Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==============================
Αλλάζουν τον πλανήτη χωρίς επιστροφή: Η Ατζέντα του Κλάους Σβαμπ
«Τώρα θα ξεκινήσουμε με έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ομάδων “ειδικών καθηκόντων”, για να εξετάσουμε όλα τα διαφορετικά θέματα και θα τα παρουσιάσουμε όλες αυτές τις ιδέες στους ανθρώπους.

Αλλά ταυτόχρονα θα κάνουμε το Νταβός πολύ διαφορετικό, πολύ ανοιχτό για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επιστρέψουμε σε παλιές συνταγές αλλά ότι, θα δούμε πραγματικά την εξεύρεση λύσεων με προσανατολισμό προς το μέλλον».

Αυτά είναι τα λόγια του Κλάους Σβαμπ για όσα έρχονται και θα αλλάξουν τον πλανήτη χωρίς επιστροφή!

Θυμηθείτε τι έχει πει ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, καθώς πλέον όλα αλλάζουν!

Καιρός γαρ ουκ έστι:


=============================================
Κλιματική τρέλα τέλος: «Τον τελευταίο 1,5 αιώνα η γη τελειώνει με την μικρή εποχή παγετώνων»!!
Ο James Taylor, πρόεδρος του Ινστιτούτου The Heartland και ιδρυτικός διευθυντής του Κέντρου Κλιματικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Arthur B. Robinson του Heartland, μίλησε στο Fox News σχολιάζοντας την υστερία γύρω από τα δημοσιεύματα για τον «πιο καυτό Ιούλιο στα χρονικά».

Στο «απυρόβλητο» βρέθηκε ιδίως το διεθνιστικό CNN, που, όπως όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, υιοθέτησε την κλιματική παράνοια.

«Η παγκόσμια θερμότητα βρίσκεται σε αχαρτογράφητη περιοχή».

Τι σημειώνει ο ίδιος:

«Λοιπόν, η αλήθεια δεν είναι τίποτα απολύτως από όσα ακούς από το CNN. Αυτό που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι ότι για τη μεγαλύτερη περίοδο που ο ανθρώπινος πολιτισμός υπήρξε, οι θερμοκρασίες ήταν σημαντικά υψηλότερες από ότι σήμερα.

Οπότε όταν ακούτε ότι “η γη βιώνει τις πιο καυτές της θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί”, “η γη κατέγραψε τις πιο καυτές θερμοκρασίες από ποτέ”, αυτό οφείλεται επειδή χρησιμοποιούν τον όρο “καταγραφή”.

Δεν σας το λένε αυτό, αλλά το χρησιμοποιούν και όταν πιέζονται λένε “λοιπόν, έχουμε καταχώρηση θερμόμετρων υδραργύρου από όλον τον κόσμο τα τελευταία 100 χρόνια περίπου, οπότε σας λέμε την αλήθεια”.

Αυτό είναι καλό επειδή τα τελευταία 100-150 χρόνια η γη επιτέλους τελείωνε με την μικρή εποχή των παγετώνων, η οποία ήταν η πιο κρύα περίοδος των τελευταίων 10.000 ετών!! Εάν οι θερμοκρασίες δεν ανέβαιναν τώρα θα είχαμε πρόβλημα»:


============================================
«Τελειώνετε»: Μέχρι το 2024 θέλουν την μεγάλη ψηφιοποίηση! Τι θα γίνει με το Ελληνικό Δημόσιο;;;
Με την στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022, ο Πούτιν τερμάτισε ξαφνικά την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού. Ωστόσο, η ατζέντα του ΟΗΕ για την παγκοσμιοποίηση συνεχίζεται σε άλλον τομέα και κάπου εκεί βάζουν στο παιχνίδι ακόμα και το… ελληνικό Δημόσιο!!!

