Στ. Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την Απόρριψη με Θεία Διαβεβαίωση

Στ. Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την Απόρριψη με Θεία Διαβεβαίωση

👉Θρησκευόμενο άτομο είναι κάποιος που έχει ισχυρές πεποιθήσεις και πρακτικές που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη θρησκεία ή σύστημα πεποιθήσεων. Η θρησκεία παίζει συχνά σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοσμοθεωρίας, των αξιών, της ηθικής πυξίδας και της καθημερινής ζωής ενός ατόμου.

Η συναλλαγή με ένα θρησκευόμενο άτομο, ή με οποιονδήποτε με ισχυρές πεποιθήσεις, απαιτεί σεβασμό, κατανόηση και αποτελεσματική επικοινωνία:

Σεβαστείτε τα πιστεύω τους
Αναγνωρίστε ότι οι πεποιθήσεις τους είναι σημαντικές για αυτούς και έχουν βαθύ νόημα στη ζωή τους. Αντιμετωπίστε τις πεποιθήσεις τους με τον ίδιο σεβασμό που θα περιμένατε για τις δικές σας.

Ακούστε τους
Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε την άποψή τους και να κατανοήσετε τα πιστεύω τους. Κάντε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου για να τους ενθαρρύνετε να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.


Ενσυναίσθηση
Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις συναισθηματικές και προσωπικές πτυχές των πεποιθήσεών τους. Η ενσυναίσθηση μπορεί να ενισχύσει την καλύτερη επικοινωνία και να δημιουργήσει γέφυρες μεταξύ διαφορετικών απόψεων.

Αποφύγετε να τους κρίνετε
Αποφύγετε να κάνετε επικριτικά ή απορριπτικά σχόλια σχετικά με τις πεποιθήσεις τους. Επικεντρωθείτε στην προώθηση ενός σεβασμού και ανοιχτού διαλόγου.

Εύρεση κοινού τόπου
Προσδιορίστε τομείς συμφωνίας ή κοινών αξιών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας βάσης για παραγωγικές συνομιλίες μεταξύ σας ακόμη κι αν εν τέλει διαφωνείτε.

Ζητήστε άδεια
Πριν ξεκινήσετε μια δυνητικά ευαίσθητη συζήτηση σχετικά με τη θρησκεία, ρωτήστε εάν είναι ανοιχτοί να το συζητήσουν. Σεβαστείτε τα όρια και τις προτιμήσεις τους.

Μοιραστείτε την άποψή σας
Εάν έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις, εκφράστε την άποψή σας ήρεμα και με σεβασμό. Αποφύγετε να επιτεθείτε στις πεποιθήσεις τους ή να κάνετε υποτιμητικά σχόλια.

Μείνετε ανοιχτόμυαλοι
Να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε για τις πεποιθήσεις τους και σκεφτείτε πώς η οπτική τους μπορεί να προσφέρει ιδέες ή να διευρύνει την κατανόησή σας.

Συμφωνώ ότι διαφωνούμε
Αναγνωρίστε ότι μπορεί να μην βλέπετε πάντα κατάματα σε ορισμένα θέματα. Είναι εντάξει να αναγνωρίζετε τις διαφορές διατηρώντας τον σεβασμό.

Εστίαση στις σχέσεις
Δώστε προτεραιότητα στη σχέση από την ανάγκη να «κερδίσετε» μια διαμάχη ή να τους πείσετε για την άποψή σας. Η οικοδόμηση κατανόησης και σχέσης είναι συχνά πιο σημαντική από την απόδειξη ενός σημείου.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας
Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε για τη θρησκεία ή το σύστημα πεποιθήσεων τους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την προοπτική τους και να συμμετάσχετε σε πιο ενημερωμένες συζητήσεις.

Θέστε όρια
Εάν οι συζητήσεις γίνονται θερμές ή μη παραγωγικές, δεν πειράζει να απεμπλακείτε και να επανεξετάσετε το θέμα αργότερα, όταν τα συναισθήματα έχουν ηρεμήσει.

Σεβαστείτε το απόρρητο
Ορισμένες πτυχές των θρησκευτικών πεποιθήσεων ενός ατόμου μπορεί να είναι ιδιωτικές ή ευαίσθητες. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα που μπορεί να μην επιθυμούν να συζητήσουν.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ της προσωπικής πίστης και των κοινωνικών κανόνων μπορεί να είναι ένα δύσκολο ταξίδι. 

Η εμπειρία μου ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου, μου επιτρέπει να σας αναλύσω ακόμη περισσότερο το σκεπτικό ενός ατόμου που πιστεύει ακλόνητα στον Θεό, αλλά βρίσκεται απορριπτόμενος από την κοινωνία στην οποία ζει, επειδή πιθανόν περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που έχουν αδύναμη πίστη μέσα τους. 

