Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.
"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"



ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
Ιταλός με 5 εμφυτευμένα μικροτσίπ!! Ελληνική TV: «Δεν αγχώνεται, τα έχει όλα στο χέρι του»
«Κάνει τα ψώνια του και δεν αγχώνεται αν έχει μαζί του το πορτοφόλι ή την πιστωτική του κάρτα. Δεν τα έχει ανάγκη γιατί μεταφέρει ό,τι μέσο πληρωμής διαθέτει και άλλες ψηφιακές πληροφορίες σε μικροτσίπ εμφυτευμένα στο πάνω μέρος της παλάμης του»!

Έτσι παρουσιάζουν τα ελληνικά κανάλια την…ευκολία που επέλεξε να έχει ένας Ιταλός επιστήμονας πληροφορικής, ο οποίος έχει όχι 1 αλλά 5 (!!!) εμφυτευμένα μικροτσίπ στο σώμα του.

«Είναι ο πρώτος στην Ιταλία που έχει εμφυτευμένο μικροτσίπ για τις συναλλαγές, για να αποκτά πρόσβαση στο διαδίκτυο, ακόμα και για να ξεκλειδώνει το τηλέφωνό του», ακούμε στο ρεπορτάζ πανελλαδικής εμβέλειας καναλιού.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ στο οποίο η κάμερα ακολουθεί τον νεαρό Ιταλό μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Δεν είναι άλλο ένα «hoax», αλλά κάτι που συμβαίνει σήμερα και το…διαφημίζουν στην ελληνική τηλεόραση!!

«Διευκολύνει τις συναλλαγές του», ακούγεται στο ρεπορτάζ.

«Μα τι μεγάλη…ευκολία» θα σκεφτόταν ο μέσος πολίτης βλέποντας τυχαία στην τηλεόρασή του την ιστορία του Ιταλού με τα μικροτσίπ:


====================================================================
Κρατηθείτε! Έτσι πιστεύει… «επιστήμονας» πως θα σωθούμε από την δήθεν κλιματική κρίση…
Η τελευταία άνοια ιδέα που προωθείται για να σταματήσει ο κόσμος να τελειώνει από τον κλιματικό Αρμαγεδδώνα, όπως τον αποκαλούν στο πλαίσιο κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης, είναι να πιάσουμε έναν αστεροειδή, να του βάλουμε μια τεράστια ομπρέλα και να τον χρησιμοποιήσουμε για να μπλοκάρουμε τον Ήλιο.

Η Daily Mail αναφέρει :
Ο István Szapudi, ένας αστρονόμος από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, υποστήριξε ότι η τραβηγμένη ιδέα του έχει να κάνει με μια τεράστια «ηλιακή ασπίδα».

Η ασπίδα – η οποία θα ήταν κατασκευασμένη από το εξαιρετικά ισχυρό «θαυματουργό υλικό» γραφένιο – θα εμπόδιζε την ενέργεια από τον ήλιο και θα δρόσιζε τον πλανήτη μας.

Η εργασία του Szapudi σχετικά με το θέμα έχει δημοσιευτεί από το Proceedings of the National Academy of Sciences .

«Στην Χαβάη, πολλοί χρησιμοποιούν μια ομπρέλα για να μπλοκάρουν το φως του ήλιου καθώς περπατούν κατά τη διάρκεια της ημέρας», είπε ο Szapudi. προσθέτοντας «Σκέφτηκα, θα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο για τη Γη και έτσι να μετριάσει την επικείμενη καταστροφή της κλιματικής αλλαγής»

Ακόμα μία… ιδιοφυία του πλανήτη!!!

=====================================================================
Το φωνάζουν μέσα στις Βρυξέλλες: Έρχεται χούντα
Η Δρ Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών, μίλησε στην σχετικά πρόσφατη Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής για τον Covid III που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η Nass μίλησε, ενώπιον ευρωβουλευτών, για το θέμα με την συμφωνία πανδημίας”, μέσω της οποίας σχεδιάζουν άγριες καταστάσεις, όπως έχει καταγγελθεί!

