Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"


ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

=============================================
Με τρόπο τεχνητό δίνουν «χτύπημα» στο ψωμί και το λάδι!!!
Το κόστος των πρώτων και δεύτερων υλών αλλά και οι δαπάνες για μεταφορές και ενέργεια συνεχίζουν να προβληματίζουν τις βιομηχανίες βασικών καταναλωτικών προϊόντων, απομακρύνοντας την πολυπόθητη μείωση των τιμών στα τρόφιμα και στα υπόλοιπα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η άνοδος του πληθωρισμού τον Ιούλιο, με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat σήμερα, αποτυπώνει ακριβώς αυτή την τάση, ενώ ταυτόχρονα «υποθηκεύει» και υψηλά ποσοστά κλαδικού πληθωρισμού για τους επόμενους μήνες.

Την ίδια ώρα το «πάγωμα» της συμφωνίας των σιτηρών και η καταστροφή 40.000 τόνων σιταριού μετά από επίθεση, δίνουν το κατάλληλο πρόσχημα για να χτυπηθεί η ελληνική, μεταξύ των άλλων, κοινωνία σε συνδυασμό με τους «πράσινους» φόρους και την πολιτική από-ανάπτυξης!!!

Ο πρόεδρος των αρτοποιών, Παναγιώτης Σαχινίδης, αποκαλύπτει πως υπάρχουν πληροφορίες πως από Δευτέρα θα υπάρξουν αυξήσεις στο αλεύρι, τις οποίες θεωρεί αδικαιολόγητες, καθώς, όπως λέει, «ναι μεν υπάρχει το πρόβλημα της Ρωσίας με την Ουκρανία, αλλά υπάρχουν τόσα αποθέματα μέσα στους μύλους, που όλο αυτό είναι αδικαιολόγητο!!!

Επομένως υπάρχουν λύσεις, αλλά κάποιοι θέλουν την καταστροφή!!!

Μαζί με το ψωμί χάνουμε και το λάδι, καθώς έρχονται και εκεί τρομακτικές αυξήσεις!!!

Δείτε:

==============================================
Θέλουν να βάλουν τεράστια “ομπρέλα” πάνω από τη γη για να μπλοκάρουν τις ακτίνες του ήλιου
Δεν είναι η πρώτη φορά που προτάθηκαν διαστημικές ασπίδες – καθρέφτες ή σκιές που τοποθετούνται σε τροχιά μεταξύ του ήλιου και της Γης, με τον ισχυρισμό ότι όλα αυτά τα σχέδια έχουν ως στόχο την πρόληψη της “κλιματικής αλλαγής”.

Αυτή αναφέρεται ότι είναι η τελευταία ιδέα ενός Αμερικανού αστρονόμου στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης.

Μέχρι τώρα, ωστόσο, οι επιστήμονες ήθελαν να σχεδιάσουν μια ασπίδα που εξισορροπεί το βάρος και το κόστος. Μια πιθανή λύση είναι η πρόσδεση του σε ένα αντίβαρο γεμάτο με υλικό αστεροειδή, σύμφωνα με τη νέα πρόταση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS)


Οι τεχνολογίες «μπλοκαρίσματος του ήλιου» είναι γνωστές ως «τροποποίηση ηλιακής ακτινοβολίας» (SRM) .

Μέχρι τώρα, όπως αναφέρεται, η ιδέα της ηλιακής ασπίδας αντιμετώπιζε ένα σημαντικό εμπόδιο: το βάρος. Προηγούμενες προτάσεις είχαν τοποθετήσει την ασπίδα στο σημείο όπου η βαρύτητα της Γης και η πίεση ακτινοβολίας του ήλιου βρίσκονται σε ισορροπία. Η ηλιακή ασπίδα θα συνδεόταν σε ένα αντίβαρο με ένα ισχυρό πρόσδεμα γραφενίου. Το αντίβαρο θα άνοιγε αργά στο διάστημα, επιτρέποντάς του να γεμίσει σταδιακά με σεληνιακή σκόνη ή υλικό αστεροειδή που θα λειτουργούσε ως έρμα.

