Αυτός είναι ο "Σταυρός της Ζωής" που έχουμε μέσα στο σώμα μας και θέλουν να καταστρέψουν οι σκοταδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο "Σταυρός της Ζωής" που έχουμε μέσα στο σώμα μας και θέλουν να καταστρέψουν οι σκοταδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Η ιδέα ότι η γλυκοπρωτεΐνη λαμινίνη έχει σχήμα που μοιάζει με σταυρό και έχει πνευματική ή θρησκευτική σύνδεση με τον άνθρωπο, καθώς είναι πλέον ο πιο δημοφιλής ισχυρισμός στις μέρες μας.

Αυτή η έννοια έχει κοινοποιηθεί ευρέως μέσω διαφόρων πηγών, ιδιαίτερα στο Διαδίκτυο, αλλά είναι σημαντικό να διευκρινιστούν ορισμένα σημεία:

Δομή Λαμινίνης : Η λαμινίνη είναι πράγματι μια πραγματική πρωτεΐνη που βρίσκεται στην εξωκυτταρική μήτρα των κυττάρων στο σώμα μας. Παίζει ρόλο στην παροχή δομικής υποστήριξης στα κύτταρα και στη δέσμευσή τους μεταξύ τους. 

Η λαμινίνη είναι μια τριμερής πρωτεΐνη, που σημαίνει ότι αποτελείται από τρεις υπομονάδες που ενώνονται (Τριαδικότητα) για να σχηματίσουν μια δομή που έχει το σχήμα σταυρού.

Συμβολισμός : Το σταυροειδές σχήμα της λαμινίνης έχει θρησκευτικό συμβολισμό, που το συνδέει με τον Χριστιανισμό και τη σταύρωση του Ιησού Χριστού. Για όλους του πιστούς αποτελεί σημάδι θεϊκού σχεδίου και σκοπού στη δημιουργία ζωντανών οργανισμών.

Επιστημονική προοπτική : Η δομική ομοιότητα της λαμινίνης με το σχήμα σταυρού είναι μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σχήμα μιας πρωτεΐνης καθορίζεται από τις χημικές και φυσικές της ιδιότητες, καθώς και από τις δυνάμεις που ενεργούν σε αυτό κατά την αναδίπλωση της. 

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΡΕΜΟΥΝ τον ΣΤΑΥΡΟ στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ μας

Τα ερπετοειδή (υποστηρικτές του σκοταδιστικής πλευράς της ανθρωπότητας) δεν στοχεύουν μόνο την ψυχή μας από την οποία τρέφονται. Καθημερινή ασχολία τους είναι η αλλοίωση παγκόσμιων συμβόλων όπως ο Σταυρός. Μα αυτό που τρέμουν περισσότερο είναι η πνευματική αφύπνισή μας. Κομμάτι αυτής και εξαιρετικής σπουδαιότητας, είναι και η πρωτεΐνη λαμινίνη που δεν έγινε τυχαία παγκόσμιο θρησκευτικό σύμβολο…

Η Λαμινίνη (laminin) είναι μια γλυκοπρωτεΐνη η οποία είναι μέρος της εξωκυττάριας μήτρας σε ανθρώπους και ζώα. Η εξωκυτταρική μήτρα (ECM) βρίσκεται έξω από τα κύτταρα και παρέχει υποστήριξη και προσάρτηση για τα κύτταρα στο εσωτερικό των οργάνων (μαζί με πολλές άλλες λειτουργίες). Η Λαμινίνη είναι ουσιαστικά η «κόλλα» των κυττάρων. «Κρατά» τα κύτταρα στη θέση τους και τους επιτρέπει να λειτουργήσουν σωστά. Κρατάει δηλαδή την ύπαρξη μας... μας κρατάει ζωντανούς.

Αποτελεί σημαντικό συστατικό των βασικών μεμβρανών.
Λειτουργεί σαν ένα είδος βιολογικής κόλλας και συγκρατεί τα κύτταρα στον πυρήνα.

Το γονίδιο της Λαμινίνης γ3 (LAGMC3) είναι εκείνο που «έχτισε» τον εγκεφαλικό φλοιό του ανθρώπου χαρίζοντάς του τις χαρακτηριστικές «πτυχώσεις» οι οποίες βοηθούν στη μνήμη και στην πολύπλοκη σκέψη.

Είναι μια πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για την υγεία σας.
Η Λαμινίνη έχει σχήμα ασύμμετρου σταυρού με τρεις μικρούς και ένα μεγάλο βραχίονα.

