Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
«Πόσα φύλα υπάρχουν;;»: Η απάντηση που έδωσε τον σόκαρε
Τόσο απλά...


=======================================================================
Πότε μπορούν οι ψηφιακές ταυτότητες να γίνουν επικίνδυνες
Ο βασιλιάς του Podcast, Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, προειδοποιεί και αυτός τους Αμερικανούς για αυτό που έρχεται παγκοσμίως και ειδικά σε Αμερική και Ευρώπη και αφορά τα ψηφιακά νομίσματα και τις ψηφιακές ταυτότητες-πορτοφόλι, οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες άπαξ και συνδεθούν με τραπεζικούς λογαριασμούς και με ένα συγκεκριμένο σύστημα κοινωνικής πίστωσης στυλ Κίνας! Τουτέστιν: Όποιος δεν συμμορφώνεται με συγκεκριμένα μέτρα θα μπορούν, για παράδειγμα, να του αφαιρούν αυτομάτως χρήματα ως πρόστιμο!

Όπως δήλωσε:
«Πως νιώθετε για τα ψηφιακά νομίσματα της κυβέρνησης;

Νομίζω θα μας κάνουν με αυτά “κίνηση ματ”. Είναι τελειωμένο παιχνίδι!

Γιατί εάν το εφαρμόσουν αυτό σε μια κοινωνική πιστωτική βαθμολογία, εάν αποφασίσουν με κάποιο τρόπο ή άλλο, ότι χρειάζεστε κάποιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης προς όφελος της κοινωνίας και, αναφέρουν συνοπτικά ξέρετε, ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την συμπεριφορά σας, τα tweets σας και, όλα τα πράγματα, παίρνετε μια βαθμολογία.

Όλα βέβαια ήδη παρακολουθούνται. Απλά δεν μπορούν να σε ελέγξουν στον ίδιο βαθμό που θα ήθελαν και αυτό που θα ήθελαν να κάνουν είναι να σου αφαιρέσουν τα χρήματά σου και να μπορούν να σε κλείσουν μέσα...».


Δείτε την συνέχεια:

========================================================================
Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 666 ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


=========================================================================
Καλοί σημαίνει υπάκουοί;;; Από Μογγγολία, ο πάπας Φράνσις λέει στους Κινέζους να είναι “καλοί πολίτες” – Το μήνυμα πανθρησκείας
Παραθέτοντας τον Βούδα και τον Γκάντι, κάλεσε "τους αξιωματούχους των κρατών" να επιλέξουν "τον δρόμο της συνάντησης και του διαλόγου με τους άλλους". Εκπρόσωποι του βουδισμού και του σαμανισμού --των δύο κυρίαρχων θρησκειών στη Μογγολία-- καθώς και του ισλάμ, του ιουδαϊσμού, του ινδουισμού και της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας ήταν επίσης εκεί, με τον καθένα από αυτούς να απευθύνει στον πάπα μια σύντομη ομιλία.

Ο πάπας Φραγκίσκος κάλεσε σήμερα τους Κινέζους καθολικούς να είναι “καλοί πολίτες”, κατά την τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στη Μογγολία στη διάρκεια της οποίας προσπάθησε να βελτιώσει τις σχέσεις ανάμεσα στο Βατικανό και το Πεκίνο.

Απευθύνοντας έναν “θερμό χαιρετισμό στον ευγενή κινεζικό λαό”, πρόσθεσε: “Στους Κινέζους καθολικούς, σας ζητώ να είστε καλοί χριστιανοί και καλοί πολίτες”.

Με αυτή την πρώτη επίσκεψη στη χώρα που βρίσκεται ανάμεσα στην Κίνα και τη Ρωσία, ο 86χρονος ποντίφικας, αναφέρεται ότι είχε δύο στόχους: να προσεγγίσει μια απομακρυσμένη περιοχή όπου ο καθολικισμός είναι πρόσφατος και ακόμη λίγο διαδεδομένος, και να επωφεληθεί από την παρουσία του στις πύλες της Κίνας για να δημιουργήσει σχέσεις με το Πεκίνο.

