Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.
"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

==========================================================
Η θνησιμότητα από κάθε αιτία φτάνει σε επίπεδα επιδημίας
Τα παιδιά κάτω των 24 ετών πεθαίνουν με 40% υπερβάλλουσα θνησιμότητα τα τελευταία ΔΥΟ χρόνια.

Υπάρχει μόνο μία εξήγηση γι’ αυτό. Το μη δοκιμασμένο και υποχρεωτικό εμβόλιο Covid σκοτώνει αργά τους νέους ανθρώπους.

Τέρμα οι δικαιολογίες. Ήρθε η ώρα για συλλήψεις.====================================================================
Οι 3 «μαέστροι» της νέας πανίσχυρης οικονομικής ελίτ στην Ελλάδα που κρατούν τις μπαγκέτες! Τράπεζες, τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες, site, κατασκευές, δημόσια έργα έχουν περάσει στα χέρια...
Όταν αλλάζουν οι εποχές αλλάζουν και τα αφεντικά. Δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι 3 κορυφαίοι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν κάνει κατά τον τελευταίο χρόνο παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον και την προσοχή της αγοράς με τις επιθετικές κινήσεις τους σε όλα τα επίπεδα.

Ο όμιλος Ελλάκτωρ του Ολλανδού Χόλτερμαν, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μότορ Όιλ του ομίλου Βαρδινογιάννη (που κατέχει το 30% του Ελλάκτωρα) που ομολογουμένως έχει παγωμένες σχέσεις με την κυβέρνηση αφού θεωρεί ότι παίζει 100% υπέρ της οικογένειας Λάτση, καθώς και το δίδυμο των μεγαλοεφοπλιστών Μπάκου, Καϋμενάκη, που διαθέτει τεράστια ρευστότητα από ίδια κεφάλια και μηδενικό δανεισμό διά μέσω της Ιντρακάτ, που «τρέχει» ο τρίτος της παρέας Εξάρχου , αποτελούν τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής πιάτσας και της χρηματιστηριακής αγοράς σε βαθμό που λίγο – πολύ, όλη η ειδησεογραφία κινείται πέριξ των τριών αυτών κορυφαίων ομίλων, που έχουν πλέον επεκταθεί σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που ζαλίζει οποιοδήποτε προσπαθήσει να της καταγράψει!

Επί της ουσίας, για να καταστούμε σαφείς, οι τρεις ισχυροί όμιλοι την ώρα τούτη έχουν τρία κοινά ενδιαφέροντα: Τις κατασκευές, τις παραχωρήσεις, τις Τράπεζες και τα Media! Δηλαδή όλα!

Ο όμιλος Ελλάκτωρ (Χόλτερμαν – Βαρδινογιάννης) επιδεικνύει αδιαμφισβήτητα πολύ ισχυρό ενδιαφέρον για τις Παραχωρήσεις (ενίσχυσε πρόσφατα το ποσοστό του στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου) με έμφαση την Αττική οδό, την οποία διαχειρίζεται ως παραχωρησιούχος μαζί με τη Αβαξ και τη γαλλική Egis, ενώ συμμετέχει στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την εκ νέου παραχώρηση της!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως για τις Παραχωρήσεις επιδεικνύει και η Ιντρακάτ η οποία προέβη σε μια πολύ σοβαρή συμμαχία με την κορυφαία πορτογαλική εταιρία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων Brisa! Η εμπιστοσύνη από την διεθνή αγορά στο δίδυμο Μπάκου – Καϋμενάκη γίνεται με κλειστά μάτια αφού όσοι φροντίσουν να μάθουν για την οικονομική τους δυνατότητα σε 5 λεπτά σταματάνε να ψάχνουν άλλο.

Ο όμιλος Εξάρχου- Μπάκου – Καϋμενάκη, έχει ήδη επιδείξει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και για το τραπεζικό σύστημα, όπου ήδη δημιουργεί τον 5ο τραπεζικό πόλο με Τράπεζα Αττικής, Παγκρήτια και Συνεταιριστική Σερρών και όπως λένε οι πληροφορίες έχουν στα σκαριά της εξαγορά και άλλης συνεταιριστικής τράπεζας!