Γράφει το RT σε άρθρο του δημοσιογράφου, Έλεμ Τσίντσκι, που φιλοξενεί:

Οι «πιο συναρπαστικές και καλύτερες» επιταγές προέρχονται από μη εκλεγμένους και μη νομιμοποιημένους φορείς. Αυτό γιατί συνεχίζουν να ζητούν από τις εθνικές κυβερνήσεις του κόσμου να υπαγορεύουν τι πρέπει να κάνουν ή να μην κάνουν.

Αυτό συμβαίνει επίσης με ένα από τα τελευταία σχέδια της πρωτοβουλίας που ονομάζεται Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο, που προφανώς εποπτεύεται προσωπικά από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες (σ.σ. εκ μέρους των μεγάλων αφεντικών). Το συνοδευτικό έγγραφο από τον Μάιο του 2023, με τον αθώο τίτλο A Global Digital Compact — an Open, Free and Secure Digital Future for All, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Επίσημοι στόχοι και πραγματικές προθέσεις

Αυτό το ψηφιακό σύμφωνο λέγεται ότι ετοιμαζόταν για τέσσερα χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η εποχή της πανδημίας COVID συμπεριλήφθηκε σε αυτήν την περίοδο επώασης. Δεν είναι ασήμαντο αν σκεφτεί κανείς ότι η κρίση του κορωνοϊού έχει καταστήσει δυνατή την τεράστια πρόοδο όσον αφορά την ψηφιοποίηση. Οι μονοπωλητές πληροφορικής όπως η Google, η Meta, η Microsoft, η Apple ή η Amazon ήταν μακράν οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι και πελάτες-συλλέκτες της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, που διήρκεσε δύο χρόνια, και στην προώθηση ενός ενιαίου, κεντρικού Διαδικτύου στο οποίο όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονταν εξαρτώμενοι.

Σύμφωνα με τον Γκουτέρες, κάθε άτομο στην γη πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο (Και αργότερα στην τεχνητή νοημοσύνη ).

Μέχρι στιγμής, μόνο το 63,5 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι «συνδεδεμένο». Αυτό το γεγονός λέγεται ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η οικονομική ανισότητα στον κόσμο. Αντί να μιλάμε για ψηφιακό έλεγχο, χρησιμοποιείται η λέξη «ανισότητα». Ο Γκουτέρες παραλείπει να αναφέρει ότι όλα τα πρόσφατα εκτυπωμένα fiat money των κεντρικών τραπεζών –με τους δύσκολα αυξανόμενους μισθούς, τον αυξανόμενο πληθωρισμό των τιμών και την φθίνουσα αγοραστική δύναμη του χρήματος καθώς και την συνεχώς αυξανόμενη φορολογική επιβάρυνση– είναι οι πραγματικοί λόγοι για την οικονομική ανισότητα.

Γενικά, το παγκόσμιο ψηφιακό σύμφωνο αφορά την υλοποίηση πολλών από τους 17 βασικούς στόχους της Ατζέντας 2030 . Ο Γκουτέρες το θεωρεί απαραίτητο προκειμένου να επιτευχθεί η «απαραίτητη διακυβέρνηση για ένα βιώσιμο ψηφιακό μέλλον».

Ενώ τα κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν μέχρι στιγμής αρνηθεί ότι υπερεθνικά ιδρύματα σχεδιάζουν έναν «ατομικό ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα», ο ιδιωτικός τομέας (των διεθνιστών) αποκαλύπτει την αλήθεια: Το καλοκαίρι του 2022, ο πρόεδρος του κινεζικού κολοσσού Alibaba, J. Michael Ο Έβανς, υποσχέθηκε ακριβώς αυτό σε μια συνάντηση του WEF . Δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί, αλλά η τεχνολογία είναι εκεί και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτήν – σίγουρα σε εναρμόνιση με τον «ακόμη εθελοντικό» υπολογιστή αποτυπώματος άνθρακα του ΟΗΕ .

