Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
Ταυτότητες: Κρατική καμπάνια όπως με τα εμβόλια!! Πότε θα γίνουν υποχρεωτικές;
Οξύνεται η ένταση κυβέρνησης με μερίδα πολιτών σε ό,τι αφορά τις νέες ταυτότητες, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν -εκτός απροόπτου- στη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου.

Πιθανότατα μάλιστα στην παρουσίαση να συμμετέχει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο Μαξίμου επεξεργάζονται το σενάριο οι νέες ταυτότητες να γίνουν υποχρεωτικές για όλους μετά το 2026.

Μέχρι δηλαδή και τα τέλη εκείνου του έτους, περίπου 2μιση χρόνια από σήμερα, θα υπάρχει μία “μεταβατική περίοδος”, μέσα στην οποία θα υπάρξει και μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια.

Όπως λοιπόν συνέβη και με τα εμβόλια, το κράτος θα προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες πως είναι προς όφελός τους να δεχθούν τις νέες ταυτότητες.

Αυτό που πιέζει περαιτέρω την κυβέρνηση είναι η διορία από την Ε.Ε. που τελειώνει τον Αύγουστο του 2026 και αφορά την απαγόρευση των ταξιδιών για όσους πολίτες έχουν τις παλαιού τύπου ταυτότητες.

Άλλο ένα μέτρο που μελετάται είναι η επιβολή χρέωσης στους πολίτες που θα θέλουν να έχουν συναλλαγές με το Δημόσιο από το 2026 και μετά και δεν θα κατέχουν τις νέες ταυτότητες σε σχήμα πιστωτικής κάρτας.

Την είδηση για το 2026 επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα και ο Μάκης Βορίδης, ισχυριζόμενος πως οι νέες ταυτότητες δεν θα έχουν κάποιο σύστημα γεωεντοπισμού:

(Δείτε μέχρι το 3:45)


=======================================================================
Ξεκίνησε το παγκόσμιο καθεστώς να μπανάρει σελίδες …! Προετοιμαστείτε για παγκόσμια Χούντα !
Το αρχικο λινκ που μου δοθηκε ηταν αυτο https://expose-news.com/2023/08/10/fauci-lied-120k-children-died-covid-vaccine/ οταν πηγα να δω τι γραδει το avast τρελαθηκε και μου απαγορευσε να προχωρησω στην αναγνωση του αρθρου …λεγοντας οτι το συγκεκριμενο url ειναι σε blacklist και δειχνοντας οτι ντε και καλα εχει μεσα 16+ ιους !


Ετσι πηρα το λινκ και εκανα μια νεα ερευνα στο vitustotal για να δω κατα ποσο ισχυει το θεμα ιων σε αυτη την σελιδα , ετσι και αλλιως ηθελα να εξακριβωσω αν ο ανθρωπος που μου εστειλε το λινκ το εστειλε επιτηδες για να δεχθω ιο …το αποτελεσμα απο κατω …0 κινδυνος στην σελιδα !



Η συνωμοσια λοιπον τον broswers και αλλων προγραμματων που συνεργαζονται με το καθεστος …ξεκαθαρα ξεκινησε και η συγκεκριμενη σελιδα αυτη την στιγμη δεν δεχεται χιλιαδες επισκεψεις επειδη καποιοι που εχουν την δυναμη την εχουν καταταξει στις σελιδες που ειναι blacklist …με ποιο δικαιωμα καποιοι προσδιοριζουν τι θα δεις σαν πληροφορια;… Αυτο ειναι τεραστιο!!… Οταν το καταλαβεις θα ειναι πολυ αργα … Η πληροφορια κατακτηθηκε απο τον εχθρο !…

Την ειδηση για τα 120.000 παιδια μπορεις να την δεις εδω https://www.wnd.com/2023/08/report-nearly-120000-young-adults-children-died-covid-shots/

=======================================================================
«Κούρσα διαστήματος» με έπαθλο τη Σελήνη προ των πυλών: Συζητήσεις για την… «σεληνιακή διακυβέρνηση»
Η επιτυχημένη διαστημική αποστολή της Ινδίας αποτελεί την πιο πρόσφατη εκδήλωση του ανανεωμένου ενδιαφέροντος για την εξερεύνηση της Σελήνης, με γνώμονα τόσο την εθνική υπερηφάνεια όσο τη στρατηγική, αλλά άνοιξε και πάλι την συζήτηση για μία νέα «κούρσα διαστήματος» μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων.

