Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Χαστούκια πολιτών σε «οικο-ζόμπι»! Η υπομονή τελείωσε

Ήταν θέμα χρόνου:

========================================================================
Bill Gates σάϊκο: «να κόψουμε τα δέντρα και να τα θάψουμε, για να σωθεί ο πλανήτης»
Τώρα ξέρουμε ποιοι καίνε τα δάση. Η ανθρωπότητα μετά και από αυτό είναι άξια της μοίρας της..


Ο συνιδρυτής της Microsoft, διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς, υπαναχώρησε σε σχέση με τις προφητείες για την «κλιματική καταστροφή» και πλέον διαφωνεί ακόμα και με τους γνωστούς πολιτικούς και τα μεγάλα ΜΜΕ!!!

Μιλώντας σε μια ζωντανή εκδήλωση στο The Times Center στην Νέα Υόρκη, ο δισεκατομμυριούχος φάνηκε να υποστηρίζει υποστήριξε μια ρεαλιστική, βασισμένη στην τεχνολογία προσέγγιση για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το κλίμα!!!

Το 2021, όμως ο Γκέιτς είχε προειδοποιήσει για αποκαλυπτικές συνέπειες εάν ο κόσμος δεν επιτύχει μηδενικές καθαρές εκπομπές άνθρακα μέχρι το έτος 2050. Προώθησε επίσης το νέο του βιβλίο, «How to Avoid a Climate Disaster – Πως να αποφύγετε μια κλιματική κρίση» (καθώς ο φόβος πουλάει).

Την Πέμπτη, ο Γκέιτς έκανε μια ξαφνική στροφή στην αφήγησή του για την καταστροφή του κλίματος και τώρα προβλέπει ότι «Καμία εύκρατη χώρα δεν πρόκειται να γίνει ακατοίκητη».

Ο Γκέιτς μίλησε σε μια ζωντανή εκδήλωση στο The Times Center στη Νέα Υόρκη και υποστήριξε: «Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε ωμή βία για το κλίμα, θα βρείτε ανθρώπους που θα πουν: «Μου αρέσει το κλίμα, αλλά δεν θέλω να επιβαρυνθώ με αυτό το κόστος και να μειώσω βιοτικό μου επίπεδο.”

Απέρριψε επίσης την φύτευση δέντρων για να σώσει τον πλανήτη, διερωτώμενος: «Είμαστε οι άνθρωποι της επιστήμης ή είμαστε οι ηλίθιοι; Ποίοι θέλουμε να είμαστε;»!

Άλλωστε στο ΕΛ είχατε διαβάσει πως ο Bill Gates θέλει να κόψει εκατομμύρια στρέμματα δάσους!!! Και ενώ μεγάλα κανάλια αποδίδουν φωτιές κακοκαιρίες κτλ. στην ανύπαρκτη κλιματική κρίση, κανένα από αυτά δεν καταγγέλλει τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα για την κοπή και την ταφή δέντρων για την «μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη».


Τα τελευταία σχόλια του Γκέιτς έχουν μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενά του σχόλια, όταν προειδοποιούσε τον παρουσιαστή του «Fox News Sunday» Κρις Γουάλας:

«Η μετανάστευση που είδαμε από την Συρία δεν είναι τίποτα! Θα έχουμε 10 φορές μεγαλύτερη μετανάστευση επειδή οι περιοχές του ισημερινού θα γίνουν αβίωτες».

Η στροφή του Γκέιτς έρχεται καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, εγκατέλειψε τον όρο «ESG» ( περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση) ως πολύ πολιτικοποιημένο.

Το περιβάλλον ποτέ δεν τους ενδιέφερε και λογικά θα συνεχίσουν πιο χαλαρά για να πείσουν τους ανθρώπους πως του συμφέρει να εφαρμόσουν τις πολιτικές που θέλουν οι ίδιοι και όχι την όποια φύτευση δέντρων, η οποία δεν τους βολεύει άλλωστε, όπως αποδεικνύει στην πράξη ο Bill Gates!!!

Τα Ηνωμένα Έθνη συγκάλεσαν μια σημαντική Σύνοδο Κορυφής στην έδρα τους στην Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, για να επανεξετάσουν την κατάσταση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Πρόκειται για μια κρίσιμη Σύνοδο, όπου θα αποτιμηθούν οι αποτυχίες του πρώτου μισού χρονικού διαστήματος εφαρμογής των Στόχων.

Το 2015 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ συμφώνησε 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης με 169 επιμέρους στόχους που προορίζονται να επιτευχθούν ως το 2030.

Πλέον, όμως θα αλλάξουν το τροπάρι και θα βασιστούν περισσότερο στην τεχνολογία που έρχεται! Σύμφωνα με τον Bill Gates όλοι πρέπει να υποστηρίξουμε παγκόσμιους στόχους.