Καθώς το έρμα θα συλλαμβανόταν στο διάστημα, δεν θα χρειαζόταν να εκτοξευθεί από τη Γη. Λειτουργώντας ως αντίβαρο, θα μείωνε δραματικά το βάρος της ασπίδας, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Μαζί, η ασπίδα και το αντίβαρο θα ζύγιζαν περίπου 318 εκατομμύρια μετρικούς τόνους – 100 φορές λιγότερο από τα προηγούμενα σχέδια.

Σε μια εργασία του 2008 με τίτλο «20 λόγοι για τους οποίους η γεωμηχανική μπορεί να είναι μια κακή ιδέα», ο Αμερικανός κλιματολόγος Άλαν Ρόμποκ συγκρίνει αυτές τις τεχνολογίες με την τοποθέτηση της Γης σε «υποστήριξη ζωής», λέγοντας ότι «η θεραπεία μπορεί να είναι χειρότερη από την ασθένεια».

Ο Ρόμποκ προειδοποιεί για τις άγνωστες συνέπειες τέτοιων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων στο περιφερειακό κλίμα, τα φυτά και την ηλιακή ενέργεια.

================================================
Μυστική διπλωματία του Μητσοτάκη και με την Αίγυπτο!
Καμία ενημέρωση για το περιεχόμενο όσων συζητήθηκαν

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αλ Σίσι είχε χθες ο πρωθυπουργός στο Ελ Αλαμέιν, και στην ατζέντα των δύο ηγετών κυρίαρχη θέση είχαν τα ενεργειακά, με την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου, την οικονομική και εμπορική συνεργασία, τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, και το Μεταναστευτικό.


Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι δύο ηγέτες δεν έκαναν κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους. Δηλώσεις έκανε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μίλησε (στην ΕΡΤ) για «επαναβεβαίωση του στρατηγικού βάθος της σχέσης Ελλάδος και Αιγύπτου», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπογράμμισε ότι «οι ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις είναι αυτοτελείς, ισχυρές, δεν ετεροπροσδιορίζονται και δεν εξαρτώνται από τις όποιες σχέσεις μπορεί να έχουμε με άλλες χώρες στην ανατολική Μεσόγειο». «Αυτό είναι κάτι το οποίο το ξεκαθαρίσαμε με τον πρόεδρο Σίσι, αυτός είναι ο χαρακτήρας των σχέσεων αυτών, είναι μία στρατηγική σχέση αυτή η οποία έχει αναπτύξει η Ελλάδα με την Αίγυπτο, η οποία ακόμα έχει να δώσει πολλά δείγματα γραφής σε πολλούς διαφορετικούς τομείς» τόνισε.

Αυτή η ερώτηση-απάντηση έχει άμεση σχέση με την αναβάθμιση των σχέσεων Αιγύπτου και Τουρκίας που επιχειρείται τους τελευταίους μήνες και ιδίως μετά την επανεκλογή του Ταγίπ Εντογάν τον προηγούμενο Μάιο στην προεδρία της Τουρκίας. Όπως προκύπτει από την απάντηση του πρωθυπουργού, το θέμα αυτό συζητήθηκε μεταξύ τους, όμως ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο αρνήθηκε ότι θα επηρεαστούν οι σχέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου αλλά υποστήριξε πως με τον κ. Σίσι «επαναβεβαιώσαμε ότι η Ελλάδα και η Αίγυπτος είναι παράγοντες σταθερότητας στην ευρύτερη γεωπολιτική μας γειτονιά», ενώ σημείωσε πως συζήτησαν «και νέες προοπτικές συνεργασίας, δίνοντας έμφαση στα θέματα της ενέργειας, που πια η διασύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου μέσω ενός καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας είναι ένα project το οποίο φαίνεται να απολαμβάνει και τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Θυμίζουμε πάντως ότι μετά την εκλογή του Ταγίπ Ερντογάν ο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι τού τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί και συμφώνησαν στην άμεση αναβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Αγκυρας και Καΐρου, με επιστροφή των εκατέρωθεν πρεσβευτών. Επίσης, ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι είχε επισκεφθεί την Τουρκία και με τον τότε ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχαν προετοιμάσει το έδαφος για την αναβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων και για μια συνάντηση των δύο ηγετών.

