Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
RFID συσκευές σε ασθενείς και ρομπότ αντί εργαζομένων
Με τα λόγια του «Mr Great Reset», Κλάους Σβαμπ, για τη Σιγκαπούρη να είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, στο μικρό κράτος της νοτιοανατολικής Ασίας οι «καινοτομίες» δίνουν και παίρνουν.

Από συσκευές RFID πάνω στους ηλικιωμένους ασθενείς, μέχρι ρομπότ-εργαζομένους που πολλαπλασιάζονται στα νοσοκομεία, η Σιγκαπούρη εξακολουθεί να χρησιμεύει ως «παγκόσμιο πεδίο δοκιμών» για κάθετι που θεωρείται δήθεν «προηγμένο».

«Προηγμένο» αρκεί να διαθέτει δύο κύρια χαρακτηριστικά:Να προωθεί τον παραγκωνισμό της ανθρώπινης δραστηριότητας
Να προωθεί τεχνολογίες καταναγκασμού και ελέγχου

«Κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ό,τι κάνει η Σιγκαπούρη σε εθνικό», είχε πει εξάλλου ο επικεφαλής του WEF:


========================================================================
Τεχνητή Νοημοσύνη: Ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με την χρήση τεχνολογίας AI δεν μπορεί να προστατεύεται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Μόνο έργα δημιουργών μπορούν να προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, δήλωσε σήμερα ο περιφερειακός δικαστής Μπέριλ Χάουελ, επιβεβαιώνοντας την απόρριψη από το Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ σε αίτημα που υπέβαλε ο επιστήμονας πληροφορικής Στίβεν Θέιλερ, ο οποίος έχει αναπτύξει το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης DABUS.

Η απόφαση είναι ακόμη μία ήττα του Θέιλερ στα αιτήματά του να λάβει αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν επινοήματα που είπε ότι δημιουργήθηκαν από την DABUS.

Ο Θέιλερ έχει επίσης υποβάλει αιτήματα ευρεσιτεχνίας που δημιουργήθηκαν από το DABUS σε άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία και τη Σαουδική Αραβία, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο δικηγόρος του Θέιλερ, Ράιαν Άμποτ δήλωσε ότι ο ίδιος και ο πελάτης του διαφωνούν έντονα με την απόφαση και θα ασκήσουν έφεση.

Ο ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος της γενικής τεχνητής νοημοσύνης έχει εγείρει νέα ζητήματα περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ απέρριψε επίσης αίτημα ενός καλλιτέχνη για πνευματικά δικαιώματα σε εικόνες που δημιουργούνται μέσω του συστήματος τεχνητής νοημοσύνης Midjourney, παρά το επιχείρημα του καλλιτέχνη ότι το σύστημα ήταν μέρος της δημιουργικής διαδικασίας.


Πολλές εκκρεμείς αγωγές έχουν επίσης κατατεθεί σχετικά με τη χρήση έργων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα για την εκπαίδευση εργαλείων γενετικής τεχνητής νοημοσύνης χωρίς να έχει ληφθεί άδεια.

«Πλησιάζουμε σε νέα όρια στα πνευματικά δικαιώματα καθώς οι καλλιτέχνες προσθέτουν την τεχνητή νοημοσύνη στην εργαλειοθήκη τους», κάτι που θα εγείρει «δύσκολα ερωτήματα» για τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, τόνισε ο δικαστής Χάουελ.

«Αυτή η υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι τόσο περίπλοκη», είπε ο Χάουελ.

Ο Θέιλερ υπέβαλε αίτημα το 2018 για πνευματικά δικαιώματα που καλύπτει ένα έργο εικαστικής τέχνης με τίτλο “Μια πρόσφατη είσοδος στον παράδεισο” που, όπως είπε, δημιουργήθηκε από το DABUS χωρίς την εμπλοκή ανθρώπινου παράγοντα. Το Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ απέρριψε πέρυσι το αίτημά του.

Ο Θέιλερ προσέφυγε κατά της απόφασης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η ύπαρξη καλλιτέχνη-δημιουργού δεν αποτελεί νομική προϋπόθεση και ότι η χορήγηση πνευματικών δικαιωμάτων σε έργα τεχνητής νοημοσύνης θα ήταν σύμφωνη με τον σκοπό των πνευματικών δικαιωμάτων όπως περιγράφεται στο αμερικανικό Σύνταγμα για την «προώθηση της προόδου της επιστήμης και των χρήσιμων τεχνών».

Ο Χάουελ συμφώνησε με το Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων κρίνοντας ότι η ύπαρξη καλλιτέχνη-δημιουργού αποτελεί «θεμελιώδη προϋπόθεση για χορήγηση πνευματικών δικαιωμάτων» που βασίζεται σε «αιώνες κατασταλαγμένης κατανόησης».

