Σταύρος Πλουμιστός: Οι σκέψεις και οι πράξεις σου συνθέτουν αυτό που είσαι

Στ. Πλουμιστός: Η θετική σκέψη συναντά την κβαντική φυσική - Οι σκέψεις και οι πράξεις σου συνθέτουν αυτό που είσαι

👉Η παροιμία «Οι σκέψεις και οι πράξεις σου συνθέτουν αυτό που είσαι» υπάρχει εδώ και αιώνες και συνεχίζει να έχει τεράστια σημασία στη ζωή μας. Αν και μπορεί να ακούγεται σαν κλισέ, υπάρχει μια βαθιά αλήθεια σε αυτό. 

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε όχι μόνο διαμορφώνει τις αντιλήψεις μας για τον κόσμο, αλλά επηρεάζει επίσης τις πράξεις, τις αποφάσεις μας και, τελικά, το πεπρωμένο μας. 

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη διασταύρωση της θετικής σκέψης και της κβαντικής φυσικής, με ορισμένους ερευνητές να διερευνούν την ιδέα της θετικής σκέψης σε ένα « κβαντικό bit πεδίο». (κβαντικό bit, ή συνηθέστερα qubit, είναι η στοιχειώδης μονάδα κβαντικής πληροφορίας).

Το Κβαντικό Σύμπαν

Η κβαντική φυσική, ο κλάδος της επιστήμης που διερευνά τη συμπεριφορά της ύλης και της ενέργειας στη μικρότερη κλίμακα, είναι ένα βασίλειο παραδόξων και φαινομένων που μπερδεύουν το μυαλό. Στην καρδιά του βρίσκονται σωματίδια όπως ηλεκτρόνια, φωτόνια και κουάρκ που δεν συμμορφώνονται με τους απλούς κανόνες της κλασικής φυσικής. Αντίθετα, υπάρχουν σε κατάσταση υπέρθεσης, που σημαίνει ότι μπορούν να βρίσκονται σε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα και οι ιδιότητές τους παραμένουν αβέβαιες μέχρι να μετρηθούν.

Επιπλέον, το φαινόμενο της κβαντικής εμπλοκής δείχνει ότι τα σωματίδια όταν συνδεθούν συνεχίζουν να επηρεάζουν το ένα το άλλο, ανεξάρτητα από την απόσταση που τα χωρίζει. Αυτές οι αρχές αμφισβητούν την κατανόησή μας για την πραγματικότητα και υποδηλώνουν ότι το σύμπαν είναι πολύ πιο αλληλένδετο και μυστηριώδες από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως.


Η θετική σκέψη συναντά την κβαντική φυσική

Όπως τα κβαντικά σωματίδια μπορούν να υπάρχουν σε πολλαπλές καταστάσεις, έτσι και οι σκέψεις μας μπορούν επίσης. Σε ένα κβαντικό πεδίο θετικής σκέψης, το μυαλό μας δεν περιορίζεται σε δυαδικούς τρόπους σκέψης (θετικές ή αρνητικές). Μπορούμε να σκεφτόμαστε μια σειρά από σκέψεις και αυτές οι σκέψεις μπορούν να συνυπάρχουν σε κατάσταση υπέρθεσης.

Όπως και η κβαντική εμπλοκή, όπου τα σωματίδια παραμένουν συνδεδεμένα ακόμη και όταν χωρίζονται, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας μπορούν να συνεχίσουν να επηρεάζουν το ένα το άλλο με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι οι θετικές σκέψεις μπορούν να μπλέξουν με θετικά συναισθήματα, ενισχύοντας τη συνολική μας θετικότητα.

Η θετική σκέψη είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αισιόδοξη προοπτική. είναι ένας τρόπος ζωής που μπορεί να μεταμορφώσει τον ίδιο τον ιστό της ύπαρξής μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της θετικής σκέψης είναι ο αντίκτυπός της στην ψυχική υγεία. Όταν καλλιεργούμε μια θετική νοοτροπία, μειώνουμε το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη. Έρευνες έχουν δείξει ότι η θετική σκέψη μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη σωματική υγεία. Οι άνθρωποι που διατηρούν θετική προοπτική τείνουν να έχουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, μειωμένο κίνδυνο χρόνιων ασθενειών και ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτή η αλλαγή στη σκέψη μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η εστίαση σε λύσεις και όχι σε προβλήματα, κάτι που, με τη σειρά του, μας βοηθά να διατηρήσουμε μια πιο ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση.

