Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Κύπρο: «Όταν σου λένε ότι δεν θα αντικατασταθούν οι άνθρωποι στις δουλειές»
Ο άνδρας στο βίντεο από το αεροδρόμιο της Λάρνακας λέει μάλιστα πως μία κοπέλα ήταν στη θέση που τώρα "δουλεύει" το ρομπότ:


========================================================================
Οι τράπεζες απειλούν πλέον τους ανθρώπους, ότι εάν έχουν «λάθος απόψεις» θα τους κλείσουν τους λογαριασμούς
Το να έχεις έναν τραπεζικό λογαριασμό είναι σαν να έχεις πρόσβαση τόσο σε τρεχούμενο νερό όσο και σε ένα θερμαινόμενο σπίτι — είναι αδύνατο να λειτουργήσεις χωρίς αυτά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σκάνδαλο που κατακλύζει τον πρώην ηγέτη του Ukip Νάιτζελ Φάρατζ - ο οποίος βρήκε ξαφνικά τον τραπεζικό του λογαριασμό Coutts κλειστό λόγω των απόψεών του υπέρ του Brexit - είναι τόσο εξωφρενικό.

Η αφαίρεση αυτού του βασικού δικαιώματος από τους πολίτες, η κατάργηση της οικονομικής τους ελευθερίας, απλώς και μόνο επειδή τυχαίνει να έχουν απόψεις που δεν είναι της μόδας για την ελίτ είναι κάτι που θα περίμενε κανείς στην κομμουνιστική Κίνα, όχι στη σύγχρονη, δημοκρατική Βρετανία.

Και το γεγονός ότι στη συνέχεια χρειάστηκαν εβδομάδες επίπονης έρευνας από τον Farage για να μάθει ακριβώς γιατί έκλεισε ο τραπεζικός του λογαριασμός - ενώ το BBC απλώς ακολούθησε την παραπλανητική ιστορία που τους παρείχε η τράπεζα - μυρίζει επίσης ολοκληρωτισμό, καθώς στα ολοκληρωτικά καθεστώτα η οικονομική ελίτ και τα μέσα ενημέρωσης «τα κάνουν πλακάκια»

Το όλο πράγμα βρωμάει.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτή είναι μόνο η κορυφή ενός πολύ μεγάλου, άσχημου παγόβουνου.

Η ωμή και θλιβερή πραγματικότητα στη Βρετανία σήμερα είναι ότι πολλά ιδρύματα, όπως οι τράπεζες, δείχνουν ανοιχτά ότι διακατέχονται από πολιτικές προκαταλήψεις.

Αντί να μένουν πολιτικά ουδέτερα, προωθούν τακτικά μια soft φιλελεύθερη ατζέντα της Αριστεράς που αντικατοπτρίζει τη στενή κοσμοθεωρία της ελίτ που διοικεί τη Βρετανία, αλλά είναι εντελώς απορριπτέα από όλους τους άλλους.


Από τη δημόσια διοίκηση μέχρι τα πανεπιστήμια, από τα μουσεία σε άλλους δημόσιους φορείς, από το NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) έως το BBC, πάρα πολλά από τα ιδρύματά μας έχουν μετατραπεί σε απροκάλυπτα πολιτικές οργανώσεις που καθοδηγούν σαφώς μια ατζέντα.

Το βλέπετε στον τρόπο με τον οποίο οι τραπεζικές εταιρείες όχι μόνο αποκλείουν άτομα με τα οποία διαφωνούν, αλλά συντάσσονται με άλλες εταιρείες στο Twitter για να πουν στους ανθρώπους να «ψωνίσουν αλλού» εάν δεν μοιράζονται τις woke πεποιθήσεις τους - όπως η δέσμευσή τους στις «αντωνυμίες φύλου».

Το βλέπετε στο πώς οι δημόσιοι υπάλληλοι απειλούν τώρα ανοιχτά ότι θα χτυπήσουν ή θα διαρρεύσουν πληροφορίες κατά υπουργών που ακολουθούν πολιτικές που έχουν δημοκρατικά υποστηριχθεί από τους ψηφοφόρους, αλλά τις οποίες ο woke μπαμπούλας αντιπαθεί - όπως η καταστολή της παράνομης μετανάστευσης.

Το βλέπετε στο πώς το Υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων αναγκάστηκε πρόσφατα να πληρώσει 100.000 £ στην καταγγελία της Anna Thomas, η οποία αποκάλυψε ότι εκπαίδευε το προσωπικό να έχει ριζοσπαστικές woke πεποιθήσεις.

Το βλέπετε στο πώς δεν μπορείτε πλέον να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Λονδίνο, να χρησιμοποιήσετε το NHS ή να επισκεφτείτε μια πανεπιστημιούπολη σε αυτή τη χώρα χωρίς να βομβαρδιστείτε από σημαίες του ουράνιου τόξου και οργουελιανικού τύπου πινακίδες που σας λένε πώς να σκέφτεστε και να μιλάτε.