Όπως δήλωσε:

«Υφιστάμεθα ένα ήπιο πραξικόπημα!!!!!!
Και το σκεπτικό είναι να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο, νέο σύνολο νόμων και να αγνοήσουν τους υπάρχοντες νόμους των ανθρώπινων δικαιωμάτων και άλλους νόμους υπό το πρόσχημα της πανδημικής ετοιμότητας και της ατζέντας βιοασφάλειας…

Ο Π.Ο.Υ αναπτύσσεται μέσω όλων του των κρατών αλλά το διευθυντήριο του Π.Ο.Υ, αντί για τις Ηνωμένες Πολιτείες, να καθίσταται επικεφαλής μιας πανδημικής συνθήκης και τροπολογιών στους υπάρχοντες διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, αυτό θα αφαιρέσει τις προστασίες των ανθρώπινων δικαιωμάτων που είναι αυτή την στιγμή ενσωματωμένες στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, θα επιβάλει παρακολούθηση, λογοκρισία, θα ξεφορτωθεί την ελευθερία του λόγου, θα απαιτήσει οι κυβερνήσεις να λογοκρίνουν και να προωθήσουν μονάχα ένα μοναδικό αφήγημα.

Επίσης, θα υποβαλλόμαστε, αν καταφέρουν να το πετύχουν, σε εμβόλια που αναπτύχθηκαν σε 100 μέρες, κάτι που ο οργανισμός CEPI (Συνασπισμός Καινοτομιών για την Πανδημική Ετοιμότητα) σχεδιάζει να κάνει»

Δείτε την συνέχεια:

======================================================================
Κούλη θέλατε…Tα πρόστιμα στους ανω των 60 για τα μπόλια όταν πεθάνουν μεταφέρονται στα παιδιά τους!!

To παράλογο ειναι η Λογική στο ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ….Οσοι δεν εκαναν το εμβόλιο και τους κοινοποιήθηκαν πρόστιμα δεν σβήνονται εαν δεν το κάνουν οσο ζουν…Οταν πεθάνουν αυτα τα ποσα με τις προσαυξήσεις θα μεταφέρονται στα παιδια τους..

Η Τακτική του Κούλη ΚΙΜ ΓΙΟΝ ΟΥΝ αποκαλύφθηκε σε Τηλεοπτική εκπομπή οταν Πολίτης (Αγγελος) έστειλε μήνυμα σε αναφέροντας πως η μητέρα του η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο πέθανε και το πρόστιμο που της είχε επιβάλει η Κυβέρνηση ΚΟΥΛΗ πέρασε στον ίδιο!!!

======================================================================
Όσοι στήριξαν την Ουκρανία βγήκαν χαμένοι: 40 Αφρικανικές χώρες υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με τη Ρωσία και θα πάρουν Δωρεάν σιτηρά
40 Αφρικανικές χώρες θα πάρουν Δωρεάν σιτηρά, στρατιωτικό εξοπλισμό και κυρίως αντιαεροπορικά συστήματα ούτως ώστε εάν η Δύση αποπειραθεί regime change στο όνομα της “Δημοκρατίας” με αεροπορικούς βομβαρδισμούς όπως κάνανε με τον Καντάφι να ξέρουν ότι οι Αφρικανοί δεν θα τους αντιμετωπίσουν με λιανοντούφεκα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία για όποιον δεν το έχει καταλάβει δεν περιορίζεται εκεί αλλά έχει παγκόσμιες προεκτάσεις. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα εξοπλίσουν την Ουκρανία σαν αστακό και θα την βάλουν στο ΝΑΤΟ με μηδενικό κόστος γι’ αυτούς.

Τώρα θα μάθουν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ο συνασπισμός Ρωσίας-Κίνας θα τους τσακίσει σε όλα τα άλλα μέτωπα όπου τους βρίσκει.