Ένας άλλος από τους στόχους είναι η αναμφισβήτητη εισαγωγή μιας ψηφιακής ταυτότητας για κάθε άτομο, η οποία είναι δικτυωμένη και βαθμονομημένη κεντρικά και σε όλες τις δημόσιες εγκαταστάσεις, ιδρύματα και γραφεία σε όλες τις χώρες. Μια άλλη επιθυμία είναι η εισαγωγή των CBDC, δηλαδή των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας, τα οποία προορίζονται να αντικαταστήσουν το τρέχον σύστημα. Πλήρως συγκεντρωμένο ψηφιακό χρήμα!
Γκουτέρες στο Νταβός

Στην ομιλία του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) τον Ιανουάριο του 2023, ο António Guterres παραδέχτηκε ξεκάθαρα ότι το WEF καθοδηγεί τα Ηνωμένα Έθνη στο να εφαρμόσουν τους «Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης» (SDG)!

(…)

Το παράδειγμα της πρόσφατης υιοθέτησης του πιστοποιητικού COVID της ΕΕ από τον ΟΗΕ για την εισαγωγή ενός «ψηφιακού παγκόσμιου διαβατηρίου υγείας» δείχνει ότι οι διαδικασίες σχετικά με αυτό το θέμα συνεχίζονται ακόμη. Το «ψηφιακό παγκόσμιο διαβατήριο υγείας» θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος για μια μεταγενέστερη γενική ψηφιακή «ταυτότητα».

Ο Γκουτέρες κάλεσε τους πολιτικούς που ήταν παρόντες στο WEF να αγνοήσουν την αντίθετη βούληση των ανθρώπων στις χώρες τους, σε τέτοιο βαθμό που δεν θα χρειαστεί να δεχτούν περαιτέρω καθυστερήσεις, τουλάχιστον από την πλευρά του δημόσιου τομέα σε αυτό το θέμα (σ.σ. Το Δημόσιο σε κάθε κράτος οφείλει να βιαστεί, προκειμένου να προωθηθούν γρήγορα όλα αυτά! Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί Μητσοτάκης, Πιερρακάκης και σία βάλθηκαν να αναβαθμίσουν το Δημόσιο στην χώρα που γίνονται εκρήξεις σε πολύτιμες αποθήκες πυρομαχικών λόγω πυρκαγιάς!!!!!)

Στο έγγραφο του Ψηφιακού Συμφώνου, ο Γκουτέρες προβλέπει ότι μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν άτομα ή ομάδες που θα μπορούσαν να αντισταθούν σθεναρά στην ψηφιακή ευθυγράμμιση και συγχρονισμό. Σε αυτό το σημείο, η λύση του είναι οι κυβερνήσεις των κρατών μελών του ΟΗΕ να θέσουν ως προϋπόθεση την σχεδιαζόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» προκειμένου να τους επιτραπεί η συμμετοχή στο σύστημα υγείας. Αυτό το εκβιαστικό κίνητρο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με πρόσχημα τον εμβολιασμό. Εκτός από την εμπλοκή του συστήματος υγείας με μια τέτοια «ψηφιακή ταυτότητα», ο Γκουτέρες αναφέρει επίσης «εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ιδρύματα» στο έγγραφό του ως άλλα πιθανά ιδρύματα όπου η «ψηφιακή ταυτότητα» θα μπορούσε να γίνει υποχρεωτική.

(…)

Το χρονοδιάγραμμα του Γκουτέρες για το ψηφιακό του σύμφωνο είναι πολύ φιλόδοξο και θέλει την υλοποίηση «μεγάλης ψηφιοποίησης». Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024, κατά τη διάρκεια της «Συνόδου Κορυφής του Μέλλοντος», ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ επιθυμεί όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ να έχουν αποδεχθεί ή ακόμη και να επικυρώσει το σύμφωνο. Όλα πρέπει να παραμείνουν υποταγμένα και δεσμευμένα στην παγκόσμια ατζέντα για το 2030 – Ατζέντα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2030!

Ο Ελέμ Τσίντσκι είναι Γερμανοπολωνός δημοσιογράφος που γράφει για γεωπολιτικά, ιστορικά, οικονομικά και πολιτιστικά θέματα.