Οι ιδιότητες της Λαμινίνης και του σχήματός της φαίνεται πως ήταν γνωστά στην απώτατη αρχαιότητα και κάπως έτσι έγινε ένα σύμβολο που με τα χρόνια έγινε παγκόσμιο.

Σίγουρα, θα σκεφτείτε πως όλα αυτά δεν είναι παρά μία σύμπτωση ή ακόμα και εντελώς ανυπόστατα. Πώς, αποκλείεται οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί να γνώριζαν τέτοιες απίθανες λεπτομέρειες.

Κι όμως, η επιστήμη εκείνη τα χρόνια ήταν πολύ πιο προχωρημένη από τα στενά περιθώρια που την έχουν τοποθετήσει η σημερινή επιστημονική κοινότητα. Οι αρχαίοι είχαν γνώση τόσοτων τηλεσκοπίων όσο και των μικροσκοπίων. Είχαν επίσης γνώση των μορίων και των ατόμων, όχι μόνο επειδή τα ανέφερε θεωρητικά ο Δημόκριτος και άλλοι φιλόσοφοι, αλλά επειδή έχουν βρεθεί μοντέλα-απεικονίσεις που δείχνουν ότι είχαν αρχαίοι γνώριζαν την δομή των ατόμων. Παρόμοιες τεράστιες και σπουδαίες γνώσεις, άσχετες με το θέμα μας, κατέληξαν σε χαμένες γνώσεις, λόγω του μετέπειτα επιστημονικού κατεστημένου.

Η ουσία που πρέπει να κρατήσετε, είναι γνώριζαν την Λαμινίνη και πως αποτελεί τον Σταυρό της Ζωής, όπως ακριβώς γνώριζαν το DNA, την περιγραφή του οποίου φαίνεται να μας δίνει και ο Όμηρος. 


Το DNA, επίσης αναγνωρίζεται στο Κηρύκειο του Ερμή.

Για όλα αυτά που αναφέραμε, ίσως τώρα να είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί υπάρχει μία υποχθόνια αλλά παγκόσμια εκστρατεία κατάργησης του Σταυρού από τον Χριστιανισμό –που και αυτός με την σειρά του δανείστηκε το σύμβολο από τον Ορφέα, τον Διόνυσο ή τον Κρίσνα και άλλους 70 περίπου «μεσσίες» που εμφανίστηκαν πολύ πριν τον Χριστό.

Το σύμβολο του ασύμμετρου σταυρού κρύβει μία παγκόσμια «σταθερά» υγείας του ανθρώπου, γι’ αυτό και πρέπει να εξαφανιστεί. Μπορεί η κατάργησή του να μην αναστείλει την λειτουργία της γλυκοπρωτεΐνης, αλλά είναι ένα βήμα αποκαθήλωσης ενός αρχέτυπου που συντονίζει την καλή λειτουργία της.

Όπως τα αγάλματα αποτελούν σύμβολα και επηρεάζουν τον ανθρώπινο ψυχισμό, έτσι και κάθε σύμβολο έχει μία αρχετυπική αξία η οποία στην θέα του δρα καταλυτικά ανάλογα με αυτήν και αυτόν που το βλέπει.

Αυτός είναι ο "Σταυρός της Ζωής" που έχουμε μέσα στο σώμα μας και θέλουν να καταστρέψουν οι σκοταδιστές.... ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΝΙΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ; Η απάντηση κρύβεται στην αντίληψη σας....

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτός είναι ο "Σταυρός της Ζωής" που έχουμε μέσα στο σώμα μας και θέλουν να καταστρέψουν οι σκοταδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτός είναι ο "Σταυρός της Ζωής" που έχουμε μέσα στο σώμα μας και θέλουν να καταστρέψουν οι σκοταδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτός είναι ο "Σταυρός της Ζωής" που έχουμε μέσα στο σώμα μας και θέλουν να καταστρέψουν οι σκοταδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTtU57Nc5X7NFHq4IpB7__I1dOvPPEjNWQ_wGoFWd0G6AheYMvJdOTKlbF2ycxsau-a7LzERMNRE-4e0QptoO_5oNBFfElSSmqZA9mwdxgNNUIMMhUIkiqsIUOMM33Wb6OeAqnuTwYInH7/w399-h400/%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTtU57Nc5X7NFHq4IpB7__I1dOvPPEjNWQ_wGoFWd0G6AheYMvJdOTKlbF2ycxsau-a7LzERMNRE-4e0QptoO_5oNBFfElSSmqZA9mwdxgNNUIMMhUIkiqsIUOMM33Wb6OeAqnuTwYInH7/s72-w399-c-h400/%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_75.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_75.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content