======================================================================
Όχι ψηφιακή ταυτότητα, ε τότε όχι φαγητό…
Φαντασθείτε να κάθονται άντρες εξω στον δρόμο και να ανοίγουν ετσι το στόμα τους λες και θέλουν να μπει κατι μεσα τους, ποσο ακόμα να ξεφτιλιστεί ενας άνθρωπος στα ματια του Θεού.


======================================================================
«Θα σας κάνουν άχρηστους μέσα στο Μάτριξ». Κρύβουν αλήθειες, αλλά παραδέχονται σημαντικά πράγματα...
Η Laura Aboli συνίδρυσε το 2000 το World-Check, μια βάση δεδομένων με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα (PEPs) και άτομα και οργανισμούς αυξημένου κινδύνου, που σύντομα έγινε το de facto πρότυπο για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των οικονομικών, κανονιστικών και άλλων πιθανών κινδύνων στους χρηματοπιστωτικούς και νομικούς θεσμούς του κόσμου. Μετά την επιτυχία της World-Check, ίδρυσε την Wealth-X το 2010, η οποία έγινε ο κορυφαίος πάροχος σχετικών πληροφοριών!

Τον Μάιο του 2020, υποκινούμενη, όπως ισχυρίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, από τον τρόπο με τον οποίο τα γεγονότα γύρω από την παγκόσμια πανδημία επηρέαζαν τα προς το ζην, τα πολιτικά δικαιώματα και την ψυχική υγεία των ανθρώπων, η Aboli ίδρυσε το Ενωμένο Δημοκρατικό Διεθνές Κίνημα για την Ευαισθητοποίηση και την Ελευθερία ( UDIMAF)

Μιλώντας για τον διανθρωπισμό που προωθείται από τους διεθνιστές, δήλωσε από την δική της οπτική γωνία πως ζούμε σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μάτριξ!

Σε νέο απόσπασμα από την ομιλία της, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ας χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να κάνουμε τις ζωές μας πιο ανθρώπινες κι όχι για να κάνουμε τους ανθρώπους ένα αντικείμενο του παρελθόντος!!!!

Η κατανόηση, η συμπόνια, το θάρρος, η διαίσθηση, η φαντασία, το πάθος, η αγάπη, όλα εκείνα που μας κάνουν μοναδικούς. Είμαστε τα πιο εξελιγμένα όντα πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη και πιθανότατα στο σύμπαν, εξ όσων γνωρίζουμε. Το σώμα μας είναι το σύμπαν αυτό καθαυτό, ένα που δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει πλήρως (σ.σ. Δεν γίνεται αναφορά στην πραγματική φύση του ανθρώπου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα παρόντα φθαρτά σώματα)

Οι εγκέφαλοί μας είναι το πιο περίπλοκο, νοητικό τμήμα βιολογικού μηχανήματος στον κόσμο.

Θέλουν να σας κάνουν να νομίζετε ότι είστε άχρηστοι!!!! Δε θέλουν να σας βελτιώσουν… Δεν θέλουν να σας κάνουν έναν υπέρ-άνθρωπο… Το φινάλε είναι να σας κάνουν ένα απόλυτα ελεγχόμενο κομμάτι μηχανικού εξοπλισμού, ένα ακόμη αντικείμενο στο διαδίκτυο των πραγμάτων !!!! 

Θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για μια ζωή χωρίς ασθένειες και πόνο, αλλά αποσυνδέοντάς σας από το φυσικό δίκτυο της ζωής και συνδέοντάς σας στο δίκτυο…

Και θα πουν ότι θα γίνετε θεοί, Homo Deus όπως το λέει ο κύριος Harari… Λοιπόν, κάποτε δαγκώσαμε εκείνο το μήλο και εκπέσαμε….

Αλλά πιστεύω πως έχουμε τώρα μια ευκαιρία να εξιλεωθούμε».


Δείτε το βίντεο:


=======================================================================
Μαζικές παραιτήσεις επαγγελματιών υγείας σε όλο τον κόσμο μετά το τέλος της πανδημίας
Το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ πραγματοποίησε μελέτη για την εκτίμηση της εξουθένωσης και της ικανοποίησης των επαγγελματιών Υγείας, έπειτα από την πανδημία λόγω της COVID-19.