Σήμερα εξέφρασε την υποστήριξή του στη μικρή κοινότητα καθολικών της Μογγολίας –1.400 μέλη εκ των οποίων 25 ιερείς, για περίπου τρία εκατομμύρια κατοίκους– τελώντας γι΄αυτούς τη λειτουργία σε ένα γήπεδο χόκεϊ επί πάγου που κατασκευάστηκε πρόσφατα στην Ουλάν Μπατόρ, την πρωτεύουσα.

Ενώπιον ενός ενθουσιώδους πλήθους, ο Φραγκίσκος έκανε έναν γύρο του γηπέδου πάνω σε αυτοκινητάκι του γκολφ πλάι στον Ιταλό καρδινάλιο Τζόρτζιο Μαρένγκο, ιεραπόστολο επί μακρόν στη Μογγολία και, σε ηλικία 49 ετών, νεότερο καρδινάλιο στην ιστορία της καθολικής Εκκλησίας.

Οδηγήθηκε στη συνέχεια με καροτσάκι στη σκηνή όπου είχε στηθεί ένας τεράστιος σταυρός, για να χοροστατήσει στη λειτουργία, έπειτα από την οποία είπε “bayarlalaa!” –“ευχαριστώ” στα μογγολικά– “στους αδελφούς και στις αδελφές στη Μογγολία”.

Νωρίτερα σήμερα, ο πάπας συνάντησε τους επικεφαλής διαφόρων θρησκειών στο μικρό θέατρο Χουν, που μοιάζει με την παραδοσιακή μογγολική κυκλική σκηνή.

“Το γεγονός ότι είμαστε μαζί στο ίδιο μέρος είναι ήδη ένα μήνυμα: οι θρησκευτικές παραδόσεις, στην πρωτοτυπία και την ποικιλομορφία τους, αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική δυναμική του καλού στην υπηρεσία της κοινωνίας”, εκτίμησε ο πάπας.

Παραθέτοντας τον Βούδα και τον Γκάντι, κάλεσε “τους αξιωματούχους των κρατών” να επιλέξουν “τον δρόμο της συνάντησης και του διαλόγου με τους άλλους”.

Εκπρόσωποι του βουδισμού και του σαμανισμού –των δύο κυρίαρχων θρησκειών στη Μογγολία– καθώς και του ισλάμ, του ιουδαϊσμού, του ινδουισμού και της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας ήταν επίσης εκεί, με τον καθένα από αυτούς να απευθύνει στον πάπα μια σύντομη ομιλία.

Ο πάπας αναμένεται να αναχωρήσει αύριο, Δευτέρα, το μεσημέρι από τη Μογγολία.


Ο Φραγκίσκος εκμεταλλεύθηκε την επίσκεψή του για να στείλει ένα μήνυμα στο Πεκίνο.

“Οι κυβερνήσεις και οι κοσμικοί θεσμοί δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την ευαγγελική δράση της Εκκλησίας γιατί αυτή δεν έχει πολιτική ατζέντα”, δήλωσε χθες, Σάββατο, στον καθεδρικό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Ουλάν Μπατόρ.

Το κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα δυσπιστεί απέναντι σε κάθε οργάνωση, ιδίως θρησκευτική, που μπορεί όπως θεωρεί να απειλήσει την εξουσία του, και δεν διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με την Αγία Έδρα.

Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε την κινεζική κυβέρνηση και το Βατικανό να ανανεώσουν πέρυσι μια συμφωνία για το ακανθώδες θέμα του διορισμού επισκόπων.

Μια συμφωνία που επικρίθηκε από ορισμένους ως μία επικίνδυνη παραχώρηση του Βατικανού με αντάλλαγμα την παρουσία του στη χώρα.
Δεν έλλειψε και “οικολογικό μήνυμα” από τον “πράσινο” Πάπα

Φθάνοντας ως “προσκυνητής της φιλίας” την Παρασκευή στην Ουλάν Μπατόρ, ο Φραγκίσκος επαίνεσε “τη σοφία” της Μογγολίας πολλοί κάτοικοι της οποίας ζουν εδώ και δεκαετίες αρμονικά με τη φύση, ιδιαίτερα τον νομαδικό λαό της “που σέβεται την ευαίσθητη ισορροπία του οικοσυστήματος”.