Το βλέπετε από το πώς έχει γίνει ρουτίνα για τα μουσεία και τις γκαλερί να ζητούν «συγγνώμη» για την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλουν οτιδήποτε και οτιδήποτε ως «ρατσιστικό».

Το βλέπετε από το πώς τα σχολεία μας έχουν επίσης υιοθετήσει την woke ιδεολογία, λέγοντας στα παιδιά μας ότι μπορούν να ταυτιστούν με δεκάδες φύλα και ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για το «λευκό προνόμιο» τους.

Το βλέπετε όταν το BBC δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τους απλούς ανθρώπους.

Το βλέπετε στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση και το NHS που υποτίθεται ότι είναι περιορισμένα σε χρήματα ξοδεύουν εκατομμύρια σε έργα «διαφορετικότητας και ένταξης» και υποβάλλουν το προσωπικό σε εκπαίδευση «αντιρατσισμού», παρόλο που οι μελέτες δείχνουν ότι αυτά τα προγράμματα είναι ελαττωματικά και έχουν ελάχιστη έως καθόλου επίδραση .

Και το βλέπετε από το πώς οι πολιτικοί μας θεσμοί, είτε υπό την ηγεσία των Συντηρητικών είτε των Εργατικών, τώρα κλίνουν πολύ περισσότερο προς την πολιτιστική Αριστερά από τον μέσο άνθρωπο. όπου οι βουλευτές βλέπουν με απορία όταν οι απλοί Βρετανοί ζητούν πράγματα όπως την μείωση της μετανάστευσης, μια σκληρότερη προσέγγιση για το έγκλημα και τον τερματισμό της ακύρωσης του πολιτισμού (cancel culture).

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

========================================================================
«Τοξικά συστατικά στα εμβόλια» – Επιστήμονας σοκάρει απόλυτα! Τι είναι η άλφα γαλακτόζη
Η Δρ Judy Mikovits, με διδακτορικό στην βιοχημεία και την μοριακή βιολογία εκθέτει, όπως ισχυρίζεται, την άλφα γαλακτόζη και άλλα τοξικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σε εμβόλια!

Όπως της είπε ο εναλλακτικός δημοσιογράφος, Alex Jones:

«Οι ιστοσελίδες του FDA και του CDC παραδέχονται ότι κάμποσα από τα λεγόμενα ”εμβόλια” έχουν άλφα γαλακτόζη!!!!

Προκαλεί αλλεργία κατά την κατανάλωση κρέατος… Ισχυρίζονται ότι η εμφάνισή της αποδίδεται σε ένα είδος τσιμπουριού, αλλά στις χώρες που δεν ζει αυτό το είδος τσιμπουριού παρουσιάζεται έκρηξη της αλλεργίας στο κρέας από άλφα γαλακτόζη …

Τι συμβαίνει;;;».

Δείτε τι απάντησε η Δρ Judy Mikovits:

========================================================================
Συλλογή ανθρώπινου DNA: Τρόμος με αυτό που συμβαίνει σε ΗΠΑ και Κίνα
Τι συμβαίνει άραγε σε Ελλάδα και Ευρώπη;;;

Το FBI εντείνει την συλλογή DNA ανθρώπων, σε άμεσο ανταγωνισμό με τις προσπάθειες της Κίνας, σε έναν δυστοπικό ανταγωνισμό που δείχνει τι περιμένει τον πλανήτη!

Τα στοιχεία που έλαβε το The Intercept από το FBI υποδηλώνουν ότι η υπηρεσία έχει συγκεντρώσει 21,7 εκατομμύρια προφίλ DNA μέχρι σήμερα, περίπου ισοδύναμα με το 7% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ. Αυτό που συνεχίζει να κάνει αυτή την προσπάθεια τόσο εντυπωσιακή όσο και ανησυχητική είναι το σχέδιο του FBI να διπλασιάσει σχεδόν τον τρέχοντα προϋπολογισμό του 56,7 εκατομμυρίων δολαρίων για την επεξεργασία δεδομένων DNA το 2024.

Ο λόγος για αυτό το φιλόδοξο έργο; Η ταχέως αυξανόμενη ποσότητα δειγμάτων DNA. Σύμφωνα με τον διευθυντή του FBI Christopher Wray, ο μηνιαίος ρυθμός με τον οποίο το FBI συλλέγει δείγματα DNA έχει αυξηθεί σε 90.000 – μια τεράστια αύξηση σε σύγκριση με τα προηγούμενα ποσοστά. Υπολογίζει ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να ανέλθει σε 120.000 δείγματα το μήνα, κάτι που θα σήμαινε περισσότερα από ένα εκατομμύριο επιπλέον δείγματα DNA σε ετήσια βάση.