Επιπλέον, διερευνήθηκαν και οι παράγοντες που επηρεάζουν την εξουθένωση και την ικανοποίηση των επαγγελματιών υγείας. Η μελέτη αυτή δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό “Nursing Reports”.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από τον Επίκουρο Καθηγητή Πέτρο Γαλάνη, την Καθηγήτρια Δάφνη Καϊτελίδου, την Επίκουρη Καθηγήτρια Όλγα Σίσκου, τους Διδάκτορες Ολυμπία Κωνσταντακοπούλου, Ειρήνη Βράκα, Ιωάννη Μωύσογλου και Ευαγγελία Μεϊμέτη και την υποψήφια διδάκτορα Αγλαΐα Κατσιρούμπα (νοσηλεύτρια ΠΕ, MSc).

Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2023, έπειτα δηλαδή από τη λήξη της πανδημίας λόγω της COVID-19. Ο μελετώμενος πληθυσμός περιλάμβανε 1760 επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι εργάζονταν σε υπηρεσίες Υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως νοσοκομεία, κέντρα υγείας κ.ά.

Τα ευρήματα της μελέτης

Η μέση ηλικία των επαγγελματιών υγείας ήταν 41,1 έτη, ενώ η μέση διάρκεια προϋπηρεσίας στον κλινικό χώρο ήταν 16,2 έτη. Το 53,8% των επαγγελματιών υγείας ήταν νοσηλευτές. Η πλειονότητα των επαγγελματιών υγείας (83,3%) δήλωσαν ότι εργάζονται σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες Υγείας.

Το 69,1% των επαγγελματιών υγείας εμφάνισαν υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εξουθένωσης, το 16,8% μέτριο επίπεδο εξουθένωσης και το 14,1% χαμηλό επίπεδο εξουθένωσης. Μάλιστα, η εξουθένωση ήταν μεγαλύτερη για τους νοσηλευτές σε σχέση με τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας. Πιο συγκεκριμένα, το 91,1% των νοσηλευτών δήλωσαν ότι είναι εξουθενωμένοι σε μεγάλο βαθμό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας ήταν 79,9%.

Αναφορικά με την επαγγελματική ικανοποίηση, οι μισοί περίπου συμμετέχοντες (50,7%) δήλωσαν χαμηλά επίπεδα ικανοποίησης, το 36,1% μέτρια επίπεδα ικανοποίησης και το 13,1% υψηλά επίπεδα ικανοποίησης. Οι νοσηλευτές ήταν λιγότερο ικανοποιημένοι σε σχέση με τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας, καθώς το 61% των νοσηλευτών ήταν ικανοποιημένοι σε μικρό βαθμό από το επάγγελμα τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας ήταν 38,8%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, οι γυναίκες, οι επαγγελματίες υγείας με μεταπτυχιακό/διδακτορικό δίπλωμα, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι σε κυκλικό ωράριο, οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης, οι εργαζόμενοι σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες υγείας και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα βίωσαν υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής εξουθένωσης. Επιπλέον, η αύξηση των ετών προϋπηρεσίας στον κλινικό χώρο σχετίζονταν με αύξηση της εξουθένωσης.

Αναφορικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν την επαγγελματική ικανοποίηση, βρέθηκε ότι οι νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας με μεταπτυχιακό/διδακτορικό δίπλωμα, οι εργαζόμενοι σε κυκλικό ωράριο, οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα και οι εργαζόμενοι σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες υγείας ήταν λιγότερο ικανοποιημένοι από την εργασία τους. Επιπλέον, η αύξηση των ετών προϋπηρεσίας στον κλινικό χώρο σχετίζονταν με μείωση της ικανοποίησης.

Αποχωρήσεις υγειονομικών από το σύστημα υγείας

Το τέλος της πανδημίας συνοδεύτηκε από την αποχώρηση μεγάλου αριθμού επαγγελματιών υγείας από τις υπηρεσίες υγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς λόγω της μεγάλης εξουθένωσης και της χαμηλής ικανοποίησης που βίωσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μάλιστα, ο αυξημένος ρυθμός αποχώρησης των επαγγελματιών υγείας συνεχίζεται και μετά από τη λήξη της πανδημίας προκαλώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα στη λειτουργία των συστημάτων υγείας παγκοσμίως.

