Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
Κλέλια Ρενέση: «Ενώ έχουμε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, ο πρωθυπουργός μας ασχολείται με τον Ουκρανικό πόλεμο»
Ακόμη μία ανάρτηση γροθιά στο στομάχι έκανε η Κλέλια Ρένεση στον λογαριασμό της στο instagram για την πύρινη λαίλαπα που έχει κατακλύσει τη χώρα μας εδώ και μία εβδομάδα.

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε εκφράσει την άποψή της ρίχνοντας τα βέλη της στην κυβέρνηση αλλά και στους Έλληνες πολίτες για την απραξία τους.


Η εν λόγω ηθοποιός που είναι ενημερωμένη για όλα τα κοινωνικά θέματα και με αφορμή την φωτογραφία από τη στείλανε από τις φωτιές στη Βοιωτία, θέλησε να κάνει τη δική της εκτίμηση για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά πως: 

«Περιπολίες πολιτών στα χωριά και στα βοσκοτόπια. Τρακτέρ με βυτία νερού έτοιμα στους χωματόδρομους. Σκοπιές πολιτών ανά οικισμό.

Πισίνες προμηθεύονται αντλίες για την ώρα την κακή. Οι άνθρωποι πλέον δεν εκκενώνουν τα χωριά, ξέρουν τί έρχεται. Κανείς δεν κουνιέται. Όλη η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπνεύσει. Δήμαρχοι μαζί με αγρότες φτιάχνουν με τρακτέρ αναχώματα.

Γουόκι τόκι και κινητά, νερά , μαντήλια και σάντουιτς και έξω στη μαύρη νύχτα νυχτέρι.

Ενώ έχουμε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, απροστάτευτοι και μη καταρτισμένοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι, ο πρωθυπουργός μας ασχολείται με τον Ουκρανικό πόλεμο. Οπότε πάλι μόνοι μας.

Στην επόμενη πορεία πυροσβεστών, μην κατέβεις , άραξε. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ.

Φρικιαστική φωτό απ’ τα αδέρφια μου στο Στειρι Βοιωτίας που ζουν εφιάλτη. Η έννοια μου μαζί σας και με όλους όσους υποφέρουν από την εγκληματική κρατική εγκατάλειψη.

Υγ. Άραγε οι κύριοι στην εφορία περιμένουν να πληρώσουμε τους φόρους μας ως ανταλλαγή των υπηρεσιών που μας παρέχουν;»,
έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

========================================================================
Πρόγευση «χαράγματος» στους λεγόμενους «μετανάστες»! «Βόμβα» μεγατόνων στην Γερμανία
Ψηφιακές κάρτες πληρωμής για αιτούντες άσυλο πρόκειται να εισαχθούν στο Αμβούργο, το Ανόβερο και την Βαυαρία της Γερμανίας.
Τι σημαίνει αυτό;;;

Αντί για μηνιαίες πληρωμές σε μετρητά, οι παράνομοι μετανάστες στα περιφερειακά πιλοτικά προγράμματα θα λαμβάνουν προγραμματισμένες κάρτες χρημάτων στις οποίες η λειτουργία πληρωμής είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με την αναφορά του Norbert Häring στην πύλη ειδήσεων του, λέγεται ότι υποτίθεται στόχος είναι να αποφευχθεί ο υψηλός διοικητικός φόρτος εργασίας και το κόστος για την προσωπική πληρωμή.


Ωστόσο, υπάρχει η άποψη που λέει πως οι αλλοδαποί, οι οποίοι στέλνονται εδώ συστηματικά βάσει, ενδεχομένως, κάποιου σχεδίου, θα πάρουν πρόγευση του λεγόμενου «ψηφιακού χαράγματος», το οποίο θα έχει περιορισμούς στην χρήση χρημάτων.

το ID2020 και η Digital Impact Alliance ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την προώθηση πρωτοβουλιών ψηφιακού μετασχηματισμού που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και την ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων, όπως ισχυρίζονται, την ώρα που προωθείται παντού το ψηφιακό νόμισμα-ταυτότητα!!!!

Όπως επιδιώκεται, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό!

Τελικά, τα CBDCs (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας) ενδεχομένως θα φορτωθούν σε μικρά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα!

Επομένως, αλλοδαποί και ντόπιοι θα ενσωματωθούν σε μία νέα πλήρως ελεγχόμενη ψηφιακή κοινωνία!!!

Αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα που θα εισάγει ένα ιδιαίτερα αδύναμο τμήμα του πληθυσμού στον ψηφιακό κόσμο, έγραψε ο Häring στις 17 Αυγούστου, αναφερόμενος σε μια έκθεση στο Tagesschau.