Μάλιστα σε αυτή τη νέα «κούρσα» πλέον τίθεται το ζήτημα της εκμετάλλευσης της Σελήνης ακόμα και εμπορικά! Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις για την «σεληνιακή διακυβέρνηση» και πλέον όλες οι χώρες δείχνουν να τρέχουν μεγάλα προγράμματα.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, οι πανηγυρικές ιαχές ακούστηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ινδία καθώς το σκάφος προσεδάφισης Chandrayaan-3 άγγιξε απαλά τη σεληνιακή επιφάνεια την Τετάρτη. «Η Ινδία είναι στο φεγγάρι», είπε ο χαμογελαστός και εμφανώς ανακουφισμένος, πρόεδρος του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας.

Η αίσθηση ότι γράφεται νέο κεφάλαιο στη διαστημική ιστορία ήταν απερίγραπτη – όχι μόνο επειδή η Ινδία είναι μόλις η τέταρτη χώρα που κατάφερε να βρεθεί στη Σελήνη, μετά τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία – αλλά επειδή η προσελήνωση του Chandrayaan-3 πραγματοποιήθηκε κοντά στον ανεξερεύνητο νότιο πόλο.

Σίγουρα, όμως, δεν θα είναι η τελευταία. Μισό αιώνα μετά το τέλος της διαστημικής κούρσας την εποχή του ψυχρού πολέμου μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ, ένας άνευ προηγουμένου αριθμός χωρών ετοιμάζει τις δικές τους σεληνιακές περιπέτειες.



Νέοι πρωταγωνιστές


Αυτό το Σαββατοκύριακο, η διαστημική υπηρεσία της Ιαπωνίας πρόκειται να επιχειρήσει τη δική της προσεδάφιση στη Σελήνη χωρίς πλήρωμα, ενώ η Νότια Κορέα σχεδιάζει το ίδιο.

Άλλες χώρες. όπως ο Καναδάς, το Μεξικό και το Ισραήλ σχεδιάζουν να στείλουν ρόβερ για να εξερευνήσουν τη σεληνιακή επιφάνεια, ενώ έξι διεθνείς διαστημικές υπηρεσίες συνεργάζονται με το πρόγραμμα Artemis της Nasa, το οποίο στοχεύει να επανέλθει με ανθρώπους στη Σελήνη έως το 2025. Εν τω μεταξύ, η Κίνα σχεδιάζει να στείλει τους αστροναύτες στη σεληνιακή επιφάνεια έως το 2030.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, όταν οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ αγωνίστηκαν για να είναι οι πρώτοι που θα πατήσουν το πόδι τους στον μοναδικό φυσικό δορυφόρο της Γης, η εξερεύνηση της Σελήνης κατευθυνόταν κυρίως από κυβερνήσεις και πραγματοποιήθηκε από εθνικές διαστημικές υπηρεσίες.

Αν και υπήρχαν τεχνολογικά και οικονομικά οφέλη από τα διαστημικά προγράμματα, η μετάβαση στη Σελήνη αφορούσε κυρίως την εθνική υπερηφάνεια.

Πάνω από μισό αιώνα αργότερα, οι πρωταγωνιστές και τα κίνητρα έχουν αλλάξει. Ενώ η εξερεύνηση, συμπεριλαμβανομένων των σεληνιακών αποστολών, εξακολουθεί να κυριαρχείται από μεγάλες οικονομικές δυνάμεις, η χρήση του διαστήματος γενικότερα έχει διευρυνθεί και περιλαμβάνει πολλές περισσότερες χώρες και ιδιωτικές εταιρείες.

«Η τεχνολογία για το διάστημα έχει μειωθεί πολύ σε κόστος και έχει εμπορευματοποιηθεί σε ορισμένες πτυχές», λέει ο Brian Weeden, διευθυντής προγραμμάτων στο Secure World Foundation, μια ομάδα σκέψης των ΗΠΑ που επικεντρώνεται στη βιώσιμη χρήση του διαστήματος.

