Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"


ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

========================================
Ο ανάποδος κόσμος του Βασίλη Κικίλια και η πραγματική καταιγίδα που πλησιάζει
Με φόντο τον έλεγχο και τη μείωση του οξυδερκούς πληθυσμού που βρίκσεται σε εξέλιξη λόγω του παγκοσμίου χρέους το οποίο ελέγχουν ιδιώτες, τόσο το κλίμα, η υγεία όσο και η οικονομία αποτελούν εργαλεία σε αυτή τη κατεύθυνση.

Ο κ. Κικίλιας αφού υπηρέτησε με προθυμία το αφήγημα της planδημίας ως υπουργός Υγείας έρχεται τώρα να υπηρετήσει το αδελφό project από το υπουργείο κλιματική κρίσης.

Πραγματοποιήθηκε λέει έκτακτη σύσκεψη (μια χούφτα τραχανοπλαγιάδες μαζεύτηκαν και φωτογραφήθηκαν ενώ έπαιζαν με τα κινητά τους) υπό τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια (αυτό από μόνο του είναι αρκούντως κωμικό εάν το σκεφτείς) εν όψει του καιρικού συστήματος με την ονομασία “Petar” που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από αύριο το μεσημέρι, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Στόχος της σύσκεψης ήταν ο βέλτιστος συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο (ΕΔΩ)

==============================================
Ήρθαν και τα κοινόχρηστα ρούχα: «Μειώνουν τις εκπομπές αερίων» – Επιβραβεύει ο WEF
Με τις ευλογίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) οι Japan Airlines (JAL) προωθούν το πρόγραμμα των…νοικιαζόμενων ρούχων!

Όπως μεταδίδεται και μάλιστα με την κατάλληλη προώθηση από την παρέα του Σβαμπ, «όσοι ταξιδεύουν στην Ιαπωνία μπορούν τώρα να προγραμματίσουν το ταξίδι τους με λιγότερες αποσκευές, χάρη στο νέο δοκιμαστικό πρόγραμμα της Japan Airlines (JAL) Any Wear, Anywhere».

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τώρα στους επιβάτες να νοικιάσουν ρούχα κατά την άφιξή τους και μπορούν να δανειστούν ρούχα με βάση το μέγεθος, την εποχή και το χρώμα.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου 2023 και θα διαρκέσει σε δοκιμαστική βάση μέχρι τον Αύγουστο του 2024.

Να σημειωθεί κιόλας ότι υπάρχουν περιορισμοί (χρονικοί και ποσοτικοί) στην ενοικίαση ρούχων!!!

Ένας άλλος στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να μειώσει το βάρος του αεροσκάφους, περιορίζοντας έτσι το αποτύπωμα άνθρακα της αεροπορικής εταιρείας. Σε δήλωση που κυκλοφόρησε η αεροπορική εταιρεία ανέφερε:

«Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να πετούν ξανά μετά την πανδημία του COVID-19 και με την πρόσφατη έμφαση στη βιωσιμότητα, υπάρχει μια αυξανόμενη κίνηση σε όλο τον κόσμο για την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού.

Η ιδέα της υπηρεσίας είναι να προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία με ελάχιστες αποσκευές, προσφέροντας ενοικιάσεις ρούχων στον προορισμό, δημιουργώντας έτσι περιβαλλοντική αξία.

Το βάρος των επιβατών, των αποσκευών και του φορτίου μαζί αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμου. Για κάθε 10 κιλά που κόβονται σε μια αποσκευή από πτήση μεταξύ Νέας Υόρκης και Τόκιο, οι εκπομπές άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά 7,5 κιλά».

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μας θυμίζουν τα…«κοινόχρηστα παντοπωλεία, πλυντήρια, κομμωτήρια κ.α.» που ήρθαν δειλά δειλά και στην Ελλάδα, εκπεταλλευόμενα την οικονομική δυσπραγία των πολιτών.

Καθιερώνεται ένας τρόπος ζωής -αν μπορούμε να την ονομάσουμε “ζωή”- όπου το να κατέχει κανείς οτιδήποτε (βλ. ρούχα) θα ισοδυναμεί με έγκλημα, στην προκειμένη περίπτωση «περιβαλλοντικό».


