Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η φθινοπωρινή ισημερία;

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η φθινοπωρινή ισημερία;

👉Ο Ήλιος περνά φέτος στον Ζυγό στις 23/09/2023 το πρωί, σημαίνοντας τη φετινή φθινοπωρινή ισημερία, εκείνη τη μαγική στιγμή του χρόνου που η μέρα είναι ακριβώς ίση με τη νύχτα και έστω και για λίγες ώρες βιώνουμε μια ουράνια αρμονία και ισορροπία. Από τις 23/09 οι μέρες θα μικραίνουν και οι νύχτες θα μεγαλώνουν, μέχρι το χειμερινό Ηλιοστάσιο που έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στις 22/12/2023.

Επίσης, η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την έναρξη των γενεθλίων του Ζυγού. Ο Ήλιος δεν μπαίνει κάθε χρόνο την ίδια χρονική στιγμή σε κάθε ζώδιο. Έτσι, κάποιες χρονιές μπαίνει στις 23/09 και άλλες στις 22/09.
 
Αρμονία, ομορφιά, δικαιοσύνη

Το ζώδιο του Ζυγού είναι το ζώδιο που περισσότερο απ’ όλα επιζητά την αρμονία, την ισορροπία, την ειρήνη και την ομορφιά. Η ζυγαριά, το σύμβολο του Ζυγού (το μόνο άψυχο σύμβολο στον ζωδιακό) δείχνει τη σχέση του ζωδίου με τη δικαιοσύνη, που πρέπει να είναι αντικειμενική χωρίς να επηρεάζεται από το συναίσθημα, τα πάθη και τις ανθρώπινες αδυναμίες. Είναι το ζώδιο που έχει ευαισθησία στο να μην αδικείται κανείς και να ακούγονται όλες οι απόψεις, τηρώντας πάντα ίσες αποστάσεις. Μπορεί οι Ζυγοί να φημίζονται ότι είναι διπλωμάτες και ότι θέλουν να ευχαριστούν τους πάντες, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις ως άδικους. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου, δίνει στους Ζυγούς μια εκλεπτυσμένη γοητεία ανεξάρτητα από την ομορφιά που διαθέτουν. Οι Ζυγοί είναι οι εστέτ του ζωδιακού. Έχουν δε ένα απίστευτο φυσικό ταλέντο στο να φαίνονται καλοφροντισμένοι και γοητευτικοί, χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα γι’ αυτό. Ακόμη και με τα αρνητικά χαρακτηριστικά που τους συνοδεύουν -την αναποφασιστικότητα, την αναβλητικότητα- έχουν μια έμφυτη ευγένεια που στο τέλος τους τα συγχωρείς όλα.

Ενδοσκόπηση στις αρετές που σπανίζουν

Την περίοδο που ο Ήλιος θα παραμείνει στον Ζυγό, φέτος από 23/09/2023 μέχρι 23/10/2023, είναι το διάστημα που πρέπει να ψάξουμε μέσα μας και έξω την αρμονία, την ομορφιά, τη γαλήνη, την ευγένεια. Σε ένα δύσκολο κόσμο, ιδιαίτερα όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τα τελευταία χρόνια με την πανδημία, την κλιματική κρίση, τους πολέμους, τις απειλές, τη βία, ας ψάξουμε πρώτα μέσα μας και έπειτα έξω να βρούμε αυτές τις αρετές που σπανίζουν πια. Απέναντι στο μίσος και τον θυμό, ας αντιτάξουμε την ευγένεια, την καλοσύνη, την αποδοχή, την αντικειμενικότητα και ας κοιτάξουμε να είμαστε πρώτα πιο δίκαιοι απέναντι στον εαυτό μας και μετά στους άλλους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού συνοπτικά

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες. Θα βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα, δεν θα αποφύγετε πιθανώς όμως και κάποιες εντάσεις ή ρήξεις ειδικά τον επόμενο μήνα με την έκλειψη στον Ζυγό στις 14/09.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας σας, κυρίως σε θέματα δουλειάς ενώ είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσετε και στην υγεία και να κάνετε ίσως κάποιο τσεκ απ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα καλύτερα του ο Ήλιος στον Ζυγό, για το δικό σας ζώδιο. Θα σας δώσει ευκαιρίες διασκέδασης, επαφών, αλλά με κάποιο τρόπο θα ξυπνήσει και την ερωτική σας ζωή. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα των παιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικά σας θέματα, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι. Γεγονότα του παρελθόντος έρχονται στη μνήμη σας ή μπορεί να δεχτείτε τις συνέπειες τους τώρα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στο άμεσο περιβάλλον σας και αυξάνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και τις επαφές με φίλους, συγγενείς, συνεργάτες. Πιο γρήγοροι ρυθμοί παντού και ίσως μια διάχυτη αίσθηση ανησυχίας χωρίς να ξέρετε τι φταίει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά φωτίζει ο Ήλιος από τον Ζυγό, θέματα που αφορούν στον μισθό ή τα κέρδη σας, αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Σε ένα ψυχολογικό επίπεδο πιθανώς αναρωτιέστε για τις ίδιες τις αξίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και φωτίζει την ψυχή σας, καθώς τα γενέθλια σας ξεκινούν. Κυρίως όμως σας χαρίζει τη ζωογόνο ενέργεια του κι έτσι νιώθετε να ξαναβρίσκετε τις δυνάμεις σας και κάποια έστω μικρά ψήγματα αισιοδοξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε λίγο πιο εσωστρεφείς με τον Ήλιο στον Ζυγό και καθώς η δική σας γενέθλια χρονιά τελειώνει, πριν αρχίσουν τα επόμενα γενέθλια σας κάνετε κάποιους απολογισμούς. Θέματα υγείας στο προσκήνιο, αλλά και ιδιαίτερο παρασκήνιο στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό στρέφεστε στους συνεργάτες, τους φίλους και γενικώς στις στενές σχέσεις που έχετε για στήριξη. Πολύ καλή στιγμή για να θέσετε τους νέους στόχους πάνω στους οποίους θα δουλέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά ένα διάστημα που τα επαγγελματικά με κάθε τρόπο θα σας απασχολήσουν πιο έντονα. Τα θέματα καριέρας είναι σε προτεραιότητα και μαζί τους η εικόνα σας προς τα έξω, την οποία μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό φωτίζει την ανάγκη σας να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να μάθετε περισσότερα, ίσως ακόμη και να επενδύσετε σε ένα νέο επαγγελματικό στόχο που αφορά στο μέλλον. Εξαιρετική στιγμή για θέματα σπουδών ή για να σχεδιάσετε το μέλλον των επαγγελματικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ


Ο Ήλιος στον Ζυγό σας γεννά την επιθυμία να ζήσετε την προσωπική σας ζωή σε ένα επίπεδο πιο συναισθηματικό, που αγγίζει την ψυχή και την καρδιά σας. Από την άλλη, σε ένα υλικό επίπεδο φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά τα δικά σας ή του συντρόφου σας ή μιας συνεργασίας.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η φθινοπωρινή ισημερία;
Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η φθινοπωρινή ισημερία;
Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η φθινοπωρινή ισημερία;
https://parosnews.net/wp-content/uploads/2020/09/fthinopwro.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_56.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_56.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content