Σταύρος Πλουμιστός: Γεννιόμαστε με ένα πεπρωμένο που έχει ήδη χαρτογραφηθεί - Έτσι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας...

Σταύρος Πλουμιστός: Γεννιόμαστε με ένα πεπρωμένο που έχει ήδη χαρτογραφηθεί - Έτσι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας...

👉Η έννοια του πεπρωμένου είναι ένα φιλοσοφικό και πνευματικό ερώτημα που έχει συζητηθεί εδώ και αιώνες. Διαφορετικοί πολιτισμοί, θρησκείες και συστήματα πεποιθήσεων έχουν διαφορετικές προοπτικές σχετικά με το εάν το πεπρωμένο είναι προκαθορισμένο ή διαμορφωμένο από τις επιλογές και τις πράξεις μας.

Ο ντετερμινισμός υποδηλώνει ότι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων ενεργειών και επιλογών, είναι προκαθορισμένα και διέπονται από ένα σύνολο αιτιακών νόμων. Αυτό θα σήμαινε ότι το πεπρωμένο μας έχει ήδη χαρτογραφηθεί από την αρχή και οι επιλογές μας είναι απλώς το αποτέλεσμα αυτών των προκαθορισμένων παραγόντων.


Από την άλλη πλευρά, η ιδέα της ελεύθερης βούλησης υποστηρίζει ότι τα άτομα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επιλογές που δεν είναι προκαθορισμένες από κανέναν εξωτερικό παράγοντα. Αυτή η προοπτική υποδηλώνει ότι έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε τη μοίρα μας μέσω των αποφάσεων που παίρνουμε και των ενεργειών που κάνουμε.

Στην πραγματικότητα, το ερώτημα του μέλλοντος μας δεν έχει οριστική απάντηση και συχνά διασταυρώνεται με τις προσωπικές μας πεποιθήσεις, φιλοσοφίες, ακόμη και με τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν παρηγοριά στην ιδέα ενός προκαθορισμένου πεπρωμένου, καθώς μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση σκοπού και νοήματος. Άλλοι βρίσκουν ενδυνάμωση στην ιδέα ότι έχουν το όργανο να δημιουργήσουν τα δικά τους μονοπάτια.

Τελικά, η έννοια του πεπρωμένου είναι ένα περίπλοκο και διαφοροποιημένο θέμα και τα άτομα μπορούν να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα με βάση τις εμπειρίες, τις πεποιθήσεις και την κατανόηση του κόσμου. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε τις διαφορετικές οπτικές γωνίες για αυτό το θέμα και να συμμετέχουμε σε ανοιχτές και στοχαστικές συζητήσεις κατά την εξερεύνηση τέτοιων φιλοσοφικών ερωτημάτων.

 Έτσι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας...

Όταν ξεκινάμε το ταξίδι μας εδώ, κουβαλάμε μαζί μας τις αποσκευές των προηγούμενων ζωών, ένα σύνολο εμπειριών που ονομάζεται κάρμα . Σε αυτές τις αποσκευές, έχουμε ένα υπόλοιπο πιστώσεων και χρεώσεων, οι οποίες λειτουργούν ως έναυσμα για γεγονότα στην τρέχουσα ζωή μας.

Κάθε φορά που ανεβαίνουμε στο στάδιο της ύπαρξης, φέρνουμε ένα προκαθορισμένο μοτίβο που έχουμε θέσει στο αστρικό βασίλειο. Κουβαλάμε τη μισή ιστορία μας μαζί μας σε αυτές τις αποσκευές, ενώ η άλλη μισή είναι αποτέλεσμα αλληλεπιδράσεων με άλλα άτομα και της άσκησης του πρακτορείου μας.

Μερικοί υποστηρίζουν την πεποίθηση ότι γεννιόμαστε σε αυτόν τον κόσμο ως "κενό πλάκα", μια σελίδα που πρέπει να γραφτεί.

