Σταύρος Πλουμιστός: Οι πύλες της κοσμικής ενέργειας και η επιρροή τους στα ανθρώπινα μαγνητικά πεδία

Σταύρος Πλουμιστός: Οι πύλες της κοσμικής ενέργειας και η επιρροή τους στα ανθρώπινα μαγνητικά πεδία

👉Στην απέραντη έκταση του σύμπαντος, μυστηριώδη φαινόμενα διαμορφώνουν τον ίδιο τον ιστό της ύπαρξης μας. Μεταξύ αυτών των αινιγματικών εννοιών, η ιδέα των πυλών κοσμικής ενέργειας, οι πύλες ενέργειας που συνδέουν τον μακρόκοσμο με τον μικρόκοσμο, έχει βαθιές συνέπειες για την κατανόηση του ανθρώπινου μαγνητικού πεδίου και της αλληλεπίδρασής του με τις κοσμικές δυνάμεις που μας περιβάλλουν.

Κατανόηση των Πυλών Κοσμικής Ενέργειας

Οι κοσμικές ενεργειακές πύλες, που συχνά αναφέρονται, οι περισσότεροι τις οραματίζονται ως κανάλια μέσω των οποίων η συμπαντική ενέργεια ρέει στα φυσικά και ενεργειακά μας σώματα. Αυτές οι πύλες  είναι σημεία πρόσβασης στις τεράστιες κοσμικές ενέργειες που διαπερνούν το σύμπαν. Ενώ οι ερμηνείες αυτών των πυλών ποικίλλουν μεταξύ των πολιτισμών, η βασική ιδέα παραμένει μια και καθοριστική: Χρησιμεύουν ως αγωγοί για την ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του σύμπαντος και του ατόμου. Είναι η πιο ουσιαστική σχέση του Δημιουργού-Θεού με τον άνθρωπο καθώς αυτή την κοσμική-συμπαντική ενέργεια ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να συνδεθεί με την ύπαρξη του.

Το ανθρώπινο μαγνητικό πεδίο

Για να κατανοήσουμε πώς οι πύλες της κοσμικής ενέργειας επηρεάζουν το μαγνητικό πεδίο ενός ατόμου, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε το ίδιο το ανθρώπινο μαγνητικό πεδίο. Το ανθρώπινο σώμα δημιουργεί ένα λεπτό μαγνητικό πεδίο, που συχνά αναφέρεται ως βιοπεδίο ή αύρα. Αυτό το πεδίο αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικές και δονητικές ενέργειες, οι οποίες παίζουν ζωτικό ρόλο στη σωματική, συναισθηματική και πνευματική μας ευεξία.

Η Αλληλεπίδραση

Σύμφωνα με τις μεταφυσικές πεποιθήσεις, οι πύλες της κοσμικής ενέργειας έχουν βαθιά επίδραση στο ανθρώπινο μαγνητικό πεδίο με διάφορους τρόπους:
  • Ανταλλαγή ενέργειας: Οι πύλες κοσμικής ενέργειας διευκολύνουν την εισροή ενέργειας της ζωτικής δύναμης στο ενεργειακό σύστημα του ατόμου. Αυτή η εισροή μπορεί να βοηθήσει στην αναπλήρωση και την ενίσχυση του μαγνητικού πεδίου του ατόμου.
  • Ευθυγράμμιση: Όταν τα ενεργειακά κέντρα ενός ατόμου, ευθυγραμμίζονται με πύλες κοσμικής ενέργειας, ενισχύει τη ροή ενέργειας μέσα στο άτομο. Αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση ισορροπίας, ζωτικότητας και ευεξίας. Είναι η δημοφιλής σύνδεση με την ενέργεια του Θεού.
  • Επέκταση Συνείδησης: Οι πύλες της κοσμικής ενέργειας συνδέονται συχνά με υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης και πνευματικής αφύπνισης. Το άνοιγμα και η εναρμόνιση αυτών των πυλών διευρύνει την επίγνωση ενός ατόμου και εμβαθύνει τη σύνδεσή του με το σύμπαν, ενισχύοντας παράλληλα τη συχνότητα δόνησης του μαγνητικού πεδίου.
  • Θεραπεία: Μερικοί ενεργειακοί θεραπευτές εργάζονται με τις πύλες της κοσμικής ενέργειας για να διευκολύνουν τη θεραπεία, μεταφέροντας την. Η κατεύθυνση των κοσμικών ενεργειών μέσω αυτών των πυλών μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων, προάγοντας τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία, η οποία, με τη σειρά της, επηρεάζει θετικά το μαγνητικό πεδίο ενός ανθρώπου.
Πρακτικές επιπτώσεις