Τα ευρήματα της παρούσας μελέτης ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αντίληψη ότι οι συνθήκες εργασίας για τους επαγγελματίες υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν εξαιρετικά δύσκολες, οδηγώντας σε μεγάλη εξουθένωση και μικρή ικανοποίηση. Η κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν την εξουθένωση και την ικανοποίηση των επαγγελματιών υγείας είναι καθοριστικής σημασίας για να διαμορφωθεί το κατάλληλο πλαίσιο υποστήριξής τους τόσο σε εργασιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Οι επαγγελματίες υγείας αποτελούν την πλέον καθοριστική παράμετρο σε ένα σύστημα υγείας και δεν αρκεί απλώς να παραμείνουν στην εργασία τους, αλλά να εργάζονται κάτω από ανθρώπινες συνθήκες και να λαμβάνουν ικανοποίηση από το επάγγελμά τους, αναφέρουν οι επιστήμονες. Είναι σαφές, σημειώνουν, ότι πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να βελτιωθούν οι εργασιακές συνθήκες για τους επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτόν, θα μπορούσε να μειωθεί η εξουθένωση των επαγγελματιών υγείας και να αυξηθεί η επαγγελματική τους ικανοποίηση, έτσι ώστε να μειωθούν οι αποχωρήσεις τους από το σύστημα υγείας στην Ελλάδα και να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών υγείας.

=======================================================================
Ο ήλιος έχει τα δικά του…σχέδια: «Πιο ευάλωτη από ποτέ η ανθρωπότητα»
«Η δραστηριότητα του ήλιου αυτή τη στιγμή αυξάνεται και οι επιστήμονες ανησυχούν...».

Για τον ήλιο και το ενδεχόμενο να “ψήσει” κάθε τεχνολογική υποδομή που βασίζεται στο ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι το 2025 ασχολείται και πάλι ο διεθνής τύπος.

«Εάν μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα χτυπήσει αύριο τη γη, θα προκαλούσε τεχνολογικό χάος που θα μπορούσε να σακατέψει τις οικονομίες και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη διαβίωση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», σύμφωνα με τη NASA.

Ευτυχώς, αυτές οι καταιγίδες είναι πολύ σπάνιες. Αλλά ο ήλιος μας είναι ανήσυχος ενόψει μιας 20ετούς αιχμής δραστηριότητας, που σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο στη Γη τα επόμενα χρόνια», είπαν ειδικοί στο Insider.

«Και ποτέ πριν δεν ήμασταν πιο ευάλωτοι», συμπλήρωσαν…τρομαγμένοι.

Τρία διαφορετικά ηλιακά συμβάντα είναι που μπορούν να στείλουν σωματίδια υψηλής ταχύτητας που μπλέκουν με τα μαγνητικά πεδία της Γης: ηλιακές εκλάμψεις, στεφανιαίες τρύπες ή εκτινάξεις μάζας στεμμάτων (CMEs) — τεράστιες εκρήξεις στον ήλιο.

Εάν αυτά χτυπήσουν στη Γη με αρκετή βία, μπορούν να αποκολλήσουν το ιονισμένο στρώμα της Γης που μας προστατεύει από τις χειρότερες διαστημικές καιρικές συνθήκες. Αυτό μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να περάσουν περισσότερα φορτισμένα σωματίδια.

«Μιλάμε για ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά κάθε αιώνα», είπε στο Insider ο Μάθιου Όουενς, καθηγητής διαστημικής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ.


Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

«Αυτός ο τύπος ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Αλλά γίνεται πιο πιθανό κατά τη διάρκεια μιας αιχμής της ηλιακής δραστηριότητας, η οποία συμβαίνει περίπου κάθε 11 χρόνια.

Τότε αυξάνεται η πιθανότητα ο ήλιος να δημιουργήσει περισσότερες ηλιακές κηλίδες, περισσότερα CME, περισσότερες ηλιακές εκλάμψεις και περισσότερες στεφανιαίες τρύπες. Όλα αυτά δίνουν περισσότερες ευκαιρίες για ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά τον αιώνα.

Οι πιο ισχυρές γεωμαγνητικές καταιγίδες που έχουν καταγραφεί χρονολογούνται πριν από το Διαδίκτυο και τους τεράστιους δορυφορικούς στόλους που βλέπουμε σήμερα. Σε όσο περισσότερες τέτοιες υποδομές βασιζόμαστε, τόσο πιο ευάλωτοι είμαστε.

Εάν συμβεί μια τέτοια καταιγίδα σήμερα, ο κόσμος θα μπορούσε να περιμένει να δει εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, δορυφόρους να πέφτουν εκτός τροχιάς και κρίσιμα δίκτυα επικοινωνίας να διακόπτονται, σύμφωνα με τη NASA.

Ο τρέχων κύκλος αναμένεται να κορυφωθεί γύρω στο 2025. Μέχρι τότε, χώρες σε μεγαλύτερα γεωγραφικά πλάτη όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές – όσο μεγαλύτερο είναι το γεωγραφικό πλάτος της χώρας, τόσο πιο ευάλωτη είναι στον ηλιακό καιρό».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_84.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_84.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content