Στ. Πλουμιστός: Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21 - Τι θα συμβεί; - Η επιρροή του 21 στην ανθρώπινη αντίληψη

Στ. Πλουμιστός: Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21 - Τι θα συμβεί; - Η επιρροή του 21 στην ανθρώπινη αντίληψη

👉Σε όλη την ιστορία, λίγες μορφές έχουν αφήσει τόσο βαθύ αντίκτυπο στην ανθρωπότητα όσο η Παναγία. Σεβαστή σε όλους τους πολιτισμούς και τις θρησκευτικές παραδόσεις, η Παναγία είναι σύμβολο μητρικής συμπόνιας, ακλόνητης αφοσίωσης και πνευματικής χάρης.

Η μοναδική θέση της Παναγίας ως μητέρας του Ιησού διασταυρώνει το θεϊκό και το ανθρώπινο. Η ιστορία της γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του ιερού και του γήινου, τονίζοντας τη δυνατότητα για πνευματική σύνδεση και υπέρβαση στην καθημερινή ύπαρξη.



Γιατί από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21 - Τι θα συμβεί; 
Η επιρροή του αριθμού 21 στην ανθρώπινη αντίληψη, κουλτούρα και συμπεριφορά αποτελεί απόδειξη της περίπλοκης σχέσης μεταξύ των αριθμών και της ανθρώπινης εμπειρίας. Από τη συμβολική και αριθμητική του σημασία έως τις πολιτιστικές αναφορές και τον ρόλο του σε βασικούς σταθμούς της ζωής, ο αριθμός 21 δημιουργεί ένα περίπλοκο παζλ που δείχνει τη δύναμη των αριθμών να διαμορφώνουν τις αντιλήψεις και τις πράξεις μας. 

Είτε θεωρείται ορόσημο, σύμβολο, μαθηματική περιέργεια ή πολιτισμικός δείκτης, ο αριθμός 21 συνεχίζει να ιντριγκάρει και να επηρεάζει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στην αριθμολογία, το 21 θεωρείται μερικές φορές σύμβολο μεταμόρφωσης και ανανέωσης, καθώς συνδυάζει τις ενέργειες των αριθμών 2 και 1. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ψηφίων υποδηλώνει ισορροπία, συνεργασία και πρόοδο.

Τι συμβαίνει 15//8/2023 (ημέρα της Παναγίας) που βγάζει το άθροισμα 21 - Τριαδισμός 2+1
Ενώ ο όρος παρουσιάζει την Αγία Τριάδα—Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα—αναδύεται μια μοναδική προοπτική όταν εξετάζουμε τον τριαδισμό μέσα από το πρίσμα του «2+1». 

Η προσέγγιση «2+1» απηχεί διάφορες δυϊστικές φιλοσοφίες που συναντώνται σε πολιτισμούς και παραδόσεις. Από το Γιν και το Γιανγκ στην κινεζική φιλοσοφία μέχρι τους Σάτβα, Ράτζας και Τάμα της ινδουιστικής σκέψης, καθώς τα δυϊστικά συστήματα συχνά απεικονίζουν αντίθετες δυνάμεις που ισορροπούν από μια ανώτερη πραγματικότητα. 

Στον τριαδισμό, ο Πατέρας και ο Υιός αντιπροσωπεύουν δυαδικές όψεις -δημιουργός και δημιουργία-ενοποιημένες από το Άγιο Πνεύμα.

Δημιουργική και Μετασχηματιστική Δυναμική
Από πλεονέκτημα «2+1», η θεϊκή τριάδα γίνεται αφήγηση δημιουργικότητας και μεταμόρφωσης. Οι δυιστικές οντότητες μπορεί να συμβολίζουν αντίθετες ιδιότητες, όπως η δικαιοσύνη και το έλεος, η σοφία και η συμπόνια. Το Άγιο Πνεύμα, όμως είναι η ενοποιητική δύναμη, που συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες σε ένα αρμονικό σύνολο, υποδηλώνοντας την ιδέα ότι η σύνθεση υπερβαίνει τη δυαδικότητα.

Πνευματική Εξέλιξη και Προσωπική Ανάπτυξη

Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023=21 μέχρι την ημέρα του Σταυρού 14/9/2023= 39 (3+9= 12 δηλαδή 1+2=3 Τριαδικότητα) μπορεί να εφαρμοστεί η εισαγωγή σας στην προσωπική πνευματική ανάπτυξη. Είναι η μεγάλη ευκαιρία με την ευλογία της Παναγίας να περάσετε σε πιο πνευματικά μονοπάτια, να αναθεωρήσετε τις αξίες για την ζωή και να αυξήσετε την πίστη σας προς τον Θεό. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Είναι ένα ευλογημένο διάστημα "σημάδι" λόγω των ημέρων κατάπτωσης της ανθρωπότητας.