Όταν ο Μακρόν τόλμησε να απειλήσει τον Νίγηρα με επέμβαση βρήκε αραγές μέτωπο από το Μαλί και άλλες αφρικανικές χώρες με σαφείς προειδοποιήσεις ότι θα σταθούν στο πλευρό του Νίγηρα. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει σε βάρος της Ευρώπης. Οι υποτελείς της Αφρικής έχουν σηκώσει κεφάλι.

Την ώρα που η Ευρώπη ασχολείται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, την αλλαγή φύλου από την εφηβεία, την πράσινη ενέργεια και την ένταξη εντόμων στην διατροφή μας – με μ@λακίες δηλαδή, 40 αφρικανικές χώρες υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με τη Ρωσία.

Τι σημαίνει αυτό? Με πολύ απλά λόγια: Η παγκόσμια πίτα μικραίνει για την Ευρώπη.

Δεδομένου ότι Ευρώπη είναι ένα μάτσο βολεμένων, δηλαδή επιτρόπων, ειδικών επιστημόνων, ΕΣΠΑτζήδων, ΜΚΟτζήδων και λοιπών παρατρεχάμενων, αυτοί νέμονται την πίτα της Ευρώπης προς όφελος τους και σε βάρος μας. Μαζί με αυτούς βάζουμε και το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας που ανάλογα με το πόσο υποτελείς έχουν καταστήσει τους λαούς που κυβερνούν, οι Επίτροποι τους δίνουν μεγαλύτερο μέρος της πίτας που νέμονται ως ανταμοιβή.

Η πίτα της Ευρώπης όσο πάει και μικραίνει αλλά αυτοί που την νέμονται δεν πρόκειται να κάνουν καμία παραχώρηση στην πίτα που απολαμβάνουν. Συνεχίζουν να πλουτίζουν αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους με Offshore, μίζες και απ’ευθείας αναθέσεις.

Και ο Ευρωπαίος πολίτης φτωχαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

======================================================================
Ο Ηλεκτρονικός σου έλεγχος περνάει απο την Αθήνα με Ψηφιακό Ευρω και με πλαφόν στη Ρευστότητα!!!
Στην Αθήνα θα συνεδριάσει στις 26 Οκτωβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις του όχι μόνο για τα επιτόκια του Ευρώ αλλά και για ένα project για πλήρη έλεγχο των πολιτών στην Ευρωζώνη με το Ψηφιακό ευρώ.

Το ψηφιακό ευρώ θα έχει τη μορφή πορτοφολιού το οποίο οι πολίτες θα “φορτίζουν” με ευρώ από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Για τον λόγο αυτό εξετάζεται να μπει ένα πλαφόν στη ρευστότητα που θα μπορούν να διατηρούν σε ψηφιακό ευρώ οι πολίτες, της τάξης των 2.000 ή 3.000 ευρώ ανά χρήστη. Στόχος τους είναι οπως λένε το Ψηφιακό ευρώ να χρησιμοποιείται αμιγώς ως συναλλακτικό μέσο και όχι ως μέσο συσσώρευσης πλούτου.


ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

====================================================================
«Διωγμός» των ορθοδόξων και στον ΟΗΕ!!! Ξεσηκώνει τον πλανήτη η Μόσχα
Αντιπροσωπεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με το RT, εμπόδισε έναν Ουκρανό ιερέα να μιλήσει στο παγκόσμιο σώμα.

Στον κληρικό αφαιρέθηκε η ουκρανική υπηκοότητα και τώρα υποστηρίζεται από την Μόσχα, η οποία θέλει από αυτόν να ενημερώσει τον ΟΗΕ για την καταστολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας από το Κίεβο.

Όπως αναφέρεται:

«Ένας ορθόδοξος κληρικός, ο Επίσκοπος Γεδεών υπέπεσε στην σπείρα της Βρετανικής λογοκρισίας!

Του απαγόρευσαν την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση -η οποία παρεμπιπτόντως, παρουσιάζεται ως υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου και της θρησκείας. Τώρα προσπαθούν να αποκόψουν τον Επίσκοπο Γεδεών από τις συζητήσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας».

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content