Μάλιστα οι θετικοί στοχαστές τείνουν να αναπηδούν πιο γρήγορα από τα πισωγυρίσματα. Θεωρούν τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και όχι ως ανυπέρβλητα εμπόδια. Αυτή η ανθεκτικότητα όχι μόνο τους βοηθά να επιμείνουν σε δύσκολες στιγμές, αλλά επίσης προάγει την προσωπική ανάπτυξη.

Μια θετική νοοτροπία μπορεί επίσης να βελτιώσει τις σχέσεις μας με τους άλλους. Όταν προσεγγίζουμε τις αλληλεπιδράσεις με καλοσύνη, ενσυναίσθηση και θετική στάση, είναι πιο πιθανό να χτίσουμε εμπιστοσύνη και σχέσεις με τους γύρω μας.

Η θετική σκέψη τροφοδοτεί τα κίνητρα. Όταν πιστεύουμε στις ικανότητές μας και επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας, είναι πιο πιθανό να καταβάλουμε την προσπάθεια που απαιτείται για να τους πετύχουμε. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε αυξημένη παραγωγικότητα και επιτυχία σε διάφορες πτυχές της ζωής.

Το κβαντικό bit - Πεδίο της Θετικής Σκέψης

Τώρα, θα σας αναλύσω το βασίλειο της κβαντικής φυσικής, όπου τα κβαντικά bit χρησιμεύουν ως οι θεμελιώδεις μονάδες πληροφοριών. Η κβαντομηχανική αποκαλύπτει ένα συναρπαστικό φαινόμενο: Τα κβαντικά bit μπορούν να υπάρχουν σε πολλαπλές καταστάσεις ταυτόχρονα μέσω της υπέρθεσης. Μερικοί ειδικοί ερευνητές που έχω μελετήσει για την μεθοδολογία μου Voice Healing (εδώ), έχουν κάνει ενδιαφέροντες παραλληλισμούς μεταξύ αυτών των κβαντικών αρχών και της ικανότητας του ανθρώπινου μυαλού να δημιουργεί πολλαπλές σκέψεις και προοπτικές ταυτόχρονα.

Στην έννοια ενός κβαντικά bit πεδίου για θετική σκέψη, η ιδέα είναι ότι οι σκέψεις μας δεν περιορίζονται σε δυαδικές καταστάσεις (θετικές ή αρνητικές) αλλά μπορούν να συνυπάρχουν σε υπέρθεση. Κατευθύνοντας συνειδητά την εστίασή μας προς τις θετικές πτυχές, μπορούμε να αλλάξουμε αποτελεσματικά αυτήν την υπέρθεση και να διαμορφώσουμε μια πιο θετική πραγματικότητα.

Παράμετροι για τη θετική σκέψη σε ένα κβατικό πεδίο

Ενώ η έννοια της θετικής σκέψης σε ένα κβαντικό πεδίο, προσφέρει πολύτιμες παραμέτρους για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της θετικότητας στη ζωή μας:
  • Επίγνωση: Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τις σκέψεις σας και την ικανότητά τους για υπέρθεση. Αναγνωρίστε πότε ταλαντεύεστε μεταξύ θετικής και αρνητικής σκέψης.
  • Πρόθεση: Θέστε μια σαφή πρόθεση να δώσετε προτεραιότητα στις θετικές σκέψεις και προοπτικές. Αυτή η πρόθεση χρησιμεύει ως καταλύτης για την κατάργηση της υπέρθεσης υπέρ της θετικότητας.
  • Εξάσκηση: Η καλλιέργεια θετικής σκέψης σε ένα κβαντικό πεδίο είναι μια δεξιότητα που απαιτεί εξάσκηση. Ασχοληθείτε με καθημερινές ασκήσεις όπως η ενσυνειδητότητα, το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης, ο καθοδηγούμενος διαλογισμός (Voice Healing (εδώ) για να ενισχύσετε την ικανότητά σας να μετατοπίζετε τις σκέψεις σας προς τη θετικότητα.
  • Ανθεκτικότητα: Κατανοήστε ότι οι αρνητικές σκέψεις είναι ένα φυσικό μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Δημιουργήστε ανθεκτικότητα αναγνωρίζοντάς τα και επιλέγοντας ενεργά να ανακατευθύνετε την εστίασή σας σε θετικές πτυχές.
  • Κοινότητα: Περιβάλλετε τον εαυτό σας με άτομα που υποστηρίζουν το ταξίδι σας προς τη θετική σκέψη. Οι θετικές επιρροές και οι συνδέσεις μπορούν να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας και να παρέχουν ένα σύστημα υποστήριξης.
Στην κβαντική φυσική, η πράξη της παρατήρησης μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά των σωματιδίων. Στο πλαίσιο της θετικής σκέψης, η συνειδητή εστίαση σε θετικές σκέψεις μπορεί να επηρεάσει τις αντιλήψεις μας και την πραγματικότητα που βιώνουμε, όπως το φαινόμενο του παρατηρητή.