Οι άνθρωποι συχνά παλεύουν με εσωτερικές δυαδότητες - εγώ και ψυχή, υλικές και πνευματικές. Η Τριαδικότητα προτείνει ότι μέσω της επιρροής μιας ενοποιητικής αρχής -συμβολικά ανάλογης με το Άγιο Πνεύμα- τα άτομα μπορούν να περιηγηθούν σε αυτές τις δυαδότητες και να εξελιχθούν πνευματικά.

Μυστικές Διαστάσεις
Η τριαδική πίστη (2+1) προσθέτει επίπεδα στις μυστικιστικές διαστάσεις της θρησκευτικής σκέψης. Οι μυστικιστές συχνά επιδιώκουν την ένωση με το θείο μέσω των υπερβατικών δυαδοτήτων. Αυτή η ερμηνεία πλαισιώνει το Άγιο Πνεύμα ως τη θεϊκή παρουσία που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της δυιστικής ανθρώπινης εμπειρίας και της απόλυτης πραγματικότητας.

Η Σύνδεση Νου-Σώματος-Πνεύματος
Η τριάδα "2+1" στους ανθρώπους αντιπροσωπεύει τη δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ νου και σώματος, που καταλύεται και εναρμονίζεται από το πνεύμα. Αυτή η τριάδα αντανακλά την ολιστική φύση της ανθρώπινης ύπαρξης, όπου οι διανοητικές, σωματικές και πνευματικές διαστάσεις δεν είναι απομονωμένες αλλά βαθιά συνυφασμένες.

Το μυαλό και το σώμα όπως διδάσκω, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, επηρεάζοντας το ένα το άλλο σε έναν συνεχή χορό ανατροφοδότησης. Η επιστήμη έχει φωτίσει πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα επηρεάζουν τη σωματική ευεξία μέσω της σύνδεσης νου-σώματος. Η νευρολογικές έρευνες με τις οποίες ασχολούμε πολλά χρόνια υπογραμμίζουν πώς οι ψυχικές καταστάσεις επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστές, τις ορμόνες, ακόμη και τις ανοσολογικές αποκρίσεις, υπογραμμίζοντας την απτή σύνδεση μεταξύ αυτών των διπλών πτυχών.

Ο ρόλος της πνευματικότητας
Το «1» στην τριαδικότητα - το πνεύμα - προσθέτει μια υπερβατική διάσταση (εδώπου εξυψώνει τη σύνδεση νου-σώματος. Η πνευματικότητα είναι η άυλη δύναμη που εμποτίζει νόημα, σκοπό και ανώτερη συνείδηση ​​στην ανθρώπινη εμπειρία. Περιλαμβάνει την αναζήτηση για βαθύτερη κατανόηση, σύνδεση με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του και την αναζήτηση για εσωτερική μεταμόρφωση.

Θεραπεία και Ολότητα
Η επιρροή αυτών των ημερών θα σας προσφέρει εφόσον κάνετε αναζήτηση, βαθιές γνώσεις για την ολιστική θεραπεία. Η ολοκληρωμένη ιατρική αναγνωρίζει ότι η αντιμετώπιση σωματικών παθήσεων χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ευημερία είναι ελλιπής. Η θεραπεία αναδύεται ως μια διαδικασία που περιλαμβάνει ολόκληρη την ανθρώπινη εμπειρία, αναγνωρίζοντας τη σημασία και των τριών διαστάσεων.

Αυτοπραγμάτωση και Μεταμόρφωση
Το ανθρώπινο ταξίδι είναι μια αναζήτηση για αυτοπραγμάτωση και μεταμόρφωση — ένα ταξίδι που καθοδηγείται από τις αλληλεπιδράσεις της τριάδας "2+1". Καλλιεργώντας τη σύνδεση νου-σώματος-πνεύματος, τα άτομα μπορούν να καλλιεργήσουν την αυτογνωσία, να αξιοποιήσουν τις έμφυτες δυνατότητές τους και να εξελιχθούν προς μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης.