Στο ρεπορτάζ του, σύμφωνα με το γερμανόφωνο RT, είχε προβλέψει προηγουμένως «ότι θα ξεκινήσουμε με τους πιο αδύναμους, για να βάλουμε σταδιακά όλο και περισσότερους ανθρώπους στoν ψηφιακό κόσμο, στον οπoίο θα μπορεί να καθοριστεί ποιος θα επιτρέπεται να αγοράζει τι στο μέλλον. Τα επόμενα βήματα ήδη προετοιμάζονται. Σκεφτείτε τα χρήματα της ψηφιακής κεντρικής τράπεζας, για παράδειγμα».

=======================================================================
Robert Bigelow: οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας - Kαι άλλος έχει καταλάβει...
O Robert Bigelow eίναι ένας δισεκατομμυριούχος αεροδιαστημικής που ίδρυσε την Bigelow Aerospace και έχει συνδέσμους με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει σχέση με τα UFO για αρκετές δεκαετίες σε αντιθεση με το ποπολό που δεν τον ενδιαφερουν αυτα τα θεματα και δεν έχει ίδεα ότι θεμα αφόρα την ιδια την μοιρα του στην Γη.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Φοξ, ο Bigelow έθιξε το θέμα της αποκάλυψης - την πιθανή απελευθέρωση πληροφοριών σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και τις αλληλεπιδράσεις με τη Γη.

Ο Bigelow ισχυρίστηκε ότι είχε πραγματοποιήσει εκτενείς μελέτες σχετικά με τον αντίκτυπο της δημοσιοποίησης στον παγκόσμιο πληθυσμό. Υποστήριξε ότι οι πιθανές συνέπειες θα ήταν συγκρίσιμες με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ανθρώπινη ιστορία πολλαπλασιασμένα επί ένα εκατομμύριο. Σύμφωνα με τον Bigelow, η οικονομία θα καταρρεύσει και η οργανωμένη θρησκεία θα επηρεαζόταν σοβαρά εάν αποκαλυφθεί η πραγματικότητα της εξωγήινης ζωής.

Τι θα λέγατε όμως για την προέλευση των Εξωγήινων και των Ανθρώπινων Φυλών;

Ορισμένες επαφές με εξωγήινους έχουν τεκμηριωθεί καλά και τα μηνύματά τους έχουν κοινοποιηθεί. Τα έγγραφα της Urantia που δίνουν μια απίστευτα λεπτομερή αναφορά για την κοινωνική, πολιτική και θρησκευτική δομή του σύμπαντος, σύμφωνα με μια σειρά από διαφορετικά όντα του βασιλείου. Αυτές οι αναφορές ή «χαρτιά» δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία καθώς περιγράφουν τις διάφορες μορφές ζωής σε διαφορετικούς κατοικημένους κόσμους, πώς μοιάζουν, τι τρώνε και αναπνέουν και τις ιδέες τους για τον Θεό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

====================================================================
«Θα επανασχεδιάσουμε τους ανθρώπους»!!! Φέρνουν τον πιο σκοτεινό εφιάλτη
Ο σύμβουλος/συνομιλητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, εμφανίστηκε σε μία ακόμα συνέντευξή που έχει δώσει, την ώρα που έχει προβεί σε τρανταχτές παραδοχές για τα πραγματικά σχέδια των κοσμοεξουσιαστών εναντίον των ανθρώπων.

Όπως τόνισε αυτή την φορά, σύντομα θα είναι σε θέση να ανασχεδιάσουν τα λεγόμενα ανθρώπινα σώματα!!!

«Ξαφνικά, γίνεται μια ερώτηση για μηχανικούς, επειδή είμαστε σε θέση ή, σύντομα θα είμαστε σε θέση, να ξεκινήσουμε τον επανασχεδιασμό των ανθρώπων.

Οπότε μια ερώτηση όπως, τι σημαίνει, -τι σημαίνει “ανθρωπότητα”, -ποια είναι η ουσία του να είσαι άνθρωπος, κινείται από την σφαίρα της αφηρημένης φιλοσοφίας, στην σφαίρα της μηχανικής (σ.σ. Ανθρωπότητα δεν είναι φυσικά τα φθαρτά παρόντα σώματα! Ωστόσο αυτό θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι, προκειμένου να τους οδηγήσουν ακριβώς εκεί που θέλουν, με το να ξεφορτωθούν αυτό που βλέπομε τώρα ως σώμα.

Δείτε τις ασυναρτησίες των θεωρητικών της Αποανάπτυξης, της κατάργησης της παραγωγής και της κατανάλωσης καθώς και κάθε θέσης εργασίας που θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε παρασιτικό γένος πάνω στον πλανήτη, με φυσικό αποτέλεσμα τον αφανισμό τους.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_48.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_48.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content