Ωστόσο ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ανέβαλε πριν από μερικές μέρες την επίσκεψή του στην Τουρκία, που είχε προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου, λόγω της συμμετοχής του στη διήμερη Σύνοδο Κορυφής Ρωσίας – Αφρικής που άρχισε την ίδια μέρα στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα τουλάχιστον με διαρροές στον Τύπο από αιγυπτιακές διπλωματικές πηγές. Χθες ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε και το Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στη Μάχη του Ελ Αλαμέιν. «Με την ευκαιρία της επίσκεψης ήθελα να αναφερθώ εδώ στο Ελ Αλαμέιν, όπου οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους στην έρημο της Αιγύπτου στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Ηταν το ελάχιστο το οποίο μπορούσα να κάνω γι’ αυτούς που βρέθηκαν μακριά από την πατρίδα στον κοινό αγώνα για την ελευθερία» δήλωσε σχετικά. Ο κ. Μητσοτάκης είχε βρεθεί στην Αίγυπτο και τον Ιούνιο του 2021, όταν είχε συναντηθεί ξανά με τον κ. Αλ Σίσι στο Κάιρο

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video ΕΔΩ

=============================================
Η Γερμανία του 2023: Το ΒΙΝΤΕΟ τα λέει όλα

==========================================
Οι Γερμανοί ζητούν ΕΞΟΔΟ από την Ευρωζώνη


============================================
Νάιτζελ Φάρατζ: «Oι τράπεζες του Hνωμένου Βασιλείου κλείνουν τους λογαριασμών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν μετρητά»
Του έκλεισαν τους λογαριασμούς εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων, τώρα κλείνουν τους λογαριασμούς επιχειρήσεων που δέχονται πληρωμές σε μετρητά, περιορίζουν ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύουν χρήματα οι άνθρωποι. Αύριο…τι;

Ο πρώην ηγέτης του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ διεξάγει εκστρατεία για λογαριασμό των ανθρώπων εκείνων των

οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν κλείσει – και δημιούργησε έναν νέο ιστότοπο για την αντιμετώπιση του de-banking.
Ο Farage, ο οποίος λέει ότι σχεδιάζει να «χτίσει μια ισχυρή ομάδα λόμπι» την οποία η κυβέρνηση «απλά δεν θα μπορεί να αγνοήσει», αφού αποκάλυψε ότι 1.000 τραπεζικοί λογαριασμοί κλείνουν κάθε μέρα, χαιρετίζεται πλέον ως προστάτης των καταναλωτών.

Ορκίστηκε να δημιουργήσει έναν μηχανισμό για το πώς να «πλημμυρίζουν» οι τράπεζες με αιτήματα δεδομένων, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του, είπαν ότι η μεταχείρισή του από την τράπεζα Coutts και την NatWest τον έχουν μετατρέψει σε «υπερασπιστή των κατατρεγμένων» της Βρετανίας.

Η πρώην πρωθυπουργός Liz Truss δήλωσε ότι νιώθει «τρομοκρατημένη» από τη μεταχείριση του πρώην ηγέτη του Κόμματος της Ανεξαρτησίας του ΗΒ, του οποίου το κλείσιμο του τραπεζικού του λογαριασμού από την Coutts πυροδότησε κρίση και στη μητρική της εταιρεία, τη NatWest.

Ξεκινώντας την εκστρατεία του, ο Farage είπε ότι θέλει να «αντισταθεί και να πολεμήσει τις μεγάλες τράπεζες που μας έχουν απογοητεύσει». Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

============================================
Klaus Schwab: O Ιδρυτής του WEF (παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ) προέβλεψε με ακρίβεια την πανδημία ενώ υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους
Ο ίδιος (το WEF) προέβλεψε την πανδημία, πρόλαβε να γράψει και σχετικό βιβλίο με αφορμή τον COVID-19 σε χρόνο dt ενώ υπήρξε και αυτόπτης μάρτυρας του χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους καθώς βρισκόταν στο Park Εast της Νέας Υόρκης ενώ το συμβάν βρισκόταν σε εξέλιξη.