================================================
Νόμος θα οδηγεί αυτούς που έχουν ελεύθερη γνώμη ακόμα και φυλακή! «Θα πάει παντού στην Ευρώπη»
Ο Αμερικανός δικηγόρος Jonathan Turley προβλέπει ότι άλλες χώρες ενδέχεται να εγκρίνουν παρόμοιους νόμους ως μέρος ενός ευρύτερου κινήματος στην Ευρώπη με στόχο τον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης.
Ένα νέο προτεινόμενο νομοσχέδιο στην Ιρλανδία, το οποίο στοχεύει να επιβάλει ποινές φυλάκισης σε όσους «υποκινούν τη βία ή το μίσος», έχει πυροδοτήσει κύμα σοκ και έντονη διαφωνία μεταξύ των πολιτών της.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι εάν εγκριθεί, αυτή η νομοθεσία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια οργουελική κοινωνία, όπου τα «εγκλήματα της σκέψης» και οι αντιδημοφιλείς απόψεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φυλάκιση.

Η υποστήριξη για την αμφιλεγόμενη νομοθεσία φαίνεται να προέρχεται αποκλειστικά από αυτοαποκαλούμενους ακτιβιστές και χρηματοδοτούμενες από την κυβέρνηση ΜΚΟ, ενώ οι απλοί Ιρλανδοί πολίτες αντιτίθενται σθεναρά κατά την διάρκεια διαβουλεύσεων στο Διαδίκτυο.

Η αποτυχία της κυβέρνησης να αποδείξει την αναγκαιότητα ενός τέτοιου περιοριστικού νόμου έχει εγείρει αμφιβολίες σχετικά με τις πραγματικές της προθέσεις, ειδικά όταν εμπλέκονται ΜΚΟ που τον στηρίζουν.

Η υπουργός Δικαιοσύνης της Ιρλανδίας Helen McEntee ισχυρίζεται ότι το νομοσχέδιο απολαμβάνει δημοτικότητας μεταξύ ακτιβιστών και χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση ΜΚΟ, αλλά η έλλειψη δημόσιας υποστήριξης είναι εμφανής.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες φοβούνται ότι αυτός ο νόμος θα μπορούσε να καταστείλει την ανεξάρτητη σκέψη, να φιμώσει τις φωνές που διαφωνούν και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φόβου και αυτολογοκρισίας. Για πολλούς, αυτή δεν είναι η Ιρλανδία που λατρεύουν!

Ο Αμερικανός δικηγόρος Jonathan Turley προβλέπει ότι παρόμοιοι νόμοι ενδέχεται να εφαρμοστούν σε άλλες χώρες, ως μέρος ενός ευρύτερου κινήματος στην Ευρώπη, ιδιαίτερα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιδιώκει να καταστείλει την ελευθερία της έκφρασης.

Δείτε στο βίντεο την Ιρλανδή υπουργό Δικαιοσύνης να υπερασπίζεται τον νόμο που έρχεται!


====================================================
«Εμβολιασμένοι μεταδίδουν mRNA σωματίδια σε ανεμβολίαστους»!!! Απόλυτο ΣΟΚ με έρευνα

Άτομα που δεν έλαβαν το εμβόλιο Covid-19 θα μπορούσαν να έχουν σωματίδια εμβολίου mRNA που μεταδίδονται σε αυτούς από εμβολιασμένα άτομα μέσω μετάδοσης αερολύματος, ισχυρίζεται μια νέα μελέτη.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ImmunoHorizons τον περασμένο Μάιο, οι επιστήμονες μπόρεσαν να αποδείξουν πώς η κανονική αναπνοή θα μπορούσε να διασπείρει σωματίδια μέσω αερολυμάτων και σταγονιδίων σε άλλους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Οι ερευνητές εξέτασαν την πιθανότητα τα εμβολιασμένα άτομα να απελευθερώνουν μικροσκοπικά σταγονίδια που περιέχουν αντισώματα ανοσοσφαιρίνης G (IgG) και ανοσοσφαιρίνης Α (IgA) όταν εξέπνεαν ενώ φορούσαν μάσκες.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι αντισώματα IgG και IgA ανιχνεύθηκαν στο σάλιο των εμβολιασμένων ατόμων και στις μάσκες προσώπου που φορούσαν μετά από μια διαδικασία γνωστή ως έκλουση .