Αυτή η ιδέα προέρχεται από τους προβληματισμούς του Τζον Λοκ, ενός Άγγλου στοχαστή, ο οποίος είδε το μυαλό του παιδιού σαν έναν κενό καμβά που πρέπει να γεμίσει με εκπαίδευση, πληροφορίες και εμπειρίες. Παρ 'όλα αυτά :
  • Πώς να εξηγήσουμε λοιπόν ότι ένα παιδί μπορεί να γεννηθεί με ένα εξαιρετικό χάρισμα για μουσική, θέατρο ή πνευματικότητα, ενώ ένα άλλο μπορεί να γεννηθεί με μαθησιακές δυσκολίες;
  • Πώς να δικαιολογήσετε ότι ένα παιδί έρχεται στον κόσμο με χλιδή ενώ ένα άλλο μεγαλώνει σε φτώχια;
  • Πώς υπολογίζονται αυτές οι γεννήσεις όπου άλλες γεννιούνται υγιείς και άλλες με ειδικές ανάγκες
Εάν αυτή η αντίληψη ήταν αληθινή, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι αυτό το σύμπαν λειτουργεί σύμφωνα με αυθαίρετους και άδικους κανόνες. Ωστόσο, είμαι της άποψης ότι κάθε στοιχείο έχει τη θέση του και ότι το σύμπαν ανθίζει σε τέλεια αρμονία. Με το να γεννηθούμε σε αυτόν τον κόσμο, συνεχίζουμε την ιστορία που ξεκινήσαμε πριν από χιλιετίες. Κάθε φορά που σηκώνεται η αυλαία σε αυτό το στάδιο της ζωής, επαναφέρουμε το θέλημα και τις διδασκαλίες των προηγούμενων εμπειριών μας στις αποσκευές μας.

Αυτές οι αποσκευές προκύπτουν από τις προηγούμενες εμπειρίες μας, μια συγχώνευση πιστώσεων και χρεώσεων που θα χρησιμεύσει ως «σημείο εκκίνησης» για την επόμενη περιπέτειά μας. Η ψυχή σας λαμβάνει "κυτταρικά σήματα" με καταστάσεις ή γεγονότα από τα γενεαλογικά κανάλια των γονέων σας. Θεωρείται ως υπενθύμιση ότι η ψυχή σας βρίσκεται σε ένα συνεχές ταξίδι ανάπτυξης και μάθησης.

Σύμφωνα με την ενεργειακή μας συχνότητα, επιλέγουμε την καταλληλότερη σκηνή και τους πιο κατάλληλους ηθοποιούς για να φτιάξουμε μια υπέροχη παράσταση. Φτάνοντας σε αυτόν τον κόσμο, η αποστολή μας είναι να επιλύσουμε τις προσκολλήσεις που έχουμε αφήσει πίσω μας.

Κατά τη διάρκεια της πνευματικής μας εξέλιξης, βιώνουμε ένα πλήθος εποικοδομητικών πράξεων εμποτισμένων με αγάπη, που μας κερδίζουν την υποστήριξη και την καλοσύνη των γύρω μας. Αυτές οι αλτρουιστικές εμπειρίες δημιουργούν υψηλότερες ενεργητικές δίνες μέσα στην πνευματική μας δομή, αναγκάζοντας μας να συναντάμε άτομα και καταστάσεις που μοιράζονται την ίδια συχνότητα.

Εάν, στην κοσμική κλίμακα της ύπαρξής μας, το πιο βαρύ φορτίο βρίσκεται στις αρνητικές πτυχές των αποσκευών μας, τότε φυσικά θα έλθουμε στις καλύτερες ευκαιρίες σε αυτό το μονοπάτι. Με αυτόν τον τρόπο διορθώνουμε αυτά τα εκκρεμή ζητήματα. Θα βρεθούμε σε επάρκεια με ανθρώπους, περιστάσεις και υπόβαθρα που θα μας βοηθήσουν να εναρμονίσουμε το είναι μας. Από εκεί και πέρα, αυτή η «βαλίτσα χωρίς λαβή» που κουβαλάμε στις αποσκευές μας γίνεται δάσκαλος πρώτης τάξεως, αντικατοπτρίζοντας τον εσωτερικό μας κόσμο και υποδεικνύοντας περιοχές που χρειάζονται βελτίωση.

Το μυστικό για να διαμορφώσουμε ένα ευτυχισμένο ΜΕΛ(Λ)ΟΝ βρίσκεται στις επιλογές μας, στην ελεύθερη βούλησή μας.