«Αυτός είναι επίσης ο λόγος που βλέπετε περισσότερες χώρες να κατασκευάζουν οχήματα εκτόξευσης». . . και να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το διάστημα. Και όταν ενδιαφέρονται για το διάστημα, η Σελήνη εμφανίζεται ως ένας υψηλός αλλά εφικτός στόχος».

Πέρα από το κύρος – που εξακολουθεί να είναι σημαντικός παράγοντας για τις προσεληνώσεις – ο Weeden λέει ότι πολλές από τις σεληνιακές αποστολές στοχεύουν στον προσδιορισμό «τι υπάρχει πραγματικά εκεί που είναι χρήσιμο».

Η επιλογή της Ινδίας για προσεδάφιση στον νότιο πόλο ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Όταν η τελευταία αποστολή Apollo έφυγε από τη Σελήνη το 1972, οι επιστήμονες έκριναν ότι ήταν ξηρό και άγονο μέρος.

Αλλά από τότε οι ανιχνευτές έχουν δείξει ότι μεγάλες αποθέσεις παγωμένου νερού και μετάλλων σπάνιων γαιών θα μπορούσαν να κρύβονται στους κρύους σκοτεινούς κρατήρες του νότιου πόλου.

Τόσο η Κίνα όσο και οι ΗΠΑ θέλουν να χρησιμοποιήσουν την περιοχή ως βάση για να εξερευνήσουν τα πιο απομακρυσμένα σημεία της Σελήνης, με μακροπρόθεσμο στόχο να μάθουν πώς να ζουν και να εργάζονται σε άλλο πλανήτη.

Το πολύτιμο νερό, εάν δεν χρησιμοποιείται για πόση, θα μπορούσε να διασπαστεί σε υδρογόνο για καύσιμο ή οξυγόνο για αναπνοή.

Και η ελπίδα είναι ότι με μια μόνιμη παρουσία, θα μπορούσαν να βρεθούν πιο πολύτιμοι πόροι στη Σελήνη για την υποστήριξη αποστολών που εξερευνούν ακόμη πιο μακριά στο βαθύ διάστημα.

Η ανάπτυξη εμπορικών επαναχρησιμοποιήσιμων πυραύλων, όπως ο Falcon 9 της SpaceX, εκτιμάται από τη NASA ότι μείωσε το κόστος – ανά κιλό ωφέλιμου φορτίου – της εκτόξευσης στη λεγόμενη τροχιά χαμηλής Γης κατά 95%.

Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ανάπτυξη της κινητικότητας γύρω από τη Σελήνη και των υπηρεσιών επικοινωνίας υπόσχεται να κάνει το ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

======================================================================
«Χωρίς καμία επιστήμη! ΜΟΝΟ με στρατό»! Ετοιμαστείτε για τα επόμενα εμβόλια
Η καθ. Maria Leptin είναι Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC) από τον Νοέμβριο του 2021 και προεδρεύει του διοικητικού οργάνου του ERC, του Επιστημονικού Συμβουλίου του ERC . Είναι βιολόγος και «συνεργάτης της ατζέντας» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!

Όπως δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2023:

«Στις χώρες που σημείωσαν μεγαλύτερη επιτυχία όσον αφορά την καλή κάλυψη του εμβολιασμού, (δεν προσπάθησαν) καθόλου να κατανοήσουν τα σημάδια στους πολίτες.

Η μία (χώρα) είναι το Μπουτάν, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία στην προετοιμασία της εκστρατείας!

Το άλλο παράδειγμα που γνωρίζω, είναι η Πορτογαλία, όπου η εκστρατεία παραδόθηκε σε έναν απόστρατο στρατηγό και, ο στρατηγός απλώς αντιμετώπισε την χώρα ως στράτευμα!

Συγκέντρωσε τα στρατεύματα. Κήρυξε πόλεμο κατά τον οποίο η χώρα με πατριωτικό πάθος επρόκειτο να πολεμήσει. Νομίζω ότι ήταν κορυφαίοι στην Ευρώπη, αν όχι στον κόσμο. Χωρίς καμία επιστήμη! Ας το θυμόμαστε αυτό».

Επομένως είναι πιο αποδοτική η στρατιωτική τακτική από την προσπάθεια να εξηγηθεί επιστημονικά το καθετί;;;

Ας ετοιμαζόμαστε για το επόμενο κύμα εμβολίων…

======================================================================


=========================================================================

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_91.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_91.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content