Σταύρος Πλουμιστός: Ο λόγος που εκδηλώνετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε να συμβεί

Σταύρος Πλουμιστός: Ο λόγος που εκδηλώνετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε να συμβεί

👉Η ιδέα να εκδηλώνεις το αντίθετο από αυτό που θέλεις έχει συχνά τις ρίζες του σε ψυχολογικές και φιλοσοφικές συζητήσεις σχετικά με το αυτο-σαμποτάζ, τα αρνητικά πρότυπα σκέψης και τον νόμο της έλξης.

Μερικές φορές δεν είναι τόσο απλό όσο «Ρωτήστε, Πιστέψτε, Λάβετε». Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι είναι πολύπλοκοι, τα συναισθήματα είναι πολύπλοκα, οι δομές στις οποίες ζούμε είναι πολύπλοκες.

Παρόλο που η ενέργεια έρχεται με ένα επίπεδο καθαρότητας, ο τρόπος που τη διοχετεύουμε και τη χρησιμοποιούμε δεν συμβαίνει το επιθυμητό και απογοητεύεστε, επειδή δεν γνωρίζετε τις πραγματικές δυνάμεις σας. Συχνά οι πεποιθήσεις, τα πρότυπα και οι περιορισμοί μας εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων μας ή την πρόοδο με έναν τρόπο της ιδέας που έχετε στο μυαλό σας. Το φυσικό μας περιβάλλον επίσης δεν μας δίνει πάντα την καλύτερη βάση για να εργαστούμε.

Έπειτα από τόσα χρόνια παρατήρησης και μελέτης των πελατών μου, κατέληξα ότι  οι άνθρωποι μερικές φορές εστιάζουν ακούσια σε αρνητικά αποτελέσματα για διάφορους λόγους:

Αρνητικές αυτο-πεποιθήσεις
Οι βαθιές αρνητικές πεποιθήσεις για τον εαυτό τους, όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση ή τα αισθήματα αναξιότητας, μπορούν να οδηγήσουν τα άτομα να υπονομεύσουν υποσυνείδητα τις προσπάθειές τους για επιτυχία.

Φόβος επιτυχίας
Μερικά άτομα φοβούνται τις ευθύνες, τις αλλαγές ή τις προσδοκίες που μπορεί να φέρει η επιτυχία. Αυτός ο φόβος μπορεί να τους οδηγήσει σε ασυνείδητα αυτο-σαμποτάζ για να παραμείνουν μέσα στις ζώνες άνεσής τους.

Φόβος αποτυχίας
Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να εστιάσουν ακούσια στις αρνητικές πτυχές μιας κατάστασης, γεγονός που μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης αυτών των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Γνωστικές προκαταλήψεις
Οι γνωστικές προκαταλήψεις, όπως η μεροληψία επιβεβαίωσης (ευνοώντας πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες πεποιθήσεις) και οι αυτο-εκπληρούμενες προφητείες, μπορούν να οδηγήσουν σε εστίαση σε αρνητικά αποτελέσματα.

Άλυτο τραύμα
Οι εμπειρίες και τα τραύματα του παρελθόντος μπορούν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά και τις σκέψεις. Τα άτομα μπορεί εν αγνοία τους να αναδημιουργήσουν αρνητικά μοτίβα βασισμένα σε τραύματα του παρελθόντος.

Έλλειψη Αφύπνισης και Αυτογνωσίας
Οι άνθρωποι αγνοούν τα δικά τους πρότυπα σκέψης και συμπεριφορές. Χωρίς συνεχή αφύπνιση και αυτογνωσία, είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε πότε συμβαίνει αυτό-σαμποτάζ.

Μηχανισμός αντιμετώπισης
Για ορισμένους, τα αρνητικά πρότυπα σκέψης χρησιμεύουν ως μηχανισμός αντιμετώπισης. Η εστίαση στο αρνητικό μπορεί να είναι ένας τρόπος για να αποφύγετε πιθανή απογοήτευση ή ευπάθεια.

Εξωτερικές επιρροές
Οι κοινωνικές ή οικογενειακές επιρροές μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα αντιλαμβάνονται την επιτυχία και την αποτυχία, επηρεάζοντας τη νοοτροπία και τις πράξεις τους.

