Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"


ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

===========================================
Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις καταθέσεις ερευνητών στο αμερικανικό Κογκρέσο, προχώρησε η ισραηλινή Jerusalem Post, με βάση τις οποίες όχι μόνο ρωσικά μαχητικά ενεπλάκησαν σε αερομαχίες με UFO
«Κάποτε πήραν τον έλεγχο των ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων και παραλίγο να προκαλέσουν Γ’ ΠΠ»!

Η μαρτυρία δόθηκε από τον George Knapp, έναν πολυβραβευμένο δημοσιογράφο με έδρα το Λας Βέγκας, ο οποίος έχει επανειλημμένα ασχοληθεί με τα UFO, γνωστά πλέον ως UAP, και στις υποτιθέμενες συνωμοσίες (ή και αλήθειες;) γύρω από αυτά.

Σύμφωνα με τον Knapp, υπήρξε μια εποχή που ο ρωσικός στρατός ανέπτυξε πραγματικά μαχητικά αεροσκάφη για να καταρρίψει UFO μετά από ένα περιστατικό που σχεδόν ώθησε τον κόσμο σε έναν πυρηνικό πόλεμο.

Στη μαρτυρία του, ο Knapp είπε ότι οι Ρώσοι διεξήγαγαν τη μεγαλύτερη έρευνα UFO στην ιστορία, που εκτείνεται σε βάθος μίας δεκαετίας και σε όλο το εύρος του ρωσικού στρατιωτικού κλιμακίου.


=============================================
Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών: «Τα ψηφιακά χρήματα θα φορτωθούν σε εμφύτευμα που θα μπει μέσα μας»
Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται Local First CIC.

Είχε μιλήσει για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται και πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό!

Σε νέο βίντεο, αναφέρει πως τα CBDCs (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας τελικά θα φορτωθούν σε μικρά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα! Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή σε ποιά μορφή θα προσφερθούν στους ανθρώπους, σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζεται ο καθηγητής! Το σίγουρο είναι πως το σχέδιο είναι να φορτωθούν, στο όποιο εμφύτευμα, ψηφιακές μονάδες συναλλαγών και λοιπές πληροφορίες!!! Το λένε πλέον οικονομολόγοι και μάλιστα ευρέως γνωστοί!!!

Επίσης ο Werner ισχυρίζεται πως το Παγκόσμιο Ελάχιστο Εγγυημένο εισόδημα Universal Basic Income θα χρησιμοποιηθεί για να δελεάσει τους ανθρώπους να το αποδεχθούν κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας, της ιδιωτικής ζωής και της σωματικής τους αυτονομίας.


==============================================
Μας καίνε με Δορυφορικό σχεδιασμό και σύγχρονα οπλα..Νέες αποδείξεις..
Πυρκαγιά Ρόδου.-Απόλλωνας Ρόδου. Χωράφι με 300 ελιές. Καίγονται όλες οι ελιές από μέσα. Εξωτερικά ο φλοιός ανέπαφος καθώς και τα ξερόχορτα στο χωράφι ανέπαφα.
Για τους Ψέκες που πιστεύουν σε Κλιματικά Παραμύθια Αλλαγής να σημειώσουμε ότι κατά τη νέα σας θεωρία ότι σας καίνε δηλαδή με γκαζάκια και αναπτήρες μπαταρίες θα πρέπει να κατέβηκαν ταυτόχρονα 300 Πακιστανοί χωρίς να τους δει κανείς και να έκαψαν εσωτερικά τις ελιές αφήνοντας το χωράφι ανέπαφο.

Σχόλια και Πληροφορίες στα…. Σχόλια του video

===============================================
Εκπαίδευση υπακοής στην παράνοια!!! Ένα video που τα λέει όλα…
Στο video φαίνεται ένας κάδος στον δρόμο, ο οποίος έχει μεταλλικό διαχωριστικό στο επάνω μέρος, ώστε όσοι πετούν τα σκουπίδια τους να βάζουν υποτίθεται αλλού το χαρτί, αλλού το πλαστικό κ.ο.κ. Όμως από κάτω ο κάδος είναι κοινός!!!