Στην συνέχεια, η μελέτη εξέτασε εάν τα αντισώματα Covid-19 θα μπορούσαν να μεταφερθούν μεταξύ των μελών της οικογένειας μέσω μικροσκοπικών σταγονιδίων στην μύτη.

Οι ερευνητές συνέλεξαν ρινικά επιχρίσματα από μη εμβολιασμένα παιδιά που ζούσαν με εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους γονείς και γονείς που είχαν αναρρώσει από τον COVID-19.

Παιδιά από εμβολιασμένα νοικοκυριά είχαν ανιχνεύσιμα αντισώματα στη μύτη τους, ενώ παιδιά από μη εμβολιασμένα νοικοκυριά αποδείχθηκε ότι είχαν πολύ λίγα αντισώματα.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων σε εμβολιασμένους γονείς συσχετίστηκαν με αυξημένα επίπεδα αντισωμάτων στα παιδιά τους.


Τα ευρήματα αναφέρουν ότι τα αντισώματα θα μπορούσαν να μεταφερθούν από τους εμβολιασμένους γονείς στα παιδιά τους μέσω ρινικών σταγονιδίων, ρίχνοντας φως στο φαινόμενο της έκχυσης του εμβολίου.

«Με άλλα λόγια, τα ευρήματά τους υποδεικνύουν ότι η μετάδοση αντισωμάτων στον αέρα μπορεί να συμβεί μεταξύ εμβολιασμένων με τον COVID-19 γονείς και τα παιδιά τους – και η τάση για αυτή την μεταφορά σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα των ρινικών ή στοματικών αντισωμάτων που βρέθηκαν σε όσους έλαβαν εμβόλια», έγραψε η Μέγκαν Ρέντσο των Epoch Times.

Ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Παιδικής Υγείας, Μπράιαν Χούκερ, προειδοποίησε ότι το γεγονός ότι τα αντισώματα Ig μεταφέρονταν μεταξύ των ανθρώπων σήμαινε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας mRNA μπορεί επίσης να ανταλλάσσονται.

«Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσοποίηση των παρευρισκομένων καθώς και προβλήματα που σχετίζονται με την τοξικότητα των πρωτεϊνών αιχμής στα συστατικά της κυκλοφορίας του αίματος και σε άλλους ιστούς», είπε στους Epoch Times.

===========================================
Μέχρι και ο Έλον Μασκ το κατάλαβε : «Καλούν σε γενοκτονία των λευκών»!
Ένα σύνθημα των Νοτιοαφρικανών κατά των λευκών έχει δώσει την αφορμή τον Έλον Μασκ να απασφαλίσει κυριολεκτικά κατά της ιουδαικης New York Times που γραφεί «σκότωσε τον Μπόερ», δηλαδή τον λευκό κάτοικο της Νοτίου Αφρικής αλλα εννοουν ολους τους λευκους επειδη εκαναν μιση δουλεια στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο και για αυτο κουβαλουν λαθρο.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter κυριολεκτικά εξερράγη μόλις διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο μισους κατα των λέυκων που να πάει και πισω στο χρονο να δει τι ψεματα εγραφε αυτη η ιουδαικη σέλιδα οταν εκαναν γενοκτονια του λευκου γενος στην Ευρωπη, μεχρι και οτι τους Πολωνους που εσφαξαν οι ιδιοι στο δασος Katyn εγραφαν οτι τους εσφαξαν οι "κακοι ναζι " που επισης ανηκαν στο λευκο γενος.