Για να αντιμετωπιστεί η εκδήλωση του αντίθετου, αυτό που προτείνω στον κάθε πελάτη μου, είναι απαραίτητο να καλλιεργήσει την αυτογνωσία, να αντιμετωπίσει τις υποκείμενες πεποιθήσεις και φόβους, να αμφισβητήσει τα αρνητικά πρότυπα σκέψης και να αναπτύξει μια θετική και προσανατολισμένη στην ανάπτυξη νοοτροπία.

Παρόλο που πιστεύουμε ότι εργαζόμαστε απλώς με ενέργεια, το μετα-φυσικό και το κβατικό πεδίο εμπλέκονται στενά. Η εστίαση σε μια πρόθεση, σημαίνει καλλιέργεια της σωστής ποσότητας ενέργειας για να αλλάξει τις παρούσες συνθήκες. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει κάποια αναστάτωση στις τακτικές μας ρουτίνες – και μερικές φορές αυτό θα είναι υπερβολικά αρνητικό. Αυτό όμως είναι απλά ένα στάδιο εκπαίδευσης του μυαλού να πραγματοποιεί. Τα βίντεο μου στο κανάλι μου (εδώ) εξηγούν λεπτομερώς πως λειτουργεί η νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου και όλο το σύστημα κατεύθυνσης της ενέργειας για την εκδήλωση του επιθυμητού.

Το να εκδηλώνεσαι δεν είναι απλά να παίρνεις ό,τι θέλεις όποτε θέλεις. Η εκδήλωση είναι μια διαδικασία εισαγωγής μιας ιδέας ή πεποίθησης στο κβατικό πεδίο - περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ύπαρξής μας.

Το ρητό «Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το πάρεις», είναι αρκετά σχετικό εδώ. Κατά τη διάρκεια της «μεταβατικής περιόδου» της εκδήλωσης, μπορούμε να δούμε αν θέλουμε πραγματικά αυτό που ζητήσαμε.

Τα βήματα για την αντιμετώπιση αυτών των παραγόντων για το πώς μπορεί κάποιος να καλλιεργήσει μια θετική νοοτροπία για να ευθυγραμμίσει τις προθέσεις του με τα επιθυμητά αποτελέσματα, σας παρουσιάζω παρακάτω:
  • Αρνητικές Αυτοπεποιθήσεις και Αυτο-Σαμποτάζ
  • Σημαντικός ο ρόλος της Αυτοεκτίμησης και της Αυτοαξίας
  • Η επιρροή των τραυμάτων του παρελθόντος
  • Αντιμετώπιση αρνητικών αυτο-πεποιθήσεων
  • Ο φόβος ως κινητήρια δύναμη
  • Ο φόβος της επιτυχίας και ο φόβος του άγνωστου
  • Ο φόβος της αποτυχίας και οι συνέπειές του
  • Προκαταλήψεις και αυτοεκπληρούμενες προφητείες
  • Μεροληψία επιβεβαίωσης και επιλεκτική προσοχή
  • Επιπτώσεις απαισιοδοξίας και καταστροφολογίας
  • Εξωτερικές επιρροές και κοινωνική συνθήκη
  • Πολιτισμικά πρότυπα και προσδοκίες
  • Οικογενειακή δυναμική και πίεση συνομηλίκων
Η Δύναμη της Αυτογνωσίας
  1. Αναγνώριση μοτίβων αρνητικών σκέψεων
  2. Καλλιέργεια Ενσυνειδητότητας και Αναστοχασμού
  3. Το ταξίδι στην αυτοανακάλυψημέσω της Αφύπνισης μέσω της συμβουλευτικής καθοδήγησης
Πως να εκδηλώσεις το επιθυμητό 
  1. Θέτοντας ξεκάθαρους και εφικτούς στόχους
  2. Αξιοποιώντας τον Νόμο της Έλξης
  3. Χρησιμοποιώντας θετικές επιβεβαιώσεις
  4. Αφυπνίζοντας το μυαλό σου με επαναπρογραμματισμό και καθοδηγούμενο διαλογισμό Voice Healing
Αλλαγές νοοτροπίας και γνωστική αναδιάρθρωση
  1. Από τις περιοριστικές πεποιθήσεις έως τις ενδυναμωτικές πεποιθήσεις
  2. Προκαλώντας και γνωρίζοντας τον ανώτερο εαυτό σου μέσω της σύνδεσης σου με την πίστη και τον Θεό
  3. Αγκαλιάζοντας μια νοοτροπία προσανατολισμένη στην ανάπτυξη και την θετικότητα
  4. Θεραπευτικές Προσεγγίσεις και Συμβουλευτική Καθοδήγηση
Καλλιεργώντας την Ανθεκτικότητα και την Επιμονή
  1. Αγκαλιάζοντας τις αναποδιές ως ευκαιρίες
  2. Μαθαίνοντας από τις αποτυχίες και τα λάθη
  3. Ανακαλύπτοντας τον ρόλο της ανθεκτικότητας στην υπέρβαση των αντίστροφων γεγονότων
Το ταξίδι προς τη θετική εκδήλωση