Mε ημερομηνία 15 Οκτωβρίου 2019 δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του WEF η προσομοίωση πανδημίας με την ονομασία EVENT 201 που εμπρόκειτο να λάβει χώρα 3 μέρες αργότερα στη Νέα Υόρκη και για την ακρίβεια στις 18 Οκτωβρίου 2019.

H προσομοίωση πανδημίας έγινε για να προετοιμαστεί η απάντηση των ηγετών για το ενδεχόμενο πανδημίας που θα γινόταν πραγματικότητα σχεδόν ταυτόχρονα εάν λάβουμε υπόψη μας τις επικρίσεις που ακολούθησαν σε βάρος της Κίνας για την καθυστερημένη ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Δείτε



Χορηγοί του EVENT 201 ήταν το WEF από κοινού με το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins ( ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με έδρα τη Βαλτιμόρη).

Λίγο μετά θα ακολουθούσε η πραγματική πανδημία.

Το πιο εκτενές πορτρέτο του κ. Schwab φέρνει την υπογραφή του κ. Johnny Vedmore o οποίος είναι είναι ανεξάρτητος ερευνητής-δημοσιογράφος από το Κάρντιφ της Ουαλίας. Kαθώς η Σύνοδος του 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη ας δούμε ποιος είναι ο εμπνευστής του Forum σύμφωνα με την έρευνα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.



Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο Klaus Schwab βρισκόταν στο Park Εast της Νέας Υόρκης και υπήρξε μάρτυρας ενός από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας με τα δίδυμα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου να σωριάζονται μετά από 3 απανωτές εκρήξεις. Σήμερα, δύο δεκαετίες μετά, ο Klaus Schwab κάθεται ξανά στην πρώτη σειρά μιας άλλης στιγμής που καθορίζει τη γενιά στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video ΕΔΩ

==============================================
Ο The Telegraph προβλέπει λαϊκή εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο! Ραγδαίες και αποκαλυπτικές οι εξελίξεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης
Ο βρετανικός The Telegraph με άρθρο που υπογράφει o Allister Heath υποστηρίζει ότι σιγοβράζει λαική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο επεδή οι πολιτικοί έχουν παραδωθεί στις επιταγές μιας μια ψευδο-αξιοκρατικής elite.

(Στη περίπτωση της εξέγερσης καλούμε τους Βρετανούς να μην κάνουν θόρυβο και ξυπνήσουν τους Έλληνες)

To Hνωμένο Βασίλειο- γράφει ο Heath- γίνεται μια αντιδημοκρατική κοινωνία, όπου οι απόψεις της άρχουσας τάξης έχουν προτεραιότητα έναντι εκείνων της πλειοψηφίας.

Επισημαίνει ότι πολλές πολιτικές, όπως η απαγόρευση των λεβήτων αερίου και ο πόλεμος στα αυτοκίνητα, είναι βαθιά αντιδημοφιλείς και πιθανότατα θα ηττηθούν σε δημοψήφισμα. Ο συγγραφέας επικρίνει την έλλειψη διαφοράς μεταξύ των μεγάλων πολιτικών κομμάτων σε βασικά ζητήματα, τα οποία, όπως υποστηρίζει, στερούν τα δικαιώματα εκατομμυρίων ψηφοφόρων.

-Η άρχουσα τάξη, που αποτελείται από μανταρίνους, πολιτικούς συμβούλους και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, συχνά αγνοεί την κοινή γνώμη και επιδιώκει να περιορίσει τους εκλεγμένους πολιτικούς.

Ο συντάκτης υπογραμμίζει επίσης την αποδυνάμωση του εκλογικού σώματος, με πολιτικές όπως ο πόλεμος κατά των αυτοκινήτων και η μετανάστευση που δεν αντικατοπτρίζουν το δημόσιο αίσθημα. Η δημοκρατική συναίνεση στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταρρεύσει μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, με μια ψευδο-αξιοκρατική ελίτ να ελέγχει τώρα τους θεσμούς και επιχειρεί να διατηρήσει τις μάζες στην άγνοια και την προκατάληψη.

