Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
Αμερικανός γερουσιαστής: «Μία ελίτ ομάδα κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον Covid-19 για να ελέγξει απόλυτα τις ζωές μας»!
Ο Αμερικανός γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ron Johnson, σε δηλώσεις του στο Fox News, είπε πως «μια ελίτ ομάδα» κατασκεύασε και κυκλοφόρησε σκόπιμα τον κορωνοϊό ως μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας, που έχει ως τελικό στόχο τον πλήρη έλεγχο στις ζωές όλων.

Η παρουσιάστρια του Fox Maria Bartiromo ρώτησε τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων γιατί η κυβέρνηση συνεννοήθηκε με την λεγόμενη Big Tech για να μην μάθει ο αμερικανικός λαός για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid και ο Johnson απάντησε: «Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα από μια ελίτ».

Η παραδοχή του Αμερικανού γερουσιαστή είναι και η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων, είτε μιλάμε για ψηφοφόρους είτε για αξιωματούχους.

Αυτό σημαίνει πως αν ο Ν.Τραμπ κερδίσει τις εκλογές του 2024 θα διεξαχθούν εδελεχείς έρευνες για τα τεκταινόμενα της εποχής της πανδημίας και για τους μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

«Μιλάω για το ”Event 201” που έλαβε χώρα στα τέλη του 2019, πριν όλοι εμείς οι υπόλοιποι μάθουμε γι’ αυτήν την πανδημία.

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό όσον αφορά όσα έχουν συμβεί, όσα συμβαίνουν, όσα συνεχίζονται να σχεδιάζονται για την απώλεια της ελευθερίας μας.

Όλοι προωθούν το εμβόλιο! Δεν θέλουν να λάβουν γνώση του γεγονότος ότι τα εμβόλια ίσως να έχουν προκαλέσει παρενέργειες, ίσως να έχουν προκαλέσει θανάτους…

Κατηφορίζουμε σ’ ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι αλλά πρόκειται για ένα μονοπάτι που στρώνεται και σχεδιάζεται από μια ελίτ ομάδα που θέλει να αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο πάνω στις ζωές μας »!

===================================================================
«Ζούμε σε ένα υπέρ-ελεγχόμενο Μάτριξ -Θέλουν να μας αφανίσουν»! Νέα ομιλία «βόμβα»
Η Laura Aboli συνίδρυσε το 2000 το World-Check, μια βάση δεδομένων με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα (PEPs) και άτομα και οργανισμούς αυξημένου κινδύνου, που σύντομα έγινε το de facto πρότυπο για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των οικονομικών, κανονιστικών και άλλων πιθανών κινδύνων στους χρηματοπιστωτικούς και νομικούς θεσμούς του κόσμου. Μετά την επιτυχία της World-Check, ίδρυσε την Wealth-X το 2010, η οποία έγινε ο κορυφαίος πάροχος σχετικών πληροφοριών!

Τον Μάιο του 2020, υποκινούμενη, όπως ισχυρίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, από τον τρόπο με τον οποίο τα γεγονότα γύρω από την παγκόσμια πανδημία επηρέαζαν τα προς το ζην, τα πολιτικά δικαιώματα και την ψυχική υγεία των ανθρώπων, η Aboli ίδρυσε το Ενωμένο Δημοκρατικό Διεθνές Κίνημα για την Ευαισθητοποίηση και την Ελευθερία ( UDIMAF)

Μιλώντας για τον διανθρωπισμό που προωθείται από τους διεθνιστές, δήλωσε από την δική της οπτική γωνία:

«Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα για να μιλήσω γι’ αυτό που πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό θέμα των καιρών μας.

Ο τίτλος της ομιλίας μου: «Διανθρωπισμός», ο οποίος περιλαμβάνει ένα τόσο μεγάλο εύρος πραγμάτων. Έχουμε δει ορισμένα από αυτά, από την γενετική μηχανική, την τεχνολογία εμφυτευμάτων μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη και την νανοτεχνολογία!

(…)

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε ότι ο διανθρωπισμός είναι απλώς το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στον ανθρωπισμό (ουμανισμό) και τον μετανθρωπισμό.

Αναμφίβολα, ο τελικός στόχος είναι να εξαλείψουν την ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε.

Απαιτείται πολλή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση για να κάνετε ένα έξυπνο είδος σαν το δικό μας να συμφωνήσει στον ίδιο του τον αφανισμό!!!!

Τα περισσότερα, αν όχι όλα όσα έχουν ξεπεραστεί τα τελευταία 60 χρόνια, σχεδιάστηκαν για να μας φέρουν πιο κοντά στην αποδοχή μιας τέτοιας δυστοπικής πραγματικότητας!!!!

Είτε ενδιαφέρεστε να την αποδεχθείτε είτε όχι, ζούμε σ’ ένα υπέρ-ελεγχόμενο Μάτριξ όπου η αντίληψη της πραγματικότητας από εμάς είναι διεξοδικά σχεδιασμένη, διαχειριζόμενη και εκτελούμενη προκειμένου να μας ελέγξουν και να μας κατευθύνουν σ’ όποια κατεύθυνση επιθυμούν».

Δείτε το βίντεο:


======================================================================= 
Ο Βαρθολομαίος τέλεσε σε Παπική Ρωμαιοκαθολική εκκλησία τον Εσπερινό Κοιμήσεως της Θεοτόκου!
Ο Βαρθολομαίος τέλεσε σε Παπική Ρωμαιοκαθολική εκκλησία τον Εσπερινό Κοιμήσεως της Θεοτόκου!