Θα σας αναφέρω την περίπτωση ενός μαθητή μου 35 ετών, όπου μέσα από την εμπειρία του, θα σας εξηγήσω τη συναισθηματική αναταραχή, την ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα για θετική αλλαγή που προκύπτει από μια τέτοια δύσκολη θέση.

Ο Πρωταγωνιστής: Το ταξίδι του Απόστολου

Ο Απόστολος είναι ένας 35χρονος άνδρας (δικηγόρος στο επάγγελμα) που έχει ακλόνητη πίστη σε μια ανώτερη δύναμη, του Θεού, τον οποίο επικαλείται σχεδόν καθημερινά. Ζώντας σε μια κοινωνία όπου κυριαρχεί η κοσμικότητα και ο σκεπτικισμός, οι ευσεβείς πεποιθήσεις του Απόστολου τον καθιστούν μοναδικό. Καθώς ασπάζεται όμως ανοιχτά την πνευματικότητά του και τις θρησκευτικές του πρακτικές, αντιμετώπισε ένα απροσδόκητο εμπόδιο, επειδή η σύνδεση του με την πίστη δημιούργησε τις συνθήκες κοινωνικής απόρριψης. Οι συχνές αναφορές του για την πίστη του στο Θεό στον κοινωνικό του περίγυρο, ακόμη και στην επιχειρηματολογία της δικηγορίας του, δημιούργησαν την εντύπωση σχεδόν σε όλους γύρω του ότι είναι υπερβολικός και θρησκόληπτος.

Η σύγκρουση των πεποιθήσεων

Οι πνευματικές πεποιθήσεις του Απόστολου χρησίμευαν ως πυξίδα που καθοδηγούσαν τις αποφάσεις του, τους παρείχαν παρηγοριά σε περιόδους αβεβαιότητας και διαμόρφωναν τις ηθικές του αρχές του. Ωστόσο, σε μια κοινωνία που εκτιμά τα εμπειρικά στοιχεία και τον ορθολογισμό, η πίστη του αμφισβητεί το status quo. Η συμμετοχή του σε συζητήσεις συχνά τον οδηγούσαν σε διαφωνία και οι πεποιθήσεις του γίνονταν κομβικό σημείο για έντονες συζητήσεις και όχι κατανόησης και ήρεμης μετάδοσης της πίστης του. 

Η συναισθηματική αναταραχή

Το συναισθηματικό βάρος της κοινωνικής απόρριψης του Απόστολου ήταν σημαντικό και η αιτία να με επισκεφτεί και να βρούμε την λύση. Βίωνε μια σειρά συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης, της απογοήτευσης και της αίσθησης ότι τον παρεξηγούν. Η απόρριψη του ακόμη και από τους στενούς φίλους του, τον έκανε να αμφισβητεί το ίδιο το θεμέλιο της ταυτότητάς του. Η αυτοπεποίθησή του κλονίστηκε και πάλευε με το ερώτημα αν οι πεποιθήσεις του αξίζουν το κοινωνικό κόστος που βίωνε.

Στρατηγικές Αντιμετώπισης

Για να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες της κοινωνικής απόρριψης, ο Απόστολος στράφηκε με την υποστήριξή μου, στην ειλικρινή πίστη του για παρηγοριά. Η προσευχή και ο διαλογισμός του προσέφεραν σύνδεση με τις πνευματικές του ρίζες, βοηθώντας τον να βρει ηρεμία μέσα στο χάος που είχε δημιουργηθεί. Η προτροπή μου να συνδέεται με άτομα που μοιράζονται παρόμοιες εμπειρίες, επιτρέποντάς του να εκφραστεί χωρίς φόβο κρίσης, άρχισαν να απαλύνουν τις εντάσεις και να διαχειρίζεται πιο εύκολα αρνητικές συζητήσεις.

Ο Εσωτερικός Διάλογος

Ο Απόστολος συμμετείχε σε έναν συνεχή εσωτερικό αρνητικό διάλογο, αμφισβητώντας την αυθεντικότητα των πεποιθήσεών του. Η πίεση της κοινωνίας να συμμορφωθεί τον έβαζε σε πειρασμό να μετριάσει τις πεποιθήσεις του, ωστόσο, καθώς αναλογιζόντανε τις εμπειρίες του και ασχολούνταν με τη θεολογική μελέτη, η πίστη του παράμεινε ανένδοτη. Αυτή η εσωτερική πάλη αποτελεί επιτομή της πολυπλοκότητας του να ζεις με πίστη σε ένα περιβάλλον που την προκαλεί.