Δείτε το βίντεο με τον χαρούμενο Bill Gates:

======================================================================
Τεχνητή νοημοσύνη: Θα μπορεί σύντομα να “δει“ και να “ακούσει“ ό,τι της γράφετε

Το γνωστό σε όλους ChatGPT, της λεγόμενης τεχνητής νοημοσύνης, σύντομα θα μπορεί να "δει", να "ακούσει" και να "μιλήσει".

Τουτέστιν: μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναβαθμιστεί ώστε να αναγνωρίζει ήχο, φωνή και εικόνα.

Η ΑΙ του γνωστού chatbot θα μπορεί να “διαβάσει” μια εικόνα ή φωτογραφία όπως είναι και να την επικοινωνήσει ή να την περιγράψει στους χρήστες, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει σύνθεση ομιλίας σε κείμενο και κείμενο σε ομιλία.

Σκοπός, λένε, για όλα αυτά είναι να γίνει…”πιο ανθρώπινο” το ChatGPT.

====================================================================
Τρέχουν για τις…νέες ταυτότητες! «Κλεισμένα» έως τέλη Οκτωβρίου τα ραντεβού σε πολλά ΑΤ

Χιλιάδες…έτρεξαν να προλάβουν για να μην χάσουν την…ευκολία της ψηφιακής ταυτότητας.

Είναι ενδεικτικό πως έχουν «κλειστεί» πάνω από 28.500 ραντεβού, με αρκετά Αστυνομικά Τμήματα, κυρίως στην Αττική, να έχουν «φουλάρει» μέχρι τουλάχιστον και τα τέλη Οκτωβρίου!

Τον παραπάνω αριθμό αποκάλυψε ο ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1.

Κι όλα αυτά παρότι ο ίδιος ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, έκανε γνωστό χθες πως όσοι βγάλουν νωρίς ταυτότητες θα χρειαστεί να…ξαναπεράσουν από τα τοπικά Α.Τ. για να «περαστεί» στις νέες ταυτότητες ο Προσωπικός Αριθμός του Πολίτη:


=====================================================================
Σε έναν μήνα λοιπόν από τώρα, θα τεθεί σε ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο πρόταση νόμου που θα επιτρέπει τη μαζική και νόμιμη παρακολούθηση όλων των συνομιλιών μας γραπτών και προφορικών, σε πραγματικό χρόνο!

Στις 16 Οκτωβρίου, η ΕΕ κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον ολοκληρωτισμό χρησιμοποιώντας τη γνωστή της τακτική. Με την πρόφαση πάντα της υπεράσπισης ενός καλού σκοπού, κρύβει από την κοινή θέα τις επικίνδυνες προθέσεις της, για περισσότερη ανελευθερία στα πρότυπα της κατ’ επίφαση δημοκρατικής εποχής που διανύουμε.

Σε έναν μήνα λοιπόν από τώρα, θα τεθεί σε ψηφοφορία στο ευρωκοινοβούλιο πρόταση νόμου που θα επιτρέπει τη μαζική και νόμιμη παρακολούθηση όλων των συνομιλιών μας γραπτών και προφορικών, σε πραγματικό χρόνο!

Μετά τους νόμους που ψηφίστηκαν για τη «διασφάλιση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων», οι οποίοι επιτρέπουν τη χρήση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και αναγνώρισης προσώπου σε δημόσιους χώρους της Γαλλίας, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η Ε.Ε με τη σειρά της, πάει ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας και υιοθετώντας νόμους που έχουν ελευθεροκτόνο χαρακτήρα.

Βεβαίως, είχε προηγουμένως καλλιεργήσει το έδαφος για την επιβολή ενός καθεστώτος Μοναδικής Αλήθειας και Πρωτοφανούς Επιτήρησης, χωρίς να ακουστεί «κιχ» απ’ όσους και (καλά) κόπτονται για την ελευθερία του λόγου, τις δημοκρατικές αξίες και τα λοιπά βαρύγδουπα, που στις μέρες μας αποδεδειγμένα έχουν καταπατηθεί. Την τελευταία τριετία εμπεδώσαμε πως οποιαδήποτε αντίθετη άποψη ή τοποθέτηση, που θέτουν εν αμφιβόλω το επίσημο αφήγημα που οικοδομεί την ενιαία σκέψη και διατηρεί τη σιωπή των αμνών, λαμβάνεται ως παραπληροφόρηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τους ευρωπαίους τεχνοκράτες κι όσους με ζήλο τους δηλώνουν τυφλή πίστη και υπακοή.