Ενώ η έννοια των πυλών κοσμικής ενέργειας μπορεί να είναι βαθιά ριζωμένη στην πνευματικότητα και τη μεταφυσική, έχει πρακτικές επιπτώσεις για την προσωπική ανάπτυξη και την ολιστική ευημερία. Τα άτομα που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τα μαγνητικά πεδία και τη συνολική τους ζωτικότητα μπορούν να εξερευνήσουν πρακτικές όπως ο καθοδηγούμενος διαλογισμός (εδώ), η ενεργειακή θεραπεία και η ενσυνειδητότητα για να ευθυγραμμιστούν με τις κοσμικές ενέργειες και να εναρμονίσουν τα ενεργειακά τους κέντρα.


Οι περισσότεροι όταν με ρωτούν για την αξία των πυλών κοσμικής ενέργειας και η επιρροή τους στο ανθρώπινο μαγνητικό πεδίο, δίνω την εξής απάντηση: Αποκαλύπτει τη βαθιά αλληλεπίδραση μεταξύ του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου. Αν και αυτή η ιδέα παραμένει ένας συναρπαστικός τομέας μελέτης για όσους ενδιαφέρονται για την ολιστική υγεία, την πνευματικότητα και τις περίπλοκες συνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων και του σύμπαντος, όταν αφυπνιζόμαστε και συνεχίζουμε να εμβαθύνουμε στα μυστήρια των πυλών της κοσμικής ενέργειας, θα ανακαλύψουμε ακόμα βαθύτερες γνώσεις για την ύπαρξη μας και τη θέση μας μέσα στη μεγάλη δημιουργία του σύμπαντος. Είτε θεωρηθεί ως μεταφορική είτε κυριολεκτική έννοια, η ιδέα των πυλών κοσμικής ενέργειας χρησιμεύει ως υπενθύμιση των απεριόριστων δυνατοτήτων ανάπτυξης, μετασχηματισμού και σύνδεσης που υπάρχει μέσα στον καθένα μας.

Στην αναζήτηση για αυτο-ανακάλυψη και ολιστική ευημερία, η εξερεύνηση των πυλών κοσμικής ενέργειας προσφέρει μια δελεαστική ματιά στις βαθιές δυνάμεις που διαμορφώνουν τη ζωή μας και τα μαγνητικά πεδία που μας τυλίγουν.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικές και δονητικές ενέργειες, οι οποίες παίζουν ζωτικό ρόλο στη σωματική, συναισθηματική και πνευματική μας ευεξία.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια θαυμάσια ορχήστρα πολύπλοκων συστημάτων και διαδικασιών, λεπτώς συντονισμένων για τη διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητας. Κάτω από την επιφάνεια της σάρκας και των οστών βρίσκεται ένα συναρπαστικό βασίλειο ενέργειας - ηλεκτρομαγνητικές και δονητικές ενέργειες - που είναι αναπόσπαστο μέρος της ύπαρξής μας. Αυτές οι ενέργειες, που συχνά αναφέρονται ως η δύναμη της ζωής ή το βιοπεδίο, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής μας ευημερίας.

