Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".


"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

=========================================
Νέα Εποχή: Ο Ιάπωνας που ξόδεψε 12.000 ευρώ για να γίνει ζώο… πήγε βόλτα ως κόλεϊ!!!
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε πρόσφατα Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να μεταμορφωθεί σε... σκύλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ.

Το ντεμπούτο του στους δρόμους και τις αντιδράσεις ανθρώπων και ζώων όταν τον έβλεπαν κατέγραψε κάμερα γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού.

«Θέλω να γίνω ζώο»

Ο Τόκο, μάλιστα, δημοσίευσε το σχετικό υλικό στο κανάλι του, με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο». Σε αυτό, τον βλέπουμε να περπατάει σε πάρκο με λουρί, να μυρίζει άλλα σκυλιά αλλά και να κυλιέται στο έδαφος. Το «κόλεϊ» προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών περαστικών και τετράποδων.

Οι υπότιτλοι στο ξεκίνημα του βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές, αναφέρουν: «έγινα κόλεϊ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από παιδί». Όπως αναφέρει ο Ιάπωνας στο κανάλι του στο YouTube, είχε πάντα την επιθυμία να ζήσει ως ζώο, και γι’ αυτό επέλεξε να επενδύσει τόσα πολλά χρήματα σε μια στολή σκύλου. Ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του ως άνθρωπος και δεν δείχνει το πρόσωπό του, επισημαίνει, είναι ότι δε θέλει να τον κρίνει ο κοινωνικός του περίγυρος.

Την περασμένη χρονιά, ο ίδιος δήλωνε στη Daily Mail ότι, «δε θέλω να γίνουν γνωστά τα χόμπι μου, ιδίως σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά» ενώ πρόσθετε ότι, η επιθυμία του να μεταμορφωθεί σε ζώο, από πολλούς θεωρείται παράξενη. Όπως έγραφε ο ίδιος, σε παλαιότερα βίντεο που τον έδειχναν να παίζει σε αυλή σπιτιού, αισθανόταν νευρικότητα και λίγο φόβο βγαίνοντας έξω με τη στολή του. Πρόκειται, ωστόσο, όπως λέει, για κάτι που ονειρευόταν να κάνει από παιδί.

Την στολή του δημιούργησε η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, που κατασκευάζει στολές για διαφημιστικά σποτ και ταινίες. Χρειάστηκαν 40 ημέρες για το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο και κόστισε πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ.

=============================================
Del Matthew Bigtree : «Η επιστήμη έχει γίνει θρησκεία»!
Ο Del Matthew Bigtree είναι Αμερικανός τηλεοπτικός και κινηματογραφικός παραγωγός καθώς και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας κατά του εμβολιασμού Informed Consent Action Network.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του:
«Το καθεστώς γύρω από το πρόγραμμα εμβολίων, – “CDC”, “FDA”, “Ανθρώπινες Υπηρεσίες Υγείας”, δεν κάνει έστω μία δοκιμή “εμβολιασμένων” έναντι “μη εμβολιασμένων”, για να δουν αν υπάρχει (κάποιο) πρόβλημα υγείας που αυξάνεται στους εμβολιασμένους, που οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν.

Τότε είναι που συνειδητοποιείτε ότι η επιστήμη έχει πλέον μετατραπεί σε θρησκεία»!

Δείτε το βίντεο:

================================================
Μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε (διαρκώς) σε «πόλεμο»: Τώρα όχι με τον «αόρατο εχθρό» αλλά με τις «καταστροφικές δυνάμεις της φύσης»...
Αδιάλειπτη πολεμική προπαγάνδα. Ό,τι μας λένε, όπως μας το λένε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ύπουλη και αδιάκοπη προπαγάνδα. Και ως γνωστόν, η προπαγάνδα πάει πακέτο με τον πόλεμο...

Η μέθοδος φασόν που ακολουθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης και τα γιουσουφάκια του κόμματός του, με σκοπό να τρομοκρατούν τους Νεοέλληνες υποβάλλοντάς τους την ιδέα ότι έχουμε πόλεμο με αόρατους εχθρούς και καταστροφικές δυνάμεις της Φύσης...