Με το τραπεζικό σύστημα ήδη ενασχολείται η οικογένεια Βαρδινογιάννη μέσω της Optima που ακόμη βρίσκεται σε νηπιακή ηλικία ενώ ο Χόλτερμαν έχει ήδη αποκτήσει το 5,6% της Alpha bank της οποίας έχει καταστεί ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος ξεπερνώντας τον αμερικανό Πόλσον (4,9%).
Ο τρίτος κοινός τόπος ενδιαφέροντος των πανίσχυρων ομίλων είναι τα ΜΜΕ, όπου η οικογένεια Βαρδινογιάννη κατέχει τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star, σε συνεργασία με τον όμιλο που έχει την Nova ενώ εξίσου δυναμικά εμπλέκεται με τα Media και η ισχυρή τριανδρία Εξάρχου, Μπάκου, Καυμενάκη με την απόκτηση περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών (Action 24 – Attica TV) και όχι μόνο! Ο στόχος τους είναι η Παννελαδική άδεια που έχει μείνει ορφανή αλλά και η απόκτηση των μεγαλύτερων και πιο παρεμβατικών εφημερίδων και site που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Ήδη οικονομικοί ελεγκτές με εντολή τους «ξεσκονίζουν» το πρώτο θέμα – iefimerida και άλλα 11 σάιτ.


Για τον Χόλτερμαν του Ελλάκτωρα έχει κατά καιρούς γραφτεί και ακουστεί περί ενδιαφέροντος για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι απαιτήσεις των πωλητών είναι εξοπραγματικές.

Σε όλο αυτό το σκηνικό των ΜΜΕ πάντως φέρεται να εμπλέκεται ο Σέρβος Τσόλακ της United media (υπάλληλος του οποίου είναι ο γνώριμος μας Ν. Σταθόπουλος) ο οποίος αναδεικνύεται σε μπαλαντέρ επί τη βάσει των μετοχικών θέσεων που χτίζει και τα κεφάλαια που εκπροσωπεί! Εδώ έχει προκύψει ένας πόλεμος εσχάτων με συμμάχους τους Μαρινάκη και Κυριακού εναντίον τους που ίσως επηρεάσει και τις σχέσεις των 2 γνωστών εφοπλιστών με την οικογένεια Βαρδινογιάννη γεγονός που θα επιφέρει τεκτονικές αλλαγές. Να σημειώσουμε ότι οι Μαρινάκης και Κυριακού έχουν άριστες σχέσεις με το δίδυμο Μπάκου – Καϋμενάκη που φροντίζει να μένει έξω από κάθε αντιπαράθεση και πολιτική κόντρα και για αυτό άλλωστε η γραμμή που έχει δοθεί στα ΜΜΕ που ήδη έχει αλλά και σε αυτά που θα αποκτήσει είναι να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση τόσο απέναντι στα πολιτικά κόμματα όσο και στις οικονομικές κόντρες ανάμεσα στους ολιγάρχες που θα προκύπτουν εξαιτίας του πολέμου που έχουν μεταξύ τους.

Το διάβασα στο amazonios.net

===================================================================
Περίεργες ανατινάξεις σιταποθηκών σε Γαλλία και Τουρκία ανεβάζουν τις τιμές του σιταριού και τον κίνδυνο επισιτιστικής κρίσης!
Oι σιταποθήκες του λιμανιού της γαλλικής πόλης Λα Ροσέλ καίγονται από το πρωί, λίγες ημέρες μετά τις εκρήξεις στις σιταποθήκες της Τουρκίας στην πόλη Ιζμίτ, προκαλώντας ανησυχίες για μεγάλη αύξηση των τιμών του σιταριού που θα επιφέρει αυξήσεις σε όλα τα τρόφιμα παγκοσμίως.

Στην Τουρκία μάλιστα σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις 12 εργάτες.

Οι εκρήξεις και οι πυρκαγιές αυτές προκαλούν εύλογα ερωτήματα ως προς το πως πραγματοποιήθηκαν και θα μπορούσε κάποιος καχύποπτος να έχει την εντύπωση ότι κάποιος είτε διογκώνει τις τιμές είτε … δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία παγκόσμια πείνα στον κόσμο.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρουμάνος πρώην αξιωματούχος του ΟΗΕ Κάλιν Γκεοργκέσκου, είπε πως υπάρχει ένα παγόσμιο ολιγαρχικό σύστημα που θέλει να επικρατήσει στον πλανήτη μέσω διαδοχικών κρίσεων. Η πρώτη κρίση θα ήταν αυτή της πανδημίας αλλά το 2016 και όχι το 2020!

Κι αυτό γιατί, τότε, όπως είπε εκλέχτηκε ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ν.Τραμπ και όχι η Χίλαρι Κλίντον.

Η επόμενη κρίση που ήθελε να προκαλέσει το ολιγαρχικό αυτό σύστημα είναι… η επισιτιστική κρίση, η οποία στοχεύει να γίνει πραγματικότητα μέχρι το 2025!

Ο Κάλιν Γκεοργκέσκου εργάστηκε στον ΟΗΕ 17 ολόκληρα χρόνια στον τομέα του περιβάλλοντος, ενώ είναι και μέλος της περιβόητης Λέσχης της Ρώμης.