==============================================
Το μήλο κάτω από την μηλιά: Η κόρη του Schwab ζητά Μεγάλη Επανεκκίνηση
Η κόρη του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab, Nicole, εξήγησε ότι οι τυραννικοί περιορισμοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid λειτούργησαν ως πρόδρομος για μελλοντικές «κλιματικές απαγορεύσεις».

Σύμφωνα με τον Schwab, ο Covid γέννησε μια «μεγάλη ευκαιρία»!

Κατά πολλούς, η ευκαιρία αυτή ήταν η δοκιμή του πώς θα αντιδρούσε το κοινό σε αυταρχικά μέτρα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά την εφαρμογή της περιβόητης Μεγάλης Επανεκκίνησης!!!

«Ο COVID-19 μπορεί να θεωρηθεί ως μια ευκαιρία για να επιταχυνθεί η Πράσινη Μετάβαση και η Μεγάλη Επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε απεγνωσμένα», είχε πει τον Ιούνιο του 2020 και ενώ η λεγόμενη πανδημία με τα μέτρα που λαμβάνονταν κυλούσε!!! Επόμενο στάδιο θα είναι ενδεχομένως τα κλιματικά Lockdowns, καθώς τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να μεταδίδουν προς αυτή την κατεύθυνση!!!

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!!!

Δείτε:


=============================================
Έρχεται ένας βίαιος χειμώνας- Η Ευρώπη οδεύει σε ύφεση
Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα – η οικονομία της ΕΕ περνάει δύσκολες στιγμές.
Τα τελευταία οικονομικά στοιχεία δίνουν μια μικτή εικόνα: η ανεργία βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό και, παρόλο που ο πληθωρισμός έχει επιβραδυνθεί, παραμένει πεισματικά υψηλός.

Η οικονομική ανάπτυξη είναι στάσιμη.

Οι προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να περιορίσει την αύξηση των τιμών μέσω μιας σειράς επιθετικών αυξήσεων επιτοκίων αποδείχθηκαν δύσκολες.

Τα νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα έδειξαν ότι, παρά την απότομη πτώση στις τιμές της ενέργειας, ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πάνω από τον στόχο του 2% της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, τον μήνα Ιούλιο έφτασε στο 5,3%.
Κατηγορήστε γι’ αυτό τις ασταθείς τιμές στα τρόφιμα και τις υψηλές τιμές στον τομέα των υπηρεσιών.
Εάν λοιπόν ανησυχείτε, δεν είστε οι μοναδικοί.
Η εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων και των καταναλωτών της ΕΕ στην οικονομία του μπλοκ μειώνεται σταθερά από την αρχή του έτους.

Αλλά μην πανικοβληθείτε – τουλάχιστον όχι ακόμη: στοιχεία για το ΑΕΠ που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα 31 Ιουλίου υποδηλώνουν ότι η ευρωζώνη πιθανότατα θα αποφύγει την ύφεση.
Ωστόσο, ο Επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ Paolo Gentiloni αναγνώρισε την περασμένη εβδομάδα ότι, «μετά τη στασιμότητα στην αρχή του έτους, η ανάπτυξη είναι πιθανό να παραμείνει υποτονική» για το υπόλοιπο του 2023.

Η στιγμή της αλήθειας θα έρθει τον Σεπτέμβριο, όταν ο Gentiloni θα παρουσιάσει τις νέες προβλέψεις για την Ευρωζώνη το 2023.

(Προειδοποίησε ότι η εικόνα θα είναι πιθανώς λιγότερο αισιόδοξη από ό,τι είχε προβλεφθεί.)

AEΠ

Τριμηνιαίο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν στην ΕΕ και την ευρωζώνη, σε ποσοστιαία μεταβολή σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.



(Οι προβλέψεις του ΑΕΠ για την ΕΕ και την ευρωζώνη δημοσιεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Οι ράβδοι αντιπροσωπεύουν τον μήνα που δημοσιεύτηκε κάθε πρόβλεψη).



Πληθωρισμός…

Οι κεντρικές τράπεζες προσπάθησαν να περιορίσουν την αύξηση των τιμών αυξάνοντας τα επιτόκια, κάτι που θα κάνει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να ξοδεύουν περισσότερα και να αποταμιεύουν λιγότερα.