Κατανόηση της Ηλεκτρομαγνητικής και Δονητικής Ενέργειας

Ηλεκτρομαγνητικές Ενέργειες 

Οι ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες είναι μια θεμελιώδης πτυχή του ανθρώπινου σώματος. Κάθε ζωντανό κύτταρο δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικά πεδία μέσω της κίνησης φορτισμένων ιόντων. Στον πυρήνα αυτού του φαινομένου βρίσκεται η καρδιά, η οποία παράγει το ισχυρότερο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο σώμα (εδώ). Ο εγκέφαλος, οι μύες και άλλοι ιστοί παράγουν επίσης ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν περιορίζονται στο σώμα. εκτείνονται πέρα ​​από αυτό, σχηματίζοντας αυτό που συνήθως αναφέρεται ως ανθρώπινη αύρα. Αυτή η αύρα είναι μια ενεργητική αναπαράσταση της φυσικής, συναισθηματικής και ψυχικής κατάστασης ενός ατόμου. Συχνά απεικονίζεται ως ένα πολύχρωμο και δυναμικό πεδίο ενέργειας που αντανακλά τη συνολική ευημερία του ατόμου (εδώ).

Δονητικές ενέργειες 

Οι δονητικές ενέργειες σχετίζονται με τις συχνότητες και τις δονήσεις που παράγονται από τα κύτταρα, τα μόρια και τα άτομα μέσα στο σώμα. Σε ατομικό και μοριακό επίπεδο, τα πάντα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, εκπέμποντας δονήσεις που συμβάλλουν στη συνολική ενεργειακή υπογραφή ενός ατόμου.

Η έννοια των δονητικών ενεργειών είναι στενά συνδεδεμένη με την ιδέα ότι κάθε μέρος του σώματός μας έχει μια μοναδική συχνότητα δόνησης. Όταν αυτές οι συχνότητες είναι σε αρμονία, το σώμα λέγεται ότι βρίσκεται σε κατάσταση ισορροπίας και υγείας. Αντίθετα, όταν υπάρχει δυσαρμονία ή διαταραχή σε αυτές τις συχνότητες δόνησης, μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές ή συναισθηματικές παθήσεις (εδώ).


Ο ρόλος των Ηλεκτρομαγνητικών και Δονητικών Ενεργειών στην Ευημερία

Σωματική ευεξία 

Η ηλεκτρομαγνητική και η δονητική ενέργεια είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της σωματικής υγείας. Επηρεάζουν την κυτταρική επικοινωνία, τις μεταβολικές διεργασίες και τη συνολική λειτουργία των σωματικών συστημάτων. Όταν αυτές οι ενέργειες είναι ισορροπημένες και αρμονικές, το σώμα είναι καλύτερα εξοπλισμένο για να θεραπεύσει τον εαυτό του και να αντισταθεί στην ασθένεια.

Συναισθηματική ευεξία 

Τα συναισθήματά μας συνδέονται περίπλοκα με την ενέργειά μας. Τα συναισθήματα μπορούν είτε να ενισχύσουν είτε να διαταράξουν τη ροή των ηλεκτρομαγνητικών και δονητικών ενεργειών μέσα στο σώμα. Για παράδειγμα, τα θετικά συναισθήματα όπως η αγάπη και η χαρά πιστεύεται ότι ενισχύουν τη συχνότητα δόνησης του σώματος, προάγοντας τη συναισθηματική ευεξία. Αντίθετα, αρνητικά συναισθήματα όπως το άγχος και ο θυμός μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια και να διαταράξουν την αρμονική ροή ενέργειας, οδηγώντας δυνητικά σε συναισθηματικές ανισορροπίες.