======================================================================
«Ψυχρολουσία» για χιλιάδες Έλληνες ιδιοκτήτες γης – Τους απαγορεύει το κράτος να χτίσουν
«Η κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης έχει φέρει σε απόγνωση χιλιάδες μικροιδιοκτήτες που βλέπουν τις περιουσίες τους που ήταν άρτιες και οικοδομίσιμες να χάνουν τη δυνατότητα της δόμησης και να μειώνεται κατά πολύ η αξία τους».

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που τόνισε μιλώντας στο OPEN ο τοπογράφος μηχανικός, Γιώργος Μπιτάκος, σχετικά με το μείζον θέμα της απαγόρευσης δόμησης από το κράτος.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο όσους έχουν οικόπεδα άνω των 4 στρεμμάτων, αλλά και τους μικροιδιοκτήτες γης, δηλαδή τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν κάποια περιουσία στην ελληνική επαρχία.

Τα πράγματα, πέρα από τον επίμαχο νόμο του 2020 (μέσα στην πανδημία) χειροτέρεψε η απόφαση-«βόμβα» του ΣτΕ τον Φεβρουάριο του 2023

«Χιλιάδες Έλληνες έχασαν το δικαίωμα να Χτίσουν και πόσο μάλλον να πουλήσουν σε μία σοβαρή αξία γης γιατί πλέον έγιναν αγροτεμάχια», τόνισαν οι παρουσιαστές της εκπομπής με τον τοπογράφο να συμφωνεί και να συμπληρώνει:

«Μετά λοιπόν το σοκ της 9ης Δεκεμβρίου του 2022 έρχεται το σοκ με το ΣτΕ το Φεβρουάριο του 2023 που λέει ότΙ καταργεί και την υπόλοιπη εκτός σχεδίου δόμηση δηλαδή από τα 4 στρέμματα και άνω, επειδή δεν έχουν “πρόσωπο” σε εγκεκριμένη οδό. Το 95% των ιδιοκτησιών που βρίσκονται σε εκτός σχεδίου περιοχές δεν μπορούν να οικοδομηθούν»:


======================================================================
Πρόστιμο 300€ γιατι περπατούσα στο βουνο.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΑΕΙ λέει..
Και επειδή φυσάει? Αυριο θα μου πειτε απαγορευση γιατι εχει ΗΛΙΟ.., μεθαυριο απαγορευση γιατι βρεχει.., γιατι χιονίζει.., γιατι εχει κρυο..
Εχει απαγορευση κυκλοφοριας γιατι υπαρχει κινδυνος πυρκαγιάς μου λέει..

Εγω με το βρακι να περπατώ ξυπόλυτος και ειμαι ο κινδυνος πυρκαγιάς!!



Με ολόκληρο περιφερειακο απο κάτω που αν ηθελε καποιος πετούσε απο το αμαξι φωτιές σε όλο το δρόμο και ανοιγει 100 εστίες σε 2 λεπτα.. που πετάει ενα ζώο με μια φωτιά στην ουρα οπως κανουν συνήθως και σου μοιράζει τη φωτιά σαν τράπουλα σε όλο το βουνό!! Που πετάει ενα drone και καίει όλο το δασος!!

Μητσοβλακα το σπιτι μου ειναι 100 μέτρα απο το βουνό!! Και σε αυτο το βουνό Γουρλομάτη με φερνει ο πατερας μου απο 2 χρόνων!! Και σε αυτο το βουνό ρε Τερψιπρωκτε θα φέρνω και εγω τα παιδιά μου!! Σε αυτο το βουνο ρε γύπα μεγαλώσαμε παίξαμε ερωτευτήκαμε!! Σε αυτο το βουνό ρε γκασκανομουνη περπατω τρέχω κάνω ποδήλατο καθε πρωι πριν παω στη δουλεια μου!!

Αυτο το βουνό Τοξοκροταλε ειναι τα πνευμονια μου και σε αυτο το βουνό ερχομαι να γυμναστώ!! Σε αυτο το βουνό ρε πολυμπριζογαμουλη έρχομαι στις χαρές μα και σε λύπες..

Ολοι οι πυροσβέστες μας γνωρίζουν εμας που ερχομαστε καθε μερα στο βουνό ρε βλάκα!

Και σε αυτο το βουνό ρε παλαμοχουφτακια που περπατω 50 χρόνια ερχομαι και με αέρα και με ηλιο και με βροχη και με χιόνια!!!
Ρε σίχαμα ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ!!

Εμεις σας παιρνουμε τηλεφωνο μολις δουμε οτιδηποτε περίεργο και εμεις θα πέσουμε πρώτοι στις φλόγες για να σώσουμε τα βουνά μας!!
Ας βρεθει μια περιπτωση σε όλο τον πλανήτη που αθλητης έβαλε εστω και καταλαθος φωτιά σε βουνό!!

