Σταύρος Πλουμιστός: Ανακαλύπτοντας την φωτεινή ενέργεια που συμβολίζει το δυναμικό του ανθρώπινου πνεύματος

Σταύρος Πλουμιστός: Ανακαλύπτοντας την φωτεινή ενέργεια που συμβολίζει το δυναμικό του ανθρώπινου πνεύματος

👉Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, διάφορες πνευματικές και φιλοσοφικές παραδόσεις έχουν μιλήσει για την έννοια του εσωτερικού φωτός - μιας αιθέριας λάμψης που αναδύεται από τα βάθη της ψυχής. Αυτό το μεταφορικό φως πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει την ουσία της ύπαρξής μας, την έμφυτη σοφία μας και τη διασύνδεση με το σύμπαν και τον Δημιουργό- Θεό. 

Η εμπειρία των τόσων χρόνων, μου δίνει την δυνατότητα να σας παρουσιάσω την ιδέα της ανακάλυψης του εσωτερικού φωτός που εκπέμπει η ψυχή σας και πώς αυτό το πνευματικό ταξίδι μπορεί να οδηγήσει σε αυτογνωσία, προσωπική μεταμόρφωση και μια βαθύτερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω μας.


Η Ουσία του Εσωτερικού Φωτός

Το εσωτερικό φως, που συχνά περιγράφεται ως φωτεινή ενέργεια ή σπίθα θεότητας, συμβολίζει το υψηλότερο δυναμικό του ανθρώπινου πνεύματος. Είναι μια εσωτερική δεξαμενή σοφίας, συμπόνιας και αγάπης που υπερβαίνει τους περιορισμούς του φυσικού κόσμου. Αυτό το λαμπερό φως είναι ο αληθινός μας εαυτός, αμόλυντος από το εγώ, και αντιπροσωπεύει τη διασύνδεση όλης της ζωής.

Ξετυλίγοντας τα στρώματα του εαυτού

Για να ανακαλύψει κανείς το εσωτερικό φως, πρέπει να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και ενδοσκόπησης μέσω της αφύπνισης. Αυτό περιλαμβάνει το ξεφλούδισμα των στρωμάτων του εαυτού σας, των πεποιθήσεων και των προηγούμενων εμπειριών που μπορεί να έχουν συσκοτίσει τη λάμψη της ψυχής σας. Εμβαθύνοντας στα βάθη του υποσυνείδητου νου και αναγνωρίζοντας τόσο τις πτυχές του φωτός όσο και της σκιάς του εαυτού, μπορεί κανείς να κατανοήσει βαθιά την αυθεντική του φύση.

Πρακτικές αναγνώρισης του εσωτερικού φωτός 
  • Διαλογισμός: Ο διαλογισμός χρησιμεύει ως ένα ισχυρό εργαλείο για να ηρεμήσει το μυαλό, επιτρέποντάς μας να συνδεθούμε με την εσωτερική μας ουσία. Μέσω του τακτικού διαλογισμού, μπορούμε να παρατηρήσουμε τις σκέψεις που προκύπτουν, να αποσπαστούν από αυτές και να αποκτήσουμε πρόσβαση στον γαλήνιο χώρο όπου βρίσκεται το εσωτερικό φως. (Βρείτε το διαλογισμό που σας ταιριάζει ΕΔΩ)
  • Ενσυνειδητότητα: Το να έχουμε επίγνωση των σκέψεων, των πράξεων και των συναισθημάτων μας στην παρούσα στιγμή βοηθά στην καλλιέργεια της αυτογνωσίας και μας δίνει τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσουμε τη ζωή μας με την ουσία της ψυχής μας.
  • Ευγνωμοσύνη: Η άσκηση της ευγνωμοσύνης καλλιεργεί την αίσθηση της εκτίμησης για τις ευλογίες της ζωής, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην εγγενή ομορφιά και το φως μέσα μας και τον κόσμο.
  • Πράξεις καλοσύνης: Πράξεις καλοσύνης και συμπόνιας προς τον εαυτό μας και τους άλλους ανάβουν το εσωτερικό φως, καθώς αναγνωρίζουμε τη διασύνδεση όλων των όντων.
  • Δημιουργική Έκφραση: Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες όπως η τέχνη, η γραφή ή η μουσική επιτρέπει στη λάμψη της ψυχής να ρέει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς.
Υπέρβαση του Εγώ

Το εγώ, που χαρακτηρίζεται από εγωκεντρισμό και προσκόλληση σε εξωτερικές ταυτότητες, συχνά κρύβει το εσωτερικό φως. Καλλιεργώντας την ταπεινοφροσύνη, απελευθερώνοντας τις προσκολλήσεις και αγκαλιάζοντας την αίσθηση της διασύνδεσης, μπορεί κανείς να ξεπεράσει τη λαβή του εγώ και να αποκαλύψει τη λάμψη της ψυχής.

Ζώντας σε ευθυγράμμιση

Καθώς το εσωτερικό φως γίνεται πιο καθαρό, μας οδηγεί να ζήσουμε μια ζωή σε ευθυγράμμιση με τον αληθινό μας εαυτό. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη επιλογών που συνάδουν με τον σκοπό, τις αξίες και τις αυθεντικές επιθυμίες της ψυχής μας. Το να ζούμε σε αρμονία με το εσωτερικό μας φως φέρνει μια βαθιά αίσθηση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης.