Ο συγγραφέας προτείνει τη χρήση περισσότερων δημοψηφισμάτων και τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης για να γίνει το Κοινοβούλιο πιο αντιπροσωπευτικό και να μειωθεί η δύναμη της άρχουσας τάξης.

Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία πρέπει να προστατευθεί από την καταπίεση και ότι οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να ακούν τους ψηφοφόρους διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν μια λαϊκή εξέγερση.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video ΕΔΩ

===========================================
Λοκ ντάουν για την Δηθεν Κλιματική αλλαγή..Το αινιγματικό video του Κλαους Σβαμπ που κατέβασε..

Ένα βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter και τo κατέβασε μετά από λίγη ώρα εξαιτίας της κατακραυγής ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ, έχει προκαλέσει ερωτήματα για τους λόγους που επιλέχθηκε, τώρα να προβληθεί.

Σε αυτό ουσιαστικά αναφέρεται πόσο… καλά είναι για το κλίμα τα lockdown σε όλο τον κόσμο, καθώς λένε ότι μειώνουν την μόλυνση της ατμόσφαιρας, οι ουρανοί είναι καθαρότεροι αφού έχουν μειωθεί οι μετακινήσεις και ελαχιστοποιηθεί οι μεταφορές.

Στο βίντεο κυριαρχούν εικόνες από άδειες πόλεις, από νεκρές βιομηχανίες, καθώς όλα αυτά συμβάλλουν, όπως λένε, σε ένα καθαρότερο περιβάλλον που θα ζητά και “καθαρές τσέπες” καθώς η κλιματική αλλαγή θα απαιτήσει φόρους που θα επωμιστούν οι ήδη επιβαρυμένοι από τα lockdowns λαοί.


Παράλληλα το βίντεο μας πληροφορεί πως η «ησυχία» που έχουν προκαλέσει τα διάφορα lockdown έχει βοηθήσει τους σεισμολόγους να παρατηρούν σεισμούς που ο «θόρυβος» των εποχών πριν τον κορωνοϊό δεν τους το… επέτρεπε(ευτυχώς!).

Το συγκεκριμένο βίντεο του WEF το είχε ανεβάσει ο επικεφαλής του ο διαβόητος Κλάους Σβαμπ, και συγγραφέας του βιβλίου «The Great Reset», το οποίο διαβάζει με μεγάλη προσοχή και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά αναγκάστηκε να το κατεβάσει από τις αντιδράσεις.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η παγκόσμια ελιτ ίσως να σχεδιάζει μαζί με την «μεγάλη επανεκκίνηση» να εισάγει εκ περιτροπής lockdown μια φορά το χρόνο, σε όλα τα κράτη προκειμένου να… σωθούμε από την κλιματική αλλαγή.

Το video αναρτήθηκε σε αυτή τη Διεύθυνση αλλά σήμερα δεν υπάρχει.
https://twitter.com/disclosetv/status/1365630031427428352?s=19

==============================================
Το γύρο του κόσμου κάνει το Video με τον Πρωθυπουργό στην Κυπρο που δείχνει να τα χάνει ξαφνικά και να κάνει έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό του σε κατάθεση Στεφάνου
Ανησυχία έχει προκαλέσει το βίντεο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στην Κύπρο, όπου πήγε να καταθέσει στεφάνι για τη μνήμη των θυμάτων της τουρκικής εισβολής.

Στο βίντεο από ζωντανή σύνδεση διακρίνεται ο πρωθυπουργός να τα χάνει ξαφνικά και να κάνει έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό του, την ώρα μάλιστα που όλοι σίγησαν για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.

Τι συνέβη στον πρωθυπουργό; Βιαζόταν να φύγει; Τον πείραξε η ζέστη; Ο,τι και να έπαθε πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το σίγουρο είναι ότι η συμπεριφορά του άφησε τους Κύπριους ενεούς.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content