καταναλωτές να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Braun. Υπήρξε βέβαια και ο αντίλογος από σχολιαστές που είδαν θετικά τη συγκεκριμένη διαφήμιση, λέγοντας ότι προωθεί τη συμπεριληπτικότητα και δεν έχει τίποτε το επιλήψιμο.Γιατί η οργή;

Ένας χρήστης του Twitter, ο @mrSpungoe, έγραψε: «Οι τρανς άνδρες μπορεί και να ξυρίζονται. Η Braun πουλάει προϊόντα ξυρίσματος. Γιατί η οργή; Ας μην προσποιούμαστε ότι έχει να κάνει με τα σημάδια του top surgery. Πρόκειται 100% για την συμπερίληψη των τρανς ατόμων στο δημόσιο χώρο και είναι 100% τρανσφοβικό».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η διαφήμιση χαρακτηρίστηκε «σοκαριστικά ανήθικη» και φέρεται να διερευνάται για τα παραβίαση των οδηγιών της Αρχής Προτύπων για τη Διαφήμιση, σύμφωνα με το Pink News.=======================================================================
Γ.Γ. ΟΗΕ: «Η ανθρωπότητα άνοιξε τις πύλες της κολάσεως»

Ο τρόμος για την υποτιθέμενα ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή δεν έχει τέλος.

«Η εστίασή μας είναι στις κλιματικές λύσεις. Και η δράση μας επείγει. Η ανθρωπότητα έχει ανοίξει τις πύλες της κολάσεως»:


=======================================================================
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 23/9/2023 - ΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ... 


========================================================================
Αφιερωμένο σε όσους θα τρέξουν να παραλάβουν πρώτοι τη νέα ψηφιακή ταυτότητα. Στη Κίνα αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν γίνεται η επαλήθευση αναγνώρισης προσώπου οι πολίτες δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε φαγητό...

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_71.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_71.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content