Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
«Βούλ@σ@ το! Δισ. ανθρώπων θα πεθάνουν»! Τρελάθηκε όταν του χάλασαν το πράσινο αφήγημα
Ο γερουσιαστής των Πρασίνων εξαπέλυσε επίθεση εναντίον ενός αντιπάλου του Φιλελεύθερου Εθνικού Κόμματος που θεωρείται σκεπτικιστής για το κλίμα στη Γερουσία της Αυστραλίας.

Ο Nick McKim είπε στον Matt Canavan: «Βούλωσέ το! Άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας… κοινωνιοπαθών όπως εσύ».

Το επεισόδιο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας όπου ο κ. McKim σημείωσε:
«Αυτός ο πλανήτης μόλις έζησε τις τρεις πιο ζεστές μέρες που έχει καταγραφεί».

Η κλιματική τρομοκρατία ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί.
«Ο πλανήτης κυριολεκτικά ψήνεται, δισεκατομμύρια ανθρώπων θα πεθάνουν».


=======================================================================
Κρατηθείτε στις θέσεις σας καθώς ένα ασύλληπτο έπος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας! Τα Κράτη της Αφρικής με την Ρωσία!!!
Επαναπροσδιορίστηκαν οι παγκόσμιες συμμαχίες: Η Αφρική ενώνει τις δυνάμεις της με τη Ρωσία…. Και οι ΗΠΑ αναπτύσσουν έναν τεράστιο στρατό απλωμένο σε όλον τον πλανήτη… Την στιγμή μάλιστα που οι Brics ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την τελική τους επίθεση εκεί γύρω στα τέλη του Αυγούστου… Το παιχνίδι έχει χοντρύνει πάρα πολύ και είναι για γερά μυαλά , αλλά και γερά στομάχια.. Και αυτά που έρχονται θα τρομάξουν πολλούς που δεν θέλησαν ποτέ να δουν την αλήθεια..

Ποιος εντάσσεται στην Ταξιαρχία των BRICS;

Λοιπόν, ποια είναι αυτά τα έθνη που επιθυμούν να ευθυγραμμιστούν με τους BRICS; Ακολουθεί μια λίστα που θα σας ανατριχιάσει:

Αλγερία, Αργεντινή, Μπαγκλαντές, Μπαχρέιν, Λευκορωσία, Βολιβία, Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Γουινέα, Ελλάδα, Ονδούρα, Αίγυπτος, Ινδονησία, Ιράν, Κούβα, Κουβέιτ, Μαρόκο, Μεξικό, Νιγηρία, ΗΑΕ, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Συρία, Σαουδική Αραβία, Αιθιοπία +…

Η ταπετσαρία που υφαίνουν δεν είναι μόνο αμοιβαίων συμφερόντων. Είναι μια από τις κοινές φιλοδοξίες για την αναμόρφωση της παγκόσμιας δυναμικής, τη μετατόπιση των κέντρων εξουσίας και ίσως, την προαναγγελία μιας νέας εποχής. Μόλις υλοποιηθεί αυτό το όραμα, και το νέο νόμισμα BRICS γίνει το μέσο για το εμπόριο πετρελαίου, μια κατακλυσμιαία οικονομική κατάρρευση θα μπορούσε να επιφυλάσσει στις ΗΠΑ

Ένας κόσμος στο χείλος μιας μεγάλης αλλαγής. Μια αλλαγή που άλλους θα πονέσει και άλλους θα εξιλεώσει.. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για απλή εικασία, μια θεωρία συνωμοσίας που εκτρέφεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του Διαδικτύου. Αλλά τα σημάδια είναι εκεί, κραυγαλέα και αδύνατο να αγνοηθούν. Θα μπορούσε αυτό να καταλήξει σε έναν ολοκληρωτικό παγκόσμιο πόλεμο; Όταν απειλούνται οι δομές εξουσίας, η ιστορία μας δείχνει ότι συχνά προκύπτουν συγκρούσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

===================================================================
Γιατί πρέπει να ανησυχούμε για τους QR κωδικούς;
Την εποχή που όλο και περισσότεροι επιζητούν να «σκανάρονται» όπου κι αν πηγαίνουν:



==================================================================
Οι ζωντανές διαφημίζεις του «χαράγματος»!! «Πληρώνω με την παλάμη μου», λένε και χαίρονται
Πληθαίνουν τα βιντεάκια-διαφημίσεις όπου άτομα (κυρίως στα social media) δείχνουν τα…πλεονεκτήματα του να πληρώνουν ανέπαφα χρησιμοποιώντας το χέρι τους!

Συνήθως τέτοια άτομα είτε έχουν κάποια εμφυτευμένα μικροτσίπ ή φοράνε ειδικά βραχιολάκια στα χέρια τους.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που θα δείτε παρακάτω βρίσκεται στις ΗΠΑ και μάλιστα στο τέλος ειρωνεύεται τους «μελλοντικούς αρνητές».

Δυστυχώς δεν είναι η μόνη. Πάνε πληρώνουν δείχνοντας στο χέρι τους και χαίρονται στην κάμερα νιώθωντας ότι κάνουν κάτι “επαναστατικό” και πολύ…βολικό:

====================================================================
«Δεν μπορούμε να ζήσουμε»! Αυξήσεις έως και 280% σε βασικά είδη διατροφής
«Αναστενάζουν» μέχρι και οι λαϊκές αγορές, όπου κατεξοχήν πολλά τρόφιμα είναι φθηνότερα σε σχέση με τα σούπερ μάρκετ.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τέτοια ακρίβεια και σύνταξη 500 ευρώ», λένε στην κάμερα συνταξιούχοι που πασχίζουν να βρουν κάτι φθηνό για να βγάλουν το μήνα.

Σοκαριστικός είναι ο ρυθμός με τον οποίο ανεβαίνουν συνεχώς από πέρυσι οι τιμές σε βασικά είδη διατροφής, όπως είναι τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά, τα κρέατα και τα φρούτα.

Ειδικά δε σε ορισμένα οπωροκηπευτικά η αύξηση αγγίζει το 280% σε σχέση με το εξίσου ακριβό 2022.

Αλλά είπαμε, «για όλα φταίει ο…”κακός” ο Πούτιν»:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content