Κατηγόρησε τους New York Times ότι προωθούν την γενοκτονία, ενώ έκανε και κάτι πραγματικά εξωφρενικό: Έδωσε στην δημοσιότητα μία ιστοσελίδα, την οποία μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν για να διαβάζουν τα συνδρομητικά σημιτο-άρθρα των New York Times! Αφού φυσικά κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να αγοράζει την εφημερίδα…

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας καταγράφει κάποια εκατομμύρια κέρδη μέσω των συνδρομητών της!

Τα ίδια κανουν και στην Ελλαδά και το πόπολο υποστηριζει σελιδες ελληνοφωνων με λυσσα και μετα κατηγορεί τους "φασιστες" για τα δεινα του ακομα και τους ιδιους αποκαλει ετσι απο την ηληθιοτητα του ασχετα που τα παντα γυρω του ειναι σταλινικα , και με αυτην μασονικη λέξη στην ουσια εννοούν το λευκο γενος οι ελληνοφωνοι που δεν ανηκουν και πολλοι νεοέλληνες με δηθεν καθαρο ελληνικο DNA, ακομα και αυτοι που το παιζουν πατριωτές βλεπε τυπου Τσακρινος του ΚΚΕ που κανει σαν λυσσασμενος σε ιντερνετικο ραδιο παπαγαλιζοντας αυτες τις μασονικες ταμπελες,και το 40 κατι τετοιοι "πατριωτες" πεταγαν σε πηγαδια παιδια επειδη ηταν φασιστακια και εμοιαζαν με Γερμανακια δηλαδη ηταν του λευκου γενους, και λοιποι τετοιας ρατσας νεοελληνες του ιντερνετ που το παιζουν και φωστηρες υποστηριζει το ποπολο , και φυσικα ουτε οι σημιτο-αραβες αναρχο-κομμουνιστες ανηκουν στο λευκο γενος . Kαι μολις πριν 2 μερες λεγαμε οτι βρηκαμε και αλλη αναρχο-σημιτο-σελιδα facebook μεσω της συμμοριας τους ellinika hoaxnes που κανει δημοσια υποκινηση μισους στο λευκο γενος και ο δογματικος οχλος που δεν εχει καταλαβει τιποτα εδω και 80 ετη και νομιζει οτι σκοτωναν ταχα ιδελογικους αντιπαλους επειδη τα βλεπει ολα δογματικα παταει like σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους .

Το διάβασα στο aetos-apokalypsis.com
===========================================
ΣΟΚ: Έτσι διαλύει η μυοκαρδίτιδα (μετά από εμβόλια COVID) τους αθλητές – Δείτε τι δείχνει ο McCullough
Ο καρδιολόγος Dr Peter McCullough, σχετικά πρόσφατα, περιγράφει πως η μυοκαρδίτιδα, που προκαλείται μετά από τα εμβόλια COVID, όπως λέει, διαλύει τους αθλητές!!!

Όπως αναφέρει:

«Άτομο 22 χρονών. 5 μέρες μετά τη λήψη της 1ης δόσης (του εμβολίου) της Pfizer, πηγαίνει στο νοσοκομείο με πόνο στο στήθος και πεθαίνει 7 ώρες αργότερα…

Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να σκοτώσετε έναν 22χρονο άνδρα, μέσα στο νοσοκομείο με πλήρη εξοπλισμό ανάνηψης και πλήρη ικανότητα καρδιολογικής υποστήριξης της ζωής;

Μόνο μια απίστευτη δύναμη μέσα στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να σκοτώσει έναν υγιή άνδρα 22 ετών ακριβώς μπροστά στους γιατρούς.

Η καρδιά ουσιαστικά καταστρέφεται από την μυοκαρδίτιδα!!!!

Με ρώτησαν κάποιοι: ”Dr McCullough, τι μπορεί να διαλύσει έναν αθλητή;

Οι αθλητές είναι όσο πιο υγιείς γίνεται να είναι κανείς…”(Το εμβόλιο) μπορεί να το κάνει!!!».

Δείτε το βίντεο:

el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content