Τι συνέβαλε όμως σε αυτή τη δραστική αύξηση; Η συλλογή DNA από παράνομους μετανάστες που έχουν συλληφθεί ή κρατηθεί από τις αρχές μετανάστευσης παίζει σημαντικό ρόλο.

Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς ακτιβιστές για τα πολιτικά δικαιώματα. Η Vera Eidelman της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών εξέφρασε την ανησυχία της για τον πιθανό αντίκτυπο αυτής της εκτεταμένης συλλογής δεδομένων, προειδοποιώντας για ένα σύστημα που θα μπορούσε να υπονομεύσει την ιδιωτική ζωή και τα δικαιώματα των πολιτών.

Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι το ενδιαφέρον του FBI για την συλλογή DNA δεν είναι νέο. Ο οργανισμός έχει δημιουργήσει συστηματικά μια βάση δεδομένων DNA από τη δεκαετία του 1990. Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως μέσο συλλογής DNA από άτομα που έχουν καταδικαστεί ποινικά έχει διευρυνθεί σημαντικά σε όλα το φάσμα της κοινωνίας.

Η Anna Lewis, ερευνήτρια του Χάρβαρντ που ειδικεύεται στις ηθικές συνέπειες της γενετικής έρευνας, τόνισε τις πιθανές παγίδες μιας τόσο επιθετικής στρατηγικής συλλογής DNA. Η συνεχής επέκταση της βάσης δεδομένων, πολύ πέρα ​​από την αρχική της μορφή, δείχνει ότι οι ανησυχίες για το βιολογικό απόρρητο πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

=======================================================================
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ


=======================================================================
«Η νέα Ευρώπη θα είναι η Μέση Ανατολή»!!! Ραγδαίες εξελίξεις αλλάζουν τον κόσμο που ξέραμε
Η νέα παγκόσμια τάξη προχωρά και θέλει και το Ισραήλ!!! Ένα βίντεο με τον Σαουδάραβα πρίγκηπα που διαδίδουν οι Ρώσοι λέει σχεδόν τα πάντα...

Αυτή την στιγμή κυκλοφορεί ένα βίντεο από το 2018, το οποίο διαδίδουν οι Ρώσοι, στο οποίο ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι θα μεταμορφώσει τη Μέση Ανατολή στην νέα Ευρώπη.

Στο Φόρουμ Future Investment Initiative στις 24 Οκτωβρίου 2018 στο Ριάντ, ο διάδοχος του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τη μεταμόρφωση της περιοχής πριν κλείσει τα μάτια του!!!

Ο προσωπικός του «πόλεμος» είναι να επαναφέρει τη Μέση Ανατολή στην παλιά της αίγλη.

«Νομίζω ότι η Μέση Ανατολή θα είναι η νέα Ευρώπη», είχε πει ο πρίγκιπας μπιν Σαλμάν και είχε τονίσει: “Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας θα φαίνεται πολύ διαφορετικό σε πέντε χρόνια. Εάν έχουμε επιτυχία τα επόμενα πέντε χρόνια, άλλες χώρες θα ενωθούν μαζί μας.”!!!

Πράγματι πέντε χρόνια μετά, η Σαουδική Αραβία μαζί με άλλες χώρες της περιοχές ανήκουν ή θα ανήκουν μελλοντικά στους BRICS, ενώ η περιοχή έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με πρώτο δείγμα το ότι ακόμα και ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη και μάλιστα σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, μετακομίζουν εκεί!!!

Μάλιστα, το πρακτορείο InfoTech, επικαλούμενο υπολογισμούς που βασίζονται σε στοιχεία για τις εξαγωγές πετρελαίου και την παραγωγή του ΟΠΕΚ για το 2022 ανέφερε πως οι BRICS πρόκειται να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων στην παγκόσμια αγορά ενέργειας.

Οι BRICS θα αυξήσουν σημαντικά το βάρος τους στην αγορά πετρελαίου με την ένταξη της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ιράν. Μαζί με τα σημερινά μέλη Ρωσία και Βραζιλία, τα έθνη αυτά μαζί ελέγχουν το 39% των συνολικών εξαγωγών πετρελαίου στον κόσμο, ή 17,1 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd). Τα 11 έθνη των διευρυμένων BRICS θα αντιπροσωπεύουν περίπου το 47,6% της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Και τι μένει;;; Να λυθεί και το πρόβλημα με το Ισραήλ, έτσι ώστε η Μέση Ανατολή να γίνει το επίκεντρο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, η οποία θέλει την Ευρώπη να βυθίζεται στην διάλυση, την φτώχεια και την ανέχεια, σε αντίθεση με τις χώρες της Ανατολής!!!

Δείτε το βίντεο:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content