Αναζητώντας Κατανόηση

Λόγω των αντιξοοτήτων, ο Απόστολος παράμεινε αφοσιωμένος στην προώθηση της κατανόησης προς τους άλλους. Ενώ αντιμετώπιζε την απόρριψη, του πρότεινα να μην απομονωθεί από τον κόσμο γύρω του. Συμμετείχε ενεργά σε συζητήσεις, όχι για να προσηλυτίσει, αλλά για να διαλύσει παρανοήσεις και να γεφυρώσει τα χάσματα μεταξύ των πεποιθήσεών του και της κοσμικής κοινωνίας που που ζούσε, προσπαθώντας να παρουσιάσει σε όλους όπως την αποκαλούσε, την πνευματική του πατρίδα.

Το μονοπάτι προς την ανάπτυξη

Το ταξίδι του Απόστολου μαζί μου, ήταν ένα ταξίδι ενδυνάμωσης, πνευματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας. Η απόρριψη της κοινωνίας τον ώθησε να βουτήξει βαθιά στις πεποιθήσεις του, οδηγώντας τον εαυτό του σε μια πιο βαθιά κατανόηση της πνευματικότητάς του. Μέσω του αυστηρού αυτοστοχασμού και της στοχαστικής ενασχόλησης με τους άλλους, ακόνισε με την καθοδήγηση μου την ικανότητά του να διατυπώνει τις πεποιθήσεις του με σεβασμό και ηρεμία, με αποτέλεσμα να γίνεται υπέρμαχος του εποικοδομητικού διαλόγου και να επιφέρει την ενσωμάτωση του. 

Η ιστορία του Απόστολου που σας ανάφερα επιγραμματικά, υπογραμμίζει το περίπλοκο μονοπάτι που μπορούν να βαδίσουν τα άτομα που πιστεύουν στον Θεό μέσα σε μια κοινωνία που αμφισβητεί το θείο. Η σύγκρουση μεταξύ της πίστης και των κυρίαρχων κοινωνικών κανόνων, η συναισθηματική αναταραχή που προκαλείται από την απόρριψη, οι μηχανισμοί αντιμετώπισης που αναπτύσσονται και η λαχτάρα για κατανόηση ζωγραφίζουν ένα περίπλοκο πορτρέτο αυτής της εμπειρίας.

Σε έναν κόσμο που χρωματίζεται από τη διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η αναγνώριση των διαφορετικών πεποιθήσεων είναι απαραίτητος. 

Η εμπειρία του Απόστολου αποτελεί παράδειγμα της σημασίας της ενσυναίσθησης, του ανοιχτού μυαλού και του διαλόγου για τη γεφύρωση των διαφορών μεταξύ των συστημάτων πεποιθήσεων. Μοιράζοντας την ιστορία του μαζί σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ακόμη και εν όψει της απόρριψης, η πίστη έχει τη δυνατότητα να είναι πηγή πνευματικής ανάπτυξης, ανθεκτικότητας και, τελικά, καταλύτης για θετικές αλλαγές.

Η ανυποχώρητη δύναμη της πίστης: Αντλώντας δύναμη από τον Θεό εν μέσω κοινωνικής απόρριψης

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από προκλήσεις που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις πεποιθήσεις μας. Για εκείνους που πιστεύουν ακλόνητα στον Θεό, η πίστη γίνεται άγκυρα στην καταιγίδα, παρέχοντας δύναμη να αντιμετωπίσουν ακόμη και την πιο σκληρή απόρριψη από την κοινωνία. 

Όπως πρεσβεύω και διδάσκω στα σεμινάρια μου, η σύνδεση μεταξύ της πίστης και του προσωπικού σθένους, δείχνουν πώς μια βαθιά ριζωμένη πίστη στον Θεό μπορεί να προσφέρει στα άτομα ισχυρή δύναμη να αντιμετωπίσουν την κοινωνική απόρριψη.

Η πίστη ως ακλόνητη πηγή δύναμης

Η πίστη, που ορίζεται ως η ακλόνητη πίστη στην ανώτερη δύναμη του Δημιουργού Θεού, ξεπερνά τα όρια της λογικής και των εμπειρικών αποδείξεων. Είναι μια πηγή ελπίδας και παρηγοριάς για τους πιστούς, που προσφέρει καθοδήγηση, σκοπό και έναν άρρηκτο δεσμό με το θείο. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με την κοινωνική απόρριψη, η πίστη γίνεται ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο χτίζεται η συναισθηματική και ψυχική ανθεκτικότητα κάποιου.

Αγκαλιάζοντας την Απόρριψη με Θεία Διαβεβαίωση

Η κοινωνική απόρριψη μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες μορφές, από την απομόνωση λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων έως την κριτική για απόκλιση από τους κανόνες. Σε αυτές τις στιγμές, η πίστη ενός ατόμου γίνεται ισχυρός σύμμαχος. Οι πιστοί αντλούν δύναμη από τη διαβεβαίωση ότι δεν είναι μόνοι—η παρουσία του Θεού είναι ο μόνιμος σύντροφός τους, που προσφέρει παρηγοριά σε περιόδους απόγνωσης και ενθάρρυνση σε στιγμές αμφιβολίας.