Είμαστε υπόχρεοι λόγω των πράξεών μας στην παρούσα ζωή. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να τροποποιήσουμε την καθημερινή μας συμπεριφορά. Εάν βρεθείτε σε δυσάρεστες συνθήκες, καταλάβετε ότι συχνά είναι οι ενεργειακές σας δονήσεις που προσελκύουν αυτά τα γεγονότα.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας αντί να αναζητάτε ευθύνες, γιατί τελικά οι άλλοι και το περιβάλλον σας αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Η ζωή ρέει ως μια αδιάκοπη ροή ενέργειας και μέσω της δόνησής σας μπορείτε να ενεργήσετε ως θετικός ή αρνητικός φορέας. Χρησιμοποιήστε την δύναμη της ελεύθερης βούλησης για να ξαναγράψετε το σενάριο και να χτίσετε ένα ευτυχισμένο μέλλον. Η ελεύθερη βούληση παρουσιάζεται ως η ικανότητα του κάθε ατόμου να επιλέξει τις πράξεις του, να χαράξει το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει.

Όλα τα πράγματα, προτού υλοποιηθούν σε αυτόν τον φυσικό χώρο, είτε οι πηγές της χαράς είτε της λύπης, πρώτα παίρνουν μορφή στο μυαλό των ανθρώπινων όντων, δηλαδή στο νοητικό πεδίο. Αυτή τη δημιουργική δύναμη ασκούμε στιγμή προς στιγμή μέσω των επιλογών σκέψης, λόγων και πράξεών μας. Μέσα από αυτές τις επιλογές, χτίζουμε ένα πεπρωμένο χρωματισμένο από επιτυχίες και θριάμβους, ή αλλιώς γεμάτο με αποτυχίες και τύψεις.


Σε ποια από αυτές τις πραγματικότητες βρίσκεστε αυτή τη στιγμή;

Εάν είστε δυσαρεστημένοι με το τωρινό σας πεπρωμένο, θυμηθείτε ότι είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων επιλογών σας.

Μέσω της ελεύθερης βούλησής μας, έχουμε την εξουσία να ακολουθούμε την καθοδήγηση ανώτερων πνευματικών οντοτήτων ή να καθοδηγούμαστε από λιγότερο ανεπτυγμένα πνεύματα. Έχουμε την ικανότητα να υπερβούμε την αρνητική μας προδιαγραφή ενεργώντας πέρα ​​από τα όριά του, ή αντίθετα, να αναλάβουμε περισσότερα χρέη για τα επόμενα υπαρξιακά μας επίπεδα.

Η επιλογή είναι πραγματικά δική σας! Εξάλλου, είστε εσείς που κατέχετε τη δύναμη της ελεύθερης βούλησης, την ικανότητα να λαμβάνετε αποφάσεις που κατευθύνουν την πορεία σας.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Γεννιόμαστε με ένα πεπρωμένο που έχει ήδη χαρτογραφηθεί - Έτσι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας...
Σταύρος Πλουμιστός: Γεννιόμαστε με ένα πεπρωμένο που έχει ήδη χαρτογραφηθεί - Έτσι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας...
Σταύρος Πλουμιστός: Γεννιόμαστε με ένα πεπρωμένο που έχει ήδη χαρτογραφηθεί - Έτσι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAyhKA0-XrtoI4hD92EJlUO8QCIJ22rb07yYocewX3CKIzerSX0mUcej6-uDnxO0xIO9yogH_3Wi12qTLp8cndH6XNvMhwgZw2gLwlP12yjH_-_yE9CG7eloCq9sxMfNftRqXD1O38dbGqX8mWvnvHJQgnXZG5nwWNqG72r6obVcDpnwLeMvai5J9qVGDm/w400-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%AD%CE%BD%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%AE%CE%B4%CE%B7%20%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF%20%20%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%B7%20%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAyhKA0-XrtoI4hD92EJlUO8QCIJ22rb07yYocewX3CKIzerSX0mUcej6-uDnxO0xIO9yogH_3Wi12qTLp8cndH6XNvMhwgZw2gLwlP12yjH_-_yE9CG7eloCq9sxMfNftRqXD1O38dbGqX8mWvnvHJQgnXZG5nwWNqG72r6obVcDpnwLeMvai5J9qVGDm/s72-w400-c-h360/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%AD%CE%BD%CE%B1%20%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%AE%CE%B4%CE%B7%20%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF%20%20%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%B7%20%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_34.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_34.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content