Πρακτικές Εφαρμογές Κβαντικής Θετικότητας
  1. Σε ένα κβαντικό πεδίο θετικής σκέψης, η επίγνωση των σκέψεών μας είναι το κλειδί. Η εξάσκηση της ενσυνειδητότητας μας βοηθά να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνείδηση ​​των μοτίβων σκέψης μας και μας δίνει τη δυνατότητα να μετατοπίσουμε σκόπιμα την εστίασή μας προς τη θετικότητα.
  2. Ο καθορισμός σαφών προθέσεων και η οπτικοποίηση θετικών αποτελεσμάτων μπορούν να ενισχυθούν σε μια κβαντική νοοτροπία. 
  3. Η καλλιέργεια θετικών συναισθημάτων, όπως η ευγνωμοσύνη και η αγάπη, μπορεί να δημιουργήσει έναν συντονισμό που μπλέκει με τις σκέψεις μας, ενισχύοντας τη θετική μας νοοτροπία.
  4.  Ακριβώς όπως τα σωματίδια είναι αλληλένδετα στον κβαντικό κόσμο, οι θετικές σκέψεις και τα συναισθήματά μας μπορούν να μας συνδέσουν με άτομα που είναι ομοϊδεάτες, ενθαρρύνοντας μια υποστηρικτική κοινότητα.

Στα σεμινάρια μου Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης, δείχνω ειδικά βίντεο που εξηγούν την έννοια της θετικής σκέψης σε ένα κβαντικό πεδίο και το πως γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του αφηρημένου και του πρακτικού, προσφέροντας μια μοναδική προοπτική για τη δύναμη των σκέψεων και των συναισθημάτων μας να διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας. Αν και μπορεί να μην είναι πλήρως κατανοητή, αυτή η ιδέα μας καλεί να εξερευνήσουμε τη βαθιά επιρροή της νοοτροπίας μας στις εμπειρίες μας.

Ενσωματώνοντας τις αρχές της κβαντικής φυσικής με την πρακτική της θετικής σκέψης, ανοίγουμε τον εαυτό μας σε έναν κόσμο άπειρων δυνατοτήτων και προσωπικής μεταμόρφωσης. Είτε είστε λάτρης των κβαντικών είτε κάποιος που απλώς αναζητά μια βαθύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων του νου, η συγχώνευση της κβαντικής φυσικής και της θετικής σκέψης προσφέρει ένα συναρπαστικό και ενδυναμωτικό ταξίδι προς την αυτοπραγμάτωση και μια πιο γεμάτη ζωή. Δοκιμάστε το και θα αλλάξει η ζωή σας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι σκέψεις και οι πράξεις σου συνθέτουν αυτό που είσαι
Σταύρος Πλουμιστός: Οι σκέψεις και οι πράξεις σου συνθέτουν αυτό που είσαι
Στ. Πλουμιστός: Η θετική σκέψη συναντά την κβαντική φυσική - Οι σκέψεις και οι πράξεις σου συνθέτουν αυτό που είσαι
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxPmBt95Et1iQ5ob6P6hmRa54OdoPRERul2VmaJfTiojHStKrpLyKZB9lHtVvD9rmLunX6y10gAxj894H7ZxZh7zvCOOW2yyLkG2SmRXdT1eF4YVFl2oJg7NAJ56pSW2j2y6hOhYOTD2D-KmJikFk2Xa4PN3XGkDmNKlSs0DQ7l3X4avoSChMIIx-pMwmj/w400-h356/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9F%CE%B9%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxPmBt95Et1iQ5ob6P6hmRa54OdoPRERul2VmaJfTiojHStKrpLyKZB9lHtVvD9rmLunX6y10gAxj894H7ZxZh7zvCOOW2yyLkG2SmRXdT1eF4YVFl2oJg7NAJ56pSW2j2y6hOhYOTD2D-KmJikFk2Xa4PN3XGkDmNKlSs0DQ7l3X4avoSChMIIx-pMwmj/s72-w400-c-h356/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%9F%CE%B9%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%BF%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_58.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_58.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content