=====================================================================
Ιταλία: Πειθαρχική διαδικασία για βιβλίο στρατηγού που αναφέρει ότι “οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι φυσιολογικοί”
Ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροσέτο, στενός σύμμαχος της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, καταδίκασε σήμερα τα «παραληρήματα», όπως χαρακτηρίζονται, ενός εν ενεργεία Ιταλού στρατηγού, ο οποίος σε βιβλίο του γράφει μεταξύ άλλων ότι οι ομοφυλόφιλοι «δεν είναι φυσιολογικοί».

«Ο στρατηγός (Ρομπέρτο) Βανάτσι εκφράζει απόψεις που δυσφημούν τον στρατό (…) και το Σύνταγμα», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Κροσέτο.

Το υπουργείο Άμυνας «θα κινήσει την προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία», ανέφερε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι δεν είχε «ενημερωθεί για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο δεν υποβλήθηκε προς έγκριση από τη στρατιωτική ιεραρχία».

Στο αυτοεκδοθέν βιβλίο του με τίτλο «Ο κόσμος άνω κάτω», που κυκλοφόρησε στις 10 Αυγούστου, ο Ρομπέρτο Βανάτσι, 54 ετών, πρώην αρχηγός επίλεκτου Σώματος Αλεξιπτωτιστών και σήμερα επικεφαλής του Στρατιωτικού Γεωγραφικού Ινστιτούτου παρουσιάζεται ως «απόγονος του Ιούλιου Καίσαρα».


Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, που πέρασε κυρίως στο πεδίο, ο στρατηγός Βανάτσι στάθμευσε στη Σομαλία, τη Ρουάντα, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη.

«Αγαπητοί ομοφυλόφιλοι, δεν είστε φυσιολογικοί, χωνέψτε το», είναι ένα από τα αποσπάσματα του βιβλίου του που δημοσιεύονται σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων ο Ιταλός στρατηγός αποδοκιμάζει «αμφιλεγόμενους κανόνες ένταξης και ανεκτικότητας που επιβάλλονται από τις μειονότητες».

Επιτίθεται στη μαύρη βολεϊμπολίστρια Πάολα Ενόγκου, που αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής Ιταλίας λέγοντας: «Η Πάολα Ενόγκου είναι ιταλικής υπηκοότητας, αλλά είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά της δεν αντιπροσωπεύουν την ιταλικότητα».

Οι θέσεις αυτές προκάλεσαν κύμα οργισμένων αντιδράσεων από την αριστερά, ενώ οι βουλευτές της δεξιάς και της ακροδεξιάς παρέμειναν σιωπηλοί.

«Τα ρατσιστικά και ομοφοβικά λόγια και οι θέσεις του στρατηγού Βανάτσι αντιβαίνουν κατάφωρα στις συνταγματικές αξίες και τις δημοκρατικές αρχές της Δημοκρατίας», σχολίασε ο Πιέρο Φασίνο, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AGI.

=====================================================================
Έρχεται το «πιο ισχυρό ανθρωποειδές ρομπότ γενικής χρήσης στον κόσμο»!
Το νεοαποκαλυφθέν ανθρωποειδές H1 κατασκευάστηκε από την κινεζική εταιρεία Unitree. Έχει ύψος 71 ίντσες, ζυγίζει 100 λίβρες και έχει ταχύτητα περπατήματος 3,4 μίλια/ώρα

Έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο ισχυρό γενικής χρήσης ανθρωποειδές στον κόσμο».

Αλλά μετά την αποκάλυψη σε ένα νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί παρατηρητές αστειεύτηκαν ότι αυτό το ρομπότ που μοιάζει με Terminator μοιάζει περισσότερο σαν να «προσπαθεί μανιωδώς να βρει την πλησιέστερη δημόσια τουαλέτα».

Το ρομπότ H1 έχει κατασκευαστεί από την κινεζική εταιρεία Unitree Robotics, η οποία είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τετράποδων ρομπότ.

Το H1 είναι ένα ανθρωποειδές που έχει ύψος περίπου 71 ίντσες (180 εκατοστά) και ζυγίζει 100 λίβρες (47 κιλά).

Έχει ταχύτητα περπατήματος 3,4 μίλια/ώρα, που είναι περίπου ίδια με τον μέσο άνθρωπο.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με κάμερα βάθους και LiDAR, μια τεχνολογία τηλεπισκόπησης που χρησιμοποιεί το ανακλώμενο φως για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων και χαρτών κοντινών αντικειμένων.

Ωστόσο, ένα πράγμα που λείπει σαφώς στο μεταξύ είναι τα χέρια. Η Unitree λέει ότι αυτά βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.
Η εταιρεία δεν έχει δώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το H1, αλλά θέλει το ρομπότ να είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα στα επόμενα 3-10 χρόνια για μια τιμή της τάξης των $90.000 (£70.600).

Στο promo βίντεο του, ένας μηχανικός από το Unitree φαίνεται να προσπαθεί να κλωτσήσει το H1 καθώς περπατά κατά μήκος του δρόμου, ανεπιτυχώς, καθώς το ρομπότ ανακτά την ισορροπία του κάθε φορά.Τον περασμένο μήνα η εταιρεία μοιράστηκε μια γεύση από μια άλλη από τις δημιουργίες της: ένα πιθανό «κατοικίδιο του μέλλοντος» με τη μορφή ενός ανατριχιαστικού σκύλου ρομπότ που μπορεί να μιλήσει και να στέκεται με τα χέρια.

Ονομάζεται Go2, μπορεί επίσης να ανέβει τις σκάλες, να παίξει fetch, να εκπέμψει μουσική από ένα ενσωματωμένο ηχείο και ακόμη και να τραβήξει φωτογραφίες κατόπιν εντολής, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στο smartphone του ιδιοκτήτη.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content