Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι το Deja vu (ντε ζα βου) - Μάθε γιατί σου συμβαίνει και ποιο είναι το πνευματικό μήνυμα....

Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι το Deja vu (ντε ζα βου) - Μάθε γιατί σου συμβαίνει και ποιο είναι το πνευματικό μήνυμα....

👉Το Déjà vu είναι ένα φαινόμενο που συχνά περιγράφεται ως η αίσθηση ή η αίσθηση ότι κάποιος έχει βιώσει μια συγκεκριμένη κατάσταση ή γεγονός στο παρελθόν, παρόλο που συμβαίνει στην πραγματικότητα για πρώτη φορά. Μπορεί να συνοδεύεται από μια έντονη αίσθηση οικειότητας, σαν η τρέχουσα εμπειρία να είναι μια επανάληψη από κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Ο όρος "déjà vu" προέρχεται από τα γαλλικά και μεταφράζεται σε "ήδη το είδα".

Ενώ το déjà vu μπορεί να είναι λίγο απόκοσμο ή μπερδεμένο, θεωρείται γενικά μια φυσιολογική και σχετικά κοινή εμπειρία. Ερευνητές και επιστήμονες έχουν προτείνει διάφορες θεωρίες για να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει το déjà vu, αλλά μια οριστική εξήγηση εξακολουθεί να λείπει. 

Μερικές από τις θεωρίες περιλαμβάνουν:

Διπλή επεξεργασία: Το déjà vu εμφανίζεται όταν υπάρχει αναντιστοιχία στην επεξεργασία πληροφοριών από τον εγκέφαλο, προκαλώντας το αίσθημα οικειότητας.

Σχετιζόμενο με τη μνήμη: Το déjà vu μπορεί να προκύψει από ένα σύντομο σφάλμα στον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος κωδικοποιεί και ανακτά τις αναμνήσεις. Είναι πιθανό μια νέα εμπειρία να πυροδοτήσει αναμνήσεις από μια παρόμοια κατάσταση, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας.

Νευρολογικοί παράγοντες: Ορισμένες νευρολογικές παθήσεις ή φάρμακα έχουν συσχετιστεί με αυξημένη συχνότητα εμπειριών déjà vu. Αυτές οι συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος επεξεργάζεται και αποθηκεύει πληροφορίες.

Καθυστέρηση επεξεργασίας: Μερικοί ερευνητές προτείνουν ότι το déjà vu μπορεί να προκύψει όταν υπάρχει καθυστέρηση στην επεξεργασία των αισθητηριακών πληροφοριών από τον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα η τρέχουσα εμπειρία να ερμηνεύεται ως ανάμνηση.

Επικάλυψη ονείρου: Υπάρχει μια υπόθεση που υποδηλώνει ότι το déjà vu μπορεί να προκληθεί από ομοιότητες μεταξύ μιας τρέχουσας εμπειρίας και μιας παρόμοιας σκηνής ή γεγονότος που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ονείρου. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αίσθηση ότι έχετε ήδη ζήσει την εμπειρία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το déjà vu μπορεί να το αισθάνεστε περίεργο, είναι συνήθως μια αβλαβής και προσωρινή αίσθηση. Ωστόσο, εάν κάποιος βιώνει συχνά ή έντονο déjà vu ή εάν συνοδεύεται από άλλα ασυνήθιστα συμπτώματα, ίσως είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε αρχικά έναν επαγγελματία υγείας για να αποκλείσετε τυχόν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και κατόπιν απευθυνθείτε σε έναν σύμβουλο πνευματικής καθοδήγησης.

Τι πνευματικό μήνυμα φέρνει το Deja vu

Η ερμηνεία του déjà vu από πνευματική προοπτική μπορεί να ποικίλλει ευρέως ανάλογα με τις πεποιθήσεις και το πολιτισμικό υπόβαθρο του ατόμου. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι το déjà vu έχει πνευματική ή μεταφυσική σημασία.