Όμως εξέφρασε ανησυχία για τη διαφθορά –επαναλαμβανόμενη μάστιγα στη χώρα αυτή– και συνέστησε “επείγουσα και στο εξής αναπόδραστη δέσμευση υπέρ της προστασίας του πλανήτη Γη“.

Η Μογγολία είναι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς άνθρακα στον πλανήτη και ο αέρας της πρωτεύουσάς της, αναφέρεται ότι περιλαμβάνεται συχνά στους πιο μολυσμένους στον κόσμο.

Σήμερα, ο πάπας επανέλαβε την έκκλησή του για καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Κατήγγειλε μια “ανθρωπότητα στραμμένη μόνο στα επίγεια συμφέροντα” που “καταλήγει να καταστρέφει την ίδια τη γη, αναμειγνύοντας την πρόοδο και την οπισθοδρόμηση, όπως δείχνουν τόσες αδικίες, τόσες συγκρούσεις, τόσες περιβαλλοντικές καταστροφές, τόσες διώξεις, τόση απόρριψη της ανθρώπινης ζωής”.

=======================================================================
«Καυτό» το επόμενο διάστημα στις ΗΠΑ! Ακόμα και επιστήμονες ζητούν να φύγουν οι διεθνιστές
Ο γνωστός ιολόγος, Dr Malone, μπροστά στις νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις πανδημίες που έπονται και τα… νέα εμβόλια, ζητά πολιτική αλλαγή στις ΗΠΑ και απομάκρυνση συγκεκριμένων πολιτικών αρχόντων, προκειμένου να σταματήσουν οι πολιτικές του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας!

Το επόμενο διάστημα μέχρι τις αμερικανικές εκλογές θα είναι, αν μη τι άλλο, καυτό!

Όπως τόνισε:

«Από ένα σύστημα πεποιθήσεων το οποίο λέει ότι, το εθνικό κράτος είναι μια ξεπερασμένη ιδέα και πρέπει να έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία είναι βασικά μια συγχώνευση συμφερόντων των εταιρειών και της πολιτικής, -παγκόσμιας πολιτικής (σ.σ. Υπό την αιγίδα ενός παγκοσμίου ηγέτη, ο οποίος προς ώρα παραμένει στο παρασκήνιο).

Και πρέπει να ξεκινήσουμε μαθαίνοντας ποιοί είναι, ψηφίζοντας εκτός γραφείου, φροντίζοντας να μην είναι μέρος των κυβερνήσεών μας (σ.σ. Όποιος και να είναι μέρος των κυβερνήσεων ανήκει στο σύστημα).

Δύο σημαντικοί χαρακτήρες εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι οι Κυβερνήτες Inslee και Newsome. Πρέπει να διώξουμε αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει να τους αναγκάσουμε να λογοδοτήσουν για το αν είναι Αμερικανοί ή παγκοσμιοποιητές, -και αν είναι παγκοσμιοποιητές πρέπει να φύγουν.

Πρέπει να τους ξεφορτωθούμε, πρέπει να πάρουμε πίσω την ιδιοκτησία της χώρας μας».


Δείτε:

=======================================================================
Πέθαναν στα γέλια για τις ταυτότητες και τα εμβόλια – Αντέχετε να δείτε....
Πλέον όμως πολιτικοί και ΜΜΕ, με την βοήθεια απόλυτα γραφικών στην κοινωνία που δήθεν διαμαρτύρονται και οργανώνουν ανόητες διαδηλώσεις, αλλά ο αντίλογός τους δίνει πάτημα για περισσότερο χλευασμό της αλήθειας, μπερδεύουν τις ταυτότητες με τα εμβόλια και γελάνε μπροστά στις κάμερες!

Το παρακάτω βίντεο δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h210/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h210/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_47.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_47.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content