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

================================================
Μυστηριώδες κινεζικό βιο-εργαστήριο ανακαλύφθηκε σε έρημη περιοχή της Καλιφόρνια
Μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη βρέθηκαν οι αρχές της Καλιφόρνια από ένα τυχαίο εύρημα, που οδήγησε στον εντοπισμό ενός βιο-εργαστηρίου πειραμάτων σε απομακρυσμένη περιοχή της πολιτείας.

Γιατί να λειτουργεί ένα βιο-εργαστήριο στο Reedley της Καλιφόρνια στην κοιλάδα San Joaquin;

Αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ένα άδειο κτίριο που χρησίμευε για αποθήκευση, βρέθηκε να στεγάζει μονάδα εργαστηριακών δοκιμών τύπου… μαύρης αγοράς.

Το YourCentralValley.com αναφέρει ότι η ανακάλυψη έγινε αφού ένας υπάλληλος του δήμου, παρατήρησε έναν σωλήνα κήπου να οδηγεί πίσω στον τοίχο του κτιρίου.


Το προσωπικό της δημόσιας υγείας παρατήρησε επίσης δείγματα αίματος, ιστών και άλλων σωματικών υγρών και ορούς και χιλιάδες φιαλίδια μη επισημασμένων υγρών και ύποπτου βιολογικού υλικού τριγύρω.

Επιπλέον, βρήκαν 900 γενετικά τροποποιημένα ποντίκια, μολυσμένα με COVID-19, σε «απάνθρωπες» συνθήκες.

773 από τα ποντίκια χρειάστηκε να υποβληθούν σε ευθανασία και οι αξιωματούχοι βρήκαν άλλα 178 ποντίκια ήδη νεκρά.

«Αυτή είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση.
Είμαι στην κυβέρνηση για 25 χρόνια.
Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε η Διευθύντρια της πόλης Reedley, Nicole Zieba.
Ακόμη και οι υγειονομικοί υπάλληλοι της κομητείας έμειναν σοκαρισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=============================================
Economist: Αυτά τα σημάδια θα δείξουν πως ένας μεγάλος πόλεμος πλησιάζει
Σύμφωνα με τον Economist, η Δύση θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για πιθανά σημάδια ότι η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο. Πρόκειται για την αγορά πρώτων υλών, τροφίμων και μετάλλων. Πολλά από αυτά τα αγαθά έρχονται στην Κίνα από το εξωτερικό και αγοράζονται απευθείας από την κυβέρνηση, καθιστώντας τα εμπορικά στοιχεία «χρήσιμο δείκτη των προθέσεων της κυβέρνησης». Οι αναλυτές του περιοδικού θεωρούν χρήσιμο να εντοπίζουν αυξήσεις στις αποστολές, ξαφνικές αλλαγές στις εισαγωγές ή εξαγωγές, αγορές που αντιβαίνουν στην αγορά, όπως φυσικά την θέλει η Δύση!

Μιλώντας για την ενέργεια, ο Economist σημειώνει ότι η Κίνα εισάγει σχεδόν τα τρία τέταρτα της κατανάλωσης πετρελαίου της. Αν και το καύσιμο αντιπροσωπεύει μόνο το 20 τοις εκατό της κατανάλωσης ενέργειας της χώρας, είναι «κρίσιμο για οποιαδήποτε στρατιωτική δράση». Επομένως, οι Δυτικοί θεωρούν, για παράδειγμα, πως οι τυχόν αυξημένες συμφωνίες Κίνας-Ρωσίας, στον τομέα της ενέργειας, είναι σημάδι παγκοσμίου πολέμου!!! Ίσως, στην πραγματικότητα, θέλουν απλά να σταματήσουν αυτό το ενεργειακό αλισβερίσι Μόσχας-Πεκίνου!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