Βρίσκοντας παρηγοριά στο σχέδιο του Θεού

Η πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό μπορεί να ελαφρύνει το βάρος της απόρριψης. Τα άτομα που πιστεύουμε στον Θεό συχνά αντιλαμβανόμαστε τις οπισθοδρομήσεις της κοινωνίας ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου δοκιμασίας μας, πιστεύοντας ότι ακόμη και εν μέσω της απόρριψης μας, ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο που θα μας δείξει σε όλους γιατί γίνονται όλες αυτές οι δοκιμασίες. Αυτή η προοπτική παρέχει μια αίσθηση σκοπού και έναν πνευματικό χάρτη για την διαδρομή μας στις αντιξοότητες, μεταδίδοντας μια ανθεκτικότητα που αψηφά την κοινωνική κρίση.


Η Δύναμη της Λύτρωσης

Η πίστη διδάσκει στους πιστούς την έννοια της λύτρωσης και της συγχώρεσης. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με την απόρριψη, αντλούν έμπνευση από τις διδασκαλίες της πίστης τους, μαθαίνοντας να συγχωρούν αυτούς που τις απορρίπτουν και να αναζητούν τη συμφιλίωση. Αυτή η διαδικασία τους απελευθερώνει από την πικρία της απόρριψης, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση του εαυτού τους.

Μετατροπή της Απόρριψης σε Ενδυνάμωση

Η πίστη εξουσιοδοτεί τους πιστούς να μετατρέψουν την απόρριψη σε ευκαιρία προσωπικής πνευματικής ανάπτυξης και υπεράσπισης. Καθώς στηρίζονται στην πίστη τους, ανακαλύπτουν την εσωτερική τους δύναμη και εμπνέονται να υποστηρίζουν την ανεκτικότητα, τη συμπόνια και την κατανόηση. Αυτός ο μετασχηματισμός τους δίνει τη δυνατότητα να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των πεποιθήσεών τους και των κοινωνικών κανόνων, συμβάλλοντας θετικά στον συλλογικό διάλογο.

Ένα εσωτερικό καταφύγιο της ανθεκτικότητας

Η πίστη προσφέρει ένα καταφύγιο μέσα, ένα μέρος όπου τα άτομα μπορούν να βρουν ανάπαυλα από την αναταραχή της κοινωνικής απόρριψης. Μέσω της προσευχής, του υπερβατικού διαλογισμού (εδώ) και του προβληματισμού, οι πιστοί ενισχύουν τη συναισθηματική τους ανθεκτικότητα, βρίσκοντας το θάρρος να αντιμετωπίσουν την απόρριψη με εσωτερική δύναμη και αξιοπρέπεια.

Σας θυμίζω 

Σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα, η αναγνώριση και ο σεβασμός των πεποιθήσεων των άλλων καθίσταται απαραίτητη. Η σημασία της ενθάρρυνσης της ενσυναίσθησης, της ανοιχτόμυαλης σκέψης και του διαλόγου για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των διαφορετικών συστημάτων πεποιθήσεων, θα δημιουργήσουν μια κοινωνία πιο περιεκτική και συμπονετική για όλους.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ της πίστης και της κοινωνικής απόρριψης δείχνει την αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα που πηγάζει από μια ισχυρή πίστη στον Θεό. Σε περιόδους αντιξοότητας, όπως αυτή που ζούμε στις μέρες μας, η πίστη γίνεται σταθερός σύντροφος, δίνοντας στους πιστούς το θάρρος να υπερβούν την απόρριψη και να τη μετατρέψουν σε ευκαιρία ανάπτυξης και υπεράσπισης. Καθώς οι δηλώσεις ανθεκτικότητας πολλών ανθρώπων με γνώμονα την πίστη τους συνεχίζουν να μας εμπνέουν, μας υπενθυμίζεται η διαρκής δύναμη που μπορεί να προσδώσει η πίστη ως ανώτερη δύναμη του Θεού  στις προκλήσεις της ζωής που επιλέγουμε να κάνουμε.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την Απόρριψη με Θεία Διαβεβαίωση
Στ. Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την Απόρριψη με Θεία Διαβεβαίωση
Στ. Πλουμιστός: Αγκαλιάζοντας την Απόρριψη με Θεία Διαβεβαίωση
https://www.listenerswordseries.com/wp-content/uploads/2020/05/2266.jpg
https://i.ytimg.com/vi/6bwXLM6WAwA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_99.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_99.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content