Το φαινόμενο της εκδήλωσης του αντίθετου από τις επιθυμίες κάποιου είναι ένα περίπλοκο ψυχολογικό αίνιγμα που έχει τραβήξει την προσοχή ερευνητών, φιλοσόφων και ατόμων που επιδιώκουν να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
 
Οι πεποιθήσεις και η αυτοαντίληψη ασκούν τεράστια δύναμη στη ζωή μας, διαμορφώνοντας τις αντιλήψεις, τις πράξεις και τα αποτελέσματά μας. Ως θεμελιώδη στοιχεία της ανθρώπινης ψυχολογίας, διαμορφώνουν την ταυτότητά μας, καθοδηγούν τις αποφάσεις μας και δημιουργούν το πλαίσιο μέσω του οποίου αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο.

Πεποιθήσεις: Διαμορφώνοντας την Πραγματικότητα που Βλέπουμε Οι πεποιθήσεις μας, είτε συνειδητές είτε υποσυνείδητες, κατασκευάζουν τον φακό μέσω του οποίου αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα. Είναι τα νοητικά πλαίσια που φιλτράρουν τις πληροφορίες, καθορίζοντας τι δεχόμαστε ως αληθινό και επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε τα γεγονότα. Οι πεποιθήσεις μας συχνά διαμορφώνονται μέσω ενός συνδυασμού προσωπικών εμπειριών, πολιτισμικών επιρροών και εξωτερικών εισροών. Αυτά τα γνωστικά κατασκευάσματα μπορεί να είναι περιοριστικά ή να μας ενδυναμώνουν, είτε να μας περιορίζουν σε όρια που επιβάλλονται από τον εαυτό μας είτε να μας ωθούν προς ανεξερεύνητους ορίζοντες.

Τύποι πεποιθήσεων: 
  • Βασικές πεποιθήσεις: Θεμελιώδεις ιδέες για τον εαυτό μας, τους άλλους και τον κόσμο. Αυτές οι βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις έχουν βαθύ αντίκτυπο στην αυτοαντίληψη.
  • Περιοριστικές πεποιθήσεις: Αρνητικές πεποιθήσεις που μας κρατούν πίσω, που συχνά έχουν τις ρίζες τους στον φόβο, την αυτοαμφισβήτηση ή τις προηγούμενες αποτυχίες.
  • Ενδυνάμωση πεποιθήσεων: Θετικές πεποιθήσεις που εμπνέουν εμπιστοσύνη, ανθεκτικότητα και επιδίωξη ανάπτυξης.
Αυτο-αντίληψη: Το Χωνευτήριο της Ταυτότητας 

Η αυτοαντίληψη, γνωστή και ως αυτοεικόνα, είναι το μωσαϊκό των σκέψεων, των συναισθημάτων και των κρίσεων που κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι ο πυρήνας της ταυτότητάς μας και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε, αλληλεπιδρούμε και εμπλέκουμε σε σχέσεις. Μια ισχυρή και θετική αυτοαντίληψη μπορεί να χρησιμεύσει ως καταλύτης για τα προσωπικά επιτεύγματα και τη συνολική ευημερία, ενώ μια αρνητική αυτοαντίληψη μπορεί να οδηγήσει σε αυτο-δολιοφθορά και σε έναν κύκλο ανεκπλήρωτων δυνατοτήτων.