Πνευματική ευεξία

Η εξερεύνηση των πνευματικών πεδίων συχνά περιλαμβάνει την κατανόηση αυτών των ενεργειών. Πολλές πνευματικές παραδόσεις και πρακτικές, όπως ο διαλογισμός και η ενεργειακή θεραπεία, συνεργάζονται με αυτές τις ενέργειες για να επιτύχουν υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης, πνευματική αφύπνιση και μια βαθύτερη σύνδεση με το σύμπαν.

Πρακτικές εφαρμογές

Η αναγνώριση των ηλεκτρομαγνητικών και δονητικών ενεργειών μέσα στο ανθρώπινο σώμα έχει οδηγήσει σε διάφορες ολιστικές και συμπληρωματικές θεραπείες. Πρακτικές όπως το Ρέικι, ο βελονισμός, ο διαλογισμός και η ενεργειακή θεραπεία στοχεύουν στην εξισορρόπηση και βελτιστοποίηση αυτών των ενεργειών, προάγοντας τη συνολική ευεξία. Επιπλέον, το πεδίο της βιοηλεκτρομαγνητικής διερευνά τις πιθανές θεραπευτικές εφαρμογές των ηλεκτρομαγνητικών ενεργειών για τη θεραπεία και τη διαχείριση του πόνου (εδώ).


Η αναγνώριση των ηλεκτρομαγνητικών και δονητικών ενεργειών μέσα στο ανθρώπινο σώμα μας καλεί να δούμε τον εαυτό μας ως δυναμικά, αλληλένδετα όντα, που επηρεάζονται και επηρεάζουν τον κόσμο γύρω μας. Αυτές οι ενέργειες, συχνά άυλες και αόρατες, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας, διαμορφώνοντας τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική μας ευημερία (εδώ).

Καθώς η κατανόησή μας για αυτές τις ενέργειες συνεχίζει να εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με την ικανότητά μας να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές τους για ολιστική υγεία και αυτοανακάλυψη. Η αποδοχή της βαθιάς επίδρασης των ηλεκτρομαγνητικών και δονητικών ενεργειών δεν είναι απλώς ένα ταξίδι επιστημονικής εξερεύνησης, αλλά ένα μονοπάτι για μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό μας και το σύμπαν. Καλλιεργώντας και εξισορροπώντας αυτές τις ενέργειες (εδώ), ξεκινάμε μια αναζήτηση για μεγαλύτερη ζωτικότητα, συναισθηματική αρμονία και πνευματική φώτιση.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι πύλες της κοσμικής ενέργειας και η επιρροή τους στα ανθρώπινα μαγνητικά πεδία
Σταύρος Πλουμιστός: Οι πύλες της κοσμικής ενέργειας και η επιρροή τους στα ανθρώπινα μαγνητικά πεδία
Σταύρος Πλουμιστός: Οι πύλες της κοσμικής ενέργειας και η επιρροή τους στα ανθρώπινα μαγνητικά πεδία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikU2oB2u69HIOY78HxwnXVReb-bFdpKMsKbu7A206dqR4cF2mCMIM6nboqsRUN3pD-Z8q9D-fXaMbWUV8C_7AGEjog0lqBoA2FgqPOtxiCbJcJ2xMqZPTxzkcWDWpskBYxvmO0PuBhYPpQ7GUJQPh4b4JEOXFxy5lY0hjkIcQHKLeViiM_sG_APIMzo_U4/w400-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%9F%CE%B9%20%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%20%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AE%20%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%B1%20%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%B1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikU2oB2u69HIOY78HxwnXVReb-bFdpKMsKbu7A206dqR4cF2mCMIM6nboqsRUN3pD-Z8q9D-fXaMbWUV8C_7AGEjog0lqBoA2FgqPOtxiCbJcJ2xMqZPTxzkcWDWpskBYxvmO0PuBhYPpQ7GUJQPh4b4JEOXFxy5lY0hjkIcQHKLeViiM_sG_APIMzo_U4/s72-w400-c-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%20%CE%9F%CE%B9%20%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%20%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AE%20%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%B1%20%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%B1.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_62.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_62.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content