Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο;

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο;

👉Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο, ο Ερμής μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο πρακτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως τις 15/09/2023. Όλοι μας λίγο πολύ επηρεαζόμαστε από τον ανάδρομο Ερμή και αντιμετωπίζουμε εμπόδια και προκλήσεις στην καθημερινότητα μας, όμως αυτή τη φορά θα ζοριστούν λίγο παραπάνω οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο ή γενέθλιο Ερμή σε αυτά τα ζώδια.

Αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας ή σε ποιο ζώδιο έχετε τον γενέθλιο Ερμή σας πατήστε εδώ.

Υπερανάλυση και νευρικότητα

Η Παρθένος είναι ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής (μαζί με αυτό των Διδύμων) και είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα, το εργασιακό περιβάλλον, την οργάνωση, την ταξινόμηση και την ισορροπία μεταξύ μυαλού και σώματος. Είναι γεγονός ότι αυτό το διάστημα οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και προσπαθούμε σιγά – σιγά να βρούμε ξανά τους ρυθμούς μας. Ίσως λοιπόν με τον ανάδρομο Ερμή να δυσκολευτούμε να οριοθετήσουμε την καθημερινότητα μας και να επανενταχθούμε στο πρόγραμμα μας ή να έχουμε δυσκολίες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας, γεγονός που θα μας προκαλέσουν έντονο άγχος και νευρικότητα. Μπορεί επίσης να προσπαθούμε να υπεραναλύσουμε τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία και τελικά να μην μπορούμε να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Το παρελθόν μπορεί να χτυπήσει ξανά την πόρτα σε κάποιους, και μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποιες εκκρεμότητες σε σχέση με τα εργασιακά ή με την υγεία σας ή να εμφανιστούν πρόσωπα για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που σας είχε αφήσει ερωτηματικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να δώσετε μια τελική απάντηση σε κάποιον που σας πιέζει. Δώστε λοιπόν χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, ασχοληθείτε με το σώμα και το πνεύμα σας και αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο και τι θα πρέπει να προσέξουν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή καθυστερήσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους οικείους σας και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν βρίσκεστε σε φάση μετακόμισης, ανακαίνισης ή εύρεσης κατοικίας, τώρα μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο παραπάνω. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν και μπορεί να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ή τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από κάποια πρόσωπα προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα να απομονωθείτε και να αφήσετε τις σκέψεις και τις αναμνήσεις να σας κατακλύσουν. Αντιθέτως, είναι προτιμότερο να κρατήσετε δίπλα σας εκείνα τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους σας κατανοούν σε βάθος και ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο, επομένως είστε εκείνοι που θα νιώσετε πρώτοι απ’ όλους την επιρροή του. Οπλιστείτε λοιπόν με ψυχραιμία και υπομονή αφού μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, γεγονός που μπορεί να σας αγχώσει. Εκπροσωπείτε άλλωστε ένα ζώδιο που θέλει να τα έχει όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τέτοιες χαοτικές καταστάσεις. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την επικοινωνία και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις επαφές και τις συζητήσεις σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σας ή να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις από το πουθενά. Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί κάποιοι από εσάς να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να δείτε μέσα από ένα άλλο πρίσμα όσα συνέβησαν μέσα στους προηγούμενους μήνες. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι το τοπίο τώρα είναι θολό και θα δυσκολευτείτε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην κάνετε σημαντικά ξεκινήματα. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε έναν απολογισμό των πράξεων σας, να δείτε τα λάθη σας και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας με προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο αγγίζει ένα πολύ κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά σας σχέδια ή να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να συγκρουστείτε με ανωτέρους σας ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα εξουσίας, γεγονός που θα σας προκαλέσει έντονο άγχος και ανασφάλεια. Είναι σημαντικό λοιπόν να είστε μετρημένοι στα λόγια σας και να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε να κερδίσετε από τους άλλους. Ίσως θα πρέπει να προβείτε σε κάποιες αλλαγές για να είστε πιο παραγωγικοί και για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Προς το παρόν όμως θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε τα ρίσκα και τα μεγάλα ανοίγματα. Εάν λοιπόν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ή σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή, είναι προτιμότερο να την κάνετε μετά τις 15/09 με τον Ερμή σε ορθή πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα μπουν στο μικροσκόπιο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας ή να αισθάνεστε ότι δε μπορείτε να βρείτε μια κοινή γραμμή συνεννόησης με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Ο καθένας θέλει να πει το δικό του χωρίς να ακούει τι έχει να πει ο άλλος, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν γίνετε επικριτικοί και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο κάποιο άτομο από το παρελθόν, γεγονός που θα σας προβληματίσει σχετικά με το αν θα πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα πρέπει να το αφήσετε οριστικά πίσω σας. Αν λοιπόν βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα ή αν είστε μέσα σε μια μπερδεμένη κατάσταση, καλό θα είναι να αναλογιστείτε πρώτα απ’ όλα τα δικά σας λάθη, ως παρατηρητές του εαυτού σας και να προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι. Εκμεταλλευτείτε τον ανάδρομο Ερμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή για να επαναξιολογήσετε σχέσεις και συνεργασίες, όμως αποφύγετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών με άτομα που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο;
Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο;
Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο 23/08/2023 – 15/09/2023: Ποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο;
https://fonimaleviziou.gr/wp-content/uploads/2022/08/458009.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/23082023-15092023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/23082023-15092023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content