Επιρροές στην αυτοαντίληψη
  • Κοινωνικές συγκρίσεις: Το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας σε σχέση με τους άλλους διαμορφώνει σημαντικά την αντίληψη του εαυτού μας.
  • Ανατροφοδότηση και επικύρωση: Η εξωτερική ανατροφοδότηση, είτε θετική είτε αρνητική, μπορεί να ενισχύσει ή να αμφισβητήσει την αντίληψη του εαυτού μας.
  • Προσωπικά επιτεύγματα και αποτυχίες: Τα επιτεύγματα και οι αποτυχίες μας επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις ικανότητες και την αξία μας.
  • Μέσα και Πολιτιστικά Μηνύματα: Οι κοινωνικοί κανόνες και οι απεικονίσεις των μέσων ενημέρωσης συμβάλλουν στην οικοδόμηση της αυτοαντίληψης μας.
  • Η αλληλεπίδραση μεταξύ πεποιθήσεων και αντίληψης του εαυτού: Οι πεποιθήσεις και η αυτοαντίληψη συνδέονται μεταξύ τους σε έναν δυναμικό χορό. Οι πεποιθήσεις μας συμβάλλουν στη διαμόρφωση της αυτοαντίληψης μας, ενώ η αντίληψη για τον εαυτό μας ενισχύει και επηρεάζει τις πεποιθήσεις που έχουμε. Για παράδειγμα, αν πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί και αξίζουμε την επιτυχία, η αντίληψη του εαυτού μας γίνεται πιο ανθεκτική και ενδυναμωμένη. Από την άλλη πλευρά, η αρνητική αυτο-αντίληψη μπορεί να διαιωνίσει περιοριστικές πεποιθήσεις, δημιουργώντας έναν αυτο-ενισχυόμενο κύκλο.
  • Αξιοποιώντας τη δύναμη για θετική αλλαγή: Προσδιορισμός περιοριστικών πεποιθήσεων: Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα. Αναγνωρίστε τις αρνητικές πεποιθήσεις που υπονομεύουν τις δυνατότητές σας.
  • Προκλητικές πεποιθήσεις: Εξετάστε τα στοιχεία που υποστηρίζουν περιοριστικές πεποιθήσεις. Βασίζονται σε γεγονότα ή υποθέσεις;
  • Καλλιέργεια ενδυναμωτικών πεποιθήσεων με Voice Healing: Αναπτύξτε και ενισχύστε σκόπιμα θετικές πεποιθήσεις που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους και τις αξίες σας.
  • Ενσυνειδητότητα και αυτοσυμπόνια: Εξασκηθείτε στην ενσυνειδητότητα για να παρατηρήσετε τις σκέψεις σας χωρίς κρίση. Καλλιεργήστε τη συμπόνια για τον εαυτό σας για να εξουδετερώσετε την αρνητική αυτοαντίληψη.
  • Επιβεβαιώσεις και Οπτικοποίηση με Voice Healing: Χρησιμοποιήστε θετικές επιβεβαιώσεις και τεχνικές οπτικοποίησης για να επανασυνδέσετε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις.
  • Αναζητώντας υποστήριξη: Συμμετέχετε σε προγράμματα θεραπείας, καθοδήγησης ή προσωπικής ανάπτυξης για να αποκτήσετε γνώσεις και εργαλεία για την αναμόρφωση των πεποιθήσεων και της αυτοαντίληψης.

 Οι αρχιτέκτονες της πραγματικότητάς μας

Οι πεποιθήσεις και η αυτοαντίληψη είναι οι αρχιτέκτονες της πραγματικότητάς μας, που επηρεάζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας. Κατανοώντας τη δύναμή τους και εργαζόμενοι ενεργά για να μεταμορφώσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να καλλιεργήσουμε μια θετική αυτοαντίληψη, ανοίγουμε πόρτες στην προσωπική ανάπτυξη, την ανθεκτικότητα και την εκπλήρωση των πραγματικών δυνατοτήτων μας. Η αγκαλιά αυτού του ταξιδιού μεταμόρφωσης μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τη ζωή μας με πρόθεση, αυθεντικότητα και σκοπό.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Ο λόγος που εκδηλώνετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε να συμβεί
Σταύρος Πλουμιστός: Ο λόγος που εκδηλώνετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε να συμβεί
Σταύρος Πλουμιστός: Ο λόγος που εκδηλώνετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε να συμβεί
https://miro.medium.com/v2/resize:fit:1400/1*YMuscTEP3XkXr-_60SH-JQ.jpeg
https://i.ytimg.com/vi/wrcvZcrzfdg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_94.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_94.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content