Αυτός ο μήνας για τον οποίο αναφέρθηκα παραπάνω, προσφέρεται για την καλλιέργεια της ανθεκτικότητας και της εσωτερικής δύναμης. Όταν μια πτυχή αντιμετωπίζει προκλήσεις, οι άλλες μπορούν να παρέχουν υποστήριξη και ισορροπία. Η πνευματικότητα προσφέρει παρηγοριά και προοπτική σε περιόδους συναισθηματικής αναταραχής (πνευματική κατάπτωση της ανθρωπότητας), ενώ το φυσικό σώμα επωφελείται από πρακτικές που ηρεμούν το μυαλό, όπως ο πνευματικός διαλογισμός προς την ενίσχυση της πίστης.

Δημιουργικότητα και Έμπνευση
Η δυναμική επίδραση της Τριαδικότητας ενισχύει τη δημιουργικότητα και την έμπνευση. Ο νους επεξεργάζεται τα ερεθίσματα, το σώμα αισθάνεται τον κόσμο και το πνεύμα συνδέεται με το βασίλειο της διαίσθησης και της φαντασίας που είναι δώρα της νοημοσύνης που μας προσέφερε ο Δημιουργός. Αυτή η αλληλεπίδραση πυροδοτεί την καλλιτεχνική έκφραση, την καινοτόμο σκέψη και τη γέννηση νέων ιδεών.

Υπερβαίνοντας τις δυαδότητες
Η ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21, η τριάδα "2+1" αντικατοπτρίζει το ταξίδι των υπερβατικών δυαδοτήτων - όπου το μυαλό και το σώμα, που συχνά γίνονται αντιληπτά ως ξεχωριστά, συγχωνεύονται σε ένα αρμονικό σύνολο υπό την επίδραση του Αγίου Πνεύματος. Αυτή η ιδέα αντηχεί με πνευματικές διδασκαλίες που ενθαρρύνουν την ενότητα ως δρόμο προς την εσωτερική ειρήνη και κατανόηση.


Το μήνυμα μου για την ευκαιρία που μας δίνετε 
Η επίδραση της Παναγίας είναι απόδειξη της διαρκούς δύναμης των αρχετυπικών συμβόλων και αφηγήσεων. Η ενσάρκωσή της μέσω της συμπόνιας, της χάρης και της μητρικής αγάπης αντηχεί σε πολιτισμούς και θρησκείες, εμπνέοντας αμέτρητα άτομα στα πνευματικά τους ταξίδια. Είτε θεωρείται θεϊκός μεσολαβητής, σύμβολο γυναικείας δύναμης ή πηγή παρηγοριάς σε στιγμές ανάγκης, η Παναγία συνεχίζει να αγγίζει τις καρδιές και να καλλιεργεί συνδέσεις μεταξύ του ανθρώπου και του ιερού. Η κληρονομιά της αφοσίωσης, της ενσυναίσθησης και της ελπίδας χρησιμεύει ως υπενθύμιση των διαχρονικών αξιών που ενώνουν την ανθρωπότητα.

Από την άλλη, η τριαδική πίστη (2+1)  στους ανθρώπους είναι μια βαθιά απόδειξη της διασύνδεσης της ύπαρξής μας. Η δυναμική νου-σώματος-πνεύματος είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα συνείδησης, εμπειρίας και εξέλιξης. Αντανακλά το θαύμα της ικανότητάς μας να σκεφτόμαστε, να αισθανόμαστε και να επιδιώκουμε - να ασχολούμαστε με τον κόσμο μέσω των αισθήσεών μας αναζητώντας νόημα και υπέρβαση. 

Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023=21 μέχρι την ημέρα του Σταυρού 14/9/2023= 39 (3+9= 12 δηλαδή 1+2=3 Τριαδικότητα) ξεκλειδώνουμε τη δυνατότητα για θεραπεία, ανάπτυξη και μια ζωή του να ζούμε σε αρμονία με τον εαυτό μας και το σύμπαν. Αυτός ο μήνας (μέχρι την ονομαστική μου εορτή) είναι μια πρόσκληση να εξερευνήσουμε τα θαύματα μέσα μας και να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και μεταμόρφωσης. Μην την προσπεράσετε....!!!

Σταύρος Πλουμιστός
Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21 - Τι θα συμβεί; - Η επιρροή του 21 στην ανθρώπινη αντίληψη
Στ. Πλουμιστός: Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21 - Τι θα συμβεί; - Η επιρροή του 21 στην ανθρώπινη αντίληψη
Στ. Πλουμιστός: Από την ημέρα της Παναγίας 15/8/2023 = 21 - Τι θα συμβεί; - Η επιρροή του 21 στην ανθρώπινη αντίληψη
https://blessedcatholicmom.com/wp-content/uploads/2020/09/Jesus-with-Mary-His-Mother.jpg
https://i.ytimg.com/vi/kLmwpekgn_U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/1582023-21-21.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/1582023-21-21.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content