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου, αναλύοντας πάνω από 250 Deja vu πελατών μου, επέτρεψαν να παρουσιάσω τις παρακάτω ερμηνείες του déjà vu από πνευματική σκοπιά:

Επιβεβαίωση του ταξιδιού της ψυχής: Ορισμένες πνευματικές ερμηνείες υποδηλώνουν ότι το déjà vu θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η ψυχή σας λαμβάνει "κυτταρικά σήματα" με καταστάσεις ή γεγονότα από τα γενεαλογικά κανάλια των γονέων σας. Θεωρείται ως υπενθύμιση ότι η ψυχή σας βρίσκεται σε ένα συνεχές ταξίδι ανάπτυξης και μάθησης.

Ευθυγράμμιση με το πεπρωμένο: Το déjà vu σε μερικές περιπτώσεις πελατών μου, υποδήλωνε ότι βρίσκονταν στο σωστό δρόμο στη ζωή και ότι οι εμπειρίες τους ευθυγραμμίζονταν με το πεπρωμένο ή το σκοπό της ζωής τους. 

Παράλληλες πραγματικότητες ή διαστάσεις: Ορισμένες πνευματικές πεποιθήσεις προτείνουν την ύπαρξη παράλληλων πραγματικοτήτων ή διαστάσεων. Το déjà vu θα μπορούσε να είναι μια ματιά σε αυτές τις άλλες πραγματικότητες, όπου παρόμοια γεγονότα συμβαίνουν ταυτόχρονα, υπο την προϋπόθεση πως το άτομο έχει αναβαθμίσει τις δονήσεις του, θετικό πεδίο.

Καθοδήγηση ή Διαίσθηση: Το déjà vu για πνευματικά αφυπνισμένους ανθρώπους είναι μια μορφή διαίσθησης ή εσωτερικής καθοδήγησης. Μπορεί να θεωρηθεί ως μήνυμα από την θεϊκή πηγή ή τον ανώτερο εαυτό σας, που δείχνει ότι κάνετε επιλογές σε ευθυγράμμιση με το πνευματικό σας ταξίδι.

Αφύπνιση και επίγνωση: Το déjà vu είναι μια υπενθύμιση για να παραμείνετε παρόντες και συνειδητοποιημένοι στη παρούσα στιγμή. Μπορεί να ερμηνευθεί ως μια ώθηση για να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες του περιβάλλοντος και των εμπειριών σας, ενισχύοντας την επίγνωση και την πνευματική ανάπτυξη.

Συμβολικά μηνύματα: Οι πελάτες μου που πιστεύουν σε συμβολικά μηνύματα ερμηνεύουν το déjà vu ως σημάδι ότι πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση ή στο μέρος όπου εμφανίζεται. Μπορεί να αναζητήσουν βαθύτερο νόημα στις εμπειρίες τους και να αναζητήσουν συνδέσεις με το προσωπικό τους ταξίδι.

Είναι σημαντικό να σας αναφέρω ότι αυτές οι ερμηνείες βασίζονται σε προσωπικές πεποιθήσεις και προοπτικές των πελατών μου που μελέτησα. Οι πνευματικές ερμηνείες του déjà vu είναι υποκειμενικές και το νόημα που αποδίδετε στο déjà vu θα εξαρτηθεί από το δικό σας πνευματικό πλαίσιο και το πώς καταλαβαίνετε τη σύνδεσή σας με το σύμπαν και τον Δημιουργό Θεό.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι το Deja vu (ντε ζα βου) - Μάθε γιατί σου συμβαίνει και ποιο είναι το πνευματικό μήνυμα....
Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι το Deja vu (ντε ζα βου) - Μάθε γιατί σου συμβαίνει και ποιο είναι το πνευματικό μήνυμα....
Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι το Deja vu (ντε ζα βου) - Μάθε γιατί σου συμβαίνει και ποιο είναι το πνευματικό μήνυμα....
https://www.labmedya.com/uploads/haberler/labmedya_de-ja-vu-yasamanin-nedenleri-.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/deja-vu.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/deja-vu.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content