Παρ΄όλα αυτά οι υπακουοι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τον κανόνα και να δείξουν συμμόρφωση…

Δείτε το σοκαριστικό video:


===============================================
Νέο κρατικό μπούκωμα σε 27 εφημερίδες! Όσα πήραν τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πήρε ο Μιχαλόπουλος που «έσπρωχνε» Εμφιετζόγλου προεκλογικά μέρα – νύχτα. 100.000 ευρώ στην Ελεύθερη Ώρα. Όλα τώρα εξηγούνται.
Ένα ακόμη χρηματικό «κυβερνητικό μπούκωμα» έγινε πριν λίγες μέρες για να μην ξεχνάει η κυβέρνηση την ροπή που έχει προκειμένου οι εφημερίδες να γράφουν πόσο καλός είναι ο πρωθυπουργός. Παρατηρώντας όμως το πόσο των 2.130.000 που επιδοτούνται 27 εφημερίδες και εκδοτικές επιχειρήσεις που κατά τη ΓΓΕΕ τηρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο… Μητρώο Έντυπου Τύπου και είχαν πιστοποιηθεί ως τις 20 Ιουλίου μας δημιουργούνται ερωτηματικά που οι απαντήσεις έρχονται μόνες τους.

Παρατηρούμε ότι όσα χρήματα πήραν οι 3 μεγαλύτερες εφημερίδες σε κυκλοφορία ΒΗΜΑ – ΝΕΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πήρε και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ που φυσικά δεν συγκρίνεται σε κυκλοφορία και ποιότητα μαζί τους.

Προφανώς η κυβέρνηση εκτίμησε το γεγονός ότι είχε παίξει τα ρέστα της υπέρ του πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Την απόφαση υπογράφει ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Ιωάννης Μπράτακος. Ακολουθεί η λίστα με τη χρηματοδότηση των εφημερίδων όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια…

===============================================
Σε λίγους μήνες μας φέρνουν το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) για την ολοκληρωτική υποδούλωση μας...
Το CBDC είναι συντομογραφία του Central Bank Digital Currency, μια ηλεκτρονική μορφή χρημάτων από την κεντρική τράπεζα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες για να πραγματοποιούν ψηφιακές πληρωμές και να αποθηκεύουν αξία. Δεν θα υπάρχουν φυσικά νομίσματα ή χαρτονομίσματα διαθέσιμα σε άτομα σε μια ψηφιακή κοινωνία και όλα τα χρήματα θα ανταλλάσσονται σε ψηφιακή μορφή. ΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

1.Όλες οι αγορές μας θα παρακολουθούνται και θα περιοριστούν, εάν είναι απαραίτητο, για να διαμορφωθεί η συμπεριφορά μας !

2. Η ικανότητά μας να αγοράζουμε τρόφιμα (και ειδικότερα κρέας) θα περιοριστεί σοβαρά με βάση τη βαθμολογία συμμόρφωσής μας με τον πολιτισμό και το κλίμα. Θα περιοριστούμε σε ένα όριο θερμίδων για τις επιτρεπόμενες αγορές παντοπωλείου και θα περιοριστούν τυχόν τρόφιμα που θα θεωρούνται ότι δεν συμμορφώνονται με την προπαγάνδα για το κλίμα (π.χ. τυρί, κρέας και γάλα).

3. Θα μας απαγορευτεί να καλλιεργούμε τροφή , οικονομικούς σπόρους ή να εκτρέφουμε κοτόπουλα στην αυλή χωρίς να λάβουμε άδεια από την κυβέρνηση, η οποία θα απαιτήσει να χρησιμοποιήσουμε γενετικά τροποποιημένους σπόρους και επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό των ζώων της φάρμας μας . Και φυσικά δεν θα επιτρέπεται το νωπό γάλα !!!!

4. Θα μας απαγορευτεί εντελώς η αγορά πυροβόλων όπλων , πυρομαχικών, μαχαιριών, βαλλιστικών γιλέκων ή άλλων αντικειμένων αυτοάμυνας, αφήνοντάς σας στο έλεος του παράνομου κράτους !