===============================================
Πόσο «πράσινο» είναι το εργαστηριακό κρέας που σύντομα θα είναι στα πιάτα μας...;
Τα συνθετικά τρόφιμα είναι η επόμενη γενιά υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων που παρασκευάζονται μέσω της υπερ-επεξεργασίας βιομηχανικά παραγόμενων καλλιεργειών, ενός συνδυασμού επεξεργασμένων και τεχνητών συστατικών και εντελώς νέων συστατικών που παράγονται μέσω της συνθετικής βιολογίας (ή λεγόμενης «ζύμωσης ακριβείας») και των κυττάρων -καλλιέργεια. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό επεξεργασίας γονιδίων που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση ακριβείας, βιομηχανικά συστατικά και παραδοσιακές αλυσίδες εφοδιασμού εμπορευμάτων για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που εδραιώνει περαιτέρω το ήδη εξαιρετικά προβληματικό και καταστροφικό παγκοσμιοποιημένο σύστημα τροφίμων μας.


Γιατί το εργαστηριακό κρέας και τα γαλακτοκομικά δεν αποτελούν επιλογή:

§ Αυτές οι ψευδείς λύσεις απλώς θα ενισχύσουν και θα συνεχίσουν την εκβιομηχάνιση - που είναι ο πραγματικός ένοχος της κλιματικής κρίσης. Το ζήτημα των μη βιώσιμων συστημάτων τροφίμων προέρχεται από την εγγενή μη βιωσιμότητα της εκβιομηχάνισης όλων των τομέων των τροφίμων και της γεωργίας. Είτε αυτό γίνεται μέσω της βιομηχανικής εκτροφής ζώων μέσω CAFO (Concentrated Animal Farm Operations) όπου τα ζώα τρέφονται με αναγκαστική βιομηχανική καλλιέργεια, δημητριακά με φυτοφάρμακα και σόγια, είτε η περαιτέρω εκβιομηχάνιση των τροφίμων που γίνεται τώρα σε εργαστήριο. Αυτά τα δύο πράγματα πηγάζουν από τις ίδιες εταιρείες, την ίδια νοοτροπία και την ίδια άρνηση της βιομηχανικής, παγκοσμιοποιημένης καταστροφής των συστημάτων τροφίμων στον πλανήτη.

§ Τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι μια ψεύτικη λύση που στοχεύει στην αντικατάσταση προϊόντων χωρίς να αμφισβητήσει τις δομές ισχύος που διέπουν το εταιρικό, βιομηχανοποιημένο γεωργικό μοντέλο. Απομακρύνει την προσοχή από τις πραγματικές λύσεις που προσφέρει το αυξανόμενο κίνημα της αναγεννητικής γεωργίας και αγνοεί τον ρόλο των μικρών παραγωγών και των κοινοτήτων τροφίμων στη διαμόρφωση των συστημάτων διατροφής μας. Οι αναγεννητικές, αγροοικολογικές γεωργικές πρακτικές έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύσουν 52 γιγατόνους διοξειδίου του άνθρακα , καθώς μπορούν να συλλέγουν 733-3000 kg ή περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα ανά εκτάριο, ετησίως από την ατμόσφαιρα, που ισοδυναμεί με την ποσότητα που απαιτείται για να παραμείνει κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου. εύρος. Με την αύξηση της απορρόφησης άνθρακα, η βιολογική γεωργία έχει μικρότερο αντίκτυπο στο κλίμα παρά τη βιομηχανική γεωργία.

§ Η διχοτόμηση δεν ισχύει ως βιομηχανικά CAFO έναντι εργαστηριακού κρέατος. Αυτό το ψεύτικο δυαδικό διαγράφει τον ρόλο των αγροοικολογικών μικροκαλλιεργητών και των κτηνοτρόφων και τους αντιμετωπίζει σαν να ήταν το ίδιο με τη βιομηχανική γεωργία. Τόσο οι CAFO όσο και το εργαστηριακό κρέας συγκεντρώνουν την ισχύ στα χέρια λίγων. Ενώ τα αγροοικολογικά συστήματα βασίζονται σε γενεές οικολογικής γνώσης, τοπική διατροφική κουλτούρα και οικολογική ανθεκτικότητα που υποστηρίζουν την τοπική διατροφική κυριαρχία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_961.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_961.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content