Σε μια χώρα που βρέχεται απο παντού και τα εναέρια μεσα απέχουν max 5 λεπτα απο οποιαδηποτε εστία φωτιάς και με δορυφόρους που βλέπουν ακομη και την κάφτρα του τσιγάρου, μας προλογιαζετε για κλιματική κρίση?? Γιατι οι γειτονικές χωρες Αλβανία, Βουλγαρια, κλπ δεν καίγονται καθε χρονο οέο??

Εγκλιματικη κρίση λέω εγω με αυτουργούς εμας που δεν ξυπναμε και σας ψηφίζουμε..

Τωρα οπου βουνό βαλε γήπεδο..
απαγορευση μετακίνησης οπαδών..
μια μικρή υπενθύμιση..

1500 χουλιγκανς που δεν τους έπιασε το μάτι τους..
Ενα αθώο παιδακι νεκρό..
Και…
Νεα μέτρα απαγόρευσης για τα γήπεδα!!

….Τα συλληπητηρια μου στην οικογένεια του παιδιού που το σκότωσε η ατζέντα

========================================================================
Οἱ νέες ταυτότητες, ὁδηγούν στά γεγονότα τῆς Πόλης
Η εκπομπή του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ ‘ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ’
από το κανάλι του ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 10/8/2023

========================================================================
Η ζωή του 2050 στο «απόλυτο μηδέν»! Τι μας λένε να ξεχάσουμε...
Τη ζωή του 2050 με τις μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ονειρεύονται ήδη τα διεθνιστικά τσιράκια σε όλη την υφήλιο.

Εκεί μάλιστα που ευδοκιμούν, δηλαδή στις δυτικές χώρες, έχουν καταστρώσει και…χρονοδιαγράμματα για το πως θα μοιάζει η κοινωνία μας μέχρι το 2030 και το 2050.

Καθόλου ταξίδια με το αεροπλάνο, σχεδόν μηδενικές μετακινήσεις (οι άνθρωποι θα περιοριστούν στις πόλεις των 15 λεπτών!!!), κατάργηση της κρεατοφαγίας και σίτιση μόνο με «εγκεκριμένες τροφές» είναι μόνο μερικά από όσα οραματίζονται οι «μεγάλοι φιλάνθρωποι-οικολόγοι».

Ο καθηγητής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Norman Fenton, μιλώντας στο Fox News ξεδίπλωσε μερικές από τις πτυχές του σχεδίου για τη «ζωή στο απόλυτο μηδέν».

Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση, κάτι που ξεκαθαρίζει στην αρχή των δηλώσεών του, ότι δεν υπάρχει (ή μήπως θέλουν να τη φέρουν με κάποιον τρόπο;;;;) η τεχνολογία ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ αερίων από την ανθρώπινη ατμόσφαιρα!!

Θυμηθείτε τι έλεγε ο Τζον Κέρι δηλώνοντας ευθαρσώς ότι πρέπει να “ρουφήξουμε το πλεονάζον διοξείδιο της ατμόσφαιρας!.

 

=========================================================================
ΣΟΚ... «Βιολογικά εργαστήρια στις ΗΠΑ, έτοιμα να εκτοξεύσουν ιούς»
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα πιθανότατα σχεδίαζε να απελευθερώσει παθογόνους παράγοντες από ένα παράνομο αυτοσχέδιο βιοεργαστήριο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με τον κινέζο ειδικό Gordon Chang.

Ο Chang, συγγραφέας του «The Great US-China Tech War», εξήγησε ότι τα εκατοντάδες γενετικά τροποποιημένα ποντίκια που ανακαλύφθηκαν μαζί με δεκάδες μολυσματικούς παράγοντες σε μια αποθήκη στο Reedley της Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα σημαίνει ότι η Κίνα ετοίμαζε μια σκόπιμη επίθεση με βιολογικά όπλα μέσα από το έδαφος των ΗΠΑ.


«Αυτό που βρήκαν ήταν σχεδόν 1.000 ποντίκια, 175 από αυτά νεκρά, τα οποία είχαν κατασκευαστεί γενετικά για να μεταδίδουν ασθένειες», είπε ο Τσανγκστο Fox News.

«Έτσι, το μόνο συμπέρασμα που ταιριάζει με τα γεγονότα είναι ότι η Κίνα ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει ένα παθογόνο από αυτό το εργαστήριο και είμαι βέβαιος ότι πρέπει να υπάρχουν και άλλα τέτοια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τουλάχιστον, πρέπει να ψάξουμε τη χώρα μας για εγκαταστάσεις όπως αυτή, γιατί γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει τέτοιες ασθένειες», πρόσθεσε.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content