Η ανακάλυψη του αληθινού εαυτού μας, "ανάβει" το εσωτερικό φως που εκπέμπει η ψυχή σου

Το πρώτο βήμα για να ζήσουμε σε ευθυγράμμιση με τον αληθινό μας εαυτό είναι η ανακάλυψη του εαυτού μας. Αυτό περιλαμβάνει τη διερεύνηση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των εμπειριών μας για να κατανοήσουμε τις γνήσιες επιθυμίες, τα πάθη και τις φιλοδοξίες μας. Οι πρακτικές ενσυνειδητότητας, το ημερολόγιο και η ενδοσκόπηση μπορούν να είναι ανεκτίμητα εργαλεία σε αυτή τη διαδικασία. Ξεφλουδίζοντας στρώματα κοινωνικών συνθηκών και επιρροές του παρελθόντος, αποκτούμε σαφήνεια σχετικά με την αυθεντική μας φύση.

Αγκαλιάζοντας την ευπάθεια

Η αυθεντικότητα απαιτεί συχνά να αγκαλιάσουμε την ευαλωτότητα - την προθυμία να δείξουμε τον αληθινό μας εαυτό, ακόμα και όταν νιώθουμε άβολα. Με το να είμαστε ανοιχτοί για τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις ατέλειές μας, δημιουργούμε βαθύτερες συνδέσεις με τους άλλους και καλλιεργούμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και κατανόησης. Το να αγκαλιάζουμε την ευαλωτότητα μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε χωρίς συγγνώμη ο εαυτός μας, επιτρέποντας την προσωπική ανάπτυξη και αποδοχή.

Καλλιέργεια αυτοσυμπόνιας

Η αυτοσυμπόνια είναι μια ουσιαστική πτυχή του να ζούμε σε ευθυγράμμιση με τον αληθινό μας εαυτό. Αντί για σκληρή αυτοκριτική, μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας με καλοσύνη και κατανόηση. Η αυτοσυμπόνια μάς επιτρέπει να αγκαλιάσουμε τα ελαττώματα και τα λάθη μας χωρίς κρίση, καλλιεργώντας μια αίσθηση άνευ όρων αποδοχής του εαυτού μας και αγάπης.

Ορισμός ορίων

Το να ζούμε σε ευθυγράμμιση με τον αληθινό μας εαυτό περιλαμβάνει επίσης τον καθορισμό ορίων με τους άλλους για να προστατεύσουμε τις αξίες και την ευημερία μας. Η καθιέρωση σαφών ορίων μάς βοηθά να ιεραρχούμε τις ανάγκες, τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας, διασφαλίζοντας ότι συμμετέχουμε σε σχέσεις και δραστηριότητες που τρέφουν την αυθεντικότητά μας.

Ζώντας με Σκοπό

Η ανακάλυψη του αληθινού μας εαυτού μας οδηγεί συχνά να προσδιορίσουμε το σκοπό της ζωής μας. Η ζωή με σκοπό περιλαμβάνει την ευθυγράμμιση των πράξεων και των αποφάσεών μας με τις βασικές αξίες και τα πάθη μας. Ζώντας σκόπιμα και επιδιώκοντας αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εμάς, εμποτίζουμε την καθημερινότητά μας με μια βαθιά αίσθηση νοήματος και εκπλήρωσης.

Αγκαλιάζοντας την Αλλαγή και την Ανάπτυξη

Το να ζούμε σε ευθυγράμμιση με τον αληθινό μας εαυτό δεν είναι ένας στατικός προορισμός αλλά ένα διαρκές ταξίδι ανάπτυξης και μεταμόρφωσης. Καθώς εξελισσόμαστε, ο πραγματικός μας εαυτός μπορεί να αποκαλύψει νέες διαστάσεις και φιλοδοξίες. Η αγκαλιά της αλλαγής και της ανάπτυξης μας επιτρέπει να παραμένουμε αυθεντικοί και ανοιχτοί στο ξετύλιγμα της μοναδικής πορείας της ζωής μας.


Ανακαλύπτοντας το εσωτερικό φως που εκπέμπει η ψυχή σου

Συνηθίζω να εξηγώ στις ομιλίες και τα σεμινάρια μου την έννοια του εσωτερικού φωτός, καθώς ξεπερνά τα πολιτιστικά και θρησκευτικά όρια, αντηχώντας τη λαχτάρα για αυτοανακάλυψη και πνευματική αφύπνιση. 

Η αγκαλιά πρακτικών που σας παρέθεσα, προάγουν την αυτογνωσία, τη συμπόνια και την ευγνωμοσύνη και μας επιτρέπουν να αποκαλύψουμε τη λάμψη της ψυχής μας και να συνδεθούμε με το θεϊκό - συμπαντικό φως που λάμπει μέσα στον καθένα μας. Επιδιώκοντας να ανακαλύψουμε το εσωτερικό φως, ξεκινάμε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αγκαλιάζοντας τον αυθεντικό εαυτό μας, ζώντας σε αρμονία με τον κόσμο και ακτινοβολώντας αγάπη και συμπόνια για να φωτίσουμε το μονοπάτι για τον εαυτό μας και τους άλλους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Ανακαλύπτοντας την φωτεινή ενέργεια που συμβολίζει το δυναμικό του ανθρώπινου πνεύματος
Σταύρος Πλουμιστός: Ανακαλύπτοντας την φωτεινή ενέργεια που συμβολίζει το δυναμικό του ανθρώπινου πνεύματος
Σταύρος Πλουμιστός: Ανακαλύπτοντας την φωτεινή ενέργεια που συμβολίζει το δυναμικό του ανθρώπινου πνεύματος
https://img.freepik.com/premium-photo/nanotechnology-molecule-atom-model-image-mixed-media_641298-13079.jpg
https://i.ytimg.com/vi/wrcvZcrzfdg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_32.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_32.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content