Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Στημένος παγκόσμιος ξεσηκωμός προ των πυλών

Ο βασιλιάς του Podcast, Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, προειδοποιεί και αυτός τους Αμερικανούς για αυτό που έρχεται παγκοσμίως και ειδικά σε Αμερική και Ευρώπη, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν αντέχει άλλο!

Ενδεχομένως μάλιστα ξεσηκωθεί!!! Υπάρχει, ωστόσο, ο κίνδυνος ο όποιος ξεσηκωμός να είναι ελεγχόμενος, προκειμένου το ίδιο το σύστημα να προσφέρει την εναλλακτική λύση και να συνεχίζει να εξουσιάζει ή και να αυξήσει τον βαθμό επιβολής του πάνω στους ανθρώπους!!!

Όπως αναφέρει ο Rogan:

«Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί να τους κοροϊδεύουν, και φαίνεται ότι οι άνθρωποι στην εξουσία είναι αυτοί που πάντα τα βάζουν με τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο, την ώρα που η ανησυχία στις ΗΠΑ αυξάνεται:


========================================================================
Το τέλος των πολιτισμών είναι η απόκτηση εμμονής με το φύλο»

Ακούστε τι ειπώθηκε στις ΗΠΑ:


=======================================================================
Εγκεφαλικό εμφύτευμα προσφέρει wi-fi τηλεπαθητική σύνδεση ανθρώπων με υπολογιστές

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Perdue στις ΗΠΑ παρουσίασαν ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα το οποίο αν λειτουργεί με τον τρόπο που υποστηρίζουν ότι το κάνει οι δημιουργοί του δεν κάνει απλά ένα νέο βήμα στην προσπάθεια επικοινωνίας ανθρώπων και υπολογιστών με νοητικές εντολές αλλά φέρνει μια πραγματική επανάσταση σε αυτόν τον τομέα και ανοίγει παράλληλα νέους δρόμους σε διάφορα ερευνητικά πεδία και ιατρικές εφαρμογές.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους διάφορων ειδών τεχνολογίες και εμφυτεύματα που προσπαθούν να πετύχουν τη σύνδεση ανθρώπινου εγκεφάλου και υπολογιστών ή ακόμη και κινητών τηλεφώνων. Τα εμφυτεύματα αυτά συνδέουν υπολογιστές με τον εγκέφαλο ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας και κυρίως αδυναμία επικοινωνίας με το περιβάλλον τους με οποιοδήποτε τρόπο. Τα εμφυτεύματα αυτά συνδέουν εγκέφαλο και υπολογιστές με καλώδια. Τα συστήματα μεταφράζουν τα ηλεκτρικά σήματα ή εγκεφαλικά κύματα που σχετίζονται με τις σκέψεις του χρήστη και τις μετατρέπουν σε εντολές στους υπολογιστές.

Το νέο μικροσκοπικό εμφύτευμα μπορεί σύμφωνα με τους δημιουργούς του να συνδέει τους χρήστες του ασύρματα όχι μόνο με υπολογιστές αλλά και με πολλών ειδών φορετές ηλεκτρονικές συσκευές όπως αποκαλούνται διάφορα gadgets που κάνουν τελευταία χρόνια την εμφάνιση τους στην αγορά και προφέρουν πολλών ειδών υπηρεσίες καταγράφοντας κάθε είδους δεδομένα, κυρίως ιατρικού ενδιαφέροντος.

Οι ερευνητές έδωσαν στη δημοσιότητα μια εικόνα του εμφυτεύματος. 
πηγή φωτό (Purdue University)

Αν το νέο εμφύτευμα κάνει πράγματι ότι υπόσχεται και είναι φυσικά ασφαλές τότε η βοήθεια που θα προσφέρει σε άτομα που το έχουν ανάγκη θα είναι πραγματικά τεράστια.

=========================================================================
Τι θα συνέβαινε αν μία «πλημμύρα χιλιετίας» έπληττε την Αθήνα;

«Θα επηρεαζόταν η ζωή μισού εκατομμυρίου ανθρώπων»:


=======================================================================Μήνυμα Ερντογάν στο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»! Τι θα γίνει στο τέλος με την Τουρκία;
Ο Ερντογάν βλέπει την Τουρκία ως παγκόσμια δύναμη που θέλει να αλλάξει την παγκόσμια τάξη διοίκησης και ασφάλειας, στέλνοντας μήνυμα στο παγκόσμιο καθεστώς, όπως το αποκάλεσε.
«Στον κόσμο δεν μπορεί να πετύχει κανένα σχέδιο δίχως την Τουρκία. Όλοι θα χτυπήσουν την πόρτα μας» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «παγκόσμια τάξη διοίκησης και ασφάλειας»!

Σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η Τουρκία ισχυροποιείται με τις υποδομές της και είναι αναμενόμενο να έρχεται αντιμέτωπη με το παγκόσμιο καθεστώς. Λέμε πως ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τις 5 χώρες” και δεν περιμένουμε να μας ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες, αφού προκαλούμε την παγκόσμια τάξη διοίκησης ασφάλειας που διαμορφώθηκε μετά τους Α᾽ και Β᾽ Παγκοσμίους πολέμους.

Υπάρχει όμως μια αλήθεια. Σε κοντινή ή μακρινή μας γεωγραφία δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κανένα σχέδιο δίχως την Τουρκία! Ακόμα και αν επιχειρηθεί δεν θα πετύχει. Όσοι το επιχείρησαν τελικά υποχρεώθηκαν να ζητήσουν την βοήθεια της Τουρκίας».


Σε ποιους ή σε ποιόν απευθύνεται ακριβώς ο Ερντογάν;;; Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της Τουρκία, την οποία πράγματι χρειάζονται οι Μεγάλες Δυνάμεις στην παρούσα φάση! Ωστόσο υπάρχει η διαχρονική Ελληνική ρήση που λέει: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»!!!

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content