Λογοκρισία λοιπόν επιβλήθηκε στην έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, με την απαγόρευση των ρωσικών κρατικών μέσων που εκπέμπουν σε χώρες-μέλη, αλλά και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στις 25 Αυγούστου, μέσα στο θερινό νιρβάνα άρχισε να εφαρμόζεται ο νόμος στο πλαίσιο των ψηφιακών υπηρεσιών της ΕΕ, που δίνει άνευ προηγουμένου εξουσίες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μπορεί να επιδίδεται σε αστυνόμευση και έλεγχο των κοινωνικών δικτύων και να απαιτεί να αφαιρείται το περιεχόμενο που εκείνη θα ορίζει ως «παραπληροφόρηση». Οπότε παραπληροφόρηση πλέον, μόνο από επίσημες πηγές!

Στην προτεινόμενη νομοθεσία τώρα: γνωστή ως «Chat Control», θα καταστήσει νόμιμη την παρακολούθηση και τον έλεγχο της επικοινωνίας όλων των συνομιλιών, με την αιτιολογία της πρόληψης της σ@ξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μας .

To Chat Control, θα παραβιάζει το προσωπικό απόρρητο καθώς θα παρακολουθεί αυτόματα όλους τους τύπους επικοινωνίας: Tις τηλεφωνικές συνομιλίες, βιντεοκλήσεις, γραπτά ηλεκτρονικά μηνύματα, κάθε είδους εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφημένων υπηρεσιών κ.τλ.

Το ίδιο θα ισχύει για τις εικόνες και τα βίντεο που αποθηκεύονται είτε στον υπολογιστή, είτε σε cloud. Bασικά ό,τι κάνουμε με το έξυπνο τηλέφωνο μας. Ολόκληρη η προσωπική μας ζωή θα είναι εκτεθειμένη σε κυβερνητικό έλεγχο, ανά πάσα στιγμή.

Το Chat Control θα τεθεί σε ψηφοφορία στις 16 Οκτωβρίου. Δηλαδή σε ένα μήνα από τώρα. Το αξιοπερίεργο είναι πως δεν έχει τύχει σχεδόν καθόλου προσοχής από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, πράγμα μάλλον παράξενο δεδομένης της κλίμακας των επιπτώσεων στις ελευθερίες όλων των ευρωπαίων πολιτών. Επί της ουσίας πρόκειται για το αμερικανικό Patriot Act, αλλά πολύ πιο ισχυρό, καθώς ο έλεγχος θα είναι υποχρεωτικός για όλες τις συνομιλίες, τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Signal, Telegram κ.τλ.

Εάν υιοθετηθεί, κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό, αφού μόνο η Γερμανία και η Αυστρία έχουν δηλώσει ότι είναι αντίθετες – όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας (apple, meta, signal, telegram, google κ.λπ.) που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη θα υποχρεούνται να αναλύουν κάθε ιδιωτικό μήνυμα, αρχείο, τηλεφωνική κλήση και διαδικτυακή αποθήκευση για περιεχόμενο CSAM και grooming. Θα πρέπει επίσης να διαβιβάζουν αυτά τα μηνύματα στην αστυνομία, σχηματίζοντας ένα δίκτυο παρακολούθησης όπου οι κυβερνήσεις θα έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε φυλάσσετε στον υπολογιστή σας, δημοσιεύετε ή αποθηκεύετε στο διαδίκτυο.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, αυτή είναι άλλη μια μεγάλη απειλή για την κουρελιασμένη πια δημοκρατία στην Ευρώπη, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι πολίτες. Ο Γερμανός ευρωβουλευτής Πατρίκ Μπρέγιερ, εξηγεί λεπτομερώς το επικίνδυνο νόμο στην ιστοσελίδα του. Όποιοι νομίζουν πως με την ακραία παρακολούθηση και με ελευθεροκτόνους νόμους, θα εξαλειφθεί η κακοποίηση και το Trafficking των παιδιών, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Το ολοένα και πιο εχθρικό προς την ελευθερία του λόγου ευρωπαϊκό περιβάλλον, απ’ άκρη σ’ άκρη στη γηραιά ήπειρο, σε συνδυασμό με την υπερβολική ενίσχυση της ασφάλειας με αληθοφανείς δικαιολογίες, δεν προμηνύουν τίποτα καλό για τις κοινωνίες των πολιτών που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ενημερωτικά: Boυλευτές του κυβερνώντος κόμματος στη Γαλλία, κατέθεσαν τροπολογία στο νόμο για την ασφάλεια και τη ρύθμιση του ψηφιακού χώρου, με στόχο την απαγόρευση της χρήσης VPN, ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα.

=====================================================================
Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ..

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,817,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,903,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_54.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_54.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content