5. Θα μας απαγορευτεί να αγοράζουμε όχημα βενζίνης ή ντίζελ , αλλά ταυτόχρονα, η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι μας θα είναι αυστηρά περιορισμένη με βάση τη βαθμολογία συμμόρφωσης με το κλίμα και τον πολιτισμό !!! Με άλλα λόγια, εάν ποτέ θελήσουμε να φορτίσουμε το αυτοκίνητό μας και να οδηγήσουμε κάπου, θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα υπάκουοι στο καθεστώς, διαφορετικά δεν θα έχουμε ποτέ αρκετές κιλοβατώρες διαθέσιμες για να φορτίσετε το EV μας !!!!

6. Πιθανότατα θα αντικατασταθούμαι από συστήματα AI ή ρομπότ αυτοματισμού που θα αναλάβουν την τρέχουσα εργασία μας !


Καθώς εκτοπιζόμαστε από την εργασία μας , θα τοποθετηθούμε σε ένα σύστημα UBI για να λαμβάνουμε αυτόματες ψηφιακές πληρωμές, αλλά η δυνατότητά μας να αποκτήσουμε πρόσβαση στα «πλεονεκτήματα» μας στο UBI θα απαιτήται να παραμένουμε πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις απαιτήσεις εμβολίων, ανεξάρτητα από το πόσα θα είναι αυτά !!!!

Ουσιαστικά, για να λάβουμε ένα UBI και να είμαστε σε θέση να αντέξουμε οικονομικά για να εχουμε αρκετή τροφή για να αποφύγουμε λίγο την πείνα, θα πρέπει να συμφωνήσουμε να υποβάλουμε τον εαυτό μας σε ιατρική αυτοκτονία που χρηματοδοτείται από το κράτος μέσω ατελείωτων εμβολίων. Για να ζήσουμε , με άλλα λόγια, θα πρέπει να παραδοθούμε για να σκοτωθούμε σιγά σιγά από το κράτος !!!

Επιπλέον προνόμια UBI θα απονεμηθούν σε άτομα που οικειοθελώς επιτρέπουν σε ελεγκτές δεδομένων και υπεύθυνους επιβολής της δημόσιας ασφάλειας να έχουν σε πραγματικό χρόνο, απεριόριστη πρόσβαση στα μικρόφωνα και τις κάμερες των φορητών συσκευών τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

====================================================
Χαράρι: «Πρώτη φορά στην ιστορία γίνεται αυτό»
Επί παντός επιστητού μιλάει ο εχθρός των ανθρώπων και «προφήτης» της νέας εποχής, Γιουβάλ Νώε Χαράρι, σε διάφορα podcast και ομιλίες ανά τον κόσμο.

Στο παρακάτω απόσπασμα μάλιστα τον βλέπουμε να θέλει κατά κάποιον τρόπο να…δώσει συμβουλές στις νέες γενιές για τον κόσμο που θα κληθούν αυτές να ζήσουν.


Διαπιστώνει πως για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία κανείς δεν έχει την παραμικρή επίγνωση του πως θα μοιάζει ο κόσμος τα επόμενα 10 χρόνια, φέρνοντας ως παράδειγμα τις σαρωτικές αλλαγές στην αγορά εργασίας που θα φέρει η τεχνητή νοημοσύνη.

«Στον Μεσαίωνα, οι βασικές δομές της ανθρώπινης ζωής δεν άλλαζαν. Έτσι μπορούσες να μάθεις πολλά από τη σοφία των γηραιότερων. Υπήρχαν από παλαιότερα και γνώριζαν τι είδους βασικές δεξιότητες έπρεπε να μάθεις. Τώρα δεν έχουμε ιδέα! Όχι μόνο σχετικά με την πολιτική. Δεν έχουμε ιδέα πως θα μοιάζει η αγορά εργασίας σε 10 χρόνια. Ιδέα δεν έχουμε τι δεξιότητες θα συνεχίζουν να χρειάζονται»:

Καλωσήρθατε στην εποχή της αβεβαιότητας λοιπόν:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content