Στις 27 Ιουλίου, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αύξησε τα επιτόκια στην ευρωζώνη στο 3,75% – η πέμπτη αύξηση φέτος.

Η πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde σηματοδότησε το ενδεχόμενο ανακοπής, αλλά τα τελευταία στοιχεία για τον πληθωρισμό θέτουν υπό αμφισβήτηση αυτό το σενάριο.
(Βασικά επιτόκια πολιτικής που ορίζονται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ*, την Τράπεζα της Αγγλίας και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.)

Διαβάστε περισσότερα (ΕΔΩ)

==============================================
Ο Κένεντι Τζούνιορ μηνύει YouTube και Google για λογοκρισία στις συνεντεύξεις του κατά του κορωνοεμβολίου
Ο Robert F Kennedy ανέφερε ότι οι συνεντεύξεις του κατά του εμβολίου λογοκρίνονται από το YouTube και την Google σε μια νέα αγωγή με την οποία κατηγορεί τους μεγάλους τεχνολογικούς μεγαθήρες ως «κρατικούς παράγοντες».

Ο υποψήφιος για την προεδρία υπέβαλε καταγγελία 27 σελίδων στην Καλιφόρνια την Τετάρτη, αναφέροντας ότι τα sites είχαν υποκύψει στις πιέσεις να τον «σιωπήσουν» από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τον αντίπαλό του στους Δημοκρατικούς, τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Οι δικηγόροι του κ. Κένεντι ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι η όσα έλεγε σχετικά με τα εμβόλια Covid λογοκρίθηκε με «φανερά και κρυφά» μέσα.

«Υπό αυτές τις συνθήκες, το YouTube είναι ένας κρατικός παράγοντας και παραβίασε τα δικαιώματα της Πρώτης Τροπολογίας του κ. Κένεντι κάνοντας διακρίσεις απόψεων».

Τον περασμένο μήνα, ένα βίντεο που περιείχε τη συζήτησή του με τον παρουσιαστή του podcast Τζόρνταν Πίτερσον αφαιρέθηκε από το YouTube και αυτό έγινε όπως αναφέρεται λόγω “παραβίασης της πολιτικής παραπληροφόρησης για τα εμβόλια”.

Η μήνυση αναφέρει αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν ομιλίες και συνεντεύξεις του κ. Κένεντι, συμπεριλαμβανομένης μιας συνέντευξης με τον Τζο Ρόγκαν και μιας ομιλίας που έδωσε στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Νιού Χάμσαϊρ τον Μάρτιο.
Κατηγορεί τις πλατφόρμες ότι φιμώνουν «τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ακούσουν οι Αμερικανοί».

«Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες τεχνολογίας – ιδίως το Facebook και το Instagram (και τα δύο ανήκουν στη μητρική Meta του Facebook) και το Twitter (που ανήκει πλέον στον Έλον Μασκ) – το YouTube δεν αντιμετώπισε διαφορετικά τον Κένεντι τώρα που είναι πολιτικός υποψήφιος», αναφέρει η αγωγή.


Σε μια εμφάνισή του τον περασμένο μήνα ενώπιον της Υποεπιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τη μετατροπή σε όπλο της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, ο Κένεντι Τζούνιορ μίλησε ενάντια σε αυτό που περιγράφεται ως μια φουρνιά «μεγάλης κυβέρνησης, μεγάλης τεχνολογίας και μεγάλων μέσων ενημέρωσης».

Ο 69χρονος μάλιστα υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ακρόασης που μεταδόθηκε σε εθνική τηλεόραση ότι κατά κάποιο τρόπο λογοκρίθηκε.

Σε μια δήλωση στον Independent, ο εκπρόσωπος της Google, Χοσέ Καστανέντα, δήλωσε: «Το YouTube εφαρμόζει τις Οδηγίες κοινότητας με διαφάνεια και συνέπεια, ανεξάρτητα από την πολιτική άποψη.”

Και συμπλήρωσε: «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και ανυπομονούμε να τους αντικρούσουμε». –
Τον Μάρτιο, ο Κένεντι Τζούνιορ κατέθεσε ομαδική αγωγή εναντίον του Μπάιντεν και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για απόπειρα να παρακινήσουν το Facebook, το Twitter και την Google να «λογοκρίνουν συνταγματικά προστατευμένο λόγο» στις πλατφόρμες τους.

==========================================
ΑΑΔΕ: ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ – ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ
Τις λίστες με τα ονόματα όσων χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ σε εφορία ή ασφαλιστικά ταμεία επικαιροποίησαν η ΑΑΔΕ και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών Όμηρος Τσάπαλος ,«ο λόγος για τον οποίο γίνεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων είναι προκειμένου να ασκήσουμε και περισσότερη πίεση απ’ τη μια σε εκείνους τους μεγαλοοφειλέτες προκειμένου να αποπληρώσουν τα χρέη τους ή να τα ρυθμίσουν, αλλά από την άλλη είναι κι ένα ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης».

Πόσοι χρωστούν
Σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή, 51.000 φορολογούμενοι, σχεδόν 2.000 περισσότεροι από πέρυσι, χρωστούν στην εφορία πάνω από 100.000 ευρώ με το συνολικό ύψος της οφειλής να υποχωρεί στα 95,6 δισ. ευρώ από 100,7 δισ. ευρώ πέρυσι.

Προς τα ασφαλιστικά ταμεία, χρέη άνω των 100.000 ευρώ έχουν περίπου 64.000 πολίτες, αυξημένοι κατά 7.000 σε σχέση με τον Μάιο του 2022, με το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών να αγγίζει τα 12,5 δισ. ευρώ.


Από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των μεγαλοοφειλετών εξαιρούνται όσες οφειλές έχουν υπαχθεί σε νόμιμη ρύθμιση και η ρύθμιση τηρείται κανονικά. Επίσης, όποιες νόμιμα έχουν χαρακτηριστεί ότι είναι σε αναστολή πληρωμής με κάποια δικαστική απόφαση. Εξαιρούνται και οι ανεπίδεκτες εισπράξεων οφειλές.

Αν και μέχρι τις 31 Ιουλίου έτρεχαν οι ρυθμίσεις οφειλών σε 36 έως 72 δόσεις και η αναβίωση των 120 δόσεων, εντάχθηκαν μόλις 50.000 οφειλέτες, όταν ο αριθμός των δυνητικών δικαιούχων ανερχόταν στους 200.000 φορολογούμενους.

Δείτε παρακάτω τις λίστες

================================================
Ρωσία εναντίον Blackrock: Οι διεθνιστές φέρνουν την χούντα τους στην αυλή του Πούτιν
Ο Laurence Douglas Fink είναι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, μιας αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων.

Συμμετέχει και εκείνος στην συζήτηση για την έλευση του παγκοσμίου ψηφιακού νομίσματος, το οποίο εν αρχή θα λειτουργεί μαζί με τα μετρητά, με προοπτική, κατά πολλούς να τα αντικαταστήσει!

Τι λένε όμως οι Ρώσοι για την Blackrock, η οποία συνεργάζεται με τον Ζελένσκι για να αρπάξει ό,τι μπορεί από την Ουκρανία και να οργανώσει την χώρα στα πρότυπα των διεθνιστών στην αυλή της Ρωσικής Ομοσπονδίας;;;

Σημειώνεται πως σε μια ομιλία σε αμερικανικό εταιρικό λόμπι, ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky είχε ευχαριστήσει όλες τις διεθνιστικές εταιρείες, όπως την Black Rock, την JP Morgan, την Goldman Sachs, καλώντας όλους τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης να αναβαθμίσουν, κατά άλλους να καταστρέψουν, την Ουκρανία!!!

Όπως αναφέρει το Russia Today:

«Μια από τις ισχυρότερες παγκόσμιες εταιρείες διαχείρισης η BlackRock είχε διαβόητη φήμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα χάρη στον δημοσιογράφο James O’Keefe η ​​κλίμακα επιρροής της εταιρείας, φαίνεται να μοιάζει με αυτό που ορισμένοι θα αποκαλούσαν “θεωρία συνωμοσίας”, καθώς οι υπεύθυνοι προσλήψεων της εταιρείας “Serge Farley” δεν δίστασαν να το αποκαλύψουν.

Ο Ουκρανός ηγέτης, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φαίνεται να λατρεύει απόλυτα την BlackRock. Μια εταιρεία που φέρεται να πληρώνει τους πολιτικούς